Solgt: 9 900 000 kr

Woldbakken 6

9 500 000 kr
234 m²
5 soverom
Velkommen til Woldbakken 6!
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
Gjelleråsen
Påkostet enebolig med dobbelgarasje, velstelt uterom og innredet underdel på ca 80 kvm med egen inngang. Helt på grensa til Oslo.
 • Prisantydning
  9 500 000 kr
 • Omkostninger
  238 842 kr
 • Totalpris
  10 138 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1999
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  234 m²
 • Bruksareal
  247 m²
 • Tomteareal
  772 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Woldbakken 6 er en stor, påkostet enebolig med attraktiv beliggenhet, rett ved grensa til Oslo. Det er gåavstand til matbutikk, nærhet til marka og meget gode bussforbindelser. Tomten er blitt oppgradert og består av steinsatte gårdsrom, dobbelgarasje, solrike uteplasser og skjermet hage med frukttrær. Boligen ble tilbygd i 2016, er over to plan og har egen utleiedel (ikke søkt godkjent) som genererer 12.000,- kroner i leieinntekt pr. mnd.
Det ble satt inn ny peisovn og varmepumpe i henholdsvis 2020/2017, ellers er det gulvvarme i alle rom utenom soverom i tilbygg. Vegger og trapp er blitt pusset opp og gulv med nye fliser og laminat. Planløsningen er luftig og hoveddelen er innredet med stor stue, romslig kjøkken med peis, kjellerstue/trimrom, to bad, vaskerom og tre soverom. Velkommen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Woldbakken 6, 1481 HAGAN
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 3, bruksnummer 534, ideell andel 1/1

Innhold

U. etasje, utleiedel: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom. 2 boder.
U. etasje, hoveddel: Trappegang, trimrom, soverom og bod.
1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, 2 soverom, 2 bad, vaskerom og bod.

Byggemåte

Enebolig (1999)
Drenering fra byggeår.
Grunnmur oppført i armert betong.
Støpt plate fundamentert på faste masser.
Saltak tekket med takstein.
Elementpipe ført over tak.
W-takstoler med Zutak undertak.
Etasjeskiller i armert betong.
Yttervegger oppført i bindingsverk, antatt isolert med 15 cm min-ull.
Vinduer i 2-lags isolerglass med sprosser og malte karmer.
Dobbelgarasje (1999)
Ringmur i Leca.
Støpt plate på faste masser.
Saltak tekket med takstein.
Utvendig og innvendig panel er overflatebehandlet.
TG2
Bad i underetasje, oppgradering må påregnes.
Ene badet i første etasje, membran og røropplegg er fra byggeår.
TGIU
Røropplegg.
Oppvarming.
Elektrisk anlegg.
Takkonstruksjon.
Piper og ildsteder.

