Solgt: 3 225 000 kr

Tvetenveien 209

2 900 000 kr
47 m²
1 soverom
Trosterud
Pen 2-roms i 10. etg med fantastisk utsikt over byen - Sørvestv. balkong - Heis - Kort vei til T-bane - Varmtvann inkl.
 • Prisantydning
  2 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  62 000 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  2 970 957 kr
 • Etasje
  10
 • Byggeår
  1974
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  47 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  3 118 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Mattias Mattsson ved Krogsveen på Løren har gleden av å presentere Tvetenveien 209. En pen 2-roms andelsleilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten ligger i 10. etg. med en fantastisk sørvestvendt balkong på 9 kvm. Leiligheten har en god planløsning med rikelig dagslys fra store vinduer. Oppgradering av bad i 2020 med nye fliser, servant og speilskap. Kort vei til off.transport og enkel tilgang til marka med flotte turmuligheter både sommer og vinter.
- Utsikt fra 10 etasje
- Sørvestvendt innglasset balkong
- Gode solforhold
- Praktisk planløsning
- Kort vei til marka
- Kort vei til off.transport
- 2 boder
- Perfekt førstegangskjøp

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tvetenveien 209, 0675 OSLO
Gårdsnummer 142, bruksnummer 36, kommunenummer 301
Andelsnummer 387, Stubberudlia Borettslag, organisasjonsnummer 850 373 612

