Solgt: 2 650 000 kr

Jupiterveien 96

2 400 000 kr
94 m²
3 soverom
Velkommen til Jupiterveien 96 - Terrasseleilighet med stor terrasse og flott utsikt
Krokstadelva/Stenseth
Terrasseleilighet med stor terrasse, god planløsning og flott utsikt. Meget kort gangavstand til barneskole, butikk og marka.
 • Prisantydning
  2 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  451 821 kr
 • Omkostninger
  7 677 kr
 • Totalpris
  3 109 498 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1979
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  94 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  6 166 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Terrasseleilighet med god planløsning, stor terrasse og fantastisk utsikt. Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig område med mange barnefamilier og flott lekeplass i nærmiljøet.
Det er meget kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.
Flotte turmuligheter i nærområdet med bla. ca. 400 meter på sti gjennom skogholt til Batteriet og lysløypen Solbergmoen - Åssiden.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Jupiterveien 96, 3055 KROKSTADELVA
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 242, bruksnummer 227, ideell andel 1/1
Andelsnummer 48, Furulia Borettslag, organisasjonsnummer 950 472 596

Innhold

Totalt bruttoareal: 118 kvm
Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 94 kvm
Primærrom:
1. etasje 52 kvm: Entré, gang med trapp, 3 soverom, bad, wc-rom
2. etasje 42 kvm: Stue med trapp og utgang terrasse, kjøkken
Sekundærrom:
1. etasje 11 kvm: Bod, garderobe (delvis under trapp)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.03.2021 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk forenklendet med teglstein. Flatt tak tekket med takpapp.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
-Sprekkdannelser i glasslist på vinduer.
-Inngangsdør subber mot dørterskel.
-Bad pga svakt fall, bom under fliser, sprekkdannelser og løse sokkelfliser ved dør.
-Løs benkeplate under vindu på kjøkken.
-Bom for fliser i entré og sprekker i fuger mellom fliser.
-Anbefalt montering av veggventiler for bedre ventilasjon.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra normale aldringsskader og normal slitasje.
TG3 betyr at det er avdekket store eller alvorlige avvik. For denne leiligheten er det ikke angitt TG3 på noen av bygningsdelene.
Oppsummering av selger egenerklæringsskjema:
Selger opplyser om diverse utbedringer/påkostninger ved boligen (i de senere år): IKEA kjøkkeninnredning fra 2016. Maling av enkelte vegger. Fornyet dusjkabinett i 2021.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten og borettslaget har fått gjennomført behandling av terrasserekken vinteren 2020.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten er praktisk innredet og er normalt godt vedlikeholdt.
Overflater:
Gulv: Fliser, laminatgulv, teppefliser og belegg
Vegger: Malt tapet, malte plater og fineste plater
Himlinger: Tak-ess, malte ruteplater og malte plater
Innhold:
1.Etasje:
Entré /gang med malt trapp opp til 2. etasje. Bod under trapp og romslig bod i entré/gang.
Tre soverom.
Bad med fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Gulvvarme. Baderomsinnredning med laminerte og profilerte dørfronter. Underskap og overskap.
Speil og lys over servant. Dusjkabinett med dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder bygget inn i kasse med forheng.
Separat toalettrom med servant.
2. Etasje:
Kjøkken med IKEA kjøkkeninnredning fra 2016. Glatte og laminerte fronter. Underskap og overskap med fliser mellom. Laminert benkeplate og oppvaskkum med sideplate. Frittstående kjøle- og fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyren. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Stor stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Utgang fra stue til stor terrasse på ca. 42 kvm med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Oppvarming

Varmekabler på bad ellers oppvarming via panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.09.1979 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Tinglyste serviutter vil følge borettslagets felleseiendom.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Borettslaget ligger i et populært og barnevennlig område med mange barnefamilier og flott lekeplass i nærmiljøet. Det er meget kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.
I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.
IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier.
Fra leiligheten er det ca. 400 meter på sti gjennom skogholt til Batteriet og lysløypen Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det.
Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.
Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen, se vy.no. Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum med avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Barnehager, skoler og fritid

Kommunedelen Krokstadelva og Stenseth har 8 barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se drammen.kommune.no
Stenseth skole (1.-7. trinn).
Eknes Ungdomsskole (8.-10. trinn).
For oversikt over barnehagene og barne-/ ungdomsskolene i kommunen se: drammen.kommune.no
Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Universitetet Sørøst Norge, se www.usn.no.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 17.363 kvm som tilhører borettslaget. Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeplass, bed, felles paviljong og grøntarealer. Eiendommen er bebygget med 10 terrassehus, 2 parkeringshus, eget vaktmesterbygg og nedgravd avfallsløsning.

Parkering

Utvendig biloppstilling på borettslagets fellesområde er inkludert i felleskostnadene.
Utover dette kan garasjeplasser leies. Ledige plasser tildeles etter ansiennitet dersom det er venteliste.
Furulia borettslag har egne kjøre- og parkeringsregler for borettslaget som følger i salgsoppgave.
Borettslaget har vedtatt tilrettelegging av infrastruktur for el-billading. Andelseiere som ønsker lader står selv for kostnaden ved montering av lader.
Se eget vedlegg i salgsoppgave for detaljer for montering, bestilling, drift og kostnader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen grenser til offentlig/kommunal vei. Borettslaget har ansvar for snørydding/vedlikehold på internveier.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i område som ikke er regulert. I kommuneplan, datert 07/10-2015, er eiendommen avsatt til boligformål. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 6.116,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling fellesgjeld, bygningsforsikring, honorar til revisjon og forretningsfører, grunnpakke TV, kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon), snøbrøyting, strøm på fellesarealer, vaktmester i 25% stilling og biloppstillingsplass.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
1 parkeringsplass (ute) er inkludert i felleskostnaden. Dugnad er inkludert med kr. 100,- pr. mnd.
Det er tegnet driftsavtale med Cirkle K med pliktig månedsabn. på kr 60,- pr parkeringsplass for andelseiere med lader. Kwh forbruk vil komme i tillegg.
I forbindelse med montering av lader påløper det et monteringsgebyr. Se vedlegg i salgsoppgave for info rundt kostnader.
Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 10.300 kwh. pr. år, som utgjør en årlig kostnad på ca. kr 11.413,-.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av fiber. Grunnpakke TV og internett er inkludert i felleskostnader. Det medfølger inntil to dekodere i felleskostnadene som utleveres av Get etter avtale.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 647 097,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 329 549,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 64.837,- pr. ligning 2020
Andel fellesgjeld er kr 451.821,- pr. 26.02.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 41.666.658,- pr. 26.02.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 114586803, Husbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.02.2021: 2.77% pa.
Antall terminer til innfrielse: 49
Saldo per 26.02.2021: kr 11.163.922,-
Andel av saldo: kr 121.058,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2003 ( siste termin 31.03.2033 )
Fastrente: 2,771% til 01.05.2023.
Lånenummer: 94937030228, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 26.02.2021: 1,6% pa.
Antall terminer til innfrielse: kr 24.984,-
Saldo per 26.02.2021: kr 6.094.597,-
Andel av saldo: kr 68.088,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.05.2033 )
flytende renter
Lånenummer: 94937032646, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 26.02.2021: 1,6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 26.02.2021: kr 24.408.139,-
Andel av saldo: kr 264.675,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.12.2038 )
Flytende renter
Ingen mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.995,- (NBBO)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.859.498,-. Av dette beløpet utgjør kr 451.821,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.495,- (NBBO)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Even-Andre Holmen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Furulia Borettslag som består av 94 leiligheter fordelt på 10 terrasseblokker, parkeringshus og separatgarasje.
Styreleder er George Eristavi.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 31 21 15 00
Denne leiligheten har ansvar for snømåking og strøing eget repo og ned felles trappen.
Dyrehold er tillatt, men kun ett firbeint dyr pr husstand og bla må dyret føres i bånd eller bæres innenfor borettslagets område. Det må søkes styret før dyr anskaffes.
Borettslaget har hjemmeside med adresse: https://furulia.no
Vedtektene regulerer driften av borettslaget og inneholder bl.a. bestemmelser for vedlikehold, bygningsmessige endringer og tilvalg som vinterhage, lettak på terrasse, markise, pipe og ildsted.
Foretatt påkostninger de senere år: Borettslaget har de siste årene oppgradert parkerings- og utearealer. Det er i den forbindelse installert moderne nedgravde beholdere for sortering av avfall. Tregulvene på terrassene er nye i 2014/15. Kostnadskrevende tiltak på fellesområder de siste årene der delvis finansiert med oppsparte midler, og utvidelse av lån. Styret vil inntil videre holde vedlikeholdstiltak på et minimum til laget igjen har fått bygget opp kapital.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. Ta kontakt med megler for mer info.
Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og fristen for å melde forkjøpsrett er gått ut.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,80 av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 41.000,-
Tilrettelegging: kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 19-0007/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hokksund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR19.217

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 13:26

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.