Solgt: 6 450 000 kr

Laura Gundersens gate 2B

5 900 000 kr
63 m²
2 soverom
Velkommen til Laura Gundersens gate 2 B!
Therese Ekeli Berg
Presenteres av
Therese Ekeli Berg
Bislett
Arealeffektiv og moderne 3-roms leilighet med solrik sydvestvendt balkong. Ny peisovn. Varmtvann og fyring inkl.
 • Prisantydning
  5 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  161 049 kr
 • Omkostninger
  151 342 kr
 • Totalpris
  6 762 391 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1938
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  63 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 376 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Laura Gundersens gate 2 B!
En flott 3-roms leilighet som ligger tilbaketrukket og fint til i rolig sidegate på Bislett. Leiligheten ligger i meget høy 1.etg godt skjermet fra vei med forhage.
Hele leiligheten ble pusset opp i 2012 og holder tidsriktig og gjennomført standard. Kjøkken ble flyttet ut i stuen og badet ble utvidet. Det er montert inn sydvestvendt balkong mot bakgården i 2017.
Oppgradert i senere tid med ny peisovn (oktober 2019), overflatebehandlet flater og spylt rør på bad.
Leiligheten har en arealeffektiv og gjennomgående planløsning, med to fine soverom som vender mot bakgården.
Utgang til solrik balkong fra hovedsoverommet. Balkongen har dobbeldør og sol fra ca.13:00-19:00
- Veldrevet sameiet
- Sentral belliggenhet
- Kort vei til alt av fasiliteter

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Laura Gundersens gate 2B, 0168 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 217, bruksnummer 217, seksjonsnummer 75, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 69 kvm
Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm
Primærrom:
1. etasje 63 kvm: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og to soveorm.
I tillegg disponerer leiligheten tre boder. En bod på loft på ca. 10 kvm og to boder i underetasje på ca. 4,2 kvm og 4,8 kvm, merket med nr. 75.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.10.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Boligbygg over 5 plan. Bygningen har støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og murkonstruksjoner. Yttervegger av pussede og malte flater. Valmet takkonstruksjon tekket med takplater (taket er ikke besiktiget). Swedoor glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør med tre-lags glass fra 2016. Vinduer med karmer/ rammer av tre og to-lags glass fra 1995. Oppvarmet med radiatorer, elektrisitet og vedfyring.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad (TG2):
- Bad: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Kjøkken: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Overflater gulv: Det er registrert bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

ENTRÉ: Flislagt gang med varmekabler. Swedoor glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB.
STUE: Stor stue med god plass til både spisebord og sofagruppe. Ny peisovn satt inn i oktober 2019.
KJØKKEN: Åpen kjøkkenløsning mot stue med kjøkkenøy. IKEA kjøkkeninnredning fra 2012 med glatte fronter og benkeplater i laminat. Flott utstyrt kjøkken med planlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur, flislagt flate mellom benkeplate og overskap, overbelysning og stikkontakter over benk, integrerte hvitevarer, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og platetopp. Frittstående vinkjøler (satt inn i oktober 2018) og vegghengt ventilator.
BAD: Flislagt bad med varme i gulv og nedsenket himling med downlights fra 2012. Badet inneholder vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur, speil og overbelysning over servant, vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Hafa, dusjhjørne med glassvegg og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vannrør er av typen rør-i-rør system. Avtrekksvifte i himling og opplegg for vaskemaskin.
SOVEROM: To soverom som begge vender inn mot bakgården. Begge soverommene har medfølgende skap. Utgang til sydvestvendt balkong fra hovedsoverommet.
GULV: Gulvflater belagt med fliser og tre-stavs parkett.
VEGGER: Vegger i malte flater.
HIMLING: Himling i malte flater. Takhøyde er tilfeldig målt til 2,70 meter i øvrige rom.
DIVERSE:
- God takhøyde. Ca. 2.70 m i store deler av leiligheten.
- Profilerte innerdører.
- Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i felles trappeoppgang.
- Leiligheten har delvis synlig og delvis skjult elektrisk anlegg.

Oppvarming

Oppvarmet med radiatorer, elektrisitet og vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.04.1945 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
I tillegg foreligger det ferdigattest for riving og oppføring av nye balkonger datert 14.06.2018.
Etter at de originale byggetegningene ble gitt, har det vært noen endring etter dagens bruk:
- Bad har blitt utvidet mot entré og entréen har fått en åpen løsning.
- Kjøkken er flyttet ut i stuen og badet er bygget ut. Dette ble gjort i regi av forrige eier og arbeidene er utført i regi av Oslo Bad og VVS AS og Fagerborg Elektroinstallasjon AS.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 17 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 900917, tinglyst 21.09.1935, type heftelse: Festekontrakt og vilkår.
De øvrige servituttene omhandler: bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vann og kloakkledninger, bestemmelse om benyttelse m.m.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie vil utleier stå ansvarlig for å betale et flyttegebyr på 2.500 kr til sameiet pga. erfaring med slitasje ved inn og ut flytting i trappeoppgangene.

Diverse

Dette vil ikke medfølge salget: Hylle soverom, sengegavl og nattbord, knaggrekke gang, speil stue, tv-oppheng, lamper stue og lampe gjesterom.
Til info: Peisovn kan ikke brukes før feier er ferdig med renoveringsarbeidet, antatt tid før arbeid er ferdigstilt er ifølge styret ila høsten 2021/vinteren 2022.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i rolig gate midt i hjertet av Bislett. Laura Gundersens gate er en godt tilbaketrukket gate uten særlig gjennomgangstrafikk, samtidig som alt er rett rundt hjørnet.
Grøntarealer i umiddelbar nærhet. Gode adkomstforhold og kort vei til det meste av byens fasiliteter. I umiddelbar nærhet ligger Bislett og Thereses gate som byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt Brød, apotek, Coop Extra, Kiwi, Bunnpris, Plantasjen, Vinmonopolet, St. Lars og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter.
Gangavstand til Majorstuen og Hegdehaugsveien/Bogstadveien med sitt store utvalg av fashionable butikker, hyggelige restauranter og barer. Det er også kort gange til Frogner. Til Universitet og Nasjonalteateret som er knutepunkt med tog og T-bane er ca. 20 min å gå. Fra leiligheten er det også gangavstand til St. Hanshaugen med spesialbutikker og -restauranter som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Pascal, Smalhans, Espressohouse og Java. Gangavstand også til sentrum med alt Oslo har å by på.
Den treningsglade har et stort utvalg av treningsfasiliteter; Sats (Bislett), Bislet bad, Bislet stadion, FitnessXpress m.fl . Ellers kan man benytte seg av Stensparken, Idioten og parken på St.Hanshaugen med sine fine tur- og rekreasjonsmuligheter.
God offentlig kommunikasjon med kort vei til trikk nr 17 og 18 samt 21-, og 37-bussen, som enkelt og raskt tar deg til sentrum, Oslo S, Solli plass, Aker Brygge, Nydalen, Sagene, St. Hanshaugen, Ullevål Sykehus, Blindern, Handelshøyskolen BI, Veterinærhøyskolen og Ullevål Sykehus.
Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, tilbaketrukket og samtidig vil ha kort vei til flotte grøntarealer. Her vil du trives og bo godt!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.3 km
1-7 kl. Ila skole 1.1 km
8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.4 km
8-10 kl. Fagerborg skole 1 km
Vgs. Akademiet videregående skole Oslo 0.4 km
Vgs. Kristelig gymnasium 0.4 km
Bhg. Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.3 km
Bhg. Langaard barnehage (0-6 år) 0.4 km
Bhg. Treklang barnehage (2-5 år) 0.5 km
Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 568,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesområder opparbeidet med asfalterte bakgård, sittegrupper, sykkelparkering, plenareal, trær og diverse beplantning.

Parkering

Det er venteliste på oppstillingsplasser (18 stk) i boligsameiet. Ved ønske om å settes på liste kontaktes forretningsfører. Parkeringsplasser følger ikke leilighet ved salg.
Leieprisen er kr. 3.000,- pr. kvartal pr. i dag.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.376,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, Kabel-TV, festeavgift, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, nedbetaling av balkonglån, byggningsforsikring, vaktmestertjenester.
- Fellesutgifter kr. 2 980,-
- Avdrag balkonglån kr. 207,-
- Renter balkonglån kr. 189,-
Eiendomsskatt: Ingen eiendomsskatt registrert for år 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 365 423,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 915 522,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
- Flyttegebyr kr. 2.500,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.051.342,-.
Av dette beløpet utgjør kr 161 049,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Erik Gustaf Smaaland og Ingeborg Jentoft Van De Vooren

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bislet Boligsameie IV, med sameiebrøk 284715/26926585.
Sameiet består av 82 boligseksjoner og en næringsseksjon som leies av The Juicery, Godt brød og Pacific Poke.
Disse bidrar til solide leieinntekter for sameiet og gjør at sameiet har tilfredsstillende økonomi.
Forretningsfører er Hammersborg Eiendomsforvaltning, tlf. 22 83 60 60
Sameiet har egen Facebook side og internettside www.bbsvi.org.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Fasadene ble pusset opp 2016/2017
- Oppføring av balkonger i 2017.
- Oppussing fasader mot gate 2015/2016
- Oppussing av oppganger: 2015
- Nytt callinganlegg og porttelefon: 2015
- Nye postkasser: 2015
- Nye låser til oppgang og leilighet i 2015
Planlagte påkostninger:
I følge forretningsfører så vil det bli en liten justering på fellesutgiftene i forbindelse med at det skal gjennomføres piperehabilitering nå i disse dager i gården.
På generalforsamlingen neste år vil det tas opp prosjekt om rørfornyelse i gården. Det foreligger ingen tall pr. idag. Men det må påregnes økt fellesgjeld og fellesutgifter da prosjektet skal lånefinansieres.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Kun fysiske personer kan være eier av en seksjon, ref vedtektene.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0261/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21261

Dato

Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 14:04

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.