Komplett salgsoppgave

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2

13 700 000 kr
79 m²
3 soverom
Sjønær og flott 4-roms hjørneleilighet i 8 etg. Kveldsstemning fra balkongen.
Sjønær og flott 4-roms hjørneleilighet i 8 etg. Kveldsstemning fra balkongen.
Kart
Per-Christian Søreng
Presenteres av
Per-Christian Søreng
Tjuvholmen
Flott 4-roms hjørneleilighet i 8 etg. Balkong. Utsikt. Garasjeplass med lader. Heis. Felles terrasser. Gode solforhold.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  13 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  5 996 kr
 • Omkostninger
  343 670 kr
 • Totalpris
  14 049 666 kr
 • Etasje
  8
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  7 544 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Felles takterasse med sol fra morgen til kveld. Siden vi bor i sjøkanten er det muligheter for å bade i saltvann/sjø året rundt. Er en del aktive som bader i vinterhalvåret. Overbygget felles terasse som gir mulighet til å sitte selv om det regner. Kort vei til et godt utvalg av resturanter, serveringsstedt av forskjellige prisklasser, både uformelle som passer til "en øl med gutta" og "finere" resturanter som hvor man kan ta med kona på en hyggelig middag. Gode shoppingmuligheter, og kort vei til daglivarehandel på Coop Mega og Joker som har generøse åpningstider. Gangavstand til Nationalteatert kollektiv knutepunkt med tog, t-banetrikk og buss som gir god tilgang til kollektiv transport til de fleste steder i Oslo. Privat parkeringsplass i låst parkeringsanlegg, garasjeportene åpnes ved gjennkjenning av reg skilt som er registert hos de som drifter parkerings anlegget. Egen bod for smøring av ski og vasking/reprasjon av sykler ved innkjøring til Tjuvholmen, låses opp med adgangskortet til bygget. Sykkelparkering i låst bod ved siden av inngangsdøren på bakkeplan gjør det enkelt å bruke sykkel. Fra terassen er det utsikt ned på kanalen mot Filipstad, hvor man kan nyte solnedgangen. Muligheter for å leie båtplass i kanalen og lagring av kajakk i garasje anlegget (https://www.tjuvholmendrift.no/faq/b%C3%A5tplasser).

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget flott og sjønær 4-roms hjørneleilighet i 8 etg. Meget attraktiv beliggenhet i Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2, en av de ytterste byggene på Tjuvholmen. Bygget sto ferdig i 2013 og fremstår som eksklusivt med flott standard. Leiligheten ligger i 8. etasje og har hyggelig utsyn mot sjøen og mot nord-vest. Innhold: Entré m/garderobeskap, stue/spisestue med utgang til balkong, kjøkken m/spiseplass, sovrom 1, soverom 2, kontor/soverom3, bad/wc, separat toalettrom og bod.
 • Overbygget balkong på ca. 4 kvm. Flott utsikt og gode solforhold/kveldssol.
 • Heis.
 • Garasjeplass m/el-bil lader.
 • Felles takterrasse m/panoramautsikt og meget gode solforhold samt felles terrasse i 5 etg.
 • Balansert ventilasjon.
 • Sprinkleranlegg.
 • Varmt vann/fyring fra fjernvarme.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2, 0252 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 210, bruksnummer 57, seksjonsnummer 42, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 510, bruksnummer 17, seksjonsnummer 14, ideell andel 1/1

  Innhold

  Hjørneleilighet beliggende i byggets 8. etasje.
  Adkomst via felles trappeoppgang med heis. Oppgangen har callinganlegg med videooverføring.
  Leiligheten består av entré m/garderobeskap, stue/spisestue med utgang til balkong, kjøkken med spiseplass og utgang til balkongen, soverom1, soverom2, kontor/soverom3, bad/wc, separat toalettrom og bod.
  Utgang fra stue og kjøkken til nordvestvendt overbygget balkong på ca. 4 kvm.
  Leiligheten disponerer i tillegg en bod på ca 5 m² og en biloppstillingsplass med el-billader i felles garasjeanlegg, merket 3413.
  Totalt bruksareal: 83 kvm.: Entré , stue/spisestue, kjøkken, to soverom, kontor/soverom, bod, bad og toalettrom.
  Totalt primærrom: 79 kvm.: Entré, stue/spisestue, kjøkken, to soverom, kontor, bad og toalettrom.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 17.08.2022, utført av Morten Nyborg.

