Solgt: 6 200 000 kr

Sannergata 21A

5 900 000 kr
84 m²
2 soverom
Velkommen til Sannergata 21A!
Eirik Finne
Presenteres av
Eirik Finne
Grünerløkka
Stor og klassisk 3-roms hjørneleilighet med lekre detaljer - Peisovn - God planløsning - Hyggelig bakgård
 • Prisantydning
  5 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  109 226 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  6 310 858 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1897
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  84 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  5 314 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne lyse 3-roms hjørneleiligheten med sentral beliggenhet på Grünerløkka. Boligen har en særdeles god planløsning og arealfordeling, med store vindusflater som sørger for gode lysforhold. Med hele to stuer, hvor den ene er i åpen løsning med kjøkkenet, er det god plass og flere innredningsmuligheter. Leiligheten er en del av et veldrevet borettslag og har avstand til blant annet flere parker, restauranter, kaféer, kultur- og servicetilbud. Kort vei til dagligvareforretning og offentlig kommunikasjon.
Verdt å merke seg:
- 2(3) soverom av god størrelse.
- "Walk-in closet" på begge soverom.
- God beliggenhet.
- Peis
- Stukkatur/Rosett.
- Nye store vinduer 2018.
- God takhøyde og planløsning.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sannergata 21A, 0557 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 339, ideell andel 1/1
Andelsnummer 5, NYE SANNERSG 21 BORETTSLAGET, organisasjonsnummer 954683001

Innhold

Totalt bruttoareal: 96 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 84 kvm
I tillegg disponerer boligen en bod på 7,5 kvadratmeter
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med fundamentert med naturstein/teglstein, Yttertak i trekonstruksjon, felles trappegang i trekonstruksjon med etasjeskiller i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:
Tg2:
- Stedvis skruehull i fliser. Grunnet innfesting av tidligere innredning. Enkelte hakk og merker i gulvfliser. Dør dusjkabinett løs.
- Overflater med normal bruksslitasje. Merkbart skjeve gulv. 4-5 cm avvik registrert i stue. Stedvis knirk. Skjevheter grunnet alder bygning.
- Det er begrenset friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer åpnes daglig for lufting.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sannergata 21A er en klassisk 3(4)-roms hjørneleilighet med attraktiv beliggenhet på Grünerløkka. Store vindusflater og god takhøyde kombinert med at leiligheten ligger i byggets 3. etasje sørger for en lys og luftig atmosfære. I tillegg til dette, har leiligheten en særdeles god planløsning og arealfordeling.
Leiligheten ble omfattende oppusset i 2010-2012 med nytt kjøkken, peisovn, store deler av det elektriske anlegget ble skiftet ut og nye gulv-og veggoverflater. Leiligheten har et romslig kjøkken og stor spisestue. Det står en lekker peisovn i spisestuen som sørger for varme og hygge i de kalde årstidene. Begge soverom har romslig walk in-closet. Stuen er romslig og har tre store doble vinduer som sørger for masse naturlig lys.
Entré:
Innbydende entré, som er med på å underbygge leilighetens gode planløsning. Innebygget garderobe som sørger for god oppbevaringsplass. Det er for øvrig også plass til ytterligere klesavheng på veggen. Parketten i leiligheten består av en stavs eikeparkett.
Spisestue:
Spisestuen består av flott stukkatur og rosett og har plass til ulike sittegrupper, i tillegg til en lekker peisovn. God takhøyde.
Stue:
Romslig stue i tilknytning til åpen kjøkkenløsning. Stuen er nord og vestvendt og ligger i hjørnet. Her er det god plass til sofa eller lignende møblering. Detaljer som store vindusflater med mye naturlig lysinnslipp og generøs takhøyde sørger for en god atmosfære. Her er det også flotte detaljer som stukkatur.
Kjøkken:
Praktisk kjøkken fra 2010/2012 med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet består av fronter i malt glatt utførelse. Heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Åpen løsning til en av leilighetens stuer gjør at matlagingen blir mer sosial.
Bad:
Klassisk flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet består av senket himling med downlights, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, servant med overskap og dusjnisje. Nytt toalett 2021.
Soverom 1:
Soverommet i forbindelse med spisestuen har god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Begge soverommene har tilgang til egen "walk-in" garderobe.
Soverom 2:
Det største soverommet har inngang fra stue/kjøkken og har flott stukkatur. Også her er det plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og ulike garderobeløsninger.
Hvitevarer medfølger salget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på gulv. Peis i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger et ekspedisjonsdokument fra byggeår, men dette er ikke attestert, og kan derfor ikke regnes som et gjeldende dokument.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Leiligheten stemmer overens med de originale byggetegningene med unntak av at kjøkkenet har blitt åpnet i forbindelse med den ene stuen. Det var også en inngang til der det er "walk-in" garderobe i dag til det minste soverommet.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, vann/kloakkreglement med videre.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet sentralt på Grünerløkka, med nærhet til alt av hva "Løkka" kan tilby. Kort vei til Birkelunden og Olaf Ryes plass med alle sine populære restauranter, cafeer, barer med videre. På Birkelunden arrangeres det ofte forskjellige markeder og andre kulturaktiviteter. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre - alt finner du i nærmiljøet.
Flere matvareforretninger i umiddelbar nærhet. Kort vei også til postkontor, vinmonopol, apotek, skoler og flere barnehager, samt den populære Mathallen på Vulkan.
Ringnes Park med kino og og Sats-treningssenter ligger rett nedi veien. Her er det også en stor Meny-forretning.
Populære grøntområder som Sofienbergparken, Birkelunden, Torshovdalen og Kubaparken ligger alle innenfor gangavstand. Idylliske Akerselven renner igjennom bydelen og det er opparbeidet turveier fra Sentrum opp til Maridalsvannet. Perfekt for rolige søndagsturer eller en løpetur opp til Nordmarka. Et annet alternativ er en kort trikketur til Kjelsås og inngangen til Lillomarka.
På andre siden av Akerselva finner du Vulkan, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger, Smelteverket, Fyrhuset Kuba og mye mer.
Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. Enkel adkomst til Sentrum, Blindern og Nydalen. 21 bussen stopper få minutters gange fra leiligheten og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover mot Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til sentrum eller Nydalen. Det er også trikkeholdeplass rett ved leiligheten med nr. 11, 12 og 13. 20-bussen har holdeplass på Torshov. Fra bussknutepunktet Alexander Kiellands plass kommer du deg enkelt i alle byens retninger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 494,2 kvm som tilhører borettslaget

