Solgt: 7 850 000 kr

Leanglia 18

7 150 000 kr
145 m²
3 soverom
Eiendomsmegler Alexander Fossum i Krogsveen har gleden av å ønske deg velkommen til Leanglia 18
Alexander Fossum
Presenteres av
Alexander Fossum
RÅLEKKERT REKKEHUS V/ LEANGBUKTA I ASKER
Delikat selveiet rekkehus med fantastisk utsikt og svært gode solforhold - 3 soverom - 3 uteplasser - P-plass under tak
 • Prisantydning
  7 150 000 kr
 • Omkostninger
  180 092 kr
 • Totalpris
  8 030 092 kr
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  145 m²
 • Bruksareal
  148 m²
 • Tomteareal
  118,5 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  14 000 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Det vi vil trekke frem er luftigheten og utsikten på fremsiden av huset som er noe for seg selv, men i tillegg er baksiden av huset lunt og preget av et koselig og sosialt nabolag. Så man kan både være for seg selv og bare nyte utsikt og sol når man føler for det og trekke ut i et pent og rolig nabolag når man føler seg mer sosial. Ellers så er jo selve huset kjempepraktisk med en veldig god planløsning så vi føler vi har alt.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Leanglia 18, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen.
Her bor du i et herlig område nær sjøen - Perfekt for småbarnsfamilier!
Meget delikat oppusset rekkehus over tre plan. Boligen har tre flotte uteplasser. Fra 1. underetasje er det adkomst til sydøstvendt veranda på ca. 20 kvm med fantastisk utsikt over Leangbukta og Konglungen. I 1. etasje er det balkong mot sydøst, og en terrasse på 21 kvm mot nordvest. Her kan kveldsskolen nytes. Boligen er godt vedlikeholdt og modernisert i senere tid. Vegger, himling og gulv ble overflateoppusset i 2020. Det ble da lagt 1-stavs parkettgulv. Nytt lekkert kjøkken i 2020 fra Drømmekjøkkenet med kvalitetshvitevarer. Rekkehuset har to bad, vaskerom og toalettrom. Alle de tre soverommene ligger på samme plan. Parkeringsplass m/el-lader.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Leanglia 18, 1387 ASKER
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 54, bruksnummer 408, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 161 kvm
Totalt bruksareal: 148 kvm
Totalt primærrom: 145 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 148 kvm
Primærrom:
-2. etasje 22 kvm: Entre, gang og kontor.
-1. etasje : 59 kvm: Stue, bad, vaskerom og toalettrom.
1. etasje 64 kvm: 3 soverom, bad og kjøkken med åpen løsning mot stue.
Sekundærrom:
-2. etasje 3 kvm: Tekniskrom/bod.
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod ved inngangspartiet i nederste underetasje på ca. 3 kvm. Det er mer lagringsplass på hems i tilknytning til boden.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Rekkehus bygget i 1984. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Bærendekonstruksjoner og etasjeskillere av betong. Yttervegger av trekonstruksjon med liggende trekledning. Skråtak av trekonstruksjon tekket med takpapp/membran (ikke besiktiget). Boligen har ytterdør med glassfelt og karmer/rammer av tre fra byggeår. Skyvedør, balkongdør og vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra 2019. Terrassedør i 2-lags glass med karmer/rammer av tre og aluminium fra 2020. Naturlig ventilajson via tilluftspalter, i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad, vaskerom, toalettrom og kjøkken.
Tekniske anlegg/ VVS:
Varmtvannsbereder på 198 liter av merket Oso produsert i år 2016 montert i tekniskrom/bod i 2. underetasje. Stoppekran og måler montert på vannrør av kobber i tekniskrom/bod.
Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer, måler og kursoversikt montert på vegg i soverom C. Eier opplyser at deler av sikringsskapet ble oppgradert i år 2020.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder er det gitt TG 2 på følgende:
Bad i 1. etasje
Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. Det er registrert motfall i området utenfor dusjsonen, noe som kan medføre at ved en eventuell vannlekkasje vil vann kunne renne ut i tilliggende rom/konstruksjoner. Lokalfall i dusjsonen er likevel vurdert til å være tilfredsstillende.
Bad i 1. underetasje
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Membran/slukmansjett vurderes til å ikke være klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer.
Vaskerom i 1. underetasje
Tettesjikt (gulvbelegg) på gulv er vurdert til å ha en alder som tilsier redusert restlevetid.
Toalettrom i 1. underetasje
Det er rørgjennomføringer med mangelfull tetthet ved servant, noe som kan medføre at fukt kommer inn i konstruksjonen.
Skjevhetsmåling
Målbare skjevheter ble registrert i boligens 1.etasje. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i kjøkken/spisestue er målt til 40 mm og 16 mm i soverom A. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
Veranda og balkong
Rekkverkets overflatebehandling på balkong i 1.etasje er slitt/aldringspreget. Det er registrert bomlyd i gulvflis på veranda, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Til informasjon:
- Tidligere takstrapport informerer at membran på bad i 1. etasje er utført som egeninnsats av forrige eier.
- Elastisk fugemasse i dusjsonen på badene bærer preg av egeninnsats utført av tidligere eier.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet med følgende arbeider de senere år:
2020
- Overflatebehandling alle innvendige overflater, med unntak av badene
- Nytt 1-stavs parkettgulv i hele boligen
- Lagt elektrisk gulvvarme i stuen og kontoret i 2. underetasje
- Nytt kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Helt nye hvitevarer av høy kvalitet fra Falcon og Siemens.
- Overhaling av det elektriske anlegget. Alle stikkontakter, lysbrytere mm. ble byttet
- De fleste innerdører, samt verandadør ved terrasse på baksiden ble byttet
- Garasje i 2. underetasje bygget om til disponibelt rom benyttet som kontor og TV-stue
- Montert elbil-lader ved biloppstillingsplass
2019
- Dør til veranda og balkong byttet
- To vinduer byttet
2017
- Bad og toalettrom i 1. underetasje pusset opp. Rommet ble oppgradert med varmekabler, membran, fliser og våtromsplater. Sluk ble også byttet.
2016
- Bad i 1. etasje pusset opp. Rommet ble oppgradert med varmekabler, membran og fliser, samt byttet sluk.