  Byggemåte

  Boligblokk over 12 plan. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utfyllende bindingsverk av tre. Yttervegger forblendet med teglstein samt felter med beslagsplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med kikkehull og dørpumpe. Brannklassifisering EI30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdører med karmer av tre med utvendig aluminiumsbeslag, og tre-lags glass. Tilkoblet felles varmtvann og oppvarming med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Varmekabler på bad. Felles balansert ventilasjon.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på: Tilstandsgrad 2 (TG 2) i rapporten som er vedlagt salgsoppgaven som omhandler stort sett slitasje/alder.
  Se utfyllende tekst i rapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Standard

  Meget flott og sjønær 4-roms hjørneleilighet i 8 etg. Nordvestvendt balkong. Sjøutsikt. Garasjeplass. Heis. Felles terrasser. Gode solforhold.
  Utgang fra stue og kjøkken til nordvestvendt overbygget balkong på ca. 4 kvm. Balkong av betong, belagt med treheller og har rekkverk av glass og metall. Rekkverkshøyden er målt til 1,12 meter. Utebelysning og stikkontakt. Gode solforhold fra sen ettermiddag til ca. kl. 22:00 til solen går ned.
  Tilstandsgrad:
  TG 2: Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra gjeldende forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales.
  Bad/wc:
  Bad fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malte stålplater og downlights. Vegghengt servantskap. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Fastlimt speil med lys og stikkontakt på vegg. Dusj på gulv i hjørnet med glassdører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert i himling. Stoppekran i himling på bad, stenger også vann til kjøkken. Synlige avløpsrør av plast.
  Tilstandsgrad:
  Vannrør: Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system, anbefales etablert.
  Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca 35 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende.
  TG 2: Sanitærutstyr/innredning: Det er observert sprekk i toalettsete. Bør skiftes ut. Stedvis svelling på servantskap. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales.
  Overflater gulv: Misfarging/svertesopp påvist på elastisk flisfuge. Fuger må rengjøres. Det registreres bomlyd i gulvflis ved innerdør, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales.
  Membran, tettesjikt ogovergang til sluk: Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt grunnet valg av sluk. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  TGIU: Fukt i tilliggende konstruksjoner: Våtrommet er bygget som prefabrikkert modul og det er derfor ikke utført hulltaking/fuktmåling. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument av typen MMS3 ble gjennomført, og det ble ikke registrert forhøyede verdier.
  Toalettrom (Ikke våtrom):
  Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv med fall mot sluk. Flislagte vegger. Membran synlig i sluk. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende benkeplate med nedfelt servant med ett-greps armatur. Speil og overskap på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast og metall.
  Tilstandsgrad:
  Informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom mot innebygget toalettsisterne. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre
  avvik. Målingene viser følgende: RH 48,2 %, temperatur 23,8 grader C og duggpunkt 12,3 grader C.
  TG 2: Overflater vegger: Det er observert en løsnet flis bak toalett. Må utbedres.
  Kjøkken:
  Kjøkken fra byggeår. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Sokkelskuff. Benkeplater vurdert å være av kvartskompositt. Nedfelt oppvaskkum med ettgreps armatur. Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, stekeovn, mikrobølgeovn i overskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Fritthengende ventilator. Vannrør med rør-i-rør system. Luke til avstengning kaldt og varmt vann samt avstengning tur/retur vannbåren anlegg plassert under oppvaskkum. Synlige avløpsrør av
  plast. Komfyrvakt. Det er kun de integrerte hvitevarene som er listet opp på kjøkken som følger med.
  Tilstandsgrad:
  Overflater gulv: Normal bruksslitasje.
  TG 2: Vannrør: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
  Øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. Nedsenket himling med downlights i entré og bod. Profilerte innerdører, slette innerdører til bod og sikringsskap. Garderobeskap på soverom 1 og ved entré.
  Tilstandsgrad:
  TG 2: Overflater vegger: Det er observert riss/sprekk i overgang vegg/tak på soverom 1, 2 og kontor. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  Overflater gulv: Normal bruksslitasje. Det er registrert knirk i gulvet i boden. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales.
  Innerdører: Dørbladet til innerdør inn mot sikringsskap har kontakt med dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.
  Etasjeskillere:
  Etasjeskiller av betong. Det er gjort målinger i følgende rom: stue/spisestue og soverom 2:
  Det er kun registrert mindre målbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 5 mm i stue/spisestue og 4 mm på soverom 2.
  Takhøyde:
  Takhøyder er på tilfeldig sted målt til ca 2,24 meter på bad og toalettrom, 2,24-2,51 meter i entré, 2,28-2,51 meter på soverom 2 og 2,51 meter på soverom 1, kontor, kjøkken og stue/spisestue.
  Tekniske anlegg, VVS anlegg:
  Vannrør med rør-i-rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert i himling på bad. Avløpsrør av plast og metall. Felles varmtvann og oppvarming med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Luke til avstengning kaldt og varmt vann samt avstengning tur/retur vannbåren anlegg plassert under oppvaskkum på kjøkken. Varmekabler på bad. Felles balansert ventilasjon.
  Tilstandsgrad:
  Ventilasjon: Anlegget er felles for bygningen. Bygningsdelen er ikke undersøkt.
  TG 2: Vannbåren varme: Ikke tilgang bak luke for avstengning kaldt og varmt vann samt avstengning tur/retur vannbåren anlegg. Luke plassert i benkeskap under oppvaskkum på kjøkken. Tilgang
  må utbedres.
  Hovedstoppekran: Stoppekran er ikke tilgjengelig grunnet ikke tilgang bak luke for avstengning kaldt og varmt vann samt avstengning tur/retur vannbåren anlegg. Luke plassert i benkeskap
  under oppvaskkum på kjøkken. Tilgang må utbedres. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert i himling bad.
  TGIU: Stakeluke: Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
  Elektrisk anlegg - Innvendig:
  Sikringsskap med automatsikringer er plassert. Måler er plassert i felles tavlerom i byggets 1. etasje. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.
  Tilstandsgrad:
  TG 2: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en
  elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.
  Brannvarsling/utstyr:
  Leiligheten har røykvarsler og brannslange samt sprinkleranlegg. Brannvarsling koblet til alarmsentral hos Tjuvholmen Drfit.
  Dører og vinduer:
  Dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med kikkehull og dørpumpe. Brannklassifisering EI30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdører med karmer av tre med utvendig luminiumsbeslag, og tre-lags glass.
  Tilstandsgrad:
  TG 2: Dører: Dørbladet til begge balkongdørene har kontakt med dørterskel, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.
  Felles terrasser:
  Felles takterrasse med sol fra morgen til kveld samt felles terrasse i 5 etg.
  For ytterligere teknisk beskrivelse og tilstandsgrader, henvises det til boligsalgsrapporten som er vedlagt den digitale salgsoppgaven.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. El-varmekabler på bad.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.09.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er ikke gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  301/210/57/42:
  06.12.2011 - Dokumentnr: 1017813 - Bruksrett
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:44
  Bestemmelse om bruksrett til lekeplass
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.2012 - Dokumentnr: 525933 - Bruksrett
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:52
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:53
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:54
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:55
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:510 Bnr:13
  Kan ikke slettes endres uten samtykke fra Oslo kommune orgnr. 958935420
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 873805 - Best. om adkomstrett
  Regulerte gågater skal være åpne for allmennheten
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 873805 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/kjelleranlegg/garasjekjeller.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 873805 - Best. om vann/kloakkledn.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 874916 - Best. om adkomstrett
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 874916 - Best. om adkomstrett
  Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:50 Snr:3
  Bestemmelse om bruk av avfallsrom
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 875014 - Erklæring/avtale
  Rettighetshaver: Tjuvholmen Infrastruktur AS
