Solgt: 9 350 000 kr

Nedre Gullhaug 18

9 400 000 kr
177 m²
4 soverom
Velkommen til Nedre Gullhaug 18 på Bærums Verk
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
BÆRUMS VERK / GULLHAUG
Meget fin enebolig i blindvei *Sol fra morgen til kveld *Usjenert hage *Herlig terrasse og veranda *Dobbelgarasje m/EL
 • Prisantydning
  9 400 000 kr
 • Omkostninger
  236 342 kr
 • Totalpris
  9 586 342 kr
 • Byggeår
  1995
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  177 m²
 • Bruksareal
  181 m²
 • Tomteareal
  690,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nedre Gullhaug 18 - En meget pen og familievennlig enebolig i blindvei på 181 kvm BRA fordelt på 3 plan. Eiendommen har en skjermet, barnevennlig og rolig beliggenhet på Gullhaug. Attraktivt villastrøk med kort gangavstand til buss, skole-/barnehagetilbud og fine turområder. Gjennomgående god planløsning med fin rominndeling for den typiske barnefamilien. Store rom, åpent og luftig samt naturlig lys fra alle kanter.
Byggemeldt og registrert med en godkjent separat boenhet som tidligere er blitt benyttet til utleie. Huset har en god standard og ble påkostet med store oppgraderinger i perioden 2013-2020.
Usjenert, pent opparbeidet hage på baksiden med herlig terrasseområde. Stor balkong med utsikt. Dobbelgarasje oppført i 2004 med plass til 2 biler, lademulighet og oppstillingsplasser.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nedre Gullhaug 18, 1354 BÆRUMS VERK
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 95, bruksnummer 427

Innhold

Totalt bruttoareal: 199 kvm
Totalt bruksareal: 181 kvm
Totalt primærrom: 177 kvm
Primærrom:
U. etasje 65 kvm: Bad, vaskerom, hall m/trapp og 3 soverom
1. etasje 73 kvm: Bad, stue/kjøkken og hall m/trapp.
2. etasje 39 kvm: Stue og soverom
Sekundærrom:
U. etasje 4 kvm: Bod.
Garasje 37 kvm: Garasjerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.06.2021 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Meget pen og vedlikeholdt enebolig på 3 etasjer. Huset er oppført i 1995 og garasjen er fra 2004.
Grunnmur og fundamenter:
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Gulv på grunn med støpt såle av betong. Lettklinkerblokker ut mot grunn, delvis utforet med isolasjon og bindingsverk av tre på innsiden.
Yttervegger:
Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående kledning. Huset ble sist malt opp i 2019 med unntak av innvendig i uteboden. Panelet fremstår som godt vedlikeholdt.
Takkonstruksjon:
Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein fra byggeår. Nedløp av stål. Montert snøfangere på taket.
Vinduer/dører:
Vinduer fra 1995 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Takvindu fra byggeår med 2-lags isolerglass. Markiser og persienner fra 2019. 2 stk. ytterdører fra 2018 med hvitmalt overflate. Balkongdør fra 1994 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Alle de innvendige dørene er skiftet i 2019.
Trapper/ramper/etasjeskiller:
Innvendige trapper, utført med hvitmalt overflate og rekkverk på en side. Malt opp trapper i 2019 og anses som godt vedlikeholdt. Etasjeskillere av tre.
Balkong/terrasse:
Vinkel-veranda på ca 24m2 med utgang fra stue og direkte adkomst til terrasse. Verandaen er belagt med terrassebord og rekkverk av tre. Syd-vest vendt terrasse på bakkeplan på ca. 40 kvm med utgang fra hall. Terrassen er belagt med terrassebord av kebony. Terrassen ble lagt ny i 2015 ifølge eier. Verandaen er utvidet noe i 2016 hvor forholdet ikke er omsøkt.
Garasje:
Uisolert dobbelgarasje oppført i 2004. Saltakkonstruksjon tekket med takstein. Lagringsplass i takstolene. Yttervegger i bindingsverk kledd med stående kledning. Støpt dekke til grunn. Nye garasjeport åpnere og Ny Easee EL-BIL lader montert i garasje, 3 fase 32A kurs fra 2020. Garasjen ble nymalt i 2019.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Drenering: Alder på dreneringen er grunnlaget for tilstandsgraden. Det ble gjort fuktsøk på yttervegger mot terreng med indikator MMS2/surveymaster, uten resultater som resulterte i unormale fuktverdier.
Vinduer: Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene. Stikkprøvekontroller av faste karmer og funksjonskontroll av vinduer har ellers ikke avdekket feil og mangler og har tilfredsstillende funksjon.
Terrassedør: Terrassedøren er alene vurdert til TG 2 på grunnlag av alder. Generelt vil eldre glass miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra glassene.
Fliser og furugulv: Noe lokal knirk ble registrert. Enkelte bom i flis (hulrom under flis/mangelfull heft mellom flis og underlaget). De enkelte flisene er mer utsatt for skader ved mekaniske støt. Noe slitasje på furugulvet, men ikke mer en hva som er å forvente fra byggeår.
Sluk og gulv i bereder-rom: Sluket har ikke tilknytning av membran og er kun ment som en sikring ved en eventuell lekkasje. Det ble registrert flere sprekker i støpen rundt sluket. Ved oppussing bør det etableres forskriftsmessig membran.
Baderom: Badets helhet er vurdert til TG 2, dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner.
Vaskerom: Vaskemaskin er montert i rom uten sluk. Det anbefales at det monteres waterguard (automatisk vannavstenging) for å redusere risikoen for skader ved en eventuell lekkasje. Ut i fra dagens bruk og at dette gulvet ikke er utsatt for konstant vannbelastning samt er gulv på grunn er det redusert risiko. Rommet er ikke iht forskrift og ved oppussing må det påregnes etablering av membran og sluk om det ikke monteres waterguard e.l. Ingen synlig avtrekk eller tilluft til rommet. Det er ellers ikke avdekket feil eller mangler.
TG3: Ingen.
Egenerklæring:
- Noe høye verdier av Radon i 2012. Byggmesterkontoret AS installerte da "Radovac Radonsug" i boligen.
- Fanget en mus på loftet for 10-15 år siden.
- Tidligere observert maur (sukkermaur) i boligen, men forsvant umiddelbar etter bruk av maurgift.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

