Jessheim/Manesjen

Manesjen 7

Prisantydning

3 990 000 kr

Omkostninger: 109 222 krTotalpris: 4 099 222 kr
Etasje
2
Byggeår
2002
Soverom
2
Areal (P-ROM)
78 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
2 910 kr

Delikat 3-roms eierleilighet i 2. etg. Garasje, heis og solrik balkong.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Manesjen 7!
Romslig eierleilighet i 2. etasje med en normal, god standard. Kjøkken- og stue i åpen løsning gjennomført på en god måte; store vindusflater og mye naturlig lys gir en god romfølelse. Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong. Balkongen blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.

Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på sentralt på Jessheim. 

Verdt å merke seg:
- Gangavstand til sentrum
- Parkering i garasjekjeller med adkomst via heis
- 1 bod i leilighet, samt en bod i gang
- Nytt kjøkken og nye overflater i 2017

Velkommen til visning! 

Eiendommen

Manesjen 7, 2050 JESSHEIM 
Gårdsnummer 135, bruksnummer 837, seksjonsnummer 29, kommunenummer 3033,
Gårdsnummer 135, bruksnummer 837, seksjonsnummer 29, kommunenummer 3033

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i populære Manesjen, i et etablert og attraktivt boligområde midt i Jessheim sentrum. Det er gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud. Det er kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg.

Like i nærheten ligger populære Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Det finnes også markastue med servering i vintersesongen og merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til Opostjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng. Ullensaker kulturhus (ca. 5 min å gå) byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 moderne kinosaler.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Xtra, Coop Obs og Kiwi, som ligger i nær gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter 140 butikker og serveringssteder (500 m). Senteret har en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Jessheimkrysset, ca. 2 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 20 min til Lillestrøm, 22 min til Strømmen og 30 min til Oslo S.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 89 kvm
Totalt bruksareal: 81 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm

Bruksareal:
Leilighet 81 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
2. etasje 78 kvm: Entrè, bad/WC/vaskerom, to soverom, stue med spisestue, kjøkken

Sekundærrom:
Leilighet: 
2. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en bod i samme etasje som leilighet. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.06.2019 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 2.596,6 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Parkeringsplass i garasjekjeller, heis opp til oppgangen og leiligheten. Gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via private internveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-betong kontruksjoin

Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Betong i bærende konstruksjoner tekket med teglestein. Utfylt med bindingsverk med panel og plater. Flatt tak antatt isolert og dekket med godkjent membran iht til gjeldene forskrifter.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: 

Vinduer, utvendige dører, innvendige dører, bad, markiser har fått TG2 på grunn av alder og forventet levetid. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.01.2003 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Delikat 3-roms eierleilighet med solrik balkong og garasje. 

Leiligheten inneholder stor entrè med god plass til garderobe, skap og annet møblement. Lys og pen stue. Kjøkken i klassisk stil, med plass til spisebord og stoler foran vinduet. Stue og kjøkken har nytt tak, som gir en lun og god følelse. Leilighetens 2 soverom er begge av god størrelse, og med garderobeskap. 

Leiligheten er lettstelt, og har det meste tilgjengelig. Heisen like utenfor inngangsdøren, med mulighet for direkte adkomst ned i garasjekjeller. Du kan også ta heisen opp for utgang på baksiden av boligblokken. Herifra er det få minutter gange til Coop Xtra, og Jessheim storsenter. I tillegg har leiligheten enkel adkomst til ekstra bod i oppgangen, i samme etasje som leiligheten. 

Oppvarming

Elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket D5

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Manesjen blokk 5 og 7, med sameiebrøk 80/3698.
Sameiet består av 46 leiligheter.
Forretningsfører er Frostad & Skyrud AS.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.  
Foretatt påkostninger de senere år: I følge styreleder har det blitt foretatt en del påkostninger grunnet etterslep, ellers kun hatt løpende vedlikeholdskostnader
Planlagte påkostninger: Det er ikke planlagt noe ut over vanlig drift for 2019.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 14462, tinglyst 26.11.2002, type heftelse: Seksjoneringsbegjæring - Bestemmelse om garasje/parkering. Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til garasjeplass og bod på sameiets fellesareal. Manesjen 6 har også rett til parkeringsplasser, boder og trafikkarealer på dette sameiets grunn så lenge de betaler sin forholdsmessige andel av driftskostnader.

Servituttene vil følge eiendommen.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - nåværende i henhold til reguleringsplan "Manesjen, del av gnr/bnr 135/213, 354 m Tilliggende eiendommer" m/best., datert 16.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.09.1988.

Eiendommen grenser til Jessheim Panorama som pr.d.d er under oppføring. Det må påregnes noe byggestøy fra prosjektet inntil det er ferdigstillt. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.

Taklampe på kjøkken følger ikke boligen ved salg. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Leiebeløp inkluderer

Strøm i fellesarealer, kabel-TV, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring mm.

Oppdragets KR-kode

KR63.19112

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Strøm i fellesarealer, kabel-TV, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring mm.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 880.216,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.168.777,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.209.222.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. 
 
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 30.000,- av salgssummen
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Telefon
Mobil 98829188

Lurer du på noe

Kine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.