  Org.nr: 886 295 332
  Bestemmelse om rett til å etablere og drive uteservering og båtplasser
  Bruksrettsområdet skal være tilgjengelig for allmennheten
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 875014 - Erklæring/avtale
  Rettighetshaver: Tjuvholmen Infrastruktur AS
  Org.nr: 886 295 332
  Bestemmelse om overvåkningskameraer
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om adkomstrett for drift og vedlikehold av kameraer
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 875014 - Best. om adkomstrett
  Rettighetshaver: Tjuvholmen Infrastruktur AS
  Org.nr: 886 295 332
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om vannuttak for brannanlegg, spyling, fellesarrangementer, fontener og lignende.
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 875014 - Erklæring/avtale
  Rettighetshaver: Tjuvholmen Infrastruktur AS
  Org.nr: 886 295 332
  Rett til dekning av Eiendommens forholdsmessige andel av de løpende kostnadene knyttet til fellesinfrastrukturen på Tjuvholmen. Kostnadene dekkes av eiendommene på Tjuvholmen forholdsmessig ut fra hver eiendoms faktiske utbygde areal BTA.
  Dette gjelder ikke hvor det er satt opp målere. Der skjer fordelingen på basis av målt forbruk.
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.2013 - Dokumentnr: 875114 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om fordeling av kostnader til tilsyn, reparasjon og vedlikehold av de spunter/pæler som utgjør felles fundamentering for gnr. 510 bnr. 7, gnr. 510 bnr. 11 og gnr. 210 bnr. 57.
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:210 Bnr:57
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.10.2013 - Dokumentnr: 913527 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 42
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 82/3522
  05.12.2013 - Dokumentnr: 1060900 - Best. om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2014 - Dokumentnr: 994305 - Erklæring/avtale
  Rett til å ha tekniske installasjoner liggende på eiendomen
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2014 - Dokumentnr: 994557 - Erklæring/avtale
  Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:510 Bnr:11
  Rett til å ha tekniske innstallasjoner liggende på eiendommen
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  23.02.2015 - Dokumentnr: 164185 - Erklæring/avtale
  Fellesareal for parkering/boder
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.02.2015 - Dokumentnr: 164185 - Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om bruksrett til parkeringsplasser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.02.2015 - Dokumentnr: 164185 - Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om bruksrett til parkeringsplasser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.02.2015 - Dokumentnr: 164185 - Erklæring/avtale
  Bruksrett til boder
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.07.2018 - Dokumentnr: 1047994 - Bruksrett
  Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:510 Bnr:21
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
  Org.nr: 958 935 420
  Gjelder energisentral
  Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
  Kontakt megler for kopi av komplett kopi av grunnboksutskriften, servituttene er ikke innhentet.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2, en av de ytterste byggene på Tjuvholmen.
  Bygget sto ferdig i 2013 og fremstår som eksklusivt med flott standard.
  Leiligheten ligger i 8. etasje og har hyggelig utsyn mot sjøen og mot nord-vest. Hyggelig balkong med ettermiddags- og kveldssol.
  Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger svært sentralt til i et urbant strøk helt nede ved vannkanten og fremstår som et av Oslos fremste prestisjesteder.
  Området er kjent på internasjonalt nivå for dens varierte og unike arkitektur på byggene. De fremstår som svært moderne, eksklusive og ikke minst solide.
  Tjuvholmen består også av omtrent to kilometer lang sjøfront med tiltalende badestrand, et mylder av moderne kunst og arkitektur og et stort mangfold av restauranter og cafeer. Området er fritt for biltrafikk. I tillegg finnes hotellet The Thief med Thief SPA.
  Tjuvholmen ligger nært et stort nettverk av offentlige kommunikasjonstilbud som buss, båt, tog, flytog, t-bane, bytrikken og ekspressbusser.
  Den unike kombinasjonen av sentrumsnær beliggenhet og fjord på alle sider gjør Tjuvholmen til et av hovedstadens mest attraktive boligområder.
  "Rett" utenfor døren er det badebrygger og strand samt flotte fellesområder.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se også google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

