Solgt: 9 800 000 kr

Åsstubben 62

9 950 000 kr
125 m²
3 soverom
Velkommen til Åsstubben 62 - En stor og gjennomgående 4-roms endeleilighet med heis, garasje og panoramautsikt mot by og fjord
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
ULLERN /  ÅSJORDET
Stor og gjennomgående leilighet med 2 terrasser *2 bad *Panoramautsikt mot byen og Oslofjorden *Heis *Peis *Garasje
 • Prisantydning
  9 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  26 952 kr
 • Omkostninger
  250 765 kr
 • Totalpris
  10 077 717 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  125 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 466 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Åsstubben 62 - En stor og gjennomgående 4-roms endeleilighet med garasjeplass og terrasse på begge sider. Fantastisk panoramautsikt mot Oslofjorden fra den 15 kvm store terrassen. Leiligheten ligger usjenert til i en høy annen etasje og ble sist innvendig oppgradert i 2010. Det er trappefri adkomst med heis i bygget som går direkte til leilighet og garasjeanlegget.
Gjennomgående god planløsning med 3 soverom, 2 bad, vaskerom, kjøkken/spisestue. Lagring i hele 4 boder.
Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullernåsen/Åsjordet. Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Ullernåsen (ca. 4 min. gange). Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med flere forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur og friområder samt barne- og ungdomsskole.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsstubben 62, 0381 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 28, bruksnummer 1080, seksjonsnummer 172, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 142 kvm
Totalt bruksareal: 132 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm
Bruksareal:
Leilighet 132 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 125 kvm: Entré, gang 1, gang 2, 2 baderom, vaskerom, kjøkken, stue og 3 soverom
Sekundærrom:
Leilighet:
2. etasje 7 kvm: Bod 1 og bod 2
I tillegg disponerer boligen 1 romslig bod ved garasjeplassen og 1 bod på den ene terrassen. I tillegg er det 2 innvendige boder i leiligheten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2021 utført av Torbjørn Solnørdal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Gjennomgående endeseksjon i lavblokk beliggende i høy annen etasje med balkong på begge sider. Det er heis i bygget. Seksjonen ble fornyet i år 2010 og fremstår som normalt vedlikeholdt og har normal god standard.
Bygning generelt:
Grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Bindingsverk med kledning. Utvendige overflater med teglstein og murpuss. Etasjeskillere i betong. Felles vann- og avløpsrør samt stigeledninger for el. Felles adkomst med porttelefon og døråpner. Innvendige trapper og heis. Flat takkonstruksjon med tekking. Eier opplyser at alle utvendige fasader ble oppgradert i 2017.
Vinduer/dører:
Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 1983. Blyglass i del av stuen. Brann- og lydklassifisert inngangsdør. Sikkerhetslås er montert. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Glass i dørblad. Antatt fra 2010.
Balkonger/terrasser:
Flislagte balkonger, hvor av en er ca. 15 kvm + bod og en på ca. 7 kvm. Blomstertrau som rekkverk og rekkverk i tre på kjøkkensiden.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Vinduer: Tilstandsgraden er satt grunnet alder.
Baderom: Ikke avdekket fuktindikasjoner på badene. Tilstandsgraden er satt grunnet alder og forventet vedlikeholdsintervall.
Vaskerom: Det er ikke sluk i rommet. Anbefaler generelt å montere aquastopp i rommet.
TG3: Ingen.
Egenerklæring:
- Lekkasje fra leiligheten over i 2019. Ble snarest utbedret uten skade i denne leiligheten.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

År: 2017 Renovert begge balkonger via sameiet.
År: 2017 Sameiet gjennomføre betongrehabilitering av alle blokkene.
År: 2012 Ny heis i bygget.
År: 2010 Innvendig renovert unntatt et bad.
År: 2010 Nytt sikringsskap.
År: 2010 Varmekabler på bad, vaskerom, kjøkken, kontor og i det minste soverommet. Varmefolie i stuen.
År: 2010 Fordelerskap for vann samt Pex (rør i rør).
År: 2010 Kjøkken.
År: 2002 Overflatefornyet et bad.

Standard

Kjøkken:
Stort kjøkkenrom med plass til langbord. Kjøkkenet er fra 2010 og er pent innredet med overskap og underskap. Kjøkkenplater på vegg. Benkeplate med nedfelt
benkebeslag. Oppvaskmaskin og kullfilter over kokeplass. Dører med glass og faste felter. Lys under overskap.
Bad 1:
Romslig og flislagt baderom med gulvvarme. Badet ble renovert sist i 2010 og er pent innredet med badekar, wc, servant i innredningen og dusj på vegg med glassdører. Utstyrt med fordelerskap for vannrør. Rommet er ventilert.
Bad 2:
Romslig og flislagt baderom med gulvvarme. Badet ble sist overflatefornyet i 2002. Servantskap fra 2010. Pent innredet med Dusjnisje med skillevegg, wc, servant i innredningen og speilskap. Himling av panel med downlights. Rommet er ventilert.
Vaskerom:
Praktisk og romslig vaskerom med gulvvarme og dels flislagte vegger. Innredet med benkeplate med benkebeslag, kran og avløp til vaskemaskin, diverse skap og lys under overskap. Rommet er ventilert.
Stue:
Stor og luftig stue med varmefolie under gulv, sentral peisovn og utgang til en herlig terrasse på ca. 15 kvm med panoramautsikt utover byen og Oslofjorden. På terrassen er det sol fra soloppgang til ca. kl. 15:30 på sommerstid. I stuen er det god plass til både sofagrupper og langbord.
Soverom:
Leiligheten har 3 gode soverom med god plass til både seng og garderobeskap.
Lagring:
Godt med lagring i 2 innvendige boder i leiligheten. God lagringsplass i bod på terrassen og bod ved garasjeplassen.
Overflater innvendige gulv:
Består hovedsakelig av parkett, laminat, fliser, vinyl og tepper.
Overflater innvendige vegger:
Består hovedsakelig av malte flater, fliser og tapet.
Overflater innvendig himling:
Består hovedsakelig av malte flater og panel.
Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Elektrisk markise.
- Fordelerskap til Pex (rør-i-rør).
- Vannkran i utvendig bod.
- Faste innredninger og skyvedørsgarderober.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme på badene, vaskerom, kjøkken, kontor og 1 soverom. Varmefolie og peisovn i stuen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.02.1986. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
23.08.1983 - Dokumentnr: 23742 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 172
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 129/21621
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 200 SEKSJONER
SEKSJON NR 1-119 OG NR 121- 200 HAR ANDEL AV SNR 120

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og veletablert område på Ullern i Oslo. Her har du nærhet til det meste du trenger i hverdagen. Det er kort avstand til skoler, barnehager, flotte friluftsområder, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Boligen ligger stille og rolig til i blindvei uten gjennomgående trafikk.
Omgivelsene er naturskjønne med bl.a. flotte turstier langs Mærradalen. Det er også kort kjøre- eller sykkeltur til turstier på Røa som går opp til Bogstad gård, hvor det er badeplass, samt café, museum og forskjellige aktiviteter for barn. På vinterstid finner man preppede løyper fra Røa mot Sørkedalen, samt fra Fossum og inn i Bærumsmarka. Det er også kort vei til Oslo Vinterpark på Tryvann, ca. 20 min. med bil.
Det er et aktivt idrettsmiljø rundt Ullern Idrettsplass med fotball, bandy, basket og håndball. Fra boligen er det kort vei til Sats Njårdhallen, svømmebasseng og velværesenter på Røa (Sats Røa bad) EVO treningssenter på Røa, eller Sats treningssenter på CC vest. Er du golf entusiast, er det flere muligheter i nærområdet med få minutters kjøretur til Bogstad, Grini og Haga golfklubber. Det er tennisbaner på Njård, og Art Musikal og Ballettskole ligger også i nærheten.
En 7 minutters biltur unna har man Røa sentrum, som har de fleste serverings- og servicefasiliteter man skulle trenge i hverdagen og litt til. Her finnes bl.a. dagligvare (Meny, Rema 1000), jernvare, sushi, bakeri, frisør, restauranter, caféer, vinmonopol, m.m. Skal du på en litt større shoppingtur, er det også ca. 8 min. med bil til CC Vest handlesenter eller kun en kort kjøretur/T-banetur inn til Oslo sentrum.
Ca. 4 minutters gange fra boligen (400 meter) ligger Ullernåsen T-bane stasjon, her går t-banelinje 3 går hvert kvarter, og bruker 9 minutter til Majorstuen.
Boligen sogner til Bjørnesletta Barne- og Ungdomsskole. Boligen ligger også i nærheten av Montessoriskolen Lyse i Hoffsjef Løvenskioldsvei - ca. 11 min å gå. Nærområdet har et bredt tilbud av barnehager med Slalåmveien barnehage ca. 700 meter unna, som den nærmeste.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Slalåmveien barnehage
- Kjosjordet barnehage
- Skogfuglen barnehage
Barneskoler:
- Bjørnsletta skole
- Montessoriskolen Lyse
- Bestum skole
- Lilleaker skole
Ungdomsskoler:
- Bjørnsletta skole
- Øraker skole
Videregående skoler:
- Ullern videregående skole
- Persbråten videregående skole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 31 766,1 kvm som tilhører sameiet. Felles opparbeidet eiet tomt, med asfalterte internveier. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass (nr. 51) i felles garasjeanlegg. Det går heis direkte ned til garasjeanlegget. Garasjeplassen følger leiligheten ved salg.
Gjesteplasser i garasjeanlegget. Styret kan kontaktes for leie av eventuelt ledige utleieplasser. Ta kontakt med styret for status. Det er også gjesteparkering på sameiets tomt. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.
Ønsker en seksjonseier å etablere en ladestasjon for el-bil skal man søke til styret.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2321 datert 10.05.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser 13982 datert 03.06.1982.
Området er også berørt av reguleringsplan S-5058 med reguleringsbestemmelser for ny vannforsyning til Oslo - Huseby vannbehandlingsanlegg. Dette kan du lese mer om her: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201708944
Samtidig informeres det om at det er flere pågående plan- og byggesaker i områder rundt sameiet som kan være sjenerende, herav verdt å nevne:
- Byggesak i Hoffsjef Løvenskiolds vei 47 - Oppføring av 5 eneboliger med underjordisk garasjeanlegg. Rammetillatelse gitt. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 202014864/201904014.
- Byggesak i Hoffsjef Løvenskiolds vei 49 - Riving av enebolig og oppføring av 4 eneboliger. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 201807247/201902052/201902050/201902636/201902051.
- Øvre Ullern Terrasse 27 B - Oppføring av enebolig. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 202009394.
- Øvre Ullern terrasse 27 A - Tilbygg - Oppføring av dobbeltgarasje. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 202015354
- Ullernkammen 6 - Riving av bebyggelseog oppføring av to eneboliger med felles garasjeanlegg. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 201905056/201918339/201918336/201918332.
- Reguleringsplaner og byggeplaner i Silurveien 41. Boliger og friområde. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 202007578.
- Reguleringsplaner og byggeplaner i Silurveien 18-20. Boliger. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 201718857.
- Boring av 7 stk. energibrønner i Silurveien 43. Les mer på Oslo kommunes hjemmeside, saksnr. 202004717.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4.466,- pr. mnd., kreves inn kvartalsvis og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv og internett (grunnpakke), heis, trappevask, garasjeplass, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, generell vedlikehold av sameiet. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Det var 3 % økning av felleskostnadene fra 01.01.21.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.466,– pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.316,-
Heisutg. 150,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 20.000,- inkl. nettleie.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og dette er inkludert i felleskostnadene. Trådløs ruter og modem medfølger leiligheten.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 040 588,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 7 346 116,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 5.140,- for 2021 dersom boligen benyttes som primærbolig.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 59 736,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 26 952,- pr. 01.05.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 4.501.530,- pr. 01.05.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,20%
Lånets løpetid: 6 år 6 md
Lånenr: 1OB987-98207367443
Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 27.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2021

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 10.227.717,-
Av dette beløpet utgjør kr 26 952,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Unni Britt Schau og Petter Schau

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,70% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning (2 stykk inkl)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0111/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21111

Dato

Sist oppdatert: 16. desember 2021 kl. 10:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.