Solgt: 9 400 000 kr

Kringkollen 14A

9 500 000 kr
151 m²
4 soverom
Velkommen til Kringkollen 14A! Tomannsbolig, hvorav seksjon 2 er over to plan.
Mette Linge
Presenteres av
Mette Linge
Bøler/Ulsrud
Horisontaldelt tomannsbolig - Hage, terrasse og utestue - 2 bad og vaskerom - 4 soverom - Nyere bad - 2 p-plasser
 • Prisantydning
  9 500 000 kr
 • Omkostninger
  238 842 kr
 • Totalpris
  9 638 842 kr
 • Byggeår
  1931
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  151 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bo godt i rolig og populært boligstrøk på Bøler. Innholdsrik horisontaldelt tomannsbolig med sydvendt og solrik hage. Trafikkskjermet bomiljø med trygg skolevei. Få minutter til t-bane, senter og Bøler skole.
1. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad/wc, kjøkken, spisestue og stue med utgang til stor solrik vestvendt terrasse. Utestue.
2.etasje: Gang, to soverom, vaskerom, bad/wc, loftstue/sov 5 med adkomst til 11 kvm lagringsrom (ca 40 kvm gulvflate)
Solrike uteplasser; fra ca kl 12 til sen kveld avhengig av årstid. Utebod på 7 kvm.
Boligen fremstår som moderne, velholdt og er fortløpende blitt oppgradert og modernisert.
- Hele 2. etasje ny/påbygd i 2004
- Flere vinduer skiftet 2021
- Varmepumpe 2016
- Nytt bad 1. etg i 2014
- Kjøkken fra 2011
- Huset beiset i 2019

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kringkollen 14A, 0690 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 147, bruksnummer 51, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 178 kvm
Totalt bruksareal: 162 kvm
Totalt primærrom: 151 kvm
Primærrom:
1. etasje 89 kvm: Vindfang, stue med spisestue, kjøkken, hall/trapperom, bad/wc, 2 soverom
2. etasje 62 kvm: Hall/trapperom, bad/wc, loftstue, vaskerom , 2 soverom
Sekundærrom:
2. etasje 11 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en utebod (7 kvm).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2021 utført av Roger Pedersen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med isolert bindingsverk og grunnmur i betong. Sadlet tretak tekket med takstein. Takrenner og nedløp i metall.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer tilstandsgrader kjøper bør ta i betraktning og er angitt somm tilstandsgrad 2 (TG2); Bygningskonstruksjon generelt pga alder og utførelse, kjøkken, våtrom i 2. etg pga alder, de eldste vinduer pga alder, bruksslitasje gulv/dører/innredning.
Selger opplyser:
- Nytt bad 1. etg 2015, Nytt bad 2. etg tror i 2005. Arbeid utført av fagfolk samt eier (snekker Evensen).
- Vedr. vann/avløp: Er lekkasje i vannrøret ved skjøten fra det kommunale røret. Blir fikset så snart vi har fått takst og et firma til å gjøre jobben.
- Byttet varmtvannsbereder og hovedstoppekran inn til huset i 2021.
- Enkelttilfeller av mus i noen tilfeller ved store temperaturforskjeller ute
- I 2004 ble hele 2. etasje bygget på - ferdigattest foreligger.
- Vedr. elektriske: Inntaket til huset ble nytt, sikringsskap oppgradert, ellers el. rundt i huset. Samsvarserklæring fra elektriker foreligger fra 21.06.2006.
- Vedr. radon: Har stående måler fra Airthings. Gj.snittlig radonnivå siden oktober 2020 er 35.
- Er bygget utestue i 2020, denne er ikke byggemeldt.
- Utebod satt opp ca 2017, er under kravet for byggemelding såvidt vi vet.
- Trapp fra veranda i 2.etg. ned til seksjon 1 sin uteplass vil bli stengt av innen overtagelsen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen fremstår som moderne, velholdt og er fortløpende blitt oppgradert og modernisert.
Meget innholdsrikt, med blant annet 4 soverom, loftstue, stue, spisestue, to bad, vaskerom og rikelig med lagringsplass
I 2004-2005 ble det bygget en helt ny 2. etasje med to soverom, flislagt bad/wc og separat vaskerom og loftstue. Loftstuen som også kan benyttes som soverom er tilstøtende et stort lagringsrom med ca 40 kvm gulvflate (11 kvm målbart).
2005 Nytt elektrisk anlegg i seksjonen med nytt sikringsskap og nytt inntak utenfra. Nytt kjøkken fra Ikea i 2010 eller 2011. Integrerte hvitevarer hvor stekeovn er fra 2019 og kjøleskap er fra 2021. Nytt bad i 2015 i første etasje.
2016 Luft til luft varmepumpe montert i stue/kjøkken. 2018 bygget utebod (ikke søkt kommunen). Ny stekeovn 2019 og i 2021 nytt kjøleskap med vanntilkobling og Aqua-stop. 2019 Nytt tredekke på terrasse på stuesiden og beiset huset.
Ny bereder med lovpålagt servicekontakt for strøm og nye vinduer i stue og kjøkken i 2021.
I 2020 ble det meste av andre etasje. trapperom malt innvendig i moderne og delikat jordfarge. Det meste i første etasje ble malt innvendig i 2018.
Hovedsakelig parkett på gulv, malte flater på vegger og i tak. Flislagte bad og vaskerom. Varmepumpe og peis i stue. Boligen har varmekabler i vindfanget, kjøkkenet, badene og vaskerommet. Downlights i flere rom.
Kjelleren med stort lagerrom er felleseie mellom seksjonene, men seksjon 1 har bruksrett. Seksjon 2 har adkomstrett til egen bereder (300L, ny 2021), hovedstoppekran og utevann.
Det er rør-i-rør system for vann i hele huset.
Vestvendt terrasse utenfor stue. Hage med gressplen, terrasseplatting til snr 1 og opparbeidet terrasse i terreng som er felles.
Denne boligen passer perfekt for den aktive familien med flere barn.

