Solgt: 6 000 000 kr

Sigurd Hoels vei 5

6 000 000 kr
76 m²
2 soverom
Velkommen til Sigurd Hoels vei 5 - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Ensjø/Utsiktskvartalet
Lekker, påkostet og gj.gående 3(4)-R - 2 balkonger - 1,5 bad - Garasjeplass m. EL- Lave felleskost - Sentralt!
 • Prisantydning
  6 000 000 kr
 • Omkostninger
  152 807 kr
 • Totalpris
  6 152 807 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  76 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 291 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til denne råflotte leiligheten med super beliggenhet i Utsiktskvartalet. Boligen har en god planløsning og arealfordeling, med blant annet to flotte balkonger og bad + wc. Lekker leilighet som du bare må se - her kan du flytte rett inn!
 • Meget god planløsning
 • Påkostet med flere tilvalg
 • Mulighet for etablering av soverom III
 • Utbyggergaranti i ca. 8 år til (Skanska)
 • Attraktiv beliggenhet - meget sentralt
 • Begge soverom vendt inn mot stille og rolig indre gårdsrom
 • Garasjeplass med EL - heisen rett ned
 • Medfølgende bod i kjeller
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sigurd Hoels vei 5, 0655 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 129, bruksnummer 100, seksjonsnummer 22

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 83 kvm
  Totalt bruksareal: 76 kvm
  Totalt primærrom: 76 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 76 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  2. etasje 76 kvm: Entré, bad/WC/vaskerom, stue med utgang balkong, åpen kjøkkenløsning, soverom og omkledningsrom.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur/betong.
  Eiendommen fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og trepanel. Isolert med mineralull. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Leiligheten har gjennomgående TG1.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til denne flotte 3-roms leiligheten i Tiedemannsbyen! Boligen er i byggets 2. etasje, med 2 herlige balkonger, nordøstvendt balkong på hele 11 kvm og sydvestvendt balkong på 7 kvm. Leiligheten har en gjennomgående planløsning, med fin arealfordeling i alle rom. Alle rom har adkomst fra entréen, noe som underbygger den gode planløsningen boligen har. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, men oppleves likevel noe adskilt grunnet rommets gode størrelse. For øvrig har en et delikat bad, separat wc, to gode soverom, et praktisk omkledningsrom og en romslig entré. Medfølgende bod og garasjeplass i kjeller med EL-ladepunkt.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Romslig og pen entré med god plass til sko- og yttertøy i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. På gulvet er det Ask natur vanilla eikeparkett og downlights i taket. Videre fra entréen har en direkte adkomst til alle boligens øvrige rom, noe som er med på å underbygge den gode planløsningen leiligheten har. Oppgradert dørcalling med video og fargeskjerm montert.
  Stue:
  Flott stue med store vindusflater og videre adkomst til boligens sydvestvendte balkong. De store vindusflatene sørger for et fint, naturlig lys inn i rommet. At leiligheten befinner seg i høy 2. etasje sørger for lite innsyn. Her har en flere innredningsmuligheter, med plass til stuemøblement som sofa, salongbord og tv-seksjon. Stuen er for øvrig i åpen løsning med kjøkkenet. I direkte tilknytning til både stue og kjøkken har en også plass til en større spisestue- et naturlig samlingssted for venner og familie. Ask natur vanilla eikeparkett på gulvflaten. Vegg- og himlingsflatene er lysmalt.
  Balkong I:
  Fra stue har en adkomst til boligens fantastiske første balkong på ca. 7 kvm. Her har en god plass til utemøblement som en sittegruppe og grill. Balkongen er vendt mot sydvest med gode solforhold, ettermiddag og kveldssol. Balkongen har adkomst via store dobble dører, og fungerer naturligvis fint som en forlengelse av stue sommerstid.
  Kjøkken:
  Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen, men oppleves likevel noe tilbaketrukket grunnet rommets gode størrelse. Innredningen har hvite, glatte fronter og godt med skap- og benkeplass. Det er lagt delikate fliser over benk samt vitrineskap med belysning. Benkeplaten er i laminat, og har en underlimt rustfri oppvaskkum og et greps armatur, integrert induksjon koketopp og ventilator F-602 fra Røros Metall. Videre er det integrerte hvitevarer; Siemens studioline ovn med integrert mikro i eget høyskap, Studioline hvitevarer i oppvaskmaskin og koketopp samt AEG kjøleskap/frys . Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
  Soverom I:
  Det som i dag benyttes til hovedsoverom, er av fin størrelse med store vindusflater. Her er det god plass til en dobbeltseng med nattbord, og det er montert romslige garderober. Veggflatene er malt i lyse farger, Ask vanilla eikeparkett på gulvflaten. Rommet har adkomst fra entréen.
  Balkong II:
  Fra hovedsoverom har en adkomst til boligens (II) fantastiske balkong på ca. 11 kvm. Her har en med andre ord god plass til utemøblement som en sittegruppe og grill. Balkongen er vendt mot nordøst og hyggelige fellesområder med sol fra ca. 0800 til 1200 midtsommer. Internt i Utsiktskvartalet er dette å anse som en av de beste beliggenhetene når det gjelder beliggenhet og at leiligheten ligger bra til i boligprosjektet. Balkongen har adkomst via store dobble dører, og fungerer naturligvis fint som en forlengelse av soverommet sommerstid.
  Soverom II:
  Også boligens andre soverom er av fin størrelse, og er i dag innredet som barnerom. Her kan man naturligvis innrede til det man måtte ønske. Vegger malt i en lys farge og Ask vanilla eikeparkett på gulv. Rommet har adkomst fra entréen.
  Bad:
  Delikat, flislagt bad med gulvvarme, downlights (dimmer) og opplegg for vaskemaskin. Det er oppgraderte filser (Progress black) og vegg (Blank hvit avlange). Innredningen består blant annet av et vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare dører og regnfallsdusj. Videre er det nedfelt porselen servant med skapinnredning. Servanten er nedfelt i en benkeplate hvor det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel rett ved.
  Separat wc:
  Det er meget bra og ha et ekstra toalett i leiligheten, både hva gjelder dobesøk når en har flere familiemedlemmer eller når gjester er på besøk. Dette er et flott tilskudd i en allerede komplett 3-roms leilighet. Wc er utstyrt med vegghengt klosett, fliser på gulv og downlights i tak (dimmer).
  Omkledningsrom:
  Fra entréen har en også adkomst til et praktisk omkledningsrom. Rommet er av fin størrelse, og er naturligvis fleksibelt i bruk. Ofte er oppbevaringsplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten.
  Diverse:
  - Utbyggergaranti fra Skanska / ca. 8 år igjen
  - Medfølgende garasjeplass med EL
  - Alle håndtak, krok, flusher og holdere er oppgradert på bad
  - Alle innvendige dører er oppgradert
  - Romslig kjellerbod
  - Balansert ventilasjonsanlegg
  - Sikringsskap med automatsikringer
  - Sentralt røykvarslersystem
  - Låsbar sykkelbod i parkeringskjelleren