Standard

Kort fortalt
- Lys, fin enebolig over to plan.
- Tilbygd og oppgradert i nyere tid.
- Gulvvarme i samtlige boligrom.
- Utleiedel, ikke søkt godkjent.
- Parkering i dobbelgarasje.
- Solrikt tomt med lokalt utsyn.
- Stor, fin terrasse og en balkong.
- Pen entré med fliser og klesskap.
- Kjøkken med peis og hvitevarer.
- Kjøkken/stueløsning i utleiedelen.
- Stue med peisovn og spiseplass.
- To bad, det ene med boblebad.
- Badet i utleiedelen har dusjkabinett.
- Eget, velinnredet vaskerom.
- Stue/trimrom i underetasjen.
- Fem soverom, to ligger i utleiedelen.
- Lagringsplass med flere boder.
Entré/gang
Boligen har et koselig velkomstparti med overbygg, hvitmalt rekkverk og nyere ytterdør med Yale doorman låsesystem. Entreen innenfor er innredet i lyse, fine farger og det er nyere fliser på gulv med gulvvarme, downlights i taket og en skyvedørsgarderobe fra 2016 med dels sotet speilfront.
Stue
Stuen er stor og trivelig med gjennomgående lyslinje, deriblant er det store, sprossede skyvedører på den ene siden som åpner opp til terrassen. I 2020 ble det satt inn ny peisovn og i 2018 fikk rommet nytt laminatgulv med gulvvarme. Veggene er malt med nøytral farge og taket har hvit panel med noe downlights. Stuen har ulike soner til møbelgruppene, og god plass til spisebord ved trapperommet.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger for seg selv, med både spiseplass og mulighet for hjemmekontor. Her er det nyere, blanke fliser på gulv med gulvvarme, hvitmalt rundtømmerpanel på veggene og noe downlights i taket. Det står en peis i det ene hjørnet for ekstra hygge.
Kjøkkeninnredningen har nyere oppgraderinger: veggfliser, kjøkkenbenk med flissatt topp og integrerte hvitevarer som stekeovn med pyrolyse, induksjonstopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Flere av hvitevarene er fra Miele. Frontene er i hvitmalt furu, med profiler og glasskap - klassisk og pent.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to fine bad som ble oppgradert i 2016 og ligger på hovedplan. Ett av badene har sorte, blanke fliser med marmorpreg på gulvet og hvite fliser på veggene. Rommet har både gulvvarme og downlights. Langs den ene veggen er det en stor innredning bestående av servantskap, veggskap, høyskap og speil med overlys. På motsatt side er det skjenk. Rommet har ellers vegghengt toalett og et romslig dusjkabinett med belysning og takdusj.
Det andre badet har direkte adkomst fra ett av soverommene. Badet har hvite veggfliser og mørke gulvfliser med harmonerende fliser rundt toalettsisterne. Innerst i rommet er det hjørneboblebad, og lenger ut er det en vegghengt baderomsinnredning med heldekkende dobbelservant, hvite skuffer og bredt speilskap med overlys. Badet har også gulvvarme, downlights i taket og et vindu.
Vaskerommet har hvite fliser på gulv med gulvvarme og malt strie på veggene. Rommet har innredning langs den ene veggen, bestående av overskap og benkeskap med hvite, glatte fronter. Benkeplaten har vaskekum og nisje til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har ellers vegghyller og annet utstyr.
Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom, hvor ett ligger i underetasjen og to ligger på hovedplan. Soverommene på hovedplan ligger i hver sin ende av huset. Det ene har eget bad, og det andre har utgang til balkong og har bad vegg-i-vegg. I underetasjen er det et sonedelt, innredet rom som brukes som stue/trimrom og er blitt pusset opp.
Det er skyvedørsgarderobe på begge soverommene på hovedplan, samt skyvedørsgarderobe i hall og i underetasjen. Lagringsplass finnes i bod i underetasje og hovedplan, i utvendig bod ved garasjen og på kaldtloft i garasjen.
Utleiedel (ikke søkt godkjent)
I underetasjen er det en utleiedel fra 2002 som har egen inngang, stue/kjøkken, bad og to soverom. Alle rom har gulvvarme. Stuen har fliser på gulv og malte vegger i lyse gråtoner. Kjøkkeninnredningen er plassert åpent, i vinkelform, og er i solid eik. Innredningen har mørkegrå profilfronter, glasskap og benkeplate i laminat. Det er belysning over kjøkkenbenken, fliser på veggene i bakkant, dobbel vaskekum og integrerte hvitevarer.
Badet har velholdte fliser med to farger på gulv og vegger. Rommet har innredning bestående av servantskap, veggskap og speil med overlys. Ellers er det gulvfestet toalett, et dusjkabinett og vaskemaskin.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmekabler i alle rom utenom soverom i tilbygd del. Det er peisovn fra 2020 i stue, peis på kjøkkenet og varmepumpe fra 2017. Sikringsskapet har automatsikringer, og det er installert sentralstøvsuger både i hoveddel og utleiedel. Ventilasjonsanlegg er montert på kaldloft med tilgang via luke i tak på det ene soverommet i hovedetasjen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.05.1999.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/3/534:
03.07.1998 - Dokumentnr: 10157 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 27
01.01.2020 - Dokumentnr: 1172540 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr: 0233 Gnr: 3 Bnr: 534

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, dersom det settes inn en branndør for inspeksjon ihht. selgers egenerklæring. Utleiedelen er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er gjennomført radonmåling på denne boligen innenfor anbefalte verdier ihht. selgers egenerklæring.