Oppvarming

Elektrisk, med luft til luft varmepumpe og elektriske varmekabler. Peis i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen ble omkring 1930 oppført med et uthus/sommerhus som senere ble ombygget og tilbygget til våningshus på midten av 1950-tallet, deretter senere tilbygget med ferdigattest datert 10.11.1965 og sist med ferdigattest datert 07.04.2004 for påbygg (takoppløft og innredning nytt loft).
Ferdigattest fra 1930 og midt på 1950-tallet foreligger ikke i kommunens arkiver.
Eiendommen gjenspeiler approberte tegninger fra 2004 da nytt loft ble bygget. Underetasje/kjeller er da innmeldt som uforandret og det er usikkert om etasjen er omfattet av ferdigattest for tilbygg fra 1965.
Utebod er oppført uten søknad (trolig utenfor søknadsplikt pga størrelse 7 kvm) og vinterhage/sommerstue er ikke byggemeldt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
- Legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
- I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst fire servitutter, hhv i 1930, 1931, 1965 og 1988.
Disse omfatter bla vedlikeholdsplikt av vann- og avløpsledninger jf Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, gjerdeplikt, rett til adkomst over 14B og seksjonering.
De to eldste servituttene synes bortkommet i kommunens arkiv. Megler har ikke lykkes å finne disse gjennom søk via grunnbøker og i Arkivverkets digitalarkiv.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Barnevennlig og solrikt beliggende i trafikkskjermet bomiljø få minutters gange fra Bøler.
Attraktivt boligområde med nærhet til Østmarka med flotte turområder både sommer- og vinterstid. Stier, lysløyper og turveier og om vinteren blir det kjørt opp rikelig med skispor. Det er flere fine badeplasser i Nøklevann og Ulsrudvann og en rekke gode fiskevann i Østmarka. Flere sportsstuer åpne året rundt; Rustadsaga, Skullerudstua, Sandbakken og Mariholtet som alle tilbyr servering.
Kort vei til Østensjøvannet med et flott dyre- og fugleliv og turvei videre inn til Østmarka.
Haraløkka idrettsanlegg ligger en kort sykkeltur unna med tennisbane, fotballbaner og kunstgressbane. Få minutters gange til Bøler flerbrukshall med et godt aktivitetstilbud innen håndball, basket, innebandy og volleyball.
Trygg skolevei til Bøler skole (1.-10.trinn).
Få minutters gange til Bøler senter med dagligvarehandel, diverse forretninger, vinmonopol og servicetilbud. Svømmehall og bibliotek på Bøler. En kort kjøretur unna finner du flere kjøpesentre i nærheten som Tveita-, Bryn-, Manglerud- og Lambertseter senter.
Nærmeste treningssenter er Mudo Gym på Ulsrud og Skullerud Sport Senter. Oslo Klatresenter på Skullerud og kunstsnøanlegg for langrenn på Skullerud.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, Bøler T-banestasjon (Linje 3) ca 5 minutters gange fra boligen med ca. 19 minutters reisetid til Oslo sentrum. Bussforbindelser (76, 79, flybuss). I Ulsrudveien stopper busslinje 78 (Østensjø ring: Oppsal-Abildsø-Manglerud-Bryn).
Det er sykkelavstand til Oslo sentrum og med oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien til Bryn og videre langs Alnaelva.