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.05.2018.
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det er kun gjenstående arbeider for montering av deksel og utstyr til porttelefonen. Dette skal ferdigmonteres den 16.05.2018.
  Erfaringsvis tar det noe tid før nybygg får ferdigattest. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg: Joh. H. Andresens vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av
  veigrunn til Oslo kommune. Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Bestemmelse om nettstasjon, adkomstrett, bebyggelse, vedlikehold av anlegg/ledninger m.m.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Her bor du i et trygt, sosialt og sammensveiset nabolag, midt mellom byens urbane perler. Leiligheten ligger i gåavstand til grøntområder og flere parker. Fra boligen er det kort vei til Kampen, karakteristiske Lille Tøyen Hageby med sin kjente kolonial og ikke minst hippe og flerkulturelle Tøyen. Felles for de tre nabolagene er spennende kulturtilbud, grønne lunger og et rikt utvalg av kafeer, barer og populære restauranter. I 2016 fikk Tiedemannstorget egen baker, Boulangerie M. Her serveres rykende ferskt brød og farlig gode kanelsnurrer. Den daglige handleturen kan man legge til Joker Tiedemannsbyen, Kiwi eller Rema 1000 Ensjø, alle tre kun en kort spasertur fra boligen. På Hasle er det også flere dagligvarebutikker å velge i.
  Bli kjent med Ensjø - Ensjøbyen er et område i stadig utvikling og egner seg like godt for små som store. Område har i dag et rikelig kollektivtilbud med t-banen på Ensjø, flere bussforbindelser samt flybussen innen gåavstand. Er du av den sporty typen er det flere treningssentre, Tøyenbadet og turstier/parker med mange muligheter. Området byr på flere grønne lunger som Tiedemannsparken, Kampen park, Hovindammen og Tøyenparken. Botaniske Hage er også en kort spasertur unna. Det er skoler og flere barnehager i umiddelbar nærhet, så har du barn blir hverdagen smidig.
  Ensjø er et fantastisk ny bydel som har gått fra bil-by til å bli et urbant og sentralt, men samtidig grønt og frodig område. Turvei D2 tar deg bilfritt helt til Valle Hovin, med flere grøntarealer og fine lekeplasser på veien.
  Bydelens restaurant- og uteliv: Området byr på en rekke spisesteder og caféer. På Tiedemannstorget finner du populære Bolangerie M, den lokale bakeren lager de herligste bakervarer på dagen og serverer pizza på kvelden. I nabolaget finner du også gastropuben Safe as milk, som spesialiserer seg på milkshake og pizza, eller hva med en runde shuffleboard? Området rundt kan ellers by på andre populære spise- og serveringssteder som Kampen Bistro og Smia på Vålerenga. Hy´s sushi i Tiedemannsparken. Nede på Tøyen Torg finner du Wasabi sushi, populære Postkontoret, cocktailbaren Human mote med mer.
  Treningsmuligheter i umiddelbar nærhet: For den aktive finnes flere treningssentre i nærheten som Fresh Fitness Ensjø, ny oppstartede fitness Mafia ved Tiedemannsparken, Sats på Kampen og Sats på Hasle. På Tøyen skal det nye Tøyenbadet bygges og ferdigstilles etter til 2023. Dette skal bli et moderne badeanlegg med fire bassenger innendørs og et stort utendørs badeanlegg.
  Utomhus byr nærområdet på sykkelstier, fotballbane, bordtennis, skatepark og sandvolleyball. I vinterhalvåret har man skimuligheter på Ensjø/Valle Hovin området.
  Kort vei til parkliv: Populære friarealer i nærmiljøet som Tøyenparken, som ligger i umiddelbar nærhet, med store flotte trær, fugleliv og gangveier. Her er det mye besøk under sommeren og vinteren. Her har man utsikt utover hele Oslo og bratte bakker som brukes til skihopp og aking vinterstid. Videre er Kampen park som har populære parkkvelder med konserter under sommeren. Ensjø og området rundt kommer til å få fem nye parker, så her er det stor utvikling. Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst, og her blir det lagt til rette for ulike aktiviteter.
  Enkel kommunikasjon: Leiligheten har en ideell beliggenhet kommunikasjonsmessig - 200 meter fra oppgraderte Ensjø T-banestasjon med 4 linjer (1-4) og hyppige avganger. By-sykkel stativ på Ensjø gir mange alternativ, sammen med busslinjene som stopper like i nærheten (nr. 21 i Gladengveien(200 meter), nr. 20 på Tøyen(200 meter) og nr. 60 i Ensjøveien). Ny holdeplass for flybussen ca. 450m unna. 400 meter til Tøyen T. Skal du en bytur eller ned til pulserende Grünerløkka, alternativt Tøyen eller Kampen, er det ikke lengre enn at du godt kan gå!
  Nye Ensjøbyen: Ensjøbyen tar form og er i ferd med å etablere seg som en pulserende bydel -med en blanding av kontorer, boliger og handel / service. Her vil man ferdes i brede, åpne gater, i lune parker eller opplyste stier. På gateplan legges det til rette for flere kaffebarer, restauranter og forretninger som vil skape liv og røre. Kino, gallerier, konsert- og teatersaler blir det også plass til.
  For mer informasjon om utviklingen av området Ensjø og Hovin anbefales det å ta en kikk på www.ensjobyen.no og www.ensjø3d.no.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Sigurd Hoels vei sogner pt. til Hasle Skole. Se vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 7.840,7 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet fellesarealer med gressplener, beplantning, lekeplasser og hellelagte gangarealer. Parkanlegg i umiddelbar nærhet til blokken med lekeapparater, bekk, vannspeil, gangbru, beplantning og bålplass. Området godt skjermet fra biltrafikk.

