Solgt: 5 400 000 kr

Åsmoen vestre 25

4 950 000 kr
128 m²
4 soverom
Velkommen til ditt nye hjem!
Jessheim / Ekornrud
SOLGT! Tiltalende enebolig i kjede med svært god intern beliggenhet. Fire soverom, to bad. Garasje. Barnevennlig beliggenhet
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Omkostninger
  125 092 kr
 • Totalpris
  5 525 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  128 m²
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 317 kr
 • Energimerke
  Gul C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsmoen Vestre 25!
En flott enebolig i kjede med meget barnevennlig beliggenhet. Dette er en praktisk og moderne bolig med gjennomtenkt planløsning. Fremstår svært godt vedlikeholdt innvendig som utvendig.
Boligen har også en svært god intern beliggenhet på feltet, da tomten grenser til friarealer på to sider. Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein og asfalt ved adkomst og foran garasje. På baksiden er det opparbeidet en flott terrasse og hage. Hagen er dels eiet og dels fellesareal, som i praksis benyttes av hver enkelt beboer. Hagen rundt boligen opparbeidet plen og bed med hekkbeplantning. I tillegg er det lekestue som kan følge med om ønskelig, samt en gapahuk oppført i 2019. Eiendommen har meget gode solforhold, sol fra morgen til kveld.
Vi sees til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsmoen vestre 25, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 81, bruksnummer 247, seksjonsnummer 10

Innhold

Totalt bruttoareal: 154 kvm
Totalt bruksareal: 180 kvm
Totalt primærrom: 128 kvm
Bruksareal:
Enebolig i kjede 180 kvm
Primærrom:
Enebolig i kjede:
1. etasje 77 kvm: Entre/ trapp, kjøkken, stue/spisestue, bad/WC/vaskerom.
2. etasje 51 kvm: Trapp/ gang, fire soverom, bad.
Sekundærrom:
Enebolig i kjede:
1. etasje 38 kvm: Teknisk rom/ bod, garasje
2. etasje 4 kvm: Garderobe (walk-in)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2021 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Ringmur med plate på mark. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk. Yttervegger er utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Tak-konstruksjon er av sadlet form. Takstoler i tre med isolasjon mot kaldt loft.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Eneboligen er godt ivaretatt og har gjennomgående TG1.
Selger opplyser videre:
- Installasjon av elbil-lader (PSV elektro). Opplegg for boblekar, forsterket hovedsikring og utestikk (Næss installasjon)
- Veien nord for tomten (Gamle Algarheimsveg) skal trolig utbedres, og det vil muligens etableres gangsti langs veien.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Selger har behandlet dette med åtegift av Anticimex som har vært vellykket. Etter behandling har vi ikke sett flere kre. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

1. etg.:
En romslig entré ønsker deg velkommen. Her er det plass til garderobeløsninger.
Kjøkken: Norema kjøkkeninnredning fra byggeår. Profilerte malte fronter. Laminat benkeplate med planlimt stålvask og ettgreps blandebatteri. Integrert induksjon platetopp (fra 2019) og stekeovn. Glassplate på vegg over benk. Ventilator med avtrekk og utkast.
Stor stue med spisestue. Utgang til solrik terrasse og hage. Markise montert over terrasse, samt innvendige persienner i stuen.
Bad: Bad fra byggeår. Keramiske fliser på vegger og gulv. Opplegg for vaskemaskin. Vegghengt wc, ikke drensåpning fra sisternekasse. Plastsluk; 2 stk med klemring, ikke synlig membran i sluk. Dusjgarnityr i hjørne. Baderomsmøbel med benkeplate og påstående servant, skuffer og høyskap. Mekanisk avtrekk med tilluftspalte under dørblad.
2. etg:
Fire soverom, et med garderobe/walk in closet. Det er slitesterk laminat i gangen og soverommene, noe som er praktisk for en småbarnsfamlie. Pen eiketrapp mellom etasjene. Det er montert utvendig solskjerming på alle nordvendte soveromsvinduer og dør i 2.etasje.
Bad: Bad fra byggeår. Keramiske fliser på vegger og gulv. Vegghengt wc, ikke drensåpning fra sisternekasse. Badekar med dusjvegger. Baderomsmøbel med benkeplate og påstående servant, skuffer og høyskap. Mekanisk avtrekk med tilluftspalte under dørblad.
Vegger: MDF-panelplater
Gulv: Parkett, fliser
Himlinger: Takessplater

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Medfølger ikke: fryse- og kjøleskap, oppvaskmaskin, kjøkkenøy, våpenskap, utendørs massasjebad, hyller i garasje/bod som ikke er fastmontert, lamper i stuevinduer, vaskemaskin og tørketrommel.
Medfølger: robotgressklipper, Intex-basseng, trådhyller for klær i Walk-in-closet, høyskap på bad, fiber-router med wifi, taklamper, paviljong, elbillader (uten ledning).

Oppvarming

Vedfyring, varmepumpe, varmekabler begge bad og entre, panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.04.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 281137, tinglyst 08.04.2008, type heftelse: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Pliktig medlemsskap i velforening.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Ekornrud/Jessheim i Ullensaker kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
En liten lekeplass og en stor naturlekeplass med fotballbane, hinderløype, akebakke og godkjent bålplass er etablert på området. Gapahuk er oppført. Området har også kort vei til, skøytebane, badevann i Nordbytjernet, skiløyper, hesteridning, alpinanlegg og treningssenter m.m.
Jessheim kulturhus byr i tillegg på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder og populære badevann, som Nordbytjernet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Shopping
Åsmoen Vestre 25 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Extra og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil, med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Nordbytjernet
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.
Området ellers har gode turmuligheter året rundt. Fra Nordbytjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.
Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Holm stasjon og ligger ca. 5 minutter fra boligen. Togstasjon fra sentrum.
Tidsavstander i bil
Jessheim sentrum ca. 5 min.
Gardermoen ca. 12 min.
Skedsmokorset ca. 19 min.
Lillestrøm ca. 23 min.
Strømmen ca. 25 min.
Lørenskog ca. 28 min.
Oslo sentrum ca. 33 min.

Adkomst

Fra Jessheim sentrum: Kjør østover fra Storgata og over Jernbanebrua. Kjør rett frem i første rundkjøring, og følg Algarheimsvegen ca 2,5 km, og ta til høyre, skiltet Ekornrud. Følg Ekornrudvegen ca 250 m, og boligområdet ligger på høyre side av vegen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sokner til Gystadmarka skole. Det er fin skolevei og også busstilbud til Algarheim barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebuss til Allergot eller Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14 146 kvm. Tomten er å anse som fellesareal. Tomt med svært god intern beliggenhet og med nærhet til friareal. Tomten er meget pent opparbeidet med belegningsstein og asfalt ved adkomst og foran garasje. Hagen rundt boligen er flott opparbeidet med singel, heller, plen og bed med hekkbeplantning.

Parkering

Parkering i integrert garasje, samt en biloppstillingsplass foran inngangspartiet. Godt med gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Ekornrudsletta 1 og 2" datert 28.02.2005med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.02.2005.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Drift og vedlikehold, utvendig bygningsforsikring, TV/internett.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 6883,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 30.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.788 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 233 969,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 442 288,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune p.t.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.075.092
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stein Erik Johansen Gullvik og Katharina Gullvik

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Åsmoen Vestre boligsameie, med sameiebrøk 1/32.
Sameiet består av 32 enheter.
Forretningsfører er Thevit AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemsskap i velforening.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000 av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0149/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21149

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 13:41

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.