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm
Bruksareal:
Leilighet: 10. etasje 56 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom, innglasset balkong.
Primærrom:
Leilighet: 10. etasje 47 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.
Sekundærrom: 10. etasje: 9 kvm: Innglasset balkong.
I tillegg disponerer boligen 2 boder, en i inngangsetasje på ca 2 kvm og en i 10 etg. på 2 kvm.
Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.08.2020 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leiligheten ligger i 10. etasje i et bygg på 10 etasjer pluss underetasje. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Fundamenteringen er ikke kontrollert eller kjent. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen. Yttervegger oppført i betong, delvis forblendet med teglstein. Utfyllende klimavegger ved balkongene. Etasjeskiller i armert betong. Flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang av betong. Det er heis i bygget.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Oppsummering TG2 og TG3:
TG2:
Vinduer og balkongdør i stue/kjøkken: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer og dører miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.
Entrédør/leilighetsdør: Eldre dør uten brannklassifisering. Ny entrédør med innramming og dørkarm er bestilt og skal være på plass før overtakelse.
Bad: Badet er en eldre konstruksjon med nyere gulvfliser og innredning. Tilstandsgrad er gitt utfra alder / gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og utløpte garantier. Det dusjes i dag i dusjkabinett med avløp ned i sluket, og løsningen ansees som funksjonell. Sluk bør renses jevnlig slik at vannstanden i sluket ikke økes.
TG3:
Ingen
Det er påvist forekomst av skjeggkre i borettslaget (ikke denne leiligheten). Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Tvetenveien 209, en pen 2-roms med god planløsning. Leiligheten ligger i byggets 10. etasje, med fantastisk utsyn over byen. Leiligheten har en romslig stue med delvis separat kjøkkenløsning. Fra stuen har du adgang til en innglasset sørvestvendt balkong på 9 kvm med fantastisk utsikt. Stort soverom med garderobeskap. Oppgraderinger av bad i aug 2020 med nye fliser, nytt servant og speilskap med lys.
Entré/gang:
Hyggelig entré med god plass til å henge av deg yttertøy og skor. Mulighet for både garderobeskap eller en mer åpen løsning. Ny entrédør med innramming og dørkarm er bestilt og skal være på plass før overtakelse.
Stue:
Lys stue med vindusflater som sørger for rikelige mengder naturlig dagslys. I den arealeffektive stuen har du plass til både sofa, sofabord og spiseplass. Romhøyden i stue er 2,40 meter. Fra stue har du adgang til en sørvestvendt balkong.
Balkong:
Sørvestvendt innglasset balkong(9 kvm) med en fantastisk utsikt over Oslo. Her har du godt med plass til en gruppe med utemøbler. Konstruksjonen er bygget i betong med glasstak og innglassing med aluminiumsrammer. Mulighet for å åpne opp glassfelt i tak og i rekkverk. Gulvet er belagt med løst tremmegulv.
Kjøkken:
Praktisk kjøkken med fin størrelse og god skap- og benkplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin. Nisje til komfyr og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Ventilatoren renser luften med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Soverom:
Soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Bad:
Pent flislagt bad med gulvmontert toalett, dusjkabinett og servantskap. Sluk er plassert under dusjkabinettet. Utenpåliggende vannrør. Ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt. Naturlig avtrekk på bad.
Diverse:
Vinduer: Vinduer i stue/kjøkken er eldre vinduer utført med koblet glass. Soveromsvinduet er nyere og utført med 2-lags isolerglass.
Dører: Eldre dør uten brannklassifisering. Ny entrédør med innramming og dørkarm er bestilt og skal være på plass før overtakelse. Balkongdør utført med koblet glass.
Overflater:
Himling: Malte betongdekker.
Vegger: Tapet og malte slette flater. Flislagte vegger på bad.
Gulv: Laminatgulv. Flislagt gulv på bad.
Teknisk:
Elektrisk anlegg: Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Hovedsikringen er på 35 AMP.
Porttelefon: Porttelefon med fjernåpner. Modell: STR.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring og varmepumpe med varme og kjøling. Aggregatet er montert på balkong. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.04.1975. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger også ferdigattest på innglassering av balkonger, datert 23.02.1996.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vei og adkomstrett.
- Dagboknr. 965: Bestemmelse om adkomstrett
- Dagboknr. 43005: Bestem. om veg
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: Komfyr og kjøleskap. Kan medfølge ved avtale.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert område på Trosterud, i et rolig og barnevennlig boligområde. Eiendommen ligger nært skoler, barnehager, idrettshaller, butikker m.m. Fra boligen er det kort vei til marka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter.
Fra boligen er det kort vei til løypenett som tar deg innover i Østmarka. Flotte turområder både sommer- og vinterstid. Stier, lysløyper og turveier som er fine til turgåing, sykling og løping. Om vinteren blir det kjørt opp skispor i lysløypene. Det er muligheter for en gåtur til Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet hvor du kan få kjøpt diverse bakst og kaffe hele året.
Det er kort vei til dagligvare, legesenter, restauranter og andre forretninger. Både Alna senter, Haugerud senter og Trosterud senter ligger i nærheten av boligen og kan by på et bredt utvalg av dagligvare og andre servicetilbud. Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets- , kultur- og fritidsklubber. Aktivt idrettsmiljø i Haugerud idrettsforening innen en rekke idretter. Kunstgressbane på Tveita idrettspark. Nærmeste treningssenter er SATS på Hellerud.
God offentlig kommunikasjon i nærområdet med bussholdeplass og t-bane (ca 1 min unna) i umiddelbar nærhet med hyppige avganger til flere av bydelene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehage:
Trosterud senter barnehage (1-5 år) - 0.2 km
Stubberudlia barnehage (1-6 år) - 0.2 km
Barneslottet barnehage - 0.4 km
Barn- og ungdomsskoler:
Trosterud skole (1-7 kl.) - 0.8 km
Skjønnhaug skole (1-7 kl.) - 1 km
Lutvann skole (1-7 kl.) - 1.1 km
Lindeberg skole (1-10 kl.) - 1.4 km
Haugerud skole (8-10 kl.) - 0.7 km
Videregående skole:
Hellerud videregående skole - 3.8 km
Etterstad videregående skole - 6,9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 38.397 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Stubberudlia Borettslag har to parkeringshus til disposisjon, hvor en del av borettshaverne har oppmerket bilplass. Videre har borettslaget biloppstillingsplasser utendørs, samt en gjesteparkeringsplass. Parkeringsplasser og/eller garasjeplasser leies ut etter ventelister. Styreleder opplyser om at det p.d.d lang venteliste. Nåværende eier leier i dag parkeringsplass av en annen andelseier i borettslaget. Selger opplyser at det ev. er mulighet for å overta leiekontrakten. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan 22971 datert 14.07.1971 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.07.1971. Eiendommen er også regulert til anlegg for lek og opphold, offentlig gang-/sykkelvei og fortau. Det foreligger en plankunngjøring på eiendommen som omhandler forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer. Uttaleselefrist er 24.08.2020.
Det er følgende planforslag i nærområde:
- Tvetenveien 183 - Dialogfase - Oppføring av skole, flerbrukshall, kulturstasjon og idrettsanlegg- Trosterud - Haugerud, Saksnr. 201901193, se saksinnsyn for mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201901193
- Tvetenveien 259 - Installasjon av solenergianlegg på taket. Borettslaget installerte solenergianlegg på taket til en av blokkene for noen måneder siden. Borettslaget vant anlegget av OBOS og strømmen brukes til tekniske installasjoner på fellesareal i borettslaget. Saksnr. 201912368, se saksinnsyn for mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201912368
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.118,- pr. mnd. og inkluderer Akonto varmtvann, kommunale avgifter, tv-anlegg, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 2.818,-
A-konto varmtvann kr 300,-
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Borettslaget fikk i sin tid et rente- og avdragsfritt lån på kr 567.550,- Betingelsen var at 40 stk leiligheter forbeholdes til personer med bevegelseshemning (gjelder ikke denne leiligheten). Forretningsfører opplyser om at gjelder er å betrakte som et tilskudd gitt til borettslaget. Kommunen har foreslått at klausulen oppheves da leilighetene ikke tilfredsstiller krav til spesialleiligheter. Det er ikke gitt signaler om at beløpet skal tilbakebetales.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500,- pr. år. / 6.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. standard pakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 653 190,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 351 484,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9.057,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 62.000,- pr. 01.08.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 41.510.633,- pr. 01.08.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: HUS601-11412148-6
Restsaldo: 2.508.870,
Restløpetid: 1 år
Rentebetingelser: 1,56 % (flytende)
Terminer pr. år: 2
Andel fellesgjeld: 3.728,-
Andel kapitalkostnader: 342,-
Lånenummer: HUS602-11412148-20
Restsaldo: 1.091.572,-
Restløpetid: 1 år og 6 mnd
Rentebetingelser: 1,56 % (flytende)
Terminer pr. år: 2
Andel fellesgjeld: 1.618,-
Andel kapitalkostnader: 97,-
Lånenummer: OBOS01-98207535591
Restsaldo: 37.910.191,-
Restløpetid: 21 år 1 mnd
Rentebetingelser: 2,54 % (fast)
Terminer pr. år: 4
Andel fellesgjeld: 56.333,-
Andel kapitalkostnader: 289,-
Borettslaget har ikke IN- ordning.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier. Beløpet innkreves via felleskostnadene.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.970.957,-. Av dette beløpet utgjør kr 62.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Daniyal Iqbal

