logo
Vaulen

Gangflåtveien 2D

Prisantydning

6 690 000 kr

Omkostninger: 168 592 krTotalpris: 6 858 592 kr
Byggeår
1956
Soverom
3
Areal (P-ROM)
164 m²
Tomteareal
780 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eierseksjon

Innholdsrik og moderne bolig på 4 plan. Innredet loft samt utleid kjeller.

Om omtrent 17 timer

Visning

Onsdag

28. okt.

kl. 17:15 - 18:00
Tidspunkt etter avtale
Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Roger Westergård

Stavanger Øst
mobil 41573574
telefon 51201925

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

- Innholdsrik bolig med solrik terrasse og pent opparbeidet hage.
- Smakfulle materialvalg hvor en kan flytte rett inn.
- Innredet kjeller som pdd er utleid. 
- Beliggende i populære og barnevennlige omgivelser. 

Eiendommen

Gangflåtveien 2D, 4018 STAVANGER
Gårdsnummer 17, bruksnummer 787, seksjonsnummer 1, kommunenummer 1103

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i blindvei, sentralt, i etablert og barnevennlig
boligområde. Kort vei til skoler, kjøpesenter og butikker på Mariero, idrettsanlegg, Vaulen badeplass og mye mer. Meget gode bussforbindelser fra busstopp i umiddelbar nærhet.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 190 kvm
Totalt bruksareal: 176 kvm
Totalt primærrom: 164 kvm

Bruksareal:

Primærrom:
Gang, bod, kjellerstue/kjøkken, hobbyrom, bad, vaskerom: 33 kvm

Gang, trapperom, bad, stue/kjøkken, soverom.: 74 kvm

Gang, bad, 2 soverom. : 57 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.03.2020 utført av Rogaland byggkontroll . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 780 kvm som tilhører sameiet. Det er utarbeidet utomhusplan som gir hver seksjon bruksrett til hver sin del av tomten. 

Parkering

To biloppstillingsplasser på egen tomt. Ellers etter gjeldende bestemmelser fastsatt av kommunen. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Rapporten inneholder 6 Tg 2 og ingen Tg 3
Tilstandsgrad(Tg) 1: Grunn, grunnmur, yttervegg, vindu, takkonstruksjon, tekking, overlys, renner, trapp, etasjeskiller, bad,
vaskerom, kjøkken, VVS
Tilstandsgrad(Tg) 2 : Drenering, yttervegg, nedløp, pipe, rom under terreng, bad.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.02.1958. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens planløsning er forandret og fraviker fra byggegodkjente tegninger. Kjelleretasje er opprinnelig byggemeldt som boder, tørkerom, vaskerom og ikke utgravd og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er bruksendret/omsøkt av selger og ligger til behandling hos Stavanger kommune. 

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjeller etasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen. 

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Standard

- Innholdsrik bolig med solrik terrasse og pent opparbeidet hage.
- Smakfulle materialvalg hvor en kan flytte rett inn.
- Innredet kjeller som pdd er utleid. 
- Beliggende i populære og barnevennlige omgivelser. 

Oppvarming

Hovedsaklig elektrisk og varmekabler på 2 bad og gang. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Gangflåtveien 2 sameie, med sameiebrøk 1/2. Sameiet består av 2 boliger.

Det fremgår av vedtekter at hver seksjon har seperat vedlikeholdsansvar for egen bolig. Hver seksjon er ansvarlig for egne avløpsrør. Glasstak og heller mellom husene skal vedlikeholdes av begge seksjonene. Skillevegg ved terrassen til snr 2 og gjerde langs trapp skal vedlikeholdes av snr 2.
Boligene forsikres hver for seg og det praktiserers ingen felleskostnader. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

15.07.2019 - Dokumentnr: 819295 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 1 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 1/2 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan 2349 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.05.2012.

Det er planlagt videreføring av bussveien på Vaulenveien vest for eiendommen. Konf megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen med mindre annet er avtalt. Veggovner, taklamper i stue/kjøkken og soverom i 2 etg, kjøleskap og 2 skap i gang i 1 etg medfølger ikke i handelen. 

Overtagelse

Etter 01.06.2020. Ellers etter avtale med megler. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.000,-
Avisannonse kr 5.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR34.2029

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.018,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

I tillegg kommer faste utgifter som forsikring av bygningsmasse, strøm, tv/internett. Dette vil variere avhengig av forbruk, antall medlemmer av husstanden og egne fordelsavtaler. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1.072.585,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.861.306,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.858.592,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
Om omtrent 17 timer

Visning

Onsdag

28. okt.

kl. 17:15 - 18:00
Tidspunkt etter avtale
Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.000,-
Avisannonse kr 5.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

NabolagsprofilEgenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattest
Roger Westergård
Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Telefon
Mobil 41573574
Send epost

Lurer du på noe

Roger svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies