Solgt: 5 700 000 kr

Roveruds gate 15

5 250 000 kr
69 m²
2 soverom
Velkommen til Roveruds gate 15, presentert av Marcus Blohm.
Marcus Blohm
Presenteres av
Marcus Blohm
Torshov
Gjennomgående og lys toppleilighet med peisovn og solrik balkong. Barnevennlig. Torshovdalen som nærmeste nabo!
 • Prisantydning
  5 250 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  304 000 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  6 013 126 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1952
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  69 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 465 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Roveruds gate 15! En gjennomgående toppleilighet med god planløsning og store vindusflater som bidrar til en hyggelig atmosfære.
Sørvendt solrik balkong med fritt utsyn over nabolaget og Torshovdalen som nærmeste nabo!
- Gjennomgående.
- Praktisk planløsning som gir gode muligheter!
- God lagringsplass med tre eksterne boder.
- To store soverom.
- Nye vinduer.
- Peisovn i stuen.
- Kort avstand til "alt".
- Store vindusflater som bidrar til en hyggelig atmosfære.
- Veldrevet borettslag.
- Godt naboskap.
- Svært barnevennlig.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Roveruds gate 15, 0481 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 224, bruksnummer 249, ideell andel 1/1
Andelsnummer 220, Søndre Åsen borettslag, organisasjonsnummer 948 335 050

Innhold

Totalt bruttoareal: 76 kvm
Totalt bruksareal: 69 kvm
Totalt primærrom: 69 kvm
Primærrom:
4. etasje 69 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
I tillegg disponerer boligen tre boder. En loftbod på ca. 14 kvm gulvareal og to kjellerboder på ca. 10 kvm og 1,9 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong/murkonstruksjoner.
Etasjeskillere i betong.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3: Ingen.
TG2: Baderom.
TG2: Vannrør, avløpsrør og varmtvannsbereder har fått TG2 grunnet alder.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Roveruds gate 15, en romslig 3-roms med separat kjøkken. Leiligheten ligger i rolige omgivelser sentralt på Torshov.
Entré: Praktisk og innbydende entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Vegghengt porttelefon. Tre eksterne boder.
Kjøkken: Stort og romslig kjøkken med tidløs kjøkkeninnredning. Kjøkkenet er av god størrelse med god skap- og benkeplass. Hyggelig spisegruppe i enden av kjøkkenet.
Stue: Hyggelig stue med store vindusflater som slipper inn naturlig lys. Hyggelig utsyn fra stuen, høyt og fritt over nabolaget. Stuen er av god størrelse og her får man god plass til spise- og sofagruppe. I hjørnet av stuen har man en peisovn som gir varme til hele leiligheten på kalde vinterdager. Fra stuen har man adkomst til en solrik balkong.
Balkong: Solrik balkong på ca. 4 kvm med hyggelig utsyn utover fellesareal. På balkongen er det god plass til enkel sittemøblement og grill.
Hovedsoverom:
Romslig soverom hvor det er god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side av sengen. Svært godt med oppbevaringsplass.
Soverom II:
Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Plass til ytterligere oppbevaringsmøbler eller skrivebord.
Bad: Tidløst baderom med varmekabler i gulv. Badet er av god størrelse med speil, servant, opplegg til vaskemaskin og dusjsone.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1951.
Det foreligger uattestert ekspedisjonsdokument fra 1949.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Det ble gitt ferdigattest for baderomsoppussingen i borettslaget 24.april 2003. Det er også gitt ferdigattest for fasadeoppussingen i 2017.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, vei og grunn.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Kjøleskapet er defekt.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert borettslag på Øvre Torshov. Borettslaget Søndre Åsen Borettslag har en meget fin beligghenhet med store grønne fellesområder. Her bor man i idylliske omgivelser, men samtidig meget sentralt og urbant. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet med solrik balkong, og lite innsyn inn til leiligheten. Det er kort gange fra leiligheten til lekeplassen i borettslaget og i Torshovdalen.
Øvre Torshov ligger i bydel Sagene som regnes som Oslos kulturbydel. Området grenser til Nydalen, Storo og Sandaker med kort gangavstand til alle områdene.
Fra leiligheten er det kort gangavstand til matbutikk, kafeer, restauranter og kjøpesenter som Storo Storsenter og Sandaker Senter.
Kulturtilbudet i nærområdet er godt, med blant annet Odeon Kino på Storo, Ringen Kino på Günerløkka, Soria Moria med Torshovteatret, "Det andre teatret" på Lilleborg, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. I umiddelbar nærhet finner du populære Åpent Bakeri, kjent for sine eminente bakervarer og kaffe, samt for kanskje byens beste pizza på kveldstid.
Det er kort vei til populære Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer og spisesteder, samt et yrende uteliv.
Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, som t-bane fra Sinsen som ligger ca. 3 minutters gange unna leiligheten og som bruker kun 10 min til Oslo sentrum. Det er trikk fra Sandakerveien og bussholdeplass med bussrute 30 til Nydalen/Bygdøy via sentrum ligger 4 minutters gange fra leiligheten. Trikk nr. 17 fra Sinsen ligger 5 min gange fra leiligheten. Sandaker Senter trikkeholdeplass ligger 7 min gange fra leiligheten. Trikken tar deg til sentrum på under 15 min, til Grünerløkka på 5 min, eller opp til Kjelsås på 10 min. Trikkene går cirka hvert 5. minutt.
For den som er glad i friluftsliv og aktivitet, byr området på rike muligheter for rekreasjon. Det er mange vakre grøntområder i umiddelbar nærhet, f.eks. Torshovdalen som er en av Oslos største parker, med flotte grøntområder og med utsikt ut over Oslofjorden. Torshovdalen ligger 100 meter fra leiligheten. Det bør også nevnes at Torshovparken med flotte grøntområder og sandvolleyballbane, samt Akerselva, Sageneparken, Bjølsenparken og Voldsløkka ligger i kort gangavstand. Fra Akerselva kan du gå ned til sentrum, eller helt opp til Maridalen (5 km) og videre til Nordmarka. Til Grefsen stasjon kommer man etter ca. 5 min gange fra leiligheten. Derfra går toget direkte til Nordmarka. Om vinteren stopper toget også på Stryken, som er et godt utgangspunkt for den aktive som vil gå på ski "hjem" gjennom Nordmarka. Et annet alternativ er idylliske Lillomarka som kan nås med buss 31 på ca. 15 min. For den fotballglade finner man fotballbaner på muselunden, skeid banene og rett nedenfor borettslaget.
Det er flere treningssentre i området; Sats Storo, Ringnes Park, og Myrens Sportsenter på Torshov som tilbyr aktiviteter som squash, klatring og golf.
Det er også lett å komme seg til Gardermoen (OSL) med Flybussen som har stoppested på Sinsen T-bussholdeplass.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Ragnas hage, 0,2km.
Askeladden barnehage, 0,3km.
Lilleborg barnehage, 0,4km.
Barneskole:
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.4 km.
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.1 km.
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.1 km.
Ungdomsskole:
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km.
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.9 km.
Videregående skole:
Nydalen videregående skole 1.8 km.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 21 295 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet tomt med flere hyggelige sittegrupper og lekeapperater.

