Solgt: 3 930 000 kr

Karl Staaffs vei 57

3 600 000 kr
59 m²
2 soverom
Velkommen til denne 3-roms leiligheten på Ulven!
Ulven
Attraktiv og gjennomgående 3-roms med solrik balkong - Varmtvann og fyring inkl - Ingen forkjøpsrett
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  82 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 013 132 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 412 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Attraktiv og gjennomgående 3-rom med solrik balkong, beliggende på Ulven - et område i sterk vekst. Her bor du sentralt, men samtidig med nærhet til "alt". Leiligheten ligger i 2. etasje, og har en innholdsrik planløsning og god intern beliggenhet i borettslaget. "Kurrant" etasje i bygget da du bor godt oppe fra bakkenivå, men fortsatt med få trappers adkomst. Dette er en perfekt leilighet for mange, spesielt mindre småbarnsfamilier eller par. Videre er varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene, og det er ingen forkjøpsrett i borettslaget!
 • 3-roms
 • Ingen dok. avg. eller forkjøp
 • Store, luftige fellesarealer
 • Solrik balkong med sol fra ca. 13-18
 • Gjennomgående planløsning
 • Flislagt bad
 • 2 medfølgende boder
 • Nye vinduer/balkongdør 2014
 • Område i sterk veks
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Karl Staaffs vei 57, 0665 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 132, bruksnummer 84, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 68, Helsfyr Borettslag, organisasjonsnummer 946 802 107

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
  Antatt fundamentert på drenert og stabil grunn etter gjeldende byggeskikk fra byggeår. Bærende konstruksjoner i betong. Fasaden har platekledning. Isolerglass i trerammer med topphengsling. Produksjonsår 2013. Skråtak i trekonstruksjoner med takplater. Etasjeskillere i betong.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Tg2:
  - Bad: Ukjent alder på underliggende konstruksjoner og badet generelt. Servantskapet er tapet på den nederste delen mot dusjen, antatt grunnet fuktskader på skapskroget. Selger kommenterer videre i sin egenerklæring at det er en sprekk i en flis på badet, så har vært der siden han flyttet inn.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Attraktiv og gjennomgående 3-roms med solrik balkong, beliggende på Ulven - et område i sterk vekst. Leiligheten ligger i 2. etasje, og har en innholdsrik planløsning og god intern beliggenhet i borettslaget. Dette er en perfekt leilighet for mange, spesielt mindre småbarnsfamilier/par. Videre bor du godt oppe fra bakkenivå, men fortsatt med få trappers adkomst. Videre er varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene, og det er ingen forkjøpsrett i borettslaget!
  Entré/gang:
  Entréen/gangen har god plass til å henge fra seg yttertøy i integrert skyvedørsskap med speildører. Praktiske laminatfliser på gulvet, samt vegger malt i trendy farge. Dørtelefon med callinganelgg. Fra entréen er det inngang til hovedsoverom, bad og videre inn til stue mm..
  Stue:
  Pen og praktisk stue med store vindusflater som bidrar til mye naturlig lys inn i stuen. Leiligheten er gjennomgående fra stue til kjøkken, noe som gir deg gjennomlys og en generelt trivelig bolig. Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement i tillegg til tv-seksjon i stuen. Videre er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong på 8 kvm.
  Kjøkken:
  Koselig kjøkken med hyggelig utsyn fra kjøkkenvinduet. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter og sorte håndtak. Benkeplate i laminat. Oppvaskkum med ett greps svingbart blandebatteri. Nisje til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
  Balkong:
  Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 9 kvm. God intern beliggenhet mot indre gård. Balkongen er overbygget, noe som gjør at man også kan kose seg ute selv om været ikke er optimalt. God plass til sittegruppe og evt. grill, hyller m.m. I følge selger er det sol på balkongen fra ca. 13:00 til kl. 18:00 sommerstid. Se også vedlagte solkart for illustrasjon.
  Hovedsoverom:
  Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, eventuelt hjemmekontor og garderobeskap. Soverommet har vindu mot nord, noe som kan være gunstig på varme sommersdager.
  Soverom II:
  Soverom II er også av fin størrelse og benyttes i dag som barnerom. Dette rommet er lyst og pent, og passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Stort vindu som gir godt med naturlig lys. Rommet var tidligere en del av stua, men selger har i sin tid satt opp vegg.
  Baderom:
  Flislagt bad med dusjnisje og dusjforheng. Både skjult og åpent røranlegg. Hjelpesluk i dusjen og hovedsluk under servanten. Antatt sveiset membran i gulvet, men denne er ikke synlig. Gulvstående toalett med spareknapp. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Punktsjekk med vater viser fall mot slukene. Høydeforskjell fra overkant slukrist til underkant terskel er ca. 30 mm. Høyde på terskelen er ca. 15 mm. (Det er ikke foretatt eksakte målinger av fallforhold). Fuktsøk på gulv og inne i servantskap gir ingen unormale utslag. Ved testing av dusjen renner vannet mot sluket. Ingen synlige lekkasjer. Eier opplever ikke problemer med dagens bruk.

  Oppvarming

  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokken datert 02.11.1960.
  Det foreligger ferdigattest for fasadeendring datert 10.01.1985
  Det foreligger ferdigattest for utskifting av balkong og rehabilitering av inngang datert 19.11.1996.
  Selger har i sin eiertid satt inn soverom 2 ved å ta en del av stuen. Tiltaket er ikke byggemeldt/søkt i kommunen. Kjøper overtar risikoen for dette.
  Disse kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr.3945, tinglyst: 22.03.1965: Festekontrakt for borettslaget.
  Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett til borettslaget, gjerde rundt borettslagets fellesareal m.m, og bestemmelser om vann- og kloakkledninger.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten er sentrumsnær og attraktivt beliggende i blindvei på Ulven, uten noen form for gjennomgangstrafikk. Skjermet og trafikksikkert innenfor borettslagets område, og flott opparbeidet fellesområde.
  Kort vei til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon, nærbutikk (Matkroken ca 3 min. gange), idrettsanlegg og bydelssenter som Fyrstikktorget og kjøpesentrene Bryn og Alna med de fleste servicetilbud og fasiliteter. Nærmeste idrettsanlegg er Valle Hovin og Jordal Amfi. Store grøntarealer i nærområdet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter rundt andedammen ved Valle Hovin, hvor det forøvrig er fotballbane, skøytebane, sykkelbane, Muai Thai trening og diverse andre fritidstilbud. En spasertur ned til blant annet Tøyenbadet og Botanisk hage.
  Kort vei til offentlig kommunikasjon:
  - Buss nr. 401 og 411 fra Teisenkrysset til sentrum (ca. 7 min.)
  - Buss nr. 68 og 58 til Helsfyr/Grorud
  - Buss nr. 23 og 24 langs Ring 3 til Lysaker/Simensbråten
  - T-bane linje 1-4 på Helsfyr (ca 5 min. til sentrum med t-bane fra Helsfyr)
  Nærområdet er i ekstrem vekst med spennende utvikling. Vålerengas nye stadion på Valle Hovin åpnet i 2017. Her finner du blant annet Fitness Express. Videre er det heller ikke langt til den kommende "Ensjøbyen" som vil bli et nytt og pulserende knutepunkt, med forretninger, barnehager, idrettsanlegg m.m. Ikke langt til Økernområdet som er under spennende utvikling. Her kommer det over 150 butikker av alle slag. Det planlegges også en ny mathall, kino, restauranter, caféer, bibliotek, og mulig et stort, innendørs badeland.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Karl Staaffs vei 57 sogner pt til Bryn skole. For nærmere informasjon rundt nærmeste skole- og barnehagetilbud, se vedlagt nabolagsprofil. Utdrag av nærmeste tilbud:
  - 1-7 kl. Bryn skole: 1.2 km
  - 1-10 kl. Teglverket skole: 1.6 km
  - 8-10 kl. F21 - Fyrstikkalleen skole: 1.5 km
  - Valle Hovin videregående skole: 0.4 km
  - Regnbuen barnehage (1-6 år): 0.5 km
  Dersom dette er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke ytterligere med kommunen/bydelsadministrasjonen.

  Beskrivelse av tomt

  Festet tomt på 9.911 kvm.
  Festeavgiften er kr 314 000,- pr. år.
  Regulering av festavgift: Festeavgiften reguleres hver 10. år. og ble sist regulert 01.01.2019.
  Festeavtalen utløper 31.12.2098.
  Grunneier, Oslo kommune, har ikke forkjøpsrett. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
  Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

  Regulering av feste

  Festeavgiften reguleres hver 10. år. og ble sist regulert 01.01.2009.