  Parkering

  Det medfølger en garasjeplass med elbil-lader i felles avlåst garasjeanlegg på kjellerplan.
  For øvrig er det gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning, kontor, offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage) og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4420 datert 17.12.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Området er i stor vekst med flere planlagte prosjekter. Bygging i området må forventes. I umiddelbar nærhet er Tidemannsfabrikken og Petersborgskvartalet ferdigstilt.
  På motsatt side av Sigurd Hoels vei fra leiligheten, i Ensjøveien 10-12, foreligger det et planforslag hvor foreløpig sak har saksnummer 202007773 hos Plan- og Bygningsetaten. Saken omhandler riving av eksisterende lokaler (Optimera) og oppføring av boligbygg.
  202007773 - Byggesak: Ensjøveien 10-12 - Riving av eksisterende bebyggelse - To næringsbygg, et telt og to trafostasjoner. Status: Tillatelse gitt.
  201919632 - Byggesak: Ensjøveien 10 - 12 - Oppføring av fem boligblokker med parkeringskjeller og fireavdelings barnehage. Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.
  201508963 - Reguleringssak: Ensjøveien 3 og 5 - Detaljregulering - Bolig og næring med høyere utnyttelsesgrad og byggehøyde.
  202002883 - Reguleringssak: Ensjøveien 7-15 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger, torg og møteplasser.
  201816379 - Byggesak: Ensjø, Vestre Parkdrag - Etablering av park. Status: Igangsettingstillatelse gitt.
  Området er under stor utvikling og byggearbeid må påregnes. Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Fellesutgiftene er kr 3.291,- pr. mnd. og inkluderer: Akonto energi (oppvarming og varmtvann), tv/bredbånd (grunnpakke), kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Sameiet har tegnet avtale med Techem for avregning av fjernvarme, kaldt- og varmtvann.
  Herav:
  Felleskost bolig kr 2.280,-
  TV kr 235,-
  Akonto energi bolig kr 679,-
  Bredbånd kr 97,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500,- pr. år/5.400 kWh pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telenor Norge AS som leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1.312.230,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4.724.028,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 14.994,- pr. 31.12.2019.
  Sameiet har ingen lån.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
  - Eierskiftegebyr garasje kr 1.465,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.152.807,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Bilal Safdar og Meh Sameen Nawaz

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tiedemannsbyen Utsiktskvartalet Sameie, med sameiebrøk 47/17479.
  - Sameiet består av 251 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner hvorav den ene næringsseksjonen er parkeringsanlegg.
  - Sameiets eiendommer er forsikret i Tryg Forsikring med polisenummer 6623428.
  - Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  - Sameiets eiendommer er forsikret i Tryg Forsikring.
  - Sameiets revisor er PWC.
  - Fantastisk felles takterrasse som benyttes fritt av beboere er til fritt bruk.
  - Større oppussingsarbeider må meddeles styret. Det må ikke tas ned bærevegger eller flytte disse før styrets godkjennelse. Det samme gjelder baderom og utskifting av ventilasjonsanlegget på kjøkkenet som skal tilpasses gårdens ventilasjonssystem.
  - Forsvarlig dyrehold, som ikke er til sjenanse for andre, er tillatt iht. husordensreglene. Det er forbudt å lufte dyr i indre gård.
  - Henvendelser til styret rettes til utsiktskvartalet@styrerommet.net.
  - Sameiets hjemmeside er http://web5.herborvi.no/7863.
  Påkostninger foretatt i senere tid:
  - Styret fikk ved årsmøte 2019 fullmakt til å utrede en ny løsning med garasjeåpner (type fjernkontroll) og gjennomfører implementering av valgt løsning innenfor en kostnadsramme på kr 50.000,-.
  Planlagte påkostninger:
  Normalt vedlikehold må påregnes. I følge styreleder er det ingen planlagte påkostninger pt.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
  innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0136/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20136

  Dato

  Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 14:17

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.