Komplett utleieoppgave

Trudvangveien 37

14 500 kr
50 m²
1 soverom
Koselig bakgård for hele aksjelaget. Her kan man kose seg på deilige sommerdager
Koselig bakgård for hele aksjelaget. Her kan man kose seg på deilige sommerdager
Kart
Del
Morten Ekfelt
Presenteres av
Morten Ekfelt
Majorstuen, Lekker 2-roms med stort kjøkken-Nytt bad i 2020-Sentralt og rolig-Fullt møblert med alt-Inkl. internett - KORTTIDSLEIE til 04.12.23!
 • Månedsleie
  14 500 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1916
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  50 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trudvangveien 37, 0363 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 46, bruksnummer 15, ideell andel 1/1
Aksjenummer 357-359, Majorstuen Leiegaarde AS, organisasjonsnummer 921 306 792

Innhold

Totalt bruttoareal: 57 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm
2.Etasje: Entre, bad/wc, kjøkken, stue, soverom.

Standard

Dette er en gjennomgående 2-roms med et velholdt preg og en lys atmosfære. Takhøyden er på hele 2,7 meter, noe som gir opplevelsen av mer volum og en tilhørende god romfølelse. Badet ble renovert i 2020. Det er også lagt ny enstavs eikeparkett i leiligheten 2018. Boligen har alt av inventar, så her kan du flytte rett inn!
Stuen er både romslig og lys, og har god plass for sofagruppe. Leken tapet får stuen til å fremstå som et kunstverk, med en fin kombinasjon av det moderne og det klassiske. Gjennom vinduet som vender i sydlig retning slipper både solstrålene og gode mengder dagslys inn, samtidig er stuen i praksis helt uten direkte innsyn. Legg også merke til rosetten i himlingen, en klassisk og dekorativ detalj.
Kjøkkenet vegg i vegg med stuen utgjør ytterligere et oppholdsrom, nærmest som en forlengelse av stuen, stort nok for et langt spisebord og sosiale
sammenkomster. Selve skapinnredningen er stilrent gjennomført med fronter i heltre, i tillegg er samtlige hvitevarer innbygget og bidrar til ytterligere helhet. Kokeplate i induksjon og stekeovn fra 2017. Her finner du gode oppbevaringsmuligheter, og med brede benkeplater samt motstående koke- og vaskesone er mye tilrettelagt for enkel tilberedning.
I likhet med kjøkkenet vender også soverommet inn mot det fredelige gårdsrommet på byggets bakside. Soverommet har mye oppbevaringsplass i store speilskap og ny dobbeltseng fra 2017.
Noen få skritt tar deg fra sengen og inn til det nyoppussede badet.
Leiligheten er fullt møblert.
På grunn av korttidsleie vil ikke postkasse medfølge.
Korttidsleie frem til 04.12.2023.
Ingen oppsigelsesadgang på grunn av korttidsleie.
Leietaker tegner egen strømavtale.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger.
Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.
 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggenheten på Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler.
Bogstadveien finner du få meter unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning.
Rundt Majorstuen finner du flere større dagligvareforretninger, inkludert MENY Colosseum med et bredere utvalg, like ved Vinmonopolet på samme sted.
På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.
For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett.
Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.
Fra leiligheten går du raskt ned til T-banestasjonen i enden av samme gate, kun gode 200 meter unna. Her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen. Fra Majorstuen går også trikkelinjene 11 til Kjelsås via Stortorvet, 19 til Ljabru via Nationaltheatret og 12 til Grefsen via Solli Plass og Aker Brygge. Majorstuen er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt ved kjøp av beboerkort. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon om priser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Anne Christine Pay

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett(sameiets avtale med leverandør)
 
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm 
 

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.
Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 43.500,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 5.220,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør. 
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.
Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti. 
 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 03.03.2022 og utløper: 04.12.2023.
Korttidsleie.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av utleier og er avtalt til:Vederlag - fastpris: kr 11.600,- pluss øvrige posterte vederlag. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0010/23
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2310

Dato

Sist oppdatert: 23. januar 2023 kl. 16:12
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██