Solgt: 5 125 000 kr

Per Ratviks veg 18A

5 200 000 kr
108 m²
3 soverom
Velkommen til Per Ratviks veg 18A presentert av Krogsveen v/eiendomsmegler Marit Stuen Aursnes.
Marit Stuen Aursnes
Presenteres av
Marit Stuen Aursnes
Ratvika
BUD MOTTATT! Nyere og moderne 1/2-part vert. delt tomannsbolig|Carport|Terrasse på 33 m2|Balkong på 13 m2|Attraktiv beliggenhet
 • Prisantydning
  5 200 000 kr
 • Omkostninger
  131 342 kr
 • Totalpris
  5 256 342 kr
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  108 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 680 kr
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys, innbydende og moderne tomannsbolig med sentral og barnevennlig beliggenhet i Ratvika. Boligen fremstår attraktiv og fin med god planløsning og gode lysforhold.
* Carport og utebod
* Terrasse på 33 m2
* Balkong på 13 m2 fra stue
* God takhøyde i stue, ca 2,80 m
* Lekkert svart og hvitt kjøkken fra Sigdal med tynnlaminat benkeplate og integrerte hvitevarer
* Stort lekkert bad og vaskerom med wc
* Gode solforhold
Dette er en flott og gjennomført bolig man kan flytte rett inn i og trives godt. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Per Ratviks veg 18A, 6015 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 45, bruksnummer 316, seksjonsnummer 8, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 121 kvm
Totalt bruksareal: 116 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm
Primærrom:
1. etasje 52 kvm: Bad, hall m/trapp, vaskerom, to soverom
2. etasje 56 kvm: Stue/kjøkken m/trapperom, soverom
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Bod
Utebod,: 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.10.2021 utført av Takstmann Frode Mauren.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
På spørsmål: "Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?" opplyser selger ja, kontroll på el-anlegg i 2020.
På spørsmål: "Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?" svarer selger ja, i carport. (medfølger ikke).
På spørsmål: "Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?" svarer selger ja, regulert for boligutbinnging ved Prinsen Camping.
På spørsmål: "Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?" svarer selger ja, tilstandsrapport fra februar 2019.

Standard

Boligen fremstår attraktiv og har god planløsning og gode lysforhold.
1. etasje:
Flislagt hall med 60x60 fliser og varmekabler. Malte vegger og malt tak. Spotter i tak og speil skyvedørsgarderobe.
Stort flislagt bad/wc med varmekabler i gulv. Malt tak med spotter. Badekar, vegghengt toalett og dusjløsning med dusjvegger/dører i glass. Svart baderomsinnredning med servant nedfelt i benkeplaten, skuffer. Speil med spotter på vegg. Bom (hulrom) på et par flis. Dette vil bli utbedret før overtagelse.
Vaskerom/wc med flislagt gulv med varmekabler. Vegghengt toalett, hvit innredning med servant.
To lyse og luftige soverom med laminat på gulv og malte vegger. Skyvedrøsgarderobe i hovedsoverom og utgang til terrasse og plen. Garderobeskap i soverom 2.
Bod med vinyl på gulv. Sikringsskap.
Tretrapp i eik med tette trinn og stålspiler.
2. etasje:
Lys og luftig stue med laminat på gulv og malte vegger og tak. God takhøyde på ca 2,80 m. Det er god plass til salong og spisestue. Solskjerming fra Luxaflex vil følge boligen. Peisovn og utgang til solrik balkong på ca 13 kvm. med glassrekkverk.
Adskilt åpen kjøkkenløsning med pen og innholdsrik kjøkkeninnredning i svart og hvit fra Sigdal. Tynnlaminat benkeplate med underlimt vask. Underskap i sort farge (lakriz farge). Matte hvite overskap som er topphengsla. Spotter under overskap.
Integrert bred induksjonstopp, komfyr, komfyr/micro, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøleboks. Alle hvitevarer er fra Siemens. Stål ventilator. Flis på vegg bak komfyr, komfyrvakt og watergard. God plass til spisestue.
Soverom med laminat på gulv, malte veger og malt tak. Stor garderobeløsning og rullgardin.
Malte glatte innerdører.
Rør-i-rør system.
Ca 200 liters vv- bereder.
Automatsikringer, el. anlegg utført av Acel AS.
Isolert stålpipe i stue.
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Waterguard system i kjøkkenbenk.
Brannslukningsapparat og røykvarslere.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. El. bil lader, fryseskap i bod og vaskemaskin/tørketrommel medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vamekabler i hall, vaskerom og bad. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.05.2017.
Det foreligger også en ferdigattes for fellesgarasje, datert 08.05.2017 Begge kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Eiendommen har følgende heftelser i eiendomsrett:
Dagboknr 6505-1/58, tinglyst 12.08.1988, type heftelse: Bestemmelse om vannledn. - Eier av gnr 45 og bnr 209 gis tillatelse til å legge vannledninger i vegen fra hovedvegen til sin eiendom.
Dagboknr 321834-2/200, tinglyst 25.04.2012, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Dagboknr 591385-2/200, tinglyst 29.06.2016, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. - Gjelder Mørenett, Telenor og Ålesund kommune. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Dagboknr 591385-3/200, tinglyst 29.06.2016, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. - Gjelder adkomstrett for gnr 45, bnr 21, gnr 45, bnr 60 og gnr 45, bnr 307.
Dagboknr 591385-4/200, tinglyst 29.06.2016, type heftelse: Bestemmelse om vannledn.- Gjelder for 45, bnr 21, gnr 45, bnr 60 og gnr 45, bnr 307.
Dagboknr 591385-5/200, tinglyst 29.06.2016, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. - Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