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Stubberudlia Borettslag.
Borettslaget består av 465 andelsleiligheter. Borettslag har to parkeringshus til disposisjon.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00
Borettslaget har avtale med P-Security AS om vakthold.
Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 87955070.
Dugnad må påregnes. Borettslaget har avtale med et firma som tar seg av vask av trapper og oppganger.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Se husordensregler for nærmere info.
Styregodkjennelse - Ja.
Forkjøpsrett - Ja.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Det ble i januar/februar 2020 gjennomført rensing av den mekaniske ventilasjonen i borettslaget. Prosessen avdekket en god del avvik som styret vil ta tak i fremover.
- Det ble i 2018/19 opprettet ladestasjoner for el-bil i borettslaget.
- Borettslaget installerte solenergianlegg på taket til en av blokkene for noen måneder siden. Borettslaget vant anlegget av OBOS og strømmen brukes til tekniske installasjoner på fellesareal i borettslaget.
Planlagte påkostninger:
- Det var en brann i borettslaget, Tvetenveien 253 den 12. mai 2019. Styret har vært i kontakt med Oslo kommunes Brann- og redningsetat. Prosessen med å innhente anbud på sikringsarbeidet av bygningsmassen er nå i innledende fase. Styret informerer om at bygningsmassen i borettslaget er fra 70-tallet og at det er mye å ta tak i med brannsikringstiltak. Det kreves en del oppgraderinger for å tilfredsstille minimumskravet til brannsikkerhet. Dagens avvik er av en mindre kritisk karakter i lavblokkene sammenlignet med høyblokkene, utbedringene i høyblokkene vil derfor bli prioritert først. Borettslaget har en del oppsparte midler og styret håper på å gjøre rehabiliteringen uten at det vil føre til økte fellesutgifter for beboerne.
- Styreleder informerer om at teglstein i fasaden faller ned, da fasaden er av eldre dato. Borettslaget har innhentet tilbud fra Selvaag Prosjekt og venter på å motta en tilstandsrapport for fasaden. Det er derfor usikkert hva kostnadene for dette vil utgjøre, samt om det vil føre til økning i fellesgjeld eller felleskostnader. Styreleder informerer om at borettslaget har mye oppsparte midler. Borettslaget prioriterer arbeidet om brannsikkerhet og fasade.
- Det ble i 2019 bestemt at styret skulle innhente tilbud på oppgradering av inngangsdører og porttelefoner i alle blokkene. Grunnet brannen ble dette prosjektet satt til side og vil bli gjennomført når arbeidet rundt brannsikringen og fasade er ferdigstilt.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

I slutten av november eller etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0110/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.20110

Dato

Sist oppdatert: 07. januar 2021 kl. 10:04

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.