Solgt: 1 510 000 kr

Liljevegen 18

1 490 000 kr
75 m²
2 soverom
Leiligheten ligger sentralt til i et rolig og barnevennlig område på Stridsklev.
Thomas Johan Nilsen
Presenteres av
Thomas Johan Nilsen
Porsgrunn - Stridsklev
Lys og stor 3-roms leilighet med nyere bad og sydvendt balkong.
 • Prisantydning
  1 490 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  436 405 kr
 • Omkostninger
  1 832 kr
 • Totalpris
  1 948 237 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  75 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 400 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

 • Stor 3-roms leilighet med delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken.
 • Fra stuen har du direkte adkomst ut til sydvendt balkong med gode solforhold. Styreleder i borettslaget har informert om at det planlegges en oppgradering med utvidelse og innglassing av balkongen.
 • Både badet og toalettet er flislagt og oppgradert i senere tid. På badet er det opplegg til vaskemaskin, og god plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
 • Felles parkeringsplass med garasjeanlegg, som for tiden er under oppgradering. Styreleder i borettslaget har opplyst at det er ledig garasjeplass.
 • Kort gangavstand til dagligvarebutikk, bussholdeplass, barnehage, skole, idrettsanlegg, Stridsklevhallen og Uræddløypa.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Liljevegen 18, 3929 PORSGRUNN
  Kommunenummer 3806, gårdsnummer 53, bruksnummer 162, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 1889, Stridsklevåsen Borettslag, organisasjonsnummer 950 445 459

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 82 kvm.
  Totalt bruksareal: 77 kvm.
  Totalt primærrom: 75 kvm.
  Primærrom:
  3. etasje 75 kvm: Stue, kjøkken, bad, toalett, 2 soverom og gang.
  Sekundærrom:
  3. etasje 2 kvm: Bod.
  I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjelleren. I kjelleretasjen er det også to fellesrom for sykler og lignende.
  Kommentar til areal:
  BTA er basert på BRA, og kan avvike noe.
  Garderobeskap er ikke trukket ut.
  Undertegnede har ikke vurdert forhold vedrørende bruksendring eller søknadspliktige forhold.
  Balkong er på ca. 8 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.10.2021 utført av Terje Sandersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i grunnmur av betong med støpt plate. Den bærende konstruksjonen består av hovedsakelig av murvegger med teglsteinsfasade, men det er også noe lett bindingsverk med dobbelt falset liggende kledning. Taktekking og beslag er oppgradert i senere tid. Vinduer med isoleringsglass.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av leiligheten og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på at drenering er satt til tilstandsgrad 2 på grunn av alder. Dreneringen er borettslagets ansvar og leiligheten er ikke direkte påvirket av dette i 3. etasje. Balkong bærer preg av alder og slitasje og er satt til tilstandsgrad 2, men er planlagt oppgradert i fremtiden i regi av borettslaget.
  Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Moderniseringer og påkostninger

  Bad og toalett er oppgradert i senere tid.

  Standard

  Lys leilighet med gjennomgående bra standard. På gulvene er det laminat, parkett og flis. Vegger har malt panel, malt tapet og panel. Himlinger med malte takpanel og malte overflater. Gangen er romslig, noe som er gjennomgående for leiligheten. I gangen er det installert et moderne callinganlegg. Romslig stue med god plass til stor sofagruppe og spisestue. Det er direkte utgang til sydvendt balkong med gode solforhold. Delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Hvitmalt kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. God benke- og skapplass. Hvitevarer som komfyr, ventilator, oppvaskmaskin, oppvaskkum og kjøle- og fryseskap medfølger. Mellom benkeplate og overskap er det kjøkkenplate som beskytter veggen mot søl fra vann og matlaging. Kjøkkenhalvøy med oppbevaringsmuligheter og plass til barstoler. Det er lagt nytt laminatgulv i stue og på kjøkken. Lyst og delikat bad med dusjkabinett som er oppgradert i senere tid. Hvit halvglanset baderomsmøbel med heldekkende enkelt servant og speilskap med god belysning. På badet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Tilliggende toalett med samme utførelse som badet, utstyrt med vegghengt toalett og enkel servant. Begge soverommene har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Bod med lagringsmuligheter i tilknytning til gangen.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Varmekabler på bad og toalett. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert. 28.04.1977. Vi har fått oversendt flere ferdigattester for eiendommen med gnr. 53 og bnr. 162, og basert på byggeår og daterte ferdigattester forutsetter vi at denne leiligheten er en del av boligblokk 5.
  Det foreligger også ferdigattest for rehabilitering av 80 våtrom for Stridsklevåsen borettslag datert 13.08.2018.
  Disse kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Borettslaget har inngått ny treårs kontrakt med Telenor vedrørende TV og internett, som er inkludert i felleskostnadene. Alle andelseierne har fått montert nytt utstyr som dekoder, ruter og modem.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt til i et rolig og barnevennlig område på Stridsklev. Området er veletablert med kort gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg og svømmehall. Flotte turområder i nærheten med populære Uræddløypa og Steilås med utsiktspunkt utover Porsgrunn. På vinterstid blir det oppkjørt langrennsløyper på Flåttenjordene. Det er også kort gangavstand til Stridsklev Senter med blant annet dagligvarebutikken Kiwi, Vitusapotek og Stridsklev spiseri og catering. Kort biltur til Porsgrunn sentrum og Eidangerfjorden med småbåthavn og fine badeplasser. For pendlere er det kort avstand med bil til E18. Det er bussholdeplass like ved leiligheten.