1/2 part tomannsbolig beliggende i et sameie bestående av 16 seksjoner. Barnevennlig og relativt nyetablert attraktivt område i Ratvika/Gåseid i Ålesund kommune. Det er ca 6 km til Ålesund sentrum og ca 5,5 km til Moa. Boligen har en fin beliggenhet i feltet med gode lys- og solforhold. Fra eiendommen er det kort vei til Hatlane barnehage, ungdomsskole, flotte tur- og badeområder og god offentlig kommunikasjon. Det er cirka 300 meter til Prinsen hvor det er flott sandstrand, langgrunt og ellers gode badeforhold. På Bogneset er det flotte badeområder fra svaberg. Det er cirka 500 meter til kunstgressbane i Ratvika. Skal man ut i frisk luft, er det kort vei til utmerkede turområder enten du liker fine grusbelagte stier eller kuperte turer.
Det er 800 meter til foten av Høgnakken. Turen til toppen tar omtrent 30 minutter og gir deg nydelig panoramautsikt mot sentrum og Sunnmørsalpene. Det er også kort vei til foten av Hatlaåsen som fører deg til Lerstadvannet. Videre er det fine stier og løyper rundt Ratvikvatnet, mot Prinsen og fjordstien fra Bogneset til Åse. Kort oppsummert byr nærområdet på mange flotte og varierte turer, lett tilgjengelig for alle!
Nærområde/Fasiliteter:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi, enten i Hatlane eller i Klokkersundet. Rema 1000 ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det 10 minutter til Ålesund sentrum som har et rikholdig shopping, kultur og spisetilbud. Det er også 10 minutter med bil til Moa kjøpesenter som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter. Her tilbys det et bredt utvalg av nisjebutikker, dagligvarehandler, bilpleie og et rikt utvalg av spisesteder. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er cirka 100 meter til nærmeste holdeplass i Ratviksvingen, hvor bussen tar deg til sentrum og Moa innen 15 minutter. Avgangene er hyppige, hvert femtende minutt på det hyppigste. Eiendommen ligger cirka 1 km fra den nyoppførte barneskolen i Hatlane. Her har barna flotte uteområder med sjakkspill, paradis, bordtennisbord, buldresteiner, lekeapparat, ballbaner og en kunstig elv til vannlek. I tillegg er klasserommene toppmoderne, skolen har eget auditorium og samtidig en flott flerbrukshall. Både Gnist Ratvika og Ratvika barnehage ligger i gåavstand fra eiendommen, på veier med lite biltrafikk. Fagerlia Videregående Skole ligger cirka 2,5 km fra eiendommen og byr på yrkesfaglige, såvel som studiespesialiserende studieretninger.
Ny lekeplass og felles sykkelbod er under etablering på feltet.

Adkomst

Når du kjører Borgundvegen innover fra Ålesund sentrum tar du av til høyre ned Grønvika. Følg svakt til venstre inn på Ratvikvegen ca 100 m, ta deretter til venstre i Per Ratviksveg. Boligen ligger da inn i feltet på høyre hånd.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Aalesund Int. School (1-10 kl.) 9 min. gange - 0.7 km
Hatlane skole (1-7 kl.) 12 min. gange - 1.1 km
Kolvikbakken ungdomsskole (8-10 kl.) 6 min. m/bil - 3.2 km
Fagerlia vg. skole 4 min. m/bil - 2.6 km
Ålesund vgs. - Volsdalsberga 7 min. m/bil - 4.7 km
Barnehager:
Gnist Ratvika (0-5 år) 2 min. gange - 0.1 km
Ratvika barnehage (0-6 år) 5 min. gange - 0.4 km
Hatlahaugen familiebarnehage, 12 min. gange - 1 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 126 kvm som tilhører sameiet. Tomten disponeres iht. oppdelingsbegjæringen. Eiendommen er beliggende i svakt skrånende terreng og rundt huset er tomta pent opparbeidet med plen, natursteinsmur, asfalt, støpt platt, treterrasse etc. Carportanlegg og parkeringsplasser, leikeplass rett ved huset.

Parkering

1 carport og parkering på felles tomt. Det er opplegg for lading av el-bil. men ladeboks medfølger ikke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig (frittliggende småhusbebyggelse) i henhold til reguleringsplan for Ratvika datert 15.10.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1.680,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, internett, renovasjon, felles strøm, avsetning vedlikehold, brøyting etc. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år (Tibber).
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og avgift er inkl. i fellesutgiftene (250/250 Mbit)
Mulighet for tilknytning av tv- via Telia - ikke inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.082,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 5.348,- for inneværende år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 955.096,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.438.347,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr.5.348,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.331.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sofie Skeide Sandvik og Sverre Lorgen Øvrelid

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie "Den lille hage", med sameiebrøk 101/1595.
Sameiet består av 16 boligseksjoner.
Forretningsfører/regnskapsfører: V-økonomi
Styreleder: Webjørn Rekdalsbakken.
Dugnad må påregnes.
Plenklipping rulleres og selger har delt med nabo, slik at de klipper for hverandre annen hver gang sammen med fellesområdet i direkte tilknytning til boligen.
Dyrehold er tillatt (vis hensyn).
El-bil lading: Hver enkelt seksjonseier må beregne eget strømforbruk til el-bil lading og betale inn sammen med månedlig felleskostnad.
Foretatt påkostninger de senere år: Ingen spesielle. Felles lekeplass er under opparbeiding.
Planlagte påkostninger: Ingen spesielle.
Det er felles bod for gressklipper og diverse redskaper i sameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Den Lille Hage

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0245/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.21245

Dato

Sist oppdatert: 26. oktober 2021 kl. 12:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.