Solgt: 3 911 000 kr

Grenseveien 52

3 650 000 kr
35 m²
1 soverom
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Hasle Torg
Moderne og lekker 2-R hjørneleilighet med balkong og flott utsikt - Supersentralt - Lave FK - Felles takterrasse
 • Prisantydning
  3 650 000 kr
 • Omkostninger
  8 757 kr
 • Totalpris
  3 658 757 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  35 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 407 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grenseveien 52, presentert av Emir Resulbegovic ved Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hasle. Leiligheten er en lekker 2-roms hjørneleilighet i en høytliggende 4. etasje i Hasle Torg. Her har man fantastisk utsikt over nærområdet fra balkongen, som for øvrig også byr på hyggelig solforhold fra ca. kl. 07 til kl. 17 midtsommers. Denne boligen er nøkkelklar! Høydepunkter:
 • Offentlig kommunikasjon (tbane, buss, flybuss) rett utenfor døren
 • Alt av servicefasiliteter i umiddelbar nærhet
 • Solforhold på balkongen fra ca. kl. 07 til 17.
 • Høyt og fritt med utsikt over nærområdet
 • Hjørneleilighet med gode lysforhold
 • Gjennomgående høy standard
 • Ingen dokumentavgift
 • Felles takterrasse
 • Heis
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Grenseveien 52, 0579 OSLO
  Gårdsnummer 127, bruksnummer 70, seksjonsnummer 1, kommunenummer 301
  Andelsnummer 4401, Borettslaget Hasle Torg II, organisasjonsnummer 990 399 581

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 39 kvm
  Totalt bruksareal: 35 kvm
  Totalt primærrom: 35 kvm
  I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller på ca. 6,5 kvm.
  Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2018 utført av Kristian Nohr. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Eiendommen er fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt
  kjellergulv. Prefabrikkerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og isolert med mineralull.
  Flatt tak tekket med papp/folie. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Eiendommen har
  personheis med adkomst garasje.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
  I rapporten har leiligheten blitt vurdert til TG1 på alle punkter.
  Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

  Standard

  Populær og moderne 2-roms hjørneleilighet med en gjennomgående god standard fra byggeår. Leiligheten har en kvadratsmart planløsning med åpen- stue/kjøkkenløsning samt utgang til en fin balkong på 5 kvm. Med sin sentrale beliggenhet på Hasle Torg er det kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetjenester i umiddelbar nærhet. Leiligheten disponerer egen kjellerbod på 6,4 kvm og har tilgang til en fantastisk felles takterrasse på toppen av bygget med særdeles fin utsikt mot by og fjord! (Torgets beste takterrasse)
  Entré:
  Romslig og lys entré med god plass til sko og klesavheng i medfølgende garderobeskap. Fra entréen er det direkte adgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning. Parkett på gulv og lampe i tak.
  Stue:
  Lys og fin stue med slette overflater samt god plass til sittegruppe, stuebord, spisebord og tv-seksjon. Store vindusflater gir godt med lysinnslipp inn til stuen samt skaper en god romfølelse i leiligheten for øvrig. Det at leiligheten ligger på hjørnet gir et meget pent utsyn i to retninger. Fra stuen er det direkte utgang til en hyggelig sørøstvendt balkong på 5 kvm.
  Balkong:
  Romslig balkong med plass til ulike typer balkongmøbler samt grill. Balkongen vender mot sørøst og har flott utsikt mot Teglverkstomten/Hovin og ned mot sentrum. Det er ifølge eier sol på balkongen fra ca. 07:00-17:00 midtsommers. Dersom du har behov for den siste kveldssolen er det bare å ta heisen opp til takterrassen. Takterrassen har en meget stor flate med sittebenker/bord hvor man også kan ta med seg egne møbler opp dersom ønskelig. Hit kan du inviterer hele vennegjengen til et hyggelig lag sommerstid.
  Kjøkken:
  Tidløs og pen kjøkkeninnredning med åpen løsning mot stue. Hvit innredning med glatte fronterog laminat benkeplater med nedfelt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som stekeovn med keramisk koketopp og ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin og fliser mellom benk og overskap. Den åpne løsningen skaper en meget god kommunikasjon mellom stue og kjøkken samt utnytter leilighetens størrelse på en god måte. Hvitevarer følger leiligheten ved kjøp.
  Bad:
  Delikat flislagt bad med downlights i tak og varmekabler i gulv. Eget dusjhjørne med dusjforheng, her kan man ved enkle grep etablere dusjvegger i glass dersom ønskelig. Vegghengt toalett, heldekkende servant over underskap samt speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
  Soverom:
  Lyst og pent soverom med to innganger fra skyvedører. God plass til dobbeltseng hvor det også er store medfølgende garderobeskap på hver side av sengen. Praktisk plassbygd hylleløsning på soverom hvor man også her får ekstra lagringsplass for div. ting og klær.
  Diverse:
  - Felles sykkelparkering
  - Felles takterrasse med nye gjerder
  - Miljøvennlig oppvarming via fjernvarme
  - Porttelefon
  - Kjellerbod på 6,4 kvm
  - Balansert ventilasjon
  - Parkett på gulv