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).
Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.
Pågående plansak i nærområde:
201901778:
Formålet med planen er å regulere et offentlig areal til omsorgsboliger med sansehage,
omregulere Dælenenggata mellom Fagerheimgata og Københavngata til gatetun, sikre parken og
gang/- sykkelveien i planområdet, samt sikre mulighet for framtidig åpning av Torshovbekken
gjennom planområdet.
Planlagte byggesaker i område:
- Christies gate 28 - Oppføring balkonger
- Sannergata 26 - Oppføring av balkonger
- Sannergata 30 B - Endring av boligenhet - Oppdeling av bolig
Kan forekomme noe støy under oppføringen av disse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 314,- pr. mnd. og inkluderer: Bredbånd, kabel-tv, betjening av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renter og avdrag kr 632,-
Kabel-tv og bredbånd kr 409,-
Driftsutgifter kr 4 273,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8787,13 kw fra januar tom. oktober. Dette tilsvarer 7.339 kr.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.418.547,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.106.770,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 28 590,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 109 226,- pr. 22.10.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 1 669 539,- pr. 22.10.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2% flytende
Lånet er innfridd: 01.09.2038

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 6.010.858,. Av dette beløpet utgjør kr 109 226,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Robert Ødegaard og Heming Ødegaard

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Nye Sannergata 21
Borettslaget består av 19 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må søkes om.
Planlagte påkostninger:
Følgende ble godkjent av generalforsamlingen den 14.05.2020:
1) Forslag fra styret om at styret får mandat til å skifte ut hovedtavle, med et kostnadsanslag på ca kr 150 000,-
Vedtak: Vedtatt.
2) Det ble på generalforsamlingen 14.05.2020 vedtatt at styret skal innhente tilbud på rehabilitering av fasade. Saken ble lagt frem til avstemning og fikk ikke gjennomslag. saken blir gjenopptatt ved senere ekstra ordinær generalforsamling.
3) Bakgård oppgraderes med en kostnadsramme på inntil kr 50 000,-. Styret velger utforming og løsning.
Vedtak: Vedtatt.
Borettslaget har nylig bygget platting i bakgård. Borettslaget skal opparbeide bakgården med pen beplantning.
Info fra styret:
Fasade vurderes pusset opp ref. punkt 2. Slik det ser ut nå, så vil en pris på dette ligge rundt 500.000 - 700.000,- Dette vil medføre en økning av fellesgjeld og fellesutgifter. Det er søkt om låneopptak på inntill 1 Mill. Eksisterende fellesgjeld er planlagt refinansiert. En igangsetting må imidlertid godkjennes av borettslagets generalforsamling først. For øvrig må det forventes generelt vedlikehold fremover.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0081/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2181

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2021 kl. 13:39

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.