Solgt: 6 300 000 kr

Sofies gate 56 A

6 600 000 kr
86 m²
3 soverom
Rolig på Bolteløkka!
Særdeles lys og klassisk 4-roms hjørneleilighet med arealeffektiv planløsning og nesten 3 m. takhøyde! Ingen dok.avgift.
 • Prisantydning
  6 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  62 341 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  6 663 473 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1880
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  86 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  5 330 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sofies gate 56 A!
En særdeles lys og klassisk 4-roms hjørneleilighet med effektiv planløsning beliggende svært attraktivt og rolig til på Bislett/Bolteløkka. Her har du alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet og kort vei til kollektiv transport som tar deg i alle byens retninger. Boligen har en rekke klassiske detaljer som blant annet: generøs takhøyde på nesten 3 m, stukkatur og rosett, peis, brede karmer samt store vindusflater som beriker leiligheten med naturlig lys.
- Alle overflater i leiligheten ble malt i tidsriktige fargepaletter i oktober 2020.
- Varmtvann inkl. i felleskost. og ingen dok.avgift ved kjøp.
- Peis på hovedsoverom.
- Kjempesentral beliggenhet, men i rolige omgivelser.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sofies gate 56 A, 0168 OSLO
Gårdsnummer 217, bruksnummer 321, kommunenummer 301
Andelsnummer 6, Borettslaget Sofies gate 56, organisasjonsnummer 941 688 497

Innhold

Totalt bruttoareal: 95 kvm
Totalt bruksareal: 86 kvm
Totalt primærrom: 86 kvm
Primærrom:
Leilighet i 2. etasje på 86 kvm: Stue, kjøkken, spisestue/soverom, 2 soverom, bad, wc-rom og entré.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 11 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.okt.2020 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i teglstein. Bygård med tekket saltak. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:
TG2:
- Gitt på vinduer og ytterdør med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
- Gitt på bad med tanke på alder, nevnte forhold og gjenværende forventet levetid.
- Gitt på innvendig røropplegg med tanke på varierende alder og gjenværende forventet levetid.
TG3:
Ingen bemerkelser i tilstandsrapporten.
Sammendrag fra selgers egenerklæringsskjema:
- Byttet ut noen fliser på baderomsgulv hvor det har oppstått sprekk/hakk, ila 7 år. Filsene er seere byttet ut av estetiske årsaker (nov. 2020). Fliser er byttet ut av erfaren men ufaglært persjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sofies gate 56 A!
En særdeles lys og klassisk 4-roms leilighet med effektiv planløsning beliggende svært attraktivt og rolig til på Bislett/Bolteløkka. Her har du alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet og kort vei til kollektiv transport som tar deg i alle byens retninger. Boligen har en rekke klassiske detaljer som blant annet: generøs takhøyde på nesten 3 m, stukkatur og rosett, peis, brede karmer samt store vindusflater som beriker leiligheten med naturlig lys. Alle overflater i leiligheten ble malt i tidsriktige fargepaletter i oktober 2020!
Entré:
Innbydende og praktisk entré i tilknytning til de fleste rom i leiligheten. Plass til oppheng av ytterklær og skotøy. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.
Stue:
Et romslig og lyst oppholdsrom med tre, store vindusflater som tilfører en naturlig belysning til rommet. God plass til stor sofa og spisebord med tilhørende møblement. En kombinasjon av god takhøyde, store vindusflater og en lun fargepalett på veggene er med på å skape en særdeles god romfølelse.
Kjøkken:
Tidløs og lys kjøkkeninnredning fra 2009 med malte/slette høyglans fronter, laminert benkeplate med fliser over benk og underlimt kum med ett-greps blandebatteri. Integrert i innredningen er ovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk fra ventilator i børstet stål med kullfilter. God plass til spiseplass på kjøkkenet.
Bad:
Romslig, flislagt bad med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel. Badet er utstyrt med heldekkende servant på underskap, speil med belysning og dusjkabinett.
WC-rom:
Separat wc-rom med malte flater på vegg og fliser på gulv. Rommet er utstyrt med servant, speil og vegghengt klosett.
Soverom:
Leiligheten har tre soverom av god størrelse med flere møbleringsmuligheter.
Hovedsoverommet har peisovn og god plass til dobbeltseng og skap.
Soverom II og III passer ypperlig som barnerom/gjesterom/kontor og rommet i tilknytning til stue kan alternativt innredes som spisestue.
Diverse:
- Innvendig takhøyde i stue på opptil 2,97 m.
- Malte vinduer med 2-lags isolerglass fra 1987.
- Felles varmtvann-system i borettslaget.
- Luftbehandling generelt: Mekanisk avtrekk på bad. Ellers naturlig avtrekk.
- Downlights på kjøkken, bad, wc, entré og 2 soverom.
- 2 skyvedørsgarderober og en skyvedørsgarderobe med speil vil medfølge ved salg.
- Innvendig utstyr: brannslukningsapparat, røykvarsler tilknyttet felles røykvarsleranlegg og porttelefon.
- Fargepaletter på veggene fra Jotun: "Balanse" på soverom. "Minty Breeze" i gang, wc-rom og kjøkken. "Morgendis" i stue og spisestue/soverom III.
- Pipeløp fra byggeår.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Varmekabler i gulvet på badet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1895.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Iht. originale byggetegninger var det opprinnelig to soverom i dagens stue, så det er gjort om på soverom-inndelingen i ettertid. Kjøkken og bad er i samsvar med dagens plantegning.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og bebyggelse.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Nåværende eier opplyser om at 3 av vinduene i leiligheten kan ikke åpnes. Det gjelder:
- Øvre vindu til venstre på kjøkkenet.
- Øvre vindu til venstre på soverom II.
- Ett av de øvre vinduene til venstre i stuen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i en skjermet og rolig bygård. Bolteløkka er et ettertraktet boligområde mellom Bislett og Adamstuen. Her bor du midt i byen, godt skjermet for trafikk og bystøy.
Beliggenheten i Sofies gate gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Fem minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Smalhans, Java og Gutta På Haugen. Enda kortere er det til Stensparken. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. I umiddelbar nærhet ligger Thereses gate som byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt brød, apotek, Coop Extra, Bunnpris, Vinmonopolet, St. Lars og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter.
Like ved ligger en av Oslos mest ettertraktede handlegater som strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger. Gangavstand også til
sentrum med alt Oslo har å by på.
Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen park.
Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene?
Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.
Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Mathallen ved Vulkan, for å ikke glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved.
For studenter ligger høyskolesenteret på Bislett i gangavstand, retning sentrum. I motsatt retning ligger Tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen. Ellers er det gode kollektivmuligheter til Universitetet i sentrum, Blindern og BI i Nydalen.
Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen. Samtlige med hyppige avganger. Fra Majorstuen går t-banen til de aller fleste av byens hjørner.
Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig vil ha kort vei til flotte og attraktive nærområder. Her vil du trives godt!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 451 kvm som tilhører borettslaget. Asfaltert adkomst til bebyggelse. Pent opparbeidet bakgård med felles sykkelstativ, diverse beplantninger og sittegrupper for beboerne.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo). Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.
Planer i området:
- Wilhelms gate 4 B - Bruksendring av garasjer, verksteder og kontorer til leiligheter. For mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202016255
- Eugenies gate 10 - Planforslag til politisk behandling - Utvidelse av skolegård for Bolteløkka skole. For mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201705859

Økonomi

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 5.330,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, internett (Lynet), nedbetaling av fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles byggforsikring.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 4.640,-
Renter og avdrag (nedbetaling av fellesgjeld): kr 690,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.900,- pr. år. / 11.650 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2019 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Forretningsfører har ikke gitt informasjon om eiendomsskatten for eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 4.750,- for 2020. Ta kontakt med forretningsfører for nærmere informasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.990.033,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 7.164.118,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15.213,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 62.341,- pr. 17.09.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 649.381,- pr. 17.09.2020 og lånevilkårene er:
Annuitetslån i DNB Boligkreditt AS med 4 terminer per år.
Rentesats per 17.09.2020: 2.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 35
Første termin/første avdrag: 01.09.2014 ( siste termin 01.06.2029 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 6.663.473,-. Av dette beløpet utgjør kr 62.341,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Alexander Bjørkheim Wilhelmsen

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Sofies gate 56.
Borettslaget består av 12 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold krever styregodkjennelse. Iht. borettslagets husordensregler vil søknad om dyrhold bli innvilget dersom gode grunner taler for det, og at det ikke er til ulempe for de andre beboerne i gården.
Trappvask utføres av beboerne ved rullering. (man vasker fra sin dør og ned).
Foretatt påkostninger de senere år:
- Oppgangene malt (2011)
- Pusset opp og malt fasade (2013)
- Kontroll 3 av 5 pipeløp (2013)
- Malt bakgård og mur-reparasjoner (2013-2014)
- Takrehabilitering og lekkasje oppgang B (2014)
- Utbedret lekkasje i kjellertak (2014)
- Takvinduer og lekkasje oppgang A (2014-2015)
- Inngått rammeavtale med Rørleggersentralen, og full gjennomgang av kjelleren vil bli gjort våren 2016. (2015)
- Nytt brannvarslingsanlegg (2015)
- Installert brannvarslingsanlegg (2016)
- Tømming av kum i gårdsrom (2016)
- Bytting av nøkler til hoveddørene (2017)
- Maling av nedre del av fasade (2018)
- Klamring og plugging av av rør i forbindelse med rehabilitering av bad i leiliighet H0102 i a-oppgangen (2019)
Planlagte påkostninger:
Det vil bli behov for oppussing av fasade og utskiftning av vinduer ila. de kommende årene. Iht. nåværende eier har borettslaget satt av penger over en periode og spart opp en buffer som skal finansiere deler av prosjektet.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Laget er forsikret mot tap ved manglende betaling av felleskostnader i skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen gjelder for inneværende år, og fornyes automatisk ved årsskiftet med mindre den sies opp innen en måned før årsskiftet.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,85% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0229/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20229

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 08:52

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.