Solgt: 6 550 000 kr

Toppenhaugberget 35

6 490 000 kr
133 m²
4 soverom
Velkommen til Toppenhaugberget 35
Mats Lund
Presenteres av
Mats Lund
BÆRUMS VERK
Meget flott beliggende tomannsbolig med rolig, barnevennlig og solrik beliggenhet! *Nydelig utsikt *Solrikt *Garasje!
 • Prisantydning
  6 490 000 kr
 • Omkostninger
  163 912 kr
 • Totalpris
  6 713 912 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  133 m²
 • Bruksareal
  133 m²
 • Tomteareal
  277,8 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Toppenhaugberget 35, hvor vi har gleden av å vise en en svært attraktiv og hyggelig halvpart tomannsbolig på barnevennlige og naturskjønne Bærums Verk! Både boligen og nærområdet passer ypperlig for barnefamilier, med nærhet til barnehager, skoler og lekeområder, samt marka som nærmeste nabo men samtidig gangavstand til handelssenteret Bærums Verk.
Boligen går over 2 plan og fremstår lys og delikat, og har en god planløsning bestående av entré, hall/trapperom, stor stue med god plass for spisebord, stilrent kjøkken og praktisk toalettrom i 1. etasje, og gang/trapperom/kontor, 4 soverom og flott baderom i 2. etasje. Utvendig har boligen to nydelige terrasser, én ved stuen og én ved inngangsparti, samt veranda i 2. etasje. Det er også godt med lagringsplass på loft og i bod.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Toppenhaugberget 35, 1353 BÆRUMS VERK
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 118, bruksnummer 335

Innhold

Totalt bruttoareal: 144 kvm
Totalt bruksareal: 133 kvm
Totalt primærrom: 133 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 133 kvm
Primærrom:
Tomannsbolig:
1. etasje 67 kvm: Entré, hall/trapperom, kjøkken, stue, wc
2. etasje 66 kvm: Gang/trapperom/kontor, 4 soverom, bad
+ Terrasse på 7 kvm med adkomst fra stue
+ Terrasse på 14 kvm ved inngangsparti
+ Veranda på 7 kvm med adkomst fra soverom i 2. etasje.
+ Loft med lagringsplass. Adkomst via luke m/stige.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.03.2021 utført av Alexander Hotvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Grunn og fundamenter:
Støpt plate på mark, fundamentert i betong på antatt fast grunn.
Yttervegger:
Trekonstruksjoner/ bindingsverk, isolert, utvendig panelkledning. Etterisolert med 5 cm og skiftet kledning mot sydøst i 2014,skiftet kledning i gavl mot nabo i 2018, malt kledning i 2018. Kledning fra byggeår på fasader mot sydvest og nordøst. Stedvis noe værslitt kledning.
Vinduer:
Vinduer med isolerglass. Vinduer fra byggeår med unntak av vindu i soverom som er fra i 2015.
Ytterdører:
Isolert, malt ytterdør. Terrassedører med isolerglass. Dørene er fra byggeår.
Innvendige dører:
Glatte malte dører i 2. etasje. 3-speils folierte i 1. etasje. Skyvedør i kjøkken. Nye dører i 2010-2016.
Takkonstruksjoner:
Saltak i trekonstruksjoner. Takstoler med sutakplater som undertak.
Taktekking:
Taket er tekket med betong takstein. Takrenner, nedløpsrør og beslag er i metall. Taktekking fra byggeår. Taket ble forlenget (takutstikk) mot sydøst i 2014 for begrense slagregn direkte på kledningen. Taket ble spylt og renset for mose i 2018. Jevnlig behov for ettersyn av taket er nødvendig.
Trapper:
Tretrapp m/teppe i trinn.
Terrasse og veranda:
Terrasser og veranda i impregnert treverk. Overbygget veranda i 2. etasje samt underliggende terrasse. Rekkverk på veranda og en terrasse i malt tre.
Piper og ildsteder:
Innsatspeis i stue. Elementpipe fra stue og over tak.
Etasjeskillere:
Trebjelkelag.
VVS:
- Kobber vannrør. Avløpsrør i plast. Bereder på 200 liter fra 2011, plassert i badet. Ny frostfri utekran på gavlvegg i 2014.
- Panelovner. Varmekabel i bad.
- Naturlig ventilasjon i boligen. Oppdriftsventilasjon i wc og bad. Ventilator i kjøkken.
Elektriske anlegg:
Automatsikringer m/jordfeilbryter på fordelingskurser. Nye automatsikringer i 2013 og nye stikkontakter til tv i stue i 2015. Hovedsakelig originalt anlegg forøvrig. Kurslisten viser gammel hovedsikring på 3 x35 amp. Ny hovedsikring er 3x32 amp.
Garasjeanlegg generelt:
Oppført på betong/ kult. Gruset gulv. Yttervegger i bindingsverk, panelt. Saltak tekket med betongstein. Vippeport. Mulighet for å montere ladeboks for el-bil.
Sportsbod generelt:
Oppført på betong/ kult. Støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk, panelt. Saltak tekket med betongstein. Labankdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Baderom: Eldre baderom
- Innvendige gulvoverflater: Parkett i 1. etasje er slitt, spesielt i kjøkken.
Utdrag av selgeres egenerklæring:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene?: Brudd i linolium på bad før vi utbedret og pusset opp badet.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Totalrenovering av bad, nye spikerslag og gipsplater, membran på vegg og helsveiset membran på gulv, nytt sluk og slukplate, varmekabler inkl. jordfeilbryter og termostat. Flislegging av gulv og vegger i juni 1999. Arbeid utført av Flislegger Trond Iversen Torpstubben 35 1380 Heggedal.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?: Ny varmtvannsbereder og badekar , gjennomgang av røropplegg på bad, utført av Bærums Verk Rørleggerbedrift mars 2011. Demonterte gammel og montere ny frostfri utekran. Utført av Sundquist Bygg AS november 2014.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Byttet hele gavlveggen og etterisolerte den , pluss laget utspring på tak August 2014 / Byttet liten gavlvegg på andre siden pluss høytrykksspyling av tak og sjekk av tak September 2018. Utført av To Tømrermenn, Gamleveien 3b, 1473 Lørenskog /Bjørns Blikk Annerudjordet 43, 1383 Asker.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?: Nytt sikringsskap med automatsikringer. Utført av Fixel.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Attraktiv og hyggelig halvpart tomannsbolig på barnevennlige og naturskjønne Bærums Verk! Boligen går over 2 plan og fremstår lys og delikat, og har en god planløsning bestående av entré, hall/trapperom, stor stue med god plass for spisebord, stilrent kjøkken og praktisk toalettrom i 1. etasje, og gang/trapperom/kontor, 4 soverom og flott baderom i 2. etasje. Utvendig har boligen to nydelige terrasser, én ved stuen og én ved inngangsparti, samt veranda med adkomst fra soverom i 2. etasje. Det er også godt med lagringsplass på loft og i bod.
Kjøkken:
Lys og pent kjøkken med glatte malte fronter på over- og underskap, laminat benkeplate med nedfelt kum og veggfliser mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator over komfyr. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger.
*Nye fronter, benkeplate, kum og blandebatteri i 2011.
Baderom:
Flott baderom med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Badet er innredet med toalett, servant med underskap, speil, skap og lys over servant, badekar med dusjvegg, skyllekum og opplegg for vaskemaskin- og tørketrommel.
*I 2011 ble badekar, dusjvegg, servant m/innredning og toalett fornyet.
Toalettrom:
Praktisk toalettrom innredet med toalett og servant med underskap.
*Toalett og servant m/innredning og kran ble skiftet i 2014.
Innvendige overflater:
Gulv:
I hovedsak parkett og laminat, teppe i gang/trapperom i 2. etasje, fliser i bad og entré og belegg i wc.
Vegger:
I hovedsak malte plater, malt glassfiberstrie, malt tekstiltapet og fliser i bad.
Himling:
I hovedsak malte plater.
Utstyr:
- Markise over terrasse mot sydvest og vinduer 2. etasje mot sydvest (nye duker 2012)
- Lamellgardinger stue (nye 2015)
- Plisségardiner 2. etasje (nye 2015)
- Garderobeskap i to soverom
- Skyvedørsgarderobe i et soverom

Oppvarming

Elektrisitet:
- Panelovner
- Varmekabel i bad
Ildsted:
- Peis i stue

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.02.1987. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det ene soverommet er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
- Dagboknr 31892, tinglyst 08.11.1984, type heftelse: Pansettelseserklæring på kr. 10 000,- med huseierforeningen som pantehaver.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
- Dagboknr 26485, tinglyst 26.09.1984, type heftelse: Bestemmelse om garasje/parkering: Eksklusiv bruksrett til 1 garasjeplass i fellesanlegg som følger boligen. Eiere av utskilte parseller gir hverandre gjensidig rett til å føre vann- og avløpsledninger over hverandres parseller, samt rett til nødvendig oppgraving for ettersyn/vedlikehold. Eier har rett og plikt til å stå om medlem av huseierforeningen, samt forpliktet til å innbetale de avgifter/kontingenter som blir bestemt av huseierforeningen.
- Dagboknr 31892, tinglyst 08.11.1984, type heftelse: Bestemmelse om garasje/parkering: Vann- avløps- og kabelanlegg er ført under, og/eller gjennom de enkelte boliger. Eier er forpliktet til å sikre adgangen til ledningsanlegget dersom det skulle oppstå forhold med det felles ledningsanlegg som nødvendiggjør blottleggelse av ledninger/kabler. Bærum vann/kloakkvesen og elverk har rett til å ha liggende, og ha fri adkomst til vedlikehold av offentlig lednings/kabelanlegg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må følge huseierforeningens vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen er tilknyttet Toppenhaug Huseierforening.
Foreningen omfatter 141 hus.
Dugnad må påregnes.
Snømåking på gangveier utføres i fellesskap av eierne i huseierforeningen, samt beising av bod og garasje.
Andel fellesformue er kr 9 178,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 13 797,- pr. 25.03.2021
Total fellesgjeld for huseierforeningen er kr 1 917 785,- pr. 25.03.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 94907042310, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.03.2021: 3.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 77
Saldo per 25.03.2021: 1 017 547
Andel av saldo: 7 320
Første termin/første avdrag: 01.09.2017 (siste termin 01.08.2027)
Lånenummer: 94907049463, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.03.2021: 3.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 156
Saldo per 25.03.2021: 900 239
Andel av saldo: 6 477
Første termin/første avdrag: 18.04.2019 (siste termin 18.03.2034)
Annuitet renter beregnes etterskuddsvis
Påkostninger / vedlikehold de senere år:
- Nytt ladesystem for el-biler.
- Nytt underjordisk renovasjonssystem.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrikt og attraktivt beliggende med fin utsikt og godt bomiljø øverst på Toppenhaug/Bærums Verk. Området er et eldorado for barnefamilier. Her bor det barn i alle aldre og det er fine lekeplasser og fotballbane rett i nærheten. Det er kort avstand til barnehager og trygg gangvei til Bærums Verk barneskole. Med marka som nær nabo er det også flotte turmuligheter både enkle og utfordrende, samt preparerte skiløyper og alpinbakker like i nærheten. Turen opp til Kolsås-toppen er en kjent favoritt og her starter turstien fra huset og går opp på Kolsåstoppen. I umiddelbar nærhet er det fotballbane om sommeren og opplyst skøytebane om vinteren.
Det er kun gangavstand til bussholdeplass med ekspressbuss til/fra Oslo i rushtiden. For øvrig kort kjøretur til både Kolsås og Rykkinn med kjøpesentre, samt Sandvika med alt av forretnings- og servicetilbud, samt kino, bibliotek, spisesteder, kafeer, kulturhus m.m. Handelsstedet Bærums Verk i gangavstand med koselige håndverksutsalg og varierte spisesteder. I tillegg finnes kjøpesenter med blant annet matbutikken Meny, Verket Interiør og mange klesbutikker, frisør, legesenter, tannlege, helsestasjon og post i butikk. Sandvika storsenter ligger ca. 10 min unna med bil, med i underkant av 200 butikker og spisesteder, finner man alt man kan tenke seg av forretninger og servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barneskole:
- Øvre Toppenhaug barnehage
- Blåbærringen naturbarnehage
- Toppenhaug barnehage
- Lommedalen Menighets barnehage
- Helset barnehage
Barneskole:
- Anna Krefting
Ungdomsskole:
- Mølladammen
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 277,8 kvm. Tomten opparbeidet med gressarealer, beplanting og terrasse på bakkeplan ved inngangsparti.

Parkering

Parkering for en bil i felles garasjeanlegg. Det er opplegg for el-bil lader i garasje, eier selv bekoster ladeboks / installering av ladeboks. Det er også biloppstillingsplasser på felles parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplaner:
Eiendommen er regulert til "konsentrert småhusbebyggelse" (278 kvm) i henhold til reguleringsplan "Toppenhaug" med planID 1980024 med ikrafttredelse 01.06.1982.
Kommuneplan:
I henhold til "Kommuneplanens arealdel 2017-2035", med planID 201601 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (278 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018.
Kommuneplan under arbeid:
Kommunedelplanens arealdel 2035-2040 med planID 201702 har status som "planlegging igangsatt".
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 038,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 4 930,- pr. kvartal. og inkluderer: Renovasjonsavgift, forsikring av fellesareal (garasje/bod), snøbrøyting, TV/bredbånd, drifts- og vedlikeholdskostnader.
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Grunnkostnad kr 2 709,-
- Avdrag lån kr 510,-
- Renter og omkostninger kr 124,-
- Kabel-tv kr 1 587,-
Fellesutgiftene justere i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14500,- pr. år. / 15 600 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 205,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av TV / internett og er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 682 680,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 057 648,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 667 709,-.
Av dette beløpet utgjør kr 13 797,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ellen Marie Aadne Carlsen og Morten Carlsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0001/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.191

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 13:38

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.