  Barnehager, skoler og fritid

  Se nabolagsprofilen som er vedlagt salgsoppgaven for info om skoler og barnehager.
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 543,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
  Tomten er pent opparbeidet med beplantning. Flott felles terrasse i 5. etg. med sittegrupper i tillegg til super felles takterrasse med sittegrupper og solsenger hvor det er panoramautsikt og meget gode solforhold.

  Parkering

  Garasjeplass nr. 3413 i P6 med fastmontert lader for EL-bil følger med.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, bevertning m.m. i henhold til reguleringsplan S-4097 datert 26.05.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.05.2009. Reguleringskartet er skrevet ut 08.08.2022.
  Det foreligger planer om utbygging på Filipstad.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  De totale felleskostnadene for boligsameiet og garasjesameiet er kr. 7 544,- med følgende fordeling:
  Felleskostnader for boligsameiet kr 6 786,- pr. mnd. Inkluderer varmt vann, fyring, grunnpakke kabel-tv og internett (GET), kommunale avgifter, felles strøm, drift av sameiet samt trappevask.
  Felleskostnader for garasje og bod er kr. 758,- pr. mnd.
  (faktureres med kr. 2 274 pr. kvartal og fordeles slik: Felleskostnader kr 2 067,- pr. kvartal. Felleskostnader bod kr. 207,- pr. kvartal).
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2022.
  VED EIENDOMSSKATT:
  Eiendomsskatten er kr 3 802 pr år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 5 000,- / ca. 4500 kWh pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett hvor standardpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2021 var kr 2 110 416,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020, kr 6 772 309,-
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Eiendomsskatten for 2022 er muntelig opplyst til kr. 5 727,-.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 25 038,27 pr. 31.12.2021
  Andel fellesgjeld er kr 5 996,20 pr. 31.12.2021
  Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14 043 670,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.
  Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 14 049 666,-.
  Av dette beløpet utgjør kr 5 996,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Trung Thi Nguyen og Dag Magne Høiseth

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2, med sameiebrøk 82/3522.
  Sameiet består av 58 leiligheter og 2 næringsseksjoner.
  Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20
  Se innkalling til årsmøtet for tidligere og fremtidige oppgraderinger i sameiet.
  Sameiets hjemmeside: www.salmakersvenn.no
  Dugnad må påregnes.
  Forsvarlig dyrehold er tillatt. Dyr skal holdes i bånd på sameiets eiendom.
  Felleskostnadene ble nylig økt med 10%.
  Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
  I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
  Garasjeplassen er tilknyttet sameiet Tjuvholmen 510-17, Sameiebrøk: 1/83.
  Dokumenter for begge sameiene og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Generelle bestemmelser
  Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
  På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvarnkan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
  Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.
  Forbrukerkjøp - definisjon
  Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Forbruker – avtalevilkår
  Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
  Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
  Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
  Ikke-forbruker – avtalevilkår
  Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
  Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 57-0040/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR57.2240

  Dato

  Sist oppdatert: 29. november 2022 kl. 13:02

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Ser du etter lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.