  Adkomst

  Fra Porsgrunn sentrum: Kjør opp Deichmannsgate og følg veien videre inn i Stridsklev Ring. Ta veien til venstre rett før Stridsklevhallen, og følg veien mellom blokkene frem til felles parkeringsplass på venstre siden. Fra parkeringsplassen er det asfaltert gangvei frem til blokken, som ligger ytterst til høyre. Leiligheten er merket med "Til salgs"-plakat fra Krogsveen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skogtoppen barnehage, Lyngveien barnehage og Flåtten barnehage ligger innenfor en kilometers avstand. Det er ca. 300 meter til Stridsklev barne- og ungdomsskole på trygg gangvei. International School Telemark (1-10 klasse) ligger ca. 1.8 kilometer fra leiligheten. Til Porsgrunn videregående skole er det ca. 7 kilometer med bil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 17.876 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gangveier, felles grillplass, lekeplass og stor gressplen på øvrige områder. Felles parkeringsplass med garasjeanlegg og lademuligheter til elbil er under oppgradering. Leiligheten har sydvendt balkong med gode solforhold.

  Parkering

  Felles parkeringsplass med garasjeanlegg som er under oppgradering. Det er for tiden ledige garasjeplasser, ta kontakt med styreleder for endelig avklaring dersom det er ønskelig. Det installert elbilladere på parkeringsplassen.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan VIII, IX og XVI - Stridsklevområdet datert 18.11.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan datert 13.06.2019 er avsatt til nåværende boligbebyggelse og byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav.
  Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer eiendommen med plannavn RV36. Det jobbes med konsekvensutredning for nye RV36. Det gjennomføres geotekniske undersøkelser for plassering av vei og det er merket av et større området i plankartet for dette arbeidet. Utfallet av korridorsøk samt endelig valg av trasé vil gi svar på eventuelle konsekvenser for den aktuelle eiendommen. Les mer om prosjektet på: https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/riksveg/rv36grenland/
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 5.400,- pr. mnd. og inkluderer: renter og avdrag på borrettslagets lån, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, honorar til styret og forretningsfører, kabel-TV, internett og andre driftsutgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Avdrag kr. 1.208,-.
  Renteutgifter kr. 709,-.
  Felleskostnader kr. 2.998,-.
  Kabel-TV kr. 485,-.
  Hvis du ønsker lader til elbil eller garasjeplass kommer det følgende økning i felleskostnadene:
  Det koster kr. 1,20 pr. kwh og kr. 50,- i måneden for nedbetaling av elbilladerne.
  Det er mulig å leie garasjeplass for kr. 450,- i måneden.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Styreleder i borettslaget opplyser at det er planlagt en økning i felleskostnadene og fellesgjeld i forbindelse med utvidelse og innglassing av balkonger i borettslaget.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.000 kwh. pr. år.
  Leiligheten er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-TV og internett, som er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr. 517.695,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr. 1.863.702,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr. 85.283,-,- pr. 31.12.2020.
  Andel fellesgjeld er kr. 436.405,- pr. 05.10.2021.
  Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 34.404.968,- pr. 05.10.2021 og lånevilkårene er:
  Lånenummer: 12129098269, DNB.
  Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
  Rentesats pr. 05.10.2021: 1.65 % pa.
  Antall terminer til innfrielse: 75.
  Saldo pr. 05.10.2021: kr. 10.184.295,-.
  Andel av saldo: kr. 129.182,-.
  Første termin/avdrag: 30.12.2015.
  Siste termin 30.06.2040.
  Lånenummer: 12137239289, DNB.
  Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
  Rentesats pr. 05.10.2021: 1.65 % pa.
  Antall terminer til innfrielse: 108.
  Saldo pr. 05.10.2021: kr. 24.220.674,-.
  Andel av saldo: kr. 307.224,-.
  Første termin/avdrag: 30.03.2019.
  Siste termin 30.09.2048.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr. 480,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr. 480,-.
  - Pantattest kr. 172,-.
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 700,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 1.928.237,-. Av dette beløpet utgjør kr. 436.405,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger leiligheten.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-.
  Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr. 7.494,-.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler to virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Siv Anette Kaarstein

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Stridsklevåsen Borettslag.
  Borettslaget består av 5 boligblokker.
  Styreleder i borettslaget er Lene Klemmetsen, tlf. 993 01 931.
  Forretningsfører er Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag tlf. 35 57 31 00.
  Dugnad samt trappevask må påregnes.
  Det er ikke tillatt å holde hund eller katt uten skriftlig tillatelse fra styret i borettslaget.
  Parkering av biler skal kun skje på de fastsatte parkeringsplasser, unntatt kortvarig parkering for av- og pålasting av gods og passasjerer. All kjøring innenfor boligområde må foregå med stor forsiktighet.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  Det er foretatt en oppgradering av våtrom i regi av borettslaget i senere tid. Det har i senere tid vært en dobling av antall ladeplasser til el-bil. Garasjeporter er skiftet ut. Vedlikehold av utvendige fasader.
  Planlagte påkostninger:
  Det er planlagt utvidelse og innglassing av balkongene som styreleder informerer om at skal ferdigstilles i løpet av 2022. Det skal installeres flere el-billadere på felles parkeringsplass.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring – i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr. 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og e-post kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5.
  I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven:
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler:
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Fastpris: kr. 20.000,-.
  Tilrettelegging kr. 12.500,-.
  Oppgjør: kr. 5.550,-
  Markedspakke: kr. 15.500,-.
  Oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-.
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 27-0120/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Porsgrunn
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR27.21120

  Dato

  Sist oppdatert: 02. november 2021 kl. 13:02

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.