Parkering

Borettslaget har 115 nummererte parkeringsplasser, hvorav flere med lademulighet. Styret i borettslaget fordeler parkeringsplassene etter ventelister.
Styreleder informerer om at det er fult pr. 31.03.2021 og forventet ventetid er 6 måneder til 1 år.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 465,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, bredbånd, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, bygg forsikring og
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.12.2019.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.600,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 208 589,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 350 920,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 2 089,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 304 000,- pr. 01.03.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 74.583.741,- pr. 17.03.2021 og lånevilkårene er:
Lånenr: HANBAN-83987190836
Restsaldo: 62.148.079,-
Restløpetid: 24 år, 4 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,65%
Lånenr: HUS601-11408442 9
Restsaldo: 10.435.662,-
Restløpetid: 8 år, 4 md.
Term pr år: 2
Type rente: Fast
Rente 3,76%

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 5.563.126,-. Av dette beløpet utgjør kr 304 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tor Flakstad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Søndre Åsen borettslag. Borettslaget har egen hjemmeside www.sondreasen.no
Borettslaget består av 240 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99
Dugnad må påregnes.
Borettslaget har fellesvaskerier.
Dyrehold er som utgangspunkt tillatt, så lenge dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Dyrehold må søkes til styret.
Planlagte påkostninger:
Generelt vedlikehold. Styreleder informerer om at felleskostnadene vil øke med 6% i løpet av 2021.
På generalforsamlingen i mai vil det bli tatt opp utskiftning av brannvarslingsanlegg og oppgradering av uteområdet.
Dersom brannvarslingsanlegget blir skiftet ut vil felleskostnadene øke med 200kr og hvis uteområdet blir oppgradert vil felleskostnadene øke med 200-600kr.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018: Beskjæring og vedlikehold av trærne i borettslaget.
2016: Gjennomført fasade og balkongrehabilitering av alle blokker. Nye ringeknapper og nye dørtelefonanlegg, med mulighet for video.
2015: Nytt tak i Sigurd Lies gate.
2014: Oppstart av rehabilitering av alle fasader og balkonger i borettslaget. Videreført og avsluttet innvendig rehabilitering av alle fyringspiper, og alle pipetopper er blitt byttet ut.
2013: Utskifting av alle lofts- og kjellerdører til nye selvlukkende dører som er brannklassifisert i henhold til dagens krav. Innvending rehabilitering av alle fyringspiper, og alle pipetopper over tak er blitt byttet ut.
2012: Det har blitt installert brannvarslingsanlegg i de to 5-etasjesblokkene. Det har blitt etablert nytt nedgravd avfallsanlegg.
2011: Videreført og avsluttet utbedring av defekte varmekabler. Påbegynt piperehabilitering. Videreføres i 2012.
2010: Påbegynt utbedring av baderom med defekte varmekabler som følge av funksjonssvikt. Fortsetter i 2011.
2008: Det ble fjernet løs puss og mur fra samtlige balkonger for å hindre at løse materialer faller ned og skader noen, i henhold til Vedlikeholdsnøkkelen.
2007: Rens av alle ventiler og luftekanaler i borettslaget med tanke på å bedre ventilasjonen. Det ble også gjennomført brannverninspeksjon hos alle beboere der røykvarslere og brannslukkingsapparat ble kontrollert og defekte apparater skiftet ut.
2006: Dette året ble det opparbeidet en forskriftsmessig lekeplass med godkjente apparater og sandkasse i tilknytning til borettslagets miljøtun.
2005: Full oppussing av alle oppgangene i borettslaget, med maling av tak, vegger, utforinger og listverk, terrazzorens og -behandling, ny lysarmatur med følere, nye postkasser og oppslagstavler.
2002 – 2004: Totalrehabilitering av vannrør, avløp og våtrom (VAV-prosjektet).
1999: Alle oppgangsvinduer (ikke de små aller øverst) ble skiftet ut, bortsett fra i Sigurd Lies gate, der de ble byttet ut i 1997.
1998: Uttrekksledningene (kloakkrørene) fra blokkene ble trukket om.
1994 – 1995: Hele det elektriske anlegget ble rehabilitert.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder. Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0049/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2149

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2021 kl. 17:55

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.