Komplett salgsoppgave

Manesjen 7

3 890 000 kr
78 m²
2 soverom
Kine Johansen Ruud
Presenteres av
Kine Johansen Ruud
Jessheim Sentrum/Manesjen
Delikat 3-roms eierleilighet. Garasje, heis og solrik balkong. Meget attraktivt område.
 • Prisantydning
  3 890 000 kr
 • Omkostninger
  98 592 kr
 • Totalpris
  3 988 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  78 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 520 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Manesjen 7!
Romslig eierleilighet i 2. etasje med en normal, god standard. Kjøkken- og stue i åpen løsning gjennomført på en god måte; store vindusflater og mye naturlig lys gir en god romfølelse. Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong. Balkongen blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på sentralt på Jessheim.
Verdt å merke seg:
- Gangavstand til sentrum
- Parkering i garasjekjeller med adkomst via heis
- 1 bod i leilighet, samt en bod i gang
- Nytt kjøkken og nye overflater i 2017
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Manesjen 7, 2050 JESSHEIM
Gårdsnummer 135, bruksnummer 837, seksjonsnummer 29, kommunenummer 3033,Gårdsnummer 135, bruksnummer 837, seksjonsnummer 29, kommunenummer 3033

Innhold

Totalt bruttoareal: 89 kvm
Totalt bruksareal: 81 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm
Bruksareal:
Leilighet 81 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 78 kvm: Entrè, bad/WC/vaskerom, to soverom, stue med spisestue, kjøkken
Sekundærrom:
Leilighet:
2. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en bod i samme etasje som leilighet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.06.2019 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-betong kontruksjoin
Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Betong i bærende konstruksjoner tekket med teglestein. Utfylt med bindingsverk med panel og plater. Flatt tak antatt isolert og dekket med godkjent membran iht til gjeldene forskrifter.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Vinduer, utvendige dører, innvendige dører, bad, markiser har fått TG2 på grunn av alder og forventet levetid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Delikat 3-roms eierleilighet med solrik balkong og garasje.
Leiligheten inneholder stor entrè med god plass til garderobe, skap og annet møblement. Lys og pen stue. Kjøkken i klassisk stil, med plass til spisebord og stoler foran vinduet. Stue og kjøkken har nytt tak, som gir en lun og god følelse. Leilighetens 2 soverom er begge av god størrelse, og med garderobeskap.
Leiligheten er lettstelt, og har det meste tilgjengelig. Heisen like utenfor inngangsdøren, med mulighet for direkte adkomst ned i garasjekjeller. Du kan også ta heisen opp for utgang på baksiden av boligblokken. Herifra er det få minutter gange til Coop Xtra, og Jessheim storsenter. I tillegg har leiligheten enkel adkomst til ekstra bod i oppgangen, i samme etasje som leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.01.2003 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 14462, tinglyst 26.11.2002, type heftelse: Seksjoneringsbegjæring - Bestemmelse om garasje/parkering. Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til garasjeplass og bod på sameiets fellesareal. Manesjen 6 har også rett til parkeringsplasser, boder og trafikkarealer på dette sameiets grunn så lenge de betaler sin forholdsmessige andel av driftskostnader.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.
Taklampe på kjøkken følger ikke boligen ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i populære Manesjen, i et etablert og attraktivt boligområde midt i Jessheim sentrum. Det er gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud. Det er kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg.
Like i nærheten ligger populære Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.
Det finnes også markastue med servering i vintersesongen og merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til Opostjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng. Ullensaker kulturhus (ca. 5 min å gå) byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 moderne kinosaler.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Xtra, Coop Obs og Kiwi, som ligger i nær gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter 140 butikker og serveringssteder (500 m). Senteret har en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Jessheimkrysset, ca. 2 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 20 min til Lillestrøm, 22 min til Strømmen og 30 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2.596,6 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Parkeringsplass i garasjekjeller, heis opp til oppgangen og leiligheten. Gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via private internveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - nåværende i henhold til reguleringsplan "Manesjen, del av gnr/bnr 135/213, 354 m Tilliggende eiendommer" m/best., datert 16.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.09.1988.
Eiendommen grenser til Jessheim Panorama som pr.d.d er under oppføring. Det må påregnes noe byggestøy fra prosjektet inntil det er ferdigstillt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Strøm i fellesarealer, kabel-TV, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring mm.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.706,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 2.520,- pr. mnd. og inkluderer: Strøm i fellesarealer, kabel-TV, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring mm..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 7.500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av TV/internett og har avgift på kr 369. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 880.216,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.168.777,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.988.592.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gunnar Kjeldsen

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Manesjen blokk 5 og 7, med sameiebrøk 80/3698.
Sameiet består av 46 leiligheter.
Forretningsfører er vekst økonimi AS
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: I løpet av 2019-2020 har alle vinduer blitt malt, terrasser på baksiden av blokkene samt terrassevegger på fremsiden av blokkene. I tillegg er alle avløp spylt i 2020.
Planlagte påkostninger: Det som gjenstår i 2021 er mindre lekkasjer i 2 leiligheter oppdaget i januar 2021. Forventer at dette vil ligge innenfor budsjettert vedlikehold for 2021, NOK 150k.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 30.000,- av salgssummen
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0112/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.19112

Dato

Sist oppdatert: 09. mai 2021 kl. 23:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.