Solgt: 3 520 000 kr

Lambertseterveien 19

3 620 000 kr
45 m²
1 soverom
- Velkommen til Lambertseterveien 19 -
Nordstrand
Lys og koselig 2-roms med solrik balkong, parkering, og stor felles hage. Lave fellesutgifter. Sentralt
 • Prisantydning
  3 620 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  56 000 kr
 • Omkostninger
  91 842 kr
 • Totalpris
  3 667 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1951
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  45 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 537 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrik 2-roms leilighet i seksmannsbolig. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til alt området har å by på bla; nærbutikk (Spar), skoler og offentlig kommunikasjon, samt til diverse servicetilbud på Sæter, Lambertseter og Holtet.
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré, baderom, kjøkken, stort soverom og kombinert stue/spisestue med utgang til solrik balkong. Godt med lagringsplass i boder. Parkering på felles gårdsplass. Boligen har behov for noe modernisering, men har ett flott utgangspunkt til å bli et meget hyggelig hjem.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lambertseterveien 19, 1160 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 158, bruksnummer 461, seksjonsnummer 5, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 50 kvm
Totalt bruksareal: 45 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 45 kvm: Entré/ gang, kjøkken, bad, soverom og stue med utgang til solrik balkong
I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder og 1 på loftet på hhv. 5, 3 og 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Seksmannsbolig fra 1951 på 2 etasjer med kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med etasjeskillere og bærende konstruksjoner i tre. Grunnmur i betong. Yttervegger har
liggende trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Trevinduer i 2-lags glass fra år 1983. Terrassedør i 3- lags glass fra år 1983. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2:
-Alder på bad med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner.
-Vann og avløpsrør på grunn av alder, samt varmtvannsbereder.
-Slitasje og knirk på gulv
-Døren til badet har kontakt med dørterskel.
-Merkbare skjevheter i leiligheten noe som er mer påregnelig i eldre boliger enn nye.
-Vinduer er av eldre dato
TG 3:
-Fuktskjolder påvist i himling som viser behov for at tiltak iverksettes. I følge selger er det vedtatt av styret og skal utbedres.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Solrik 2-roms leilighet med sydvendt og solrik balkong på hele 9 kvm med hyggelig utsyn over felles hage. Leiligheten har en sentral beliggenhet med kun få minutters gang til offentlig kommunikasjon, matbutikker, Lambertseter Senter og et rikt fritidstilbud. Stille og hyggelig bomiljø med stor felles hage. Boligen har en areal effektiv og romslig planløsning, og med store vindusflater mot syd som sikrer god lysinngang.
Entré:
Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang. Entréen har god plass til yttertøy i garderobeskap, og downlights i tak.
Soverom:
Fra entréen er det direkte adkomst til stort soverom som er utrustet med garderobeskap. Rommet har god plass til stor seng, og evt. skrivebord eller annet man måtte ønske. Vinduer ut mot felles hagen gjør at det ligger stille og rolig. Rommet er sydvendt noe som sikrer at det ikke kommer mye plagsomt lys inn hverken tidlig morgen eller på kvelden.
Bad:
Flislagt baderom som er utrustet med servantskap, veggspeil med overmontert belysning og stikkontakt. Gulvstående toalett. Badekar med veggmontert hånddusj.
Kjøkken:
Lyst og romslig kjøkken med god benk- og skapplass, og integrerte hvitevarer som inkl.: induksjonstopp, komfyr, og integrert oppvaskmaskin. Frittstående kjøl- og fryseskap i nisje. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal, integrert i overskap. Fliser over kjøkkenbenk, og benkeplate i heltre. Plass til lite kjøkkenbord. Det store vinduet har hyggelig utsyn over felles hagen, og sørger for at rommet bades i lys.
Stue/spisestue:
Kombinert stue og spisestue – som er nettopp det: her er det nok av plass til begge deler. Et naturlig samlingssted for måltider og sosiale timer med familie og venner. Vedkaminen bidrar til ekstra hygge og varme spesielt på de kjøligere dagene. Downlights i taket og de store vindusflatene understreker det luftige i rommet, og skaper et rom med høy trivselsfaktor. Utgang fra rommet til sydvestvendt balkong.
Balkong:
Fra stuen/spisestuen er det utgang til solrik og usjenert balkong på hele 9 kvm med hyggelig utsyn over stor felles hage. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen spesielt på sommerstid. Her er det god plass til både sittegruppe og grill. En flott uteplass å samle familie og venner. Balkongen er utrustet med elektrisk markise, samt utebelysning.
I tillegg disponerer leiligheten 2 kjellerboder og 1 loftsbod som gir særdeles god lagringsplass. I kjeller er det også fellesboder, fellesarealer, samt fellesvaskeri hvor hver leilighet har egen vaskemaskin og felles tørketromler.
Kort oppsummert:
Boligen har behov for noe modernisering, men har ett flott utgangspunkt til å bli et meget hyggelig hjem. Et veletablert og sentralt boligområde hvor man har alle forutsetninger for å kunne trives særs godt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og vedfyring i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.04.55. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr. 3311, tinglyst 27.04.1943:
Eldre bestemmelse om benyttelse og forbud mot handel.
Dagboknr. 3382, tinglyst 30.04.1943:
Eldre bestemmelse, forbud mot generende bedrift.
Dagboknr. 8441, tinglyst 25.06.1953:
Lambsertseterveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Dersom kommunen vedtar veiutvidelse, plikter sameiet å opparbeide vei opp til regulert bredde samt avstå nødvendig veigrunn.
Dagboknr. 17085, tinglyst 27.12.1954:
Melding skal sendes før det påbegynnes arbeid ved vann -og kloakkanlegget på eiendommen. Kommunen har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg. Dersom kommunen krever det, skal eiendommen sløyfe det godkjente private renseanlegget for eiendommens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte avgift. Kommunen har ikke noe ansvar for private ledninger og eier er ansvarlig for skader på offentlig ledningsnett som følge av at avløpet inneholder skadelige væsker eller stoffer. Eier er ansvarlig for at taknedløp o.l. ikke tildekkes. Eier er ansvarlig for å holde eiendommens ledningsnett i forskriftsmessig stand.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Lambertseterveien 19, ligger solrikt til, i et attraktivt og skjermet villaområde. Utsikt fra balkongen mot stor frodig felles hage.
Kort vei til de tre lokale handelssentrene i bydelen, Sæter, Holtet og Lambertseter. Sæter har et bredt tilbud av caféer, spisesteder og butikker, mens Holtet har bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs’s. På Lambertseter Senter finner man, ved siden av et stort utvalg av butikker og spisesteder, Deichmanske bibliotek, Vinmonopolet og Symra Kino. Det er heller ikke langt til den lokale matbutikken på Nordseter (Spar i Lambertseterveien).
Kort vei til buss, trikk og T-bane. Bussholdeplass i Oberst Rodes vei, samt matebuss i Lambertseterveien, som går i en sløyfe mellom Kastellet, Lambertseter og Sæter.
Gangavstand til Kastellet trikkeholdeplass (med rute 13 og 19 til hhv. Bekkestua og Majorstuen, begge via Oslo sentrum) og til Lambertseter T-bane stasjon.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til friområder som gir gode leke- og rekreasjonsmuligheter. Det er heller ikke langt til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Tilgang også til flere badeplasser langs fjorden og flotte turmuligheter i Østmarka.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bækkelaget Sportsklub (BSK) - håndball, fotball, ski m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og Sats på Lambertseter.

Adkomst

Tomten er flat og har adkomst fra Lambertseterveien. Fra vei er det adkomst til fellesarealer, gårdsplass og inngangspartiet.

Barnehager, skoler og fritid

Flere kommunale og private barnehager i nærområdet. Kort og lite trafikkert skolevei til Nordseter barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 1 420 kvm som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, felles sittegrupper, og gruslagt gårdsplass. Parkering/gjesteparkering på eiendommen.
Utgang fra stue/spisestue til sydvendt og solrik balkong på 9 kvm. med hyggelig utsyn over store grønne fellesarealer. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. Her er det god plass til sittegruppe og grill. En flott uteplass som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute.

Parkering

Alle seksjonseiere har vedtektsfestet bruksrett til 1 parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Reguleringsplanen er under revidering.
I Bernt Knudsens vei 43 E-G er det igangsatt bygging av enebolig og tomannsbolig.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 537,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, strøm til fellesareal, nedbetaling av andel lån.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eiers strømforbruk er ikke oppgitt. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 855 190,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 078 684,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13 628,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 56 000,- pr. 01.09.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 331.941,- pr. 01.09.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,75%
Lånets restløpetid: 5 år, 11 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.767.842,-.
Av dette beløpet utgjør kr 56 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arne Henrik Hossmann

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet Sameiet Lambertseterveien 19 B bestående av 6 leiligheter, med sameiebrøk 6/36.
Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Dugnad/glessklipping samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
Planlagte påkostninger:
- Det ble vedtatt 08.09 en økning av felleskostnadene som skal dekke kostnaden for internett/tv.
- Innkjøp av ny robotgressklipper, tas av egenkapital.
- Undersøke veranda i 1. etasje og balkongen i 2. etasje mot øst, som er har synlige skjevheter.
- Bestille feiing av pipeløp.
- I seksjon 5 (denne leiligheten) er det påvist råte i taket over kjøkkenet. Sameiet skal undersøke dette.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Mulighet for tidlig overtakelse om ønskelig.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0216/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21216

Dato

Sist oppdatert: 03. desember 2021 kl. 15:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.