  Parkering

  Det er mulighet å leie parkeringsplass i borettslaget. Plasser tildeles etter venteliste. Eller gjesteparkering og gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-493 datert 18.09.1953 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.09.1953. Eiendommen er også regulert til turvei/skiløype i henhold til reguleringsplan S-2253.
  Plan og byggesaker i området:
  201604970 - Reguleringssak: Hasle - Valle Hovin - Planprogram med veiledende plan for offentlige rom - VPOR - Forslag til politisk behandling. Planprogrammet skal vise et forslag til fremtidig byutvikling innenfor planområdet, med anbefalinger for blant annet bystruktur, arealformål, torg, parker og grøntområder. Planprogram og veiledende plan for offentlig rom (VPOR) skal gi rammer for fremtidige reguleringsplaner innenfor planområdet. Valle Hovin skal videreutvikles som det viktigste arealet for idrett og rekreasjon i Hovinbyen.
  202005563 - Byggesak: Dronning Margrethes vei 11 - Riving av deler av tribune - valhall Arena.
  201703235 - Byggesak: Innspurten - Valle - Opparbeidelse av gang- og sykkelvei - Vålerenga stadion.
  201414695 - Byggesak: Ulvenveien 109 - Riving av bygg - Barnepark.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3 412,- pr. mnd. og inkludere: varmtvann/fyring, kommunale avgifter, festeavgift, TV-anlegg/bredbånd, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Styreleder informerer om at det ikke er planlagt husleieøkning per dags dato.
  Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.470,- pr. år. / 5.567 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd og avgift er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 759 195,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 733 102,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 17 824,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 82 000,- pr. 01.12.2020
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 14.836.135,- pr. 01.12.2020 og lånevilkårene er:
  Lånenummer: OBBK01-98207379719
  Restsaldo: 3.646.291,-
  Restløpetid: 23 år og 4 mnd
  Termin pr. år: 12
  Rentebetingelser: 1,80% (flytende)
  Andel fellesgjeld: 19.931,-
  Andel kapitalkostnader: 87,-
  Lånenummer: OBBK02-98207846910
  Restsaldo: 11.189.844,-
  Restløpetid: 29 år og 1 mnd
  Termin pr. år: 12
  Rentebetingelser: 1,80% (flytende)
  Andel fellesgjeld: 61.175,-
  Andel kapitalkostnader: 225,-
  Borettslaget har ikke IN-ordning.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.683.132,- Av dette beløpet utgjør kr 82.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Karl-Fredrik Aarstad og Kjersti Holtet

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Helsfyr Borettslag.
  - Borettslaget består av 168 leiligheter.
  - Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.
  - Styret minner om at ved oppussing av bad vil borettslaget dekke inntil 30.000 kr for utskiftning av sluk og soilrør dersom arbeidet er forskriftsmessig utført av entreprenør med ansvarsrett.
  - Forsikret hos: TRYG forsikring AS - polisenummer 6647897.
  - Helsfyr borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med ProEiendom AS.
  - Mulighet til å hente nytt brannslokkingsapparatet via borettslaget .
  - Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.
  Styrets nylige arbeid:
  - Det er blant annet renset nedløp og takrenner på alle blokkene, beskåret trær og busker, nødvendig vedlikehold av utgangstrapper, satt ned flere sykkelstativ og ordnet to ekstra sykkelrom i kjellere, satt leilighetsnummer på kjellerbodene og skiftet alle utekraner til frostsikre.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2019-2020:
  - Bergvarme
  2016:
  - Nye ringeklokker.
  - Samtlige oppganger ble pusset opp og dette ble ferdigstilt i slutten av august 2016.
  - Pålegget fra Oslo kommune om utskiftning/restaurering av de gamle bunnledningene i borettslaget ble også gjennomført på forsommmeren 2016.
  - Nye brannslukningsapparater til hver andelseier.
  - Utført en del vedlikehold og forbedringer på borettslagets vann og fyringssystemer. Flere hovedstoppekraner har blitt byttet ut, vannrør har blitt isolert samtidig som frostsikrede vannkraner har blitt innstalert utendørs. Det har også blitt utført service på fyr-rommene i kjellerne.
  2015:
  - Etablert El-bil ladestasjoner.
  2014:
  Nye vinduer og dører i borettslaget.
  2010-2011:
  - Nye avfallsbrønner.
  2009:
  - Rehabilitering av vaskekjeller, og etablering av 13 nye parkeringsplasser.
  2006-2007:
  - Rehabilitering av boder/ kjeller.
  Planlagte påkostninger:
  - Styret jobber med å innhente tilbud på utbedring av rust på balkonger, samt tilbud på innglassing. Kostnaden for dette er derfor pt. ukjent.
  - Sluk og rørsytem er opprinnelig fra slutten av 1950-årene. På grunn av elde vil alle sluk og soilrør måtte skiftes ut etterhvert. Det er ikke vedtatt planer om dette pt., i følge styreleder
  - Styret jobber med å innhente tilbud for etablering av el-bil ladere. Styreleder informerer om at leverandør enda ikke er valgt og at kostnadene for dette derfor er ukjent.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0177/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.20177

  Dato

  Sist oppdatert: 27. oktober 2021 kl. 17:05

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.