Solgt: 3 550 000 kr

Halfdan Wilhelmsens alle 8

3 600 000 kr
100 m²
3 soverom
Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, få meter fra Sykehuset i Vestfold og sentrum av byen!
Tønsberg/Sentrum
Smakfull og innholdsrik eierleilighet i toppetasje med spennende planløsning. Balkong, garasjeplass og 2 boder
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  102 456 kr
 • Omkostninger
  91 342 kr
 • Totalpris
  3 743 798 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1985
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  100 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 000 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Få skritt fra Sykehuset i Vestfold ligger denne tiltalende leiligheten i 3. etasje. Den går over 2 plan og har en lys og luftig stue med peis, kjøkken med utgang til balkong, 2 soverom, bad og separat wc på hovedplanet. I loftsetasjen er det soverom, loftstue og toalett. Leiligheten fremstår gjennomgående pen og tidløs med delikate farge- og materialvalg og gode løsninger. Med flott oppholdsplass og toaletter på begge plan og god oppbevaringsplass i garderobe og i kott. Boligen ligger i et hyggelig sameiet med 19 leiligheter. Få minutters gange til buss og tog. Både til fots og på sykkel har man tilgang til nydelige turområder - brygge langs i Tønsberg, på Slottsfjellet og turveier langs Grevestien som går langs Ihlene fuglereservat, Jarlsberg hovedgård og videre opp til Frodeåsen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Halfdan Wilhelmsens alle 8, 3116 TØNSBERG
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 1009, bruksnummer 332, seksjonsnummer 16

Innhold

Totalt bruttoareal: 108 kvm
Totalt bruksareal: 102 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm
Bruksareal:
Leilighet 102 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 77 kvm: Hall, stue, kjøkken, 2 soverom/kontor, bad/vaskerom og wc
4. etasje 23 kvm: Trapperom/stue, soverom og wc
Sekundærrom:
Leilighet:
3. etasje 2 kvm: Garderobe
4. etasje 0 kvm: Bod/kott ikke måleverdig iht. takstbransjens retningslinjer
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2021 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 3. etasje i lavblokk oppført i betong/tre i 1985. Leiligheten er fordelt over to etasjer. Bod samt garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Dette iht. tilstandsrapport.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG:2 Vanlig værslitasje på et par vinduer i tre (fra 1985), verandadør i tre (fra 1985), takvindu i tre (fra 1985 og øvrige takvinduer fra 2018), veranda i tre, innvendige vannledninger (fra 1985).
Selger informerer om i egenerklæring at det ved noen leiligheter i bygget har vinduslekkasje ved ekstrem vær, disse er utbedret ved etter isolering, plate kledning og ny panel i 2021. I regi av sameiet har det blitt etterisolert, platekledd, panelt , malt, nye takrenner på terrasse, ny belysning i garasje. Det er planer om felles nedkjøring til garasje med nabo. Selger informerer om at det er kommet til hans kunnskap at det i nr. 8 har vært tett avløp i første etasje ved flere anledninger, uten at det i praksis berører denne leiligheten som er beliggende på venstre side av oppgangen. Styreleder informerer om at sameiet fortsatt trenger opprustning, og det må forventes vedlikeholdskostnader fremover.
Selger informerer også om at bad og toalett på hovedplan var oppusset når han kjøpte. Selger har montert nytt toalett og servant på loft og det er montert downlights i stue og bad på loft, - arbeidene er utført av fagfolk.
Feierrapport har følgende avvik: Sotluken har for liten avstand til brennbart materiale. Dette er avvik med gradering 1 som brannvernmyndighetene ikke følger opp men overlater til eier at avviket blir fulgt opp og utbedret. Rapporten kan fås ved henvendelse megler.
Andre forhold som Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) ønsker å opplyse eier/bruker om, samt forhold som vi mener bidrar til økt personsikkerhet og generell brannsikkerhet. Disse forhold krever VIB ingen
tilbakemelding på:
- Det må sørges for at det er tilstrekkelig og hensiktsmessig brannslukningsutstyr i boligen som alle beboerne kan betjene. Kravet er enten 6 kg pulverapparat, 9 liter skumapparat eventuelt 6 liter med slukkeeffekt minst 21A eller husbrannslange tilkoblet vann som rekker alle ytterpunktene i boligen. Brannslukkeutstyr skal jevnlig kontrolleres og vedlikeholdes. I henhold til forskrift om brannforebygging § 7.
- Røykvarsler må monteres i tilstrekkelig antall og hensiktsmessig. Røykvarsler/brannalarmanlegg skal jevnlig kontrolleres og vedlikeholdes. I henhold til forskrift om brannforebygging § 7.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Smakfull eierleilighet i toppetasje med spennende planløsning over to plan. Leiligheten er beliggende i tredje etasje og inneholder gang, to soverom, det ene med garderobe, separat toalett med vask, flislagt bad med servant, dusj og opplegg for vaskemaskin. Romslig stue med godt takhøyde der du har peis som varmer godt på kalde vinterdager. Kjøkkenet ligger til stuen med videre utgang til balkongen. Balkongen er overbygget og du har solen fra morgen til midt på dagen. Fra stuen er det vindeltrapp opp til loftsetasjen der det er tv-stue med kontorhjørne, soverom (ikke godkjent for varig oppholdt) og toalett .
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.
Leiligheten har ny slipte gulv, ny trapp opp til loftet som er oppusset med fire nye takvinduer og nytt toalett.
Leiligheten har garasjeplass nr 16 i kjeller samt 1 bod i kjeller og 1 bod på loft.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Ved. Panelovner for øvrig. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.02.1986. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Selger har i sin eiertid lukket mesaninetasjen og montert ny trappeløsing til loftsetasjen, satt opp vegger og innredet med soverom, stue og toalett, og i tillegg en bod, - slik at rommene blir adskilt fra resten av etasjen
under. Det er også satt inn 4 takvinduer. Disse arbeidene er ikke bygge meldt til kommunen. Loftsetasjen er på byggetegningene fra 1982 godkjent med soverom, men tilfredsstiller trolig ikke dagens krav til soverom.
Dvs. at deler av loftsetasjen ikke er godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknummer 5171, tinglyst: 20.04.1983 Erklæring/avtale Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for kr 10.000,- med prioritet etter første tinglyste kjøpesum og senere etter 90% av lånetakst. Gjelder denne registerenheten med flere.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
- Dagboknr 5171, tinglyst 20.04.1983, type heftelse: Seksjonering. Denne leiligheten er seksjonert med seksjonsnummer 16. Det tilhører leiligheten rett til garasjeplass og bod i kjelleren. Det er totalt 19 leiligheter og eierbrøken til leiligheten er 53/1000.
- Dagboknr 11727, tinglyst 16.09.1982, type heftelse: bestemmelse om adkomstrett. Tønsberg kommune garanteres adkomst til bilparkering i kjelleretasjen på Halfdan Wilhelmsens allé 6, 8 og 10.
I tillegg er det tinglyst ytterligere to servitutter. Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servituttene. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
- Dagboknr 900143, tinglyst 07.02.1911, type heftelse: bestemmelse om vann/kloakkledning.
- Dagboknr 900370, tinglyst 07.08.1917, type heftelse: bestemmelse om adkomstrett. Erklæring vedrørende en tank anlagt av eierne av gnr. 1009, bnr. 333 og bnr. 335.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Seng, sofa, bord og skrivebord på i loftsetasjen medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet midt i sentrum med alt av butikker og servicefasiliteter, jernbanen, busstasjonen og sykehuset i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til Brygga og Messeområdet, samt Greveskogen med tur- og friluftsmuligheter. Kort vei til skole og barnehage. Få meter å gå opp til Sykehuset i Vestfold.

Adkomst

Fra Farmandstredet; følg Halfdan Wilhelmsens allé opp mot Vestfold Sentralsykehus. Eiendommen ligger på venstre side ca. 100 meter før sykehuset. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Byskogen skolekrets. Det er flere barnehager i nærområdet.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.179,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet med asfalterte gangstier for adkomst til byggene og opparbeidet plen/grøntområde.

Parkering

Det tilhører en garasjeplass til leiligheten. Denne plassen kan ikke leies ut til andre enn personer i sameiet med mindre godkjenning gis av styret. For øvirg gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger og frisiktsone i henhold til reguleringsplan Gang-/sykkelvei langs Halvdan Wilhelmsens alle- Kilen datert 13.03.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.03.1996.
I Kommuneplan datert 22.5.2019 er området avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bolig/ Allmennyttig) og Gang/sykkelvei - Nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 252,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen har felles vannmåler, vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon. Forskudd for vann og avløp er beregnet til 76 m3 for 2021.
Fellesutgiftene er pt kr 4 000,- pr. mnd. og inkluderer: Vaktmester, utvendig vedlikehold, varmtvann, strøm garasje, felles bygningsforsikring, internett og kabel-tv. Se regnskap for utfyllende informasjon.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Styreleder informerer om at sameiet fortsatt trenger opprustning, og det må forventes vedlikeholdskostnader fremover.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.750,-,- pr. år. / 12 500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet kabel-tv og Telenor internett som er inkludert i felles kostandene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7 252,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen har felles vannmåler, vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon. Forskudd for vann og avløp er beregnet til 76 m3 for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 794 093,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 858 734,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 35 678,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 102 456,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 1.946.663,- pr. 31.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,35
Lånets løpetid: ca. 19 år
Ingen avdragsfri periode

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.793.798,-
Av dette beløpet utgjør kr 102 456,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Geir Naustvik

Informasjon om sameiet

Se vedlagte vedtekter, husordensregler og regnskap for forpliktelser og rettigheter til sameiet for eiere av seksjonene. Herunder råderett, garasjeplass kan ikke skilles fra eierseksjonene, vedlikehold hvor fulle indre vedlikehold av boligene påhviler seksjonseier til alt som er til eksklusivt bruk for den enkelte, herunder vinduer, både inn- og utvendig, hageanlegg, balkonger og terrasser, teknisk utstyr m.v. Til orientering er nå kommunale avgifter trukket ut av felleskostandeden, hvor hver seksjon får disse kommunale avgiftene i separat faktura. Felleskostnadene til sameiet forfaller den 1. i hver måned.

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Halfdan Wilhelmsens alle 6-8-10 med sameiebrøk 53/1000
Sameiet består av 16 leiligheter og 19 seksjoner.
Forretningsfører er Inge Grepstad Kristoffersen, mobil: 915 45 613
Dugnad samt trappevask må påregnes, trappevask fra 3. til 2. etasje, annen hver uke.
Dyrehold er tillatt, men må ikke genere andre.
Foretatt påkostninger de senere år: Bygningen er etterisolert, fått ny kledning og er ny malt i år i flg. selger.
Planlagte påkostninger: Styreleder informerer om at sameiet trenger opprustning med betydelige vedlikeholdskostnader fremover.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 43 750,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning hvor 2 visninger er inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0128/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.21128

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2021 kl. 16:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.