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.12.2010. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, trafostasjon/kiosk og vann og kloakk. Erklæring/avtalt om gjensidig bruk av grunn, samt forurensede masser. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Vaskemaskin medfølger ikke.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle Torg. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenter under leilighetskomplekset med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster og treningsenterkjeden Sats. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 i Hovinveien bare 200-300 meter fra leiligheten. Søndagsåpen Jokerbutikk finner du i St. Jørgens vei 300 meter fra leiligheten.
  Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munchmuseet og Botanisk hage. Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.
  Området er under utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten av Hasle Torg ligger Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.
  Offentlig kommunikasjon er rett utenfor døren med buss (nr. 21, 28, flybuss) og t-bane (linje 5). Kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø t-bane (linje 1-4)

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 3.370,8 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4065 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Det gjøres oppmerksom på at nabotomten/ikke bebygd areal mellom Hasle Torg og Økerenveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124, mens Grenseveien 52 har en makshøyde på bebyggelse på kote 108,5. Dette vil i teorien kunne bety at fremtidig nabobygg vil kunne bli høyere. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og 20 etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.
  Fra referat Dialogmøte 3: Etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.
  Det er også mottatt varsel om igangsatt detljregulering av Økernveien 97-99 - Hasle Stasjon, bl.a. der Bavarie holder hus. Her blir det også utbygging med mange boliger. Saken kan følges på Plan og bygningsetatens hjemmeside, saksinnsyn med saksnr. 201801786. Denne utbyggingen blir liggened bakenfor den varslede utbygginen av hjørnetomten og vil derfor ikke direkte berøre Grenseveien 54.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 2 407,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme (fyring og varmtvann), kabel-tv/bredbånd (grunnpakke fra Get), kommunale avgifter, generelle driftskostnader, felles forsikring m.m..
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.351,- pr. år. / 1.700 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr. 135,- (grunnpakke) i følge forretningsfører. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Felleskostnadene er kr 2.185,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme (fyring og varmtvann), kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, generelle driftskostnader, felles forsikring m.m.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Felleskostnader kr 1.544,-
  Tv og bredbånd Get kr 129,-
  Fjernvarme kr 512,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.650 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 771 436,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 777 169,60.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 33.138,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 6.777,- pr. 08.10.2020
  Lånenummer: 114985641, Den Norske Stats Husbank og lånevilkårene er:
  Saldo per 08.10.2020 er kr. 63.678.557,-.
  Annuitetslån, 4 terminer pr år.
  Rentesats per 08.10.2020: 0.92% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 50.
  Andel av saldo: 0.
  Første termin: 01.07.2008 Første avdrag: 01.07.2013 (siste termin 01.04.2033).
  Opprinnelig innfrielse lån (IN): 930 204.
  Lånenummer: 12139606106, DNB Bank ASA og vilkårene er:
  Saldo per 08.10.2020 er 978.417,-.
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 08.10.2020: 1.69% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 39.
  Andel av saldo: 6.777,-.
  Første termin/første avdrag: 30.09.2020 (siste termin 30.06.2030).

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (USBL)
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 3.665.534,- Av dette beløpet utgjør kr 6.777,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
  Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,- (OBOS)

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Karoline Langøy Tresvik

  Informasjon om borettslaget

  Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hasle Torg II.
  Borettslaget består av 80 leiligheter.
  Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
  Det skal søkes skriftlig til styret før en eventuell anskaffelse av dyr.
  Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 79854371
  Det er tillatt med elektrisk -og gassgrill på balkong
  Andelseiere disponerer en fantastisk flott takterrasse med slående utsikt mot by og fjord
  Borettslagets hjemmeside: http://hasletorg2.borettslag.net
  Det er sykkelbod i kjeller.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Montering av nytt låssystem med brikker.
  - Oppgraderte sykkelbodene i Grenseveien 52 og 54 med tetting av vegger, legging av epoxygulv, samt montering av sykkelstativer.
  - Takoverbygg på takterrassene er revet.
  - Oppgradering av videoovervåkings-systemet.
  - Maling av vinduskarmer og paneler på balkongene,
  samt retting av balkong- og ytterdører (2020)
  - Maling utendørs, justering og utskiftning av entredører, balkongdører og diverse vedlikeholdsarbeid. Arbeidet var etsimert til rundt kr. 2,5m til 3m. Borettslaget benyttet oppsparte midler på kr. 1m. Det ble derfor tatt lån på ca. 1m - derav andelens fellesgjeld og en økning i de månedlige utgiftene på 63,-.
  Planlagte påkostninger:
  - Beise uteplattinger.
  - Sjekk av brannslanger i leiligheter.
  - Sjekk av røropplegg.
  - Gjennomgang av ventilasjonsanlegg.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Borettslaget er sikret i skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.
  Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Grunnhonorar: kr 12.500,-
  Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
  SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-
  Visningshonorar: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0203/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20203

  Dato

  Sist oppdatert: 03. desember 2020 kl. 11:31

  Dokumenter

  If Boligkjøperpakken
  PDF 262 KB

  Område

  Prisutvikling for området

  0 kr/m²
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  Flyttehjelp

  La oss ta jobben for deg

  Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
  Finn ut mer

  Sjekk din boligverdi!

  Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.