År 2020: Ny asfalt hele gårdsplassen (145 kvm)
År 2020: Nye sikringer og installering av overspenningsvern
År 2020: Nye garasjeport åpnere og ny Easee EL BIL lader montert i garasje, 3 fase 32A kurs
År 2019: Nymalt hus, garasje og rekkverk.
År 2019: Nye spesialtilpassede skap integrert med trapp fra Møbelsnekker.
År 2019: Følgende er renovert i 1. etasje og underetasje:
- Nye stikkontakter og dimmere.
- Nye vegger, tak, gulv og gulvlister.
- Nye innvendige dører.
- Listfrie vegger/tak/karmer.
- Downlights LED i alle rom (unntak vaskerom).
- Spesialsydde gardiner og persienner.
År 2019: Ny «Swingline» markise fra Scandic Markiser (5 m.), motorisert med fjernkontroll.
År 2018: Ny varmepumpe «Fujitsu Extreme» fra AC Senteret med utvendig varmekabel montert.
År 2018: Nye snø-fangere tak samt skiftet ut flere takrenner og nedløpsrør.
År 2018: 2 Nye ytterdører.
År 2015: Installert ny varmtvannsbereder på 300 liter.
År 2015: Ny terrasse med terrassebord fra Kebony.
Generelt:
- Viking Bad Steamdusj 120x90 på badet i underetasje.
- Peis av typen Rais 700 med glassdør i stuen i første etasje.
- Lekkert Sigdal kjøkken med Røros vifte og vinskap/kjøler.

Standard

Meget pen og familievennlig enebolig på 3 etasjer. I perioden 2013-2020 er huset betydelig oppgradert med nye overflater, kjøkken, varmepumpe, terrasse/veranda, bereder, plassbygget innredning under trapp og diverse elektrisk m.m. Huset har en gjennomgående god planløsning og fin rominndeling for den typiske barnefamilien. Bestående av store rom, åpenhet og naturlig gjennomgående lys fra yttervegger.
Entrè:
Stor og luftig entrè med trapperom. Innredet med flislagte gulv og gulvvarme. Godt med oppbevaring i integrerte garderober og spesialtilpassede skap integrert med trapp fra møbelsnekker.
Stue/kjøkken:
Både stue, spisestue og kjøkken har en åpen og fin løsning. Sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med svært gode møbleringsmuligheter, mye boltreplass, peis i sentrum og gjennomgående naturlig lys fra de store vindusflatene. I tillegg er det utgang til veranda på ca. 24 kvm fra spisestuen og terrasse på ca. 40 kvm fra hall med trapperom.
Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass samt åpen barløsning mot spisestuen. Meget fin Sigdal innredning fra 2008 med profilerte fronter og håndtak av stål. Benkeplate av laminert spon og lys under overskap. Lyse fliser mellom overskap og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, vinskap, stekeovn, platetopp og frittstående kjøleskap med frys. Over kokeplass er det ventilator.
Baderom U.etg:
Stort og flislagt baderom med gulvvarme og downlights i himling. Innredet med steamkabinett fra 2013 (Viking Bad Steamdusj). Dobbelt servantskap med ett-greps blandebatteri og heldekkende servant. Gulvstående toalett. Sluket er plassert under kabinettet. Ventilasjonavtrekk koblet via ventilasjonskanal ut på yttervegg.
Baderom 1.etg:
Stort og flislagt baderom med gulvvarme og downlights i himling. Innredet med dusjhjørne med tett bunnlist og skyvedører. Servantskap med ett-greps blandebatteri og toppmontert servant. Høyskap og speil på vegg. Frittstående badekar og gulvstående toalett. Sluket er plassert i dusjsone. Ventil i vegg.
Vaskerom:
Dette rommet var opprinnelig kjøkken i utleiedelen og det er ingen sluk i rommet. Det anbefales dermed å montere waterguard. Innredet med enkel skapinnredning med hvit, kermaisk kum og ett-greps blandebatteri. I rommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom:
Huset har hele 4 gode soverom med god senge- og skapplass. Hovedsoverom og to barne-/gjesterom i underetasjen. Ett romslig soverom i loftetasjen.
Lagring:
Godt med lagring/oppbevaring i innvendig bod, utvendig bod, kneloft og i garasjen. Generelt godt med oppbevaring i integrerte garderobeløsninger.
Overflater gulv:
Gulvene består hovedsakelig av 1-stavs laminatgulv i første og annen etasje. Furuplank i loftetasjen. Flislagte gulv på begge baderom og i entrè. Laminatgulvet ble lagt ny i 2019.
Overflater vegger:
Veggene består hovedsakelig av pene, slette malte flater og panel. Fliser på begge baderom. De fleste vegger er malt opp i 2019 og fremstår som pene.
Overflater himling:
2 etasje: Panel. Romhøyde i stue er ca. 2,37 meter på det høyeste (Skråtak).
1 etasje: Slette, malte flater. Downlights i alle rom. Romhøyde i stue er ca. 2,37 meter.
Underetasje: Slette, malte flater. Downlights i alle rom utenom vaskerom og bod. Romhøyde i hall er ca. 2,45 meter.
Utstyr:
- Varmtvannsbereder fra 2015 på 300 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang i underetasje og et skap i 1 etasje. Hovedsikring på 32AMP i underetasjen.
- Nye stikkontakter og dimmere i 2019, downlights LED i alle rom (unntak vaskerom).
- Easee El-bil lader montert i garasje, 3 fase 32A kurs fra 2020.
- Nye sikringer og installering av overspenningsvern i 2020.
- Integrerte garderobeløsninger
- Utebelysning
- Elektrisk markise
- Rais peisovn fra 2015
- Steamdusj er fra 2013.
- Sigdal kjøkken er fra 2008. Miele hvitevarer mm er fra ca 2013-2015.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulvstøp på bad og i hall. Panelovner montert på vegg.
Varmepumpe på vegg i stue fra 2018. Peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.07.1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Megler har innhentet byggemeldte tegninger hos kommunen. Entrè/hall med trapperom i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som sportsbod, og er dermed ikke godkjent til varig opphold.
Vi gjør oppmerksom på at garasjen og utvidelse av veranda på siden av huset ikke er byggemeldt hos kommunen. Eier opplyser at det var en eldre garasje der da de kjøpte, men som de har revet og bygget ny. I tillegg var verandaen lik på kjøpstidspunktet til nåværende eier. Kjøper overtar risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.
Dagboknr 29719, tinglyst 08.12.1993, type heftelse: Erklæring/avtale: Dokumentet viser et eldre skjøte som omhandler overdragelse av eiendommen og ideelle andel av fellesarealene. Videre står det at bygging på eiendommen må skje innen 2 år regnet fra 01.10.1993 ellers kan selger kreve tomten skjøtet tilbake til seg. I tillegg kan har kommunen rett til å føre og vedlikeholde kabler og ledninger over tomten samt gi andre tomteeiere slik rett for nødvendig tilknytning.
Servitutten vil følge eiendommen og dokumentet kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen er registrert og byggemeldt med en utleieenhet i underetasjen som er godkjent som separat boenhet. Underetasjen ble tidligere benyttet som utleiedel fra 1997-2000. Deretter har nåværende eier omgjort og tatt i bruk hele huset. Dersom man ønsker å leie ut deler av boligen kan underetasjen gjøres om til opprinnelig løsning. Ved eventuelle mulige søknadspliktige tiltak bør man forhøre seg med kommunen først.
Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det ble målt radon i 2012 med noe høye verdier. Dermed installerte Byggemesterkontoret AS "Radovac Radonsug" i boligen.