Adkomst

Fra Bøler/Ytre Ringvei; Broen over veien og t-banen og følg Bølersletta til høyre til Kringkollen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kringkollen 14A sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Lykketrollet familiebarnehage avd. Ulsrudveien, Bøler familiebarnehage og Kringkollen familiebarnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 825 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, med gressplen, diverse beplantning, opparbeidede uteplasser og ellers skrånende naturtomt. Felles oppstillingsplass på tomten med tre plasser seksjon 1 disponerer plassen nærmest trappen og seksjon 2 disponerer de øvrige. Terrassert adkomst via to små trapper i terreng. Seksjonen disponerer området ved siden av trappen opp til inngangspartiet, blomsterbed inntil gjerdet mot nr 16, utebod og utestue ved siden av inngangspartiet. Vestvendt veranda i seksjon 2 sin første etasje. Blomsterbedet i skråningen nedenfor seksjon 1 sin uteplass dissponeres av seksjon 1. Resten av tomten disponeres i fellesskap. Sameiet har tinglyst adkomst over naboeiendommen 14B.

Parkering

Boligen disponerer to biloppstillingsplasser på tomten, ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen Kringkollen 14A har tinglyst adkomstrett over Kringkollen 14B. Sameiet Kringkollen 14A har felles vedlikeholdsansvar for adkomstveien (1/3 og 2/3 fordeling jfr vedtektene).
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 27.05.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 (småhusplanen) datert 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.03.2015. S-4220 er til revisjon med uttalelsesfrist 16.08.2021. Området forøvrig er regulert til offentlig vei, friområde, parkering, fortau m.m.
Pågående plansak, se saksnr: 201614371.
Saken gjelder: KNUT VALSTADSVEI 30 OG ØSTBYFARET 3-7. Gnr. 147 bnr. 337 m.fl. Ønske om å se på boligfortetting med bymessig boligbebyggelse. Forslaget gjelder bygging av 20 rekkehus og 6 tomannsboliger. Oppdatert planforslag til offentlig ettersyn er sendt inn 27.05.2021. Ikke avklart noe p.t.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 436,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 4.192,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.22.000 kwh pr. år.
Felles bygningsforsikring hos if, kr 6 587,- for denne seksjonen i 2021
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 1 188,- pr. mnd. etter eiers valg av hastighet og kanalpakke. Fiber er lagt inn.
Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 8 016,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.927.673,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6.939.624,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9 738 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hege Anita Lundbeck Evensen og Tommy Evensen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 2 boliger, med sameiebrøk 1/2.
Eiendommen er ikke reseksjonert etter påbygg og utvidelse. Disposisjensretter til uteplasser, parkering mm er endret av sameiet siden seksjonering og følger i dag vedtekter.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Felles regninger til sameiet som forsikring og kommunale avgifter betales med 1/3 for snr 1 og 2/3 for snr 2.
Foretatt påkostninger de senere år: Huset ble beiset utvendig i 2019. I 2021 ble bereder og ny hovedstoppekran til huset skiftet.
Ansvarsforhold til støttemur i grensen mot 14B er uklart. Det har ikke lykkes fremskaffe noe avtaledokument. I kommunens arkiver finner megler ikke noe som omtaler støttemuren da 14B ble oppført. Dette er en privatrettslig sak og fremtidig vedlikehold tilkommer antagelig begge eiendommer.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 4.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr. 17.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0078/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2178

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 09:59

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.