Standard

Meget delikat rekkehus over tre etasjer med flott utsikt over Leangbukta. Adkomst til boligen fra 2. underetasje. 2. underetasje består av entré, gang, kontor og teknisk rom/bod. Videre opp i 1. underetasje har vi en stor og romslig stue og kombinert bad/vaskerom/toalettrom. Etasjen har utgang til en sydøstvendt veranda på ca. 20 kvm. I toppetasjen ligger alle boligens tre soverom. Her finner vi også kombinert kjøkken og spisestue, samt et bad. Utgang fra soverom A til sydøstvendt balkong, og fra soverom C og kjøkken til en nordvestvendt terrasse på rundt 21 kvm.
Entré
Flislagt entré med videre adkomst til gang. Det er elektrisk gulvvarme under flisene. I gangen er det gode oppbevaringsmuligheter.
Stue
Romslig stue beliggende i boligens 1. underetasje med god plass til møblement. Veggene er slette og lysmalte, og en vegg er kledd med dekorativ grønn tapet som gir en fin kontrast. Gulvet er belagt med 1-stavs parkett, og rommet har gulvvarme. Det er pipeløp i stuen, men ikke montert peis. Det er mulighet til å koble til peis/ildsted. Utgang til veranda på ca. 20 kvm. med nydelig utsikt over Leangbukta og naturen.
Kjøkken og spisestue
Kjøkken med åpen løsning mot spisestue i 1. etasje. Innredning fra Drømmekjøkkenet montert i 2020. Skapene er i fargen lindblomstgrønn, som er en lys grønn og har slett utførelse. Benkeplate av heltre eik. På motsatt side er det en heldekkende oppvaskkum med ett-greps aramtur fra Tapwell. Slette vegger malt i en lys beige tone, og 1-stavs parkettgulv. Nedsenket himling med downlights som gir god belysning til hele rommet. Hvitevarer fra Falcon og Siemens. Kjøleskapet har også frysedel. Ventilator fra Røroshetta. Det er montert lekkasjestopper/waterguard og komfyrvakt. Kun integrerte hvitevarer medfølger ved salg, men kjøleskap og komfyr av merket Falcon medfølger selv om disse er frittstående. Kombinert med kjøkkenet har vi en koselig spisestue. Her er kjøkkenet forlenget med en sittebenk langs den ene veggen.
Bad i 1. etasje
Lekkert bad fra 2016. Flislagte vegger og gulv. Rommet har elektrisk gulvvarme. Flisene er av en lys beige farge. Himlingen er malt flate og har montert downlights. Vegghengt servantskap med skuffer, som er praktisk til oppbevaring. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra HansGrohe. Over servantskapet er det montert et speilskap med belysning. Dusjhjørne med skyvbar glassdør og regndusj, samt hånddusj på vegg. Gulvmontert toalett. Avrekksventil i himling over dusj.
Bad/vaskerom/toalettrom i 1. underetasje
Rommet er delt i tre, der det er adkomst til vaskerom og separat toalettrom fra badet. Romslig baderom fra 2017. Flislagt gulv med varme, og vegger kledd med våtromsplater. Vegghengt servantskap med slette fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra HansGrohe. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Badet har dusjhjørne med innfellbar dør. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Avtrekksventil plassert på vegg i dusjsonen.
Vaskerommet er fra byggeår. Gulvflater belagt med gulvbelegg, og vegger med våtromsplater. Himling med malt flate. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur fra Solina. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
Separat toalettrom fra 2017 med adkomst fra bad. Flislagt gulv med varme. Vegger med våtromsplater. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra HansGrohe. Speilskap med overlys på vegg over servant. Gulvmontert toalett fra Porsgrund. Avtrekksventil plassert på vegg.
Soverom
Alle boligens tre soverom ligger samlet i øverste etasje. Soverom A er det største soverommet. Her er det plass til dobbeltseng. Langs den ene kortveggen er det skyvedørsgarderobe. Det er fra dette soverommet adkomst til balkongen. Rommet har 1-stavs parkett på gulv og panel på vegg, malt i en herlig grønnfarge. De to andre soverommene er perfekte til barnerom. Her får man både plass til seng, garderobeskap og skrivepult.
Kontor
I 2. underetasje er det ombygget garasje til disponibelt som som benyttes kontor. Rommet har også plass til en liten treningsøkt for den aktive. Rommet er ikke godkjent for varig opphold.
Overflater
Gulv: Fliser, malt betong og 1-stavs parkett
Vegger: Malte flater, panel, fliser, betong, gips og tapet
Himling: Malte flater og betong

