logo
Nordstrand

Bernt Knudsens vei 42 C

Prisantydning

14 800 000 kr

Omkostninger: 371 222 krTotalpris: 15 171 222 kr
Byggeår
1974
Soverom
7
Areal (P-ROM/BRA)
250 m² / 262 m²
Tomteareal
1407.1 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Stor enebolig med 1.407 kvm tomt. Innredet kjeller med egen inngang. Solrik og usjenert hage

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Gamle Oslo
mobil 48414444
telefon 21021702

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Bernt Knudsens vei 42 C!
Stor enebolig med hele 7 soverom. Boligen ble oppgradert i perioden 2008/2009 og er på 250 kvm fordelt over to plan. 1. etasje består av entré, gang, hall m/trapp, 2 bad, kjøkken, stue og 4 soverom. Underetasjen består av gang m/trapp, mellomgang, bad, kjellerstue, stue/kjøkken med egen utgang, wc og 3 soverom. Flott hage med opparbeidet plen, frukttrær og blomster.Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og ny hall på "niffen". Kort vei til flere skoler, nærbutikker og Lambertseter senter. Garasje og parkeringsplass på egen grunn.

- Muligheter for å bo på ett plan
- Separat inngang til underetasje
- Stor, solrik hage
- Terrasse ut fra stue 
- Varmepumpe
- Varmekabler i store deler av 1. etasje
- Tomt på 1.407 kvm
- Barnevennelig område

Eiendommen

Bernt Knudsens vei 42 C, 1162 OSLO 
Gårdsnummer 158, bruksnummer 787, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger trafikkskjermet til i et attraktivt, veletablert og barnevennlig villaområde.Området utmerker seg som et godt bomiljø med mye barn og kort vei barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og servicetilbud på bl.a. Sæter, Holtet og Lambertseter.
Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Sæter nå kan tilby et bredt og flott utvalg av butikker og caféer på «nye» Sæter. 

Kort vei til buss i Oberst Rodes vei "matebuss" i Lambertseterveien, samt gangavstand til T-bane på Lambertseter og trikk på Kastellet.
(Se www.ruter.no).

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til fjorden med flere hyggelige badestrender som Nordstrand bad, Katten og Ulvøya. Gangavstand også til Østmarka, med flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m. 

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: ELIXIA Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Lønneberget familiebarnehage - Emil 3 min
Merkur familiebarnehage 5 min
Åssida barnehage (1-5 år) 6 min

Lambertseter skole (1-10 kl.) 0.8 km
Karlsrud skole (1-10 kl.) 0.9 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.3 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 287 kvm
Totalt bruksareal: 262 kvm
Totalt primærrom: 250 kvm

Primærrom:
Gang m/trapp, Mellomgang 1, mellomgang 2, bad, kjellerstue, stue/kjøkken med egen utgang, wc og 3 soverom: 116 kvm

Entré, gang, hall m/trapp, bad 1, bad 2, kjøkken, stue og 4 soverom: 134 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.08.2020 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 1.407,1 kvm. Pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og flere frukttrær.

Parkering

Parkering i garasje og på tomten. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Betongsåle. Yttervegger antatt i lett- og gassbetong samt bindingsverk. Etasjeskiller mellom 1. etasje og kjeller i elementer i antatt siporex/leca. Etasjeskillere i trebjelkelag mellom 1. etasje og loft.Valmtak i trekonstruksjon/w-takstoler tekket med glassert takstein. Vinduer med isolerglass. Karm og ramme i tre. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Støpt betongdekke, drenering grunnet manglene motfall, nedre del av grunnmur grunnet fukt, loft grunnet enkelte felt med fuktskjolder og synlige spiker, bad kjeller grunnet bom på fliser og utslag på fuktindikator, bad 2 grunnet manglende drensåpning, vannrør grunnet svakt trykk på wc kjeller. Dette har fått TG 2.


Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.02.1979 og på garasje 14.06.1978 .
Ferdigattest for bruksendring av kjeller til oppholdsrom datert 07.06.2017
Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. 

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Standard

1. etasje:
Entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe. Fliser på gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling.

Stor og lys stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. God plass til sofagruppe med tilhørende bord samt stor spisestue. Peis varmer godt på kalde høst og vinterdager. Utgang til stor, solrik terrasse. Her er det plass til utemøbler og grill. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling. 

Lekkert kjøkken med mørke fronter. Benkeplate i heltre. Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og vaskemaskin. Egen nisje til kjøleskap. Mulighet for hyggelig spiseplass. Parkett på gulv, malte vegger og malte himling.

Stort hovedsoverom meg plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Utgang til balkong. Store oppbevaringsmuligheter i garderobeskap. Eget lekkert bad med både dusjhjørne med glassdører og badekar. Sort servantinnredning med skuffer. Speil over. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling med downlights.

Soverom 2, 3 og 4 passer for eksempel utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad 2 med dusjhjørne. Veggehengt toalett. Servant med underskap og speil over. Fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling med downlights.

Kjeller:
Kjellerstue med plass til sofa og tilhørende bord. Videre består kjelleren av hybel med 3 soverom, stue med kjøkken og bad/wc. Kjøkken med hvite fronter og hvitevarer som komfyr, vaskemaskin og kjøleskap. Bad med opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Separat WC. Egen inngang til hybelen. Fliser og parkett på gulv, malte vegger og malt himling.  

Bod: Stor praktisk bod med varmekabler i gulvet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe. Varmekabler i alle rom utentatt hovedsoverom i 1. etg. Peis i stuen. Varmekabler i kjellerstuen og boden. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst fire servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning og vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse. 
1975/22851-1 19.11.1975: Tinglyst midlertidighetserklæring på utvidelse av vei uten at det foreligger noen planer om dette.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2017.
Bernt Knudsens vei 41 E: Søknad om påbygg enebolig. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det hvite og det grågrønne skapet i hallen medfølger ikke.Taklampene i stue og kjøkken i hovedetasjen medfølger ikke. Noen hvitevarer kan eventuelt avtales nærmere med kjøper.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR56.1943

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 21.293,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 19.087,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 42.000,- pr. år. / 42.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 9.000,-.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.150 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.000,- pr. år. Abonnement følger ikke med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 3.425.790,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 12.332.844,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 15.171.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakst
Hamdi Kaptan
Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Telefon
Mobil 48414444
Send epost

Lurer du på noe

Hamdi svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies