Solgt: 4 075 000 kr

Monrads gate 1E

3 850 000 kr
51 m²
1 soverom
Velkommen til Monrads gate 1E - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Tøyen/Botanisk Hage
Lys og spennende 2-R m. nydelig beliggenhet rett ved Botanisk hage/Tøyen Parken - V.V og fyring inkl
 • Prisantydning
  3 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  259 000 kr
 • Omkostninger
  12 620 kr
 • Totalpris
  4 346 620 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1940
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  51 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fellesutgifter
  4 127 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Monrads gate 1E - en lys og spennende leilighet beliggende i et attraktivt område på Tøyen. Leiligheten har gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, uteliv, offentlig kommunikasjon og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og består av entré, kjøkken, stue, bad og soverom. Høydepunkter:
 • Sentralt med gode servicetilbud
 • Nydelige fellesområder i aksjelaget
 • Gjennomgående planløsning
 • Bad renovert i 2013 i regi av selskapet
 • God lagringsplass i kjeller- og loftsbod
 • Varmtvann inkl. i felleskostnadene
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Monrads gate 1E, 0577 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 229, bruksnummer 84, ideell andel 1/1
  Aksjenummer 22, Tøyenparken Boligselskap AS, organisasjonsnummer 921 580 029

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 57 kvm
  Totalt bruksareal: 51 kvm
  Totalt primærrom: 51 kvm
  Primærrom:
  3. etasje 51 kvm: Entré, kjøkken, baderom, stue, 1 soverom.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4 kvm, og en loftsbod med skråhimling på ca. 10 kvm gulvflate.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.12.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere med oppforet tregulv. Murverk i bærende konstruksjoner og fasader, yttervegger utvendig med spekkmurt teglsten. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med plater. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer. Adkomst til felles trapperom fra fortau.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Følgende har fått tilstandsgrad TG2:
  - Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i 1990
  - Entredør i B30 kvalitet og med sikkerhetslås fra 1990.
  - Malte originale innerdører til soverom og stue. Nyere foliert dør til bad
  - Innredning fra før 2008. Skapdører spraylakkert i 2017.
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten
  Øvrige punkter har tilstansgrad TG1.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Monrads gate 1E - en lys og spennende leilighet beliggende i et attraktivt område på Tøyen.
  Leilighetens beliggenhet gir gangavstand til fasiliteter og servicetilbud som kafé, butikker, offentlig kommunikasjon og mye mer. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og består av entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
  Entré
  Romslig entre som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. God plass for oppbevaring av yttertøy og sko, med plass til både skap og kommode. Leiligheten har en god planløsning og entréen knytter alle rommene sammen.
  Stue
  Stuen har store vindusflater som gir en god romfølelse, godt lysinnslipp og en avslappende atmosfære. Her kan man med enkelthet innrede etter eget ønske og personlige stil. Her er det god plass til møblement med sofa og tilhørende salongbord og tv-seksjon. I tillegg er det også nok rom til en spisestue - et hyggelig samlingssted for venner og familie i sosiale lag.
  Kjøkken
  Herlig separat kjøkken med malte skapfronter, heltre benkeplate og rustfritt stålbeslag. Integrert oppvaskmaskin og kullfilterventilator over komfyr. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenet er adskilt og har en fin størrelse, utsikt til grønn bakgård og godt med skapplass. Sjarmerende barløsning ved vinduet der man kan nyte en god middag! De generøse vindusflatene slipper inn godt med lys og skaper en hyggelig atmosfære.
  Bad
  Badet er flislagt med gulvvarme renovert i regi av aksjelaget i 2013, AFgruppen utførte hele jobben. Innredningen består av dusj på gulv med buede dusjdører i herdet glass, servant med skapinnredning, skap, oppvarmet håndkleholder og vegghengt klosett. Det er opplegg for vaskemaskin og montert down-lights i himling.
  Soverom
  Romslig og fint soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Soverommet er av god størrelse med fine vindusflater som gir rikelig med lys. Gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap. Ved behov er det plass for ytterligere oppbevaringsmøblement. Soverommet vender ut mot stille og fint grøntområde.
  - Sentralt med gode servicetilbud
  - Nydelige fellesområder i aksjelaget
  - Gjennomgående planløsning
  - Bad renovert i 2013 i regi av selskapet
  - God lagringsplass i kjeller- og loftsbod.
  - Varmtvann inkl. i felleskostnadene