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kjøleskap og komfyr av Merket Falcon er frittstående, men medfølger da kjøkkenet er bygd rundt.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved bruk av elektrisitet. Det er gulvvarme på begge badene, entré, toalettrommet, kontor i 2. underetasje, samt i stuen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.06.1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke ombyggingen av garasjen til kontor og bod. Kontoret og boden i nederste underetasje er opprinnelig byggemeldt som garasje jf. byggetegninger datert 10.09.1981 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger idyllisk til i høyden av Leangbukta i et svært populært boligområde. Her har du unik utsikt fra en rolig og barnevennlig gate. Gangavstand til badeparadiset Hvalstrand Bad og Leangbukta. Den populære kyststien går langs fjorden ut mot Vollen, og det er nydelige turområder i skogsterreng ut mot Konglungen med Tuftepark en liten joggetur unna. Sameiet har pent opparbeidede og velholdte fellesarealer på området bak rekkehusene. Her er det også lekeplass.
Det du trenger i hverdagen har du i umiddelbar nærhet; Vettre Torg med matforretning, legesenter, cafè, frisør, tannlege m.m. samt flere barnehager, barneskole og lekeplasser. Det er kort avstand til gode restauranter både på Hvalstrand og båthavnen i Leangbukta.
Mulighet for båtkollektiv i Leangbukta – Istedenfor å eie egen båt kan du som medlem i Kruser reservere og bruke miljøvennlig elbåt når det passer deg! Medlemskap koster p.t. fra 15.600,- per sesong og varierer ut ifra hvilket medlemskap som er ønskelig – Dette tilsvarer nesten bare prisen for leie av båtplass i samme havn! For mer info om Kruser, sjekk ut https://kruser.no/.
Det er ca. 8 min gange til busstoppet Hvile, og 10 min til Vettre langs Slemmestadveien. Bussen fra Vettre tar deg til Asker sentrum. Fra Hvile tar bussen deg til Nationaltheatret på rundt 30 min. Ekspressbussen har hyppige avganger i rushtiden. Bil til Asker sentrum tar ca. 6. min, Oslo sentrum tar ca. 22 min. God togforbindelse i Asker til bl.a. Oslo. Ca. 7 min med bil til idylliske Vollen med mange hyggelige nisje butikker, restauranter og ekspressbåt inn til Aker Brygge, morgen og ettermiddag.
Asker sentrum ligger ca. 3 km fra boligen. Her finner du et rikt utvalg av spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus Sushi og Intermezzo er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Kårner verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Adkomst

Fra Slemmestadveien tar du opp Langenga ved Shell-stasjonen på Vettre. Ta så til høyre inn mot Bleikeråsen. Følg veien til du får Leanglia som første avkjørsel til høyre. Adkomst til boligen via felles vei på fremsiden av rekkehusene. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Åby barnehage
Nedre Bleiker Barnehus
Morellveien barnehage
Læringsverkstedet Risenga barnehage
Skoler:
Bondi barneskole
Risenga ungdomsskole
Asker videregående skole
Bleiker videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Sