Solgt: 4 590 000 kr

Rismovegen 2 B

4 590 000 kr
97 m²
3 soverom
Lys entré med fliser og varme i gulv
Jessheim
Tiltalende halvpart av tomannsbolig over to plan som er betydelig oppgradert 2018/19
 • Prisantydning
  4 590 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  4 703 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  97 m²
 • Bruksareal
  141 m²
 • Tomteareal
  798 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En tiltalende og flott halvpart av tomannsbolig oppført i 2007, betydelig oppgradert 2018/19. Innbydende førsteinntrykk av boligen med singlet innkjørsel og flott Tuja Smaragd hekk rundt hele hagen. Frittstående dobbelgarasje med innfelt LED-belysning som lyser vei inn mot boligen.
Boligen går over to plan med en familievennlig planløsning. 1. etasje rommer en lys entré, praktisk vaskerom, toalett-rom og tiltalende stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Fra stuen er det trapp til boligens 2. etasje hvor man finner tre gode soverom og et flislagt bad. God lagringsplass i bod og rom over garasjen. Hyggelig, solrik markterrasse og hage med spillrom for hele familien. Meget rolig og barnevennlig boområde!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rismovegen 2 B, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 81, bruksnummer 238, seksjonsnummer 2

Innhold

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 101 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Bruksareal:
Halvpart tomannsbolig 101 kvm
Frittstående dobbelgarasje 40 kvm
Primærrom:
1. etasje 53 kvm: Entré/gang, stue m/trapp, kjøkken, bad/vaskerom og toalettrom
2. etasje 44 kvm: Trapperom/gang, 3 soverom og bad
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.02.2020 utført av HLC AS v/ Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen er antatt fundamenter med ringmur med støpt dekke på sprengsteinsfylling. Yttervegger er oppført i trebindingsverk og utvendig kledd med liggende panel på fasader. Taket er av trekonstruksjon med undertak/taktro av finer. Taket er formet som saltak med takoppløft og tekket med sort takstein. Beslag, renner og nedløp av metall.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Badet i 2. etasje har fått tilstandsgrad 2 pga alder.
Selger opplyser videre:
- Montert vannstoppeventil på hovedtilførsel på vaskerom, knyttet mot lekkasjevakt på kjøkken og montert ekstra stikkontakt for vannstoppeventil i 2018.
- Montert vaskekar/armatur på vaskerom og nytt baderomsmøbel på bad i 2019/2020.
- Montert ny peisovn i 2019 som ikke er tatt i bruk.
- Deler av hage ligger utenfor egen tomt mot privat vei, eiet av Grefsen Eiendom. VA-ledninger ligger delvis under hage, støttemur rundt hagen er godkjent.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Rismovegen 2 B!
En tiltalende og flott halvpart av tomannsbolig oppført i 2007, betydelig oppgradert i 2018/19. Innbydende førsteinntrykk av boligen med singlet innkjørsel og flott Tuja Smaragd hekk rundt hele hagen. Frittstående dobbelgarasje med innfelt LED-belysning som lyser vei inn mot boligen. Boligen går over 2 plan med gjennomgående god planløsning.
Entré
Meget flott entré med fliser og varme i gulv som således byr på en varm velkomst. Nye overflater (plater på vegg, panel i tak) fra 2019, med innfelt LED-belysning i tak. Entreen har dør inn til vaskerom, toalett-rom, praktisk bod og fører videre inn mot stuen.
Stue
Tiltalende stue i tidsriktige farger med gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen er av god størrelse med plass til sofaløsning og tilhørende møblement. Nye overflater (1-stavs eikeparkett, plater på vegg, panel i tak) fra 2018, med innfelt LED-belysning i tak. Fra stuen er det utgang til hyggelig og flott terrasse med plass til flere sittegrupper. Det er satt inn ny peisovn i 2019 som kan by på varme og ekstra hygge på kalde dager. Den åpne planløsningen mellom stuen og kjøkkenet bidrar til en innbydende og praktisk tilværelse. Her har den sosiale kokken full oversikt over middagsgjestene sine!
Kjøkken
Lekkert kjøkken fra 2018 med utvidet innredning fra Drømmekjøkkenet - "System 10 Bistro", med glansede glatte hvite fronter, benkeplater i kompositmateriale og glassplate på vegg over benk. Det er integrerte hvitevarer fra Siemens studioline serie; ventilator, stekeovn, induksjonsplatetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Innfelt LED-belysning over kjøkkenbenk og i tak. Flott barløsning gir rom for sittegruppe hvor man kan nyte hyggelige måltider. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.
Våtrom
Vaskerom i 1. etasje med fliselagte gulv og våtromsplater på vegger. Rommet er innredet med skyllekum i stål med ett-greps blandebatteri og opplegg til vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv og gulvsluk. Praktisk toalett-rom flislagte gulv og fabrikkmalte plater på vegger. Det er innredet med gulvmontert toalett og servant, samt gulvvarme.
Badet i 2. etasje har flislagte gulv og vegger, samt varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, hjørnebadekar med armatur, dusjnisje med dusjarmatur på vegg og hel servantplate med ett-greps blandebatteri baderomsmøbel. Servantskap og plate er fornyet i 2020.
Soverom
Boligen har 3 lyse og fine soverom, alle plassert i 2. etasje. Nøytrale og lyse farger gir alle tre rom en luftig følelse. Nymalte overflater i alle rom.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.01.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/81/238/2:
18.12.2006 - Dokumentnr: 635832 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:238
Gjelder denne registerenheten med flere
15.09.2020 - Dokumentnr: 3027199 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
14.12.2007 - Dokumentnr: 1036634 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/2

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og veldig attraktivt boligområde ca. 3 km. øst for Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Kiwi ligger kort unna boligen, og det er bensinstasjon i nærhet. Området for øvrig har et bred tilbud for alle aldersklasser innen idrett og kultur.
Boligen ligger kun ca. 4 minutters kjøring fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret ligger byens Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som er meget populært på fine sommerdager. Her finner du flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kort unna boligen, og flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.
Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 10 min
Lillestrøm ca. 25 min
Oslo S. ca. 38 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 798 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og seksjonen har en andel på 1/2 i sameiet. Pent opparbeidet tomt med singlet innkjørsel og tuja-hekk rundt flat hage og markterrasse.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje, samt biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Ekornrudsletta 1 og 2 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 28.02.2005.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 07.09.2015 avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.486,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 13.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.100,-.
Boligen er tilknyttet alarmselskapet Verisure som koster kr 8.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 867 952,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 124 627,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.706.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tor-Egil Strand og Figueroa Julieta Martinez

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0041/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2041

Dato

Sist oppdatert: 17. januar 2022 kl. 13:03

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.