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt vannbåren gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 11.01.1947, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
  Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
  Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 13 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, benyttelse, vann/kloakkledning, trafostasjon/kiosk og brannvegg/-dør.
  Erklæring/avtale vedr. frysebokshus, midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. avfallsbod, og tidsubegrenset rett til vederlagsfritt å legge fjernvarmerør - 2xDN 500 på eiendommen.
  Servituttene vil følge eiendommen.

  Eventuell adgang til utleie

  Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger attraktivt og idyllisk til i flotte grøntområder med Botanisk Hage og Munchmuseet som nærmeste nabo. Tøyenparken med Ola Narr ligger rett ovenfor leiligheten med fine turstier og Tøyenbadet. Boligaksjeselskapet har dessuten en pent opparbeidet bakgård med flott beplantning av både blomster og trær. Tøyen Torg ligger rett ved og kan sammen med resten av nærområdet by på flere spennende serveringssteder og kaféer. I tillegg har torget frisør, apotek, bibliotek, dagligvarehandel og grønnsaksforretning.
  Torget har gjennomgått en større rehabilitering og har blitt en populær samlingsplass. Dette er et område i stor vekst som er smart å investere i! En kort spasertur unna er Grünerløkka med sitt pulserende storbyliv. Eller du kan velge Grønland som med sine mange eksotiske butikker med et vareutvalg du ikke finner andre steder i byen.
  Det er gode kollektivknutepunkter rett i nærheten. T-bane og buss går fra Tøyen Torg, og alle t-banens linjer stopper på Tøyen. Bussrute nr. 20 går fra Kjølberggata og går hele døgnet. Herfra kommer du deg raskt og effektivt til byens øvrige bydeler. Det er enkelt å komme seg til blant annet OsloMet, universitet på Blindern, Handelshøyskolen BI i Nydalen og Oslo sentrum. Fra leiligheten går du til sentrum på ca. 15 minutter.
  Området er ideelt for den som vil bo sentralt med kort vei til alt, samtidig som man ønsker en rolig og skjermet tilværelse i grønne omgivelser. Det er gangavstand til flotte parker som Tøyenparken, Kampen park og Botanisk hage. Perfekt for både trening, lek og hygge!
  Velkommen til Tøyen og Tøyenparken boligsselskap.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Monrads gate 1 sogner pt. til Tøyen skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2.887,7 kvm som tilhører aksjelaget. Store åpne fellesarealer opparbeidet med gressplener, beplantning, sittegrupper, lekeplasser og asfalterte gangarealer.

  Parkering

  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.9.15, Kommuneplan 2015. Se også S-2937,1.10.87 endr.reg.best.
  Plan/byggesaker:
  201809736 - Reguleringssak: Kolstadgata - Bestilling av oppstartsmøte - Møteplass ved Tøyen skole.
  Hensikten med prosjektet er å skape et trafikksikkert og trygt miljø i Kolstadgata ved å fysisk stenge gata for gjennomkjøring og etablere et nytt torg ved Tøyen skole.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Husleie er kr 4.127,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, Fiber (grunnpakke), felles bygningsforsikring, kapitalkostnader andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold av eiendommen.
  Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
  Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.946,- pr. år. / 2.682 kWh pr. år med Norges Energi som leverandør.
  I følge forretningsfører er boligen tilknyttet Get (nå Telia) som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Det er den minste tv-pakken som er inkludert i felleskostnadene. Ønsker man raskere internett eller større TV-pakke kan dette bestilles hos Telia. Dette betales av hver enkelt.
  Boligselskapet er tilknyttet fjernvarme fra Fortum Oslo Varme. Fjernvarmen sørger for oppvarming av varmtvann og radiatorer på stue, kjøkken og soverom.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 885 915,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 189 294,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 32.860,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 259.000,- pr. 01.11.2020
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 61.882.639,- pr. 01.12.2020 og lånevilkårene er:
  1OB928-98207367567
  Rentebetingelser: Flyt 2% pr. 01.12.2020
  Restløpetid: 32 år 5 mnd.
  Kapitalkostnad: kr 891,- pr. mnd. for denne leiligheten
  Avdragsfrihet: Nei