Diverse

Selger har to TV-løsninger i huset: Viasat/parabol kr. 500,- pr. mnd.
Viken fiber, både fiber 500/500 + TV = kr. 1129,- pr. mnd.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde på Gjelleråsen/Hagan i Nittedal kommune, rett ved grensa til Oslo. Fra boligen er det gangavstand til buss, barneskole, barnehage og matbutikk. Til Hagansenteret er det ca. 2,5 km.
Beliggenheten er naturskjønn rett ved marka, med flere populære badeplasser i gangavstand og utmerkede forhold for sykling. Ved Morttjern ligger Norges eneste salamanderpark, og det er hengt opp en rekke kasser i trærne for å ta vare på flaggermusene i området. Skredderudtjernet ligger vakkert til i skogen og er et populært tursted på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet. Kjulstjern og Ørfiske skal også nevnes.
Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det varmestue, akebakke og anlegg for skileik og skytebane. Det er tilrettelagt for grilling. I helgene om vinteren er det servering i skihytta. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud.
Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Ved GIF-huset blir det anlagt isbane om vinteren. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten, blant annet Hakadal Golfbane. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Gjelleråsen og Bunnpris Holumporten. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det få minutters kjøring til Hagansenteret og Rotnes senter, samt kort vei til Stovner senter (ca. 5 min) som har et rikt og variert utvalg.
Nærmeste bussholdeplass er Gjelleråsen som ligger ca. 450 m fra boligen. Det er meget god bussforbindelse til Oslo, Gardermoen, Lillestrøm og Lørenskog. Med bil fra boligen tar det ca. 13 min til Strømmen Storsenter, 16 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.
Fra eiendommen er det ca. 1,2 km å gå til Holumskogen barneskole, og ca. 4 km til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Bjertnes og Stovner videregående skole, samt et godt utvalg av barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Solstua barnehage 0.7 km
Mortetjern barnehage 1.1 km
Gullberget barnehage 2 km
Skoler
Holumskogen skole 1.2 km
Li skole 5.1 km
Nittedal ungdomsskole 9.5 km
Stovner videregående skole 5.6 km
Bjertnes videregående skole 8.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomten er skrånende og pent opparbeidet med belegningsstein på to sider av huset, samt støttemurer, naturstein, skjermende hekk og prydbeplantning. Det er hage med frukttrær på baksiden, med adkomst via steinsatt sti langs den ene husveggen. På motsatt side er det murtrapper i terrenget.
Boligen har fine uteplasser hvor man kan følge solen gjennom dagen til kl. 21 midtsommers. På hovedplan er det en terrasse på ca. 25 kvm med impregnerte gulvbord og hvitmalt kryssrekkverk med plexiglass. Deler av terrassen er overbygd og har et hjørne som er usjenert med levegg. I samme etasje er det en balkong på ca. 7 kvm med fint utsyn, og i forbindelse med utleiedelen er det en markterrasse på ca. 23 kvm.

Parkering

Det er parkering i en dobbelgarasje med hems og to motoriserte porter. I garasjen er det opplegg for elbillader. I tillegg er det god plass til kjøretøy på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Gjelleråsen syd datert 03.02.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.08.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 8.755,- og fordeles slik:
Målerleie kr. 231,-
Feie- og tilsynsgebyr kr. 536,-
Mat/restavfall/papir kr. 4.469,-
Abonnementsgebyr vann kr. 1.275,-
Abonnementsgebyr avløp kr. 2.244,-
Eiendommen er tilknyttet vannmåler, så forbruk av vann kommer i tillegg. Kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 48,52 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes. Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr år for pr person.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr. 1.766.584,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 8.990,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.738.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Berit Karoliussen og Siksten Karoliussen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,6% provisjon av salgssum.
Tilrettelegging kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 17.500,-
Visninger: kr, 3.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0042/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2142

Dato

Sist oppdatert: 18. januar 2022 kl. 11:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.