Diverse

Løsøre og tilbehør som ikke medfølger boligen:
Tv'er og Sonos høyttalere.
Løsøre og tilbehør som medfølger boligen hvis ønskelig:
Integrert prosjektor med lerret og surround anlegg i loftstuen. Alle ledninger er skjult bak listverk m.m. og enhetene står i en stereobenk.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nedre Gullhaug 18 beliggende i et rolig og barnevennlig boligområde i blindvei på Gullhaug. Perfekt for barnefamilier. Hyggelig område med nærhet til skog og mark, og samtidig gangavstand til Bærums Verk handelssenter.
Noen få minutters gange fra boligen finner du flotte turstier rundt Eineåsen, hvor naturen kan nytes både på sommer- og vinterstid. Skianlegget i Eineåsen består av flere flotte løyper, blant annet en 5,5 km lysløypetrasé. Videre innover i Lommedalen finner du også flere forskjellige aktiviteter innen sport og friluftsliv, bademuligheter i Burudvann, golfbaner, ridesenter og alpinbakker, samt treningssenter.
På Bærums Verk handelssenter har du en rekke forskjellige butikker og servicetilbud, med et godt utvalgt av både kjede- og nisjebutikker med bl.a. dagligvarebutikker, frisør, bokhandler og vinmonopol, samt flere caféer og restauranter. Kort kjøretur til Bekkestua og Sandvika med alle forretnings- og servicetilbud, samt kafeer, spisesteder, kino, kulturhus, bibliotek m.m.
Eiendommen sogner til Gullhaug barneskole som ligger innen kort og trygg avstand fra boligen og Einåsen ungdomsskole, samt at det er flere barnehager i området.
Offentlig kommunikasjon med bussholdeplass ligger i kort gangavstand fra boligen. Bussen tar deg blant annet i retning Oslo, Bekkestua og Sandvika, med ekspressbuss til og fra Oslo i rushtiden. T-bane fra Bekkestua og Kolsås i retning Majorstuen. Flybussen går fra området.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Gullhaug barneskole som ligger innen kort og trygg avstand fra boligen og Einåsen ungdomsskole.
Barnehager:
- Grindaberget andelsbarnehage
- Sleiverud barnehage
- Gullhaug barnehage
Barneskole:
- Gullhaug skole
- Anna Krefting skole
Ungdomsskole:
- Eineåsen skole
- Mølladammen skole
Videregående skoler:
- Rosenvilde videregående skole
- Rud videregående skole
- Dønski videregående skole
- Valler videregående skole
- Nadderud videregående skole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 690,2 kvm. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, terrasser, beplantning og terrasseområde. Ny asfalt ble lagt i 2020. Usjenert med svært gode solforhold fra tidlig morgen til 20:30 midtsommers.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med plass til 2 store biler. I garasjen er det fastmontert ny Easee el-bil lader med 3 fase 32A kurs fra 2020. Utenfor boligen er det godt med oppstillingsplass for flere biler.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 1981010 datert 08.04.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er underlagt kommuneplan 201601 datert 04.04.2018, avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Det arbeides med kommuneplan 201702 med status planlegging igangsatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 13 732,- i år 2020. Kommunale avgifter er kr 14 085,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 32 303 kwh. totalt på 2 målere pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7 630,-.
Velavgift er ca. kr 250,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr 500,- pr. mnd. Internett fra Telenor med en avgift på ca. kr 729,. pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Homely alarmselskap som koster kr 1 908,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 365 115,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8 514 414,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.636.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Terje Andersen og Evy Beate Barstad Vatne

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0081/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2181

Dato

Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 11:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.