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.995,-
  - Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.625,-
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.121.620,-.
  Av dette beløpet utgjør kr 259.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.
  Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Martin Rognerud

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Tøyenparken Boligselskap med org.nr: 921 580 029
  Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
  Aksjelaget består av 247 leiligheter.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, og revisor er Solhøi Revicsjon AS.
  Aksjelaget fremstår veldrevet med god økonomi og vedlikeholdshistorikk.
  Boligselskapet er tilknyttet Vaktmester Andersen AS og vektertjeneste levert av Nokas.
  Aksjeselskapet har avtale med Centrum Vinduspuss & Rengjøringsbyrå AS om renhold av fellesarealene.
  Aksjeselskapets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring.
  Det praktiseres ikke dugnad i aksjelaget.
  Dyrehold er ikke tillatt, med unntak av førerhund for blinde. I spesielle tilfeller kan man imidlertid søke styret om tillatelse til hundehold, der det kreves dokumentasjon for hundeholdets berettigelse.
  Større vedlikehold og rehabilitering:
  - 2018/2019 - Ferdigstillelse av fjernvarmeanlegg og isstoppere.
  - 2017 - Bytte av dører, låssystem og postkasser.
  - 2013/2014 - Rehabilitering av våtrom.
  - 2011/2012 - Skiftet elektrokjele og ekspansjonstanker i fyrhus.
  - 2010/2010 - Skiftet undertak, lagt nytt teglsteinstak på garasje, utskiftning av takrenner og taknedløp samt nye varmekabler i takrenne. Installert forskriftssmessige snøfangere på taket. (Murmester NIls Berg)
  - 2009/2010 - Skiftet ca 1/3 av vinduene (Vinduer eldre enn 1990), maling av oppganger og vinduer.
  - 2007/2008 - Drenering av grunnmur for bygningene Monrads gate 1A - C.
  - 1998-2002 - Utskiftning av alle loftsluker og loftsvinuder, malearbeider og vask av fasader.
  Planlagte påkostninger:
  Generelt vedlikehold. Alle arbeider er innenfor det vanlige driftsbudsjettet i følge styreleder.
  Styret ønsker å utrede kostnaden ved å omgjøre et tidligere vaskerom til hagerom. Styret har ikke klar utredningen til den ordinære generalforsamlingen i 2020, men vil legge frem utredningen på den ekstraordinære generalforsamlingen til høsten.
  Etter våtromsrehabiliteringen i 2013 har selskapet hatt utfordringer med at varmen i håndkleholdere og baderomsgulvet har vært ustabil i enkelte leiligheter. Styret har nå satt i gang en reklamasjonsprosess hvor hele anlegget skal gjennomgås. Alle oppganger skal etterhvert justeres og anlegget gjennomspyles og innreguleres på nytt. Kostnaden for dette er det i følge styreleder entreprenør som dekker.
  Aksjelaget skal i år få utarbeidet en ny vedlikeholdsplan. Første befaring med OBOS ble gjennomført i februar 2020, og det vil bli gjennomført en ny befaring på vårparten. Arbeidet er noe forsinket grunnet koronapandemien.
  Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligselskapet.
  Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
  Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1.25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0241/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20241

  Dato

  Sist oppdatert: 24. november 2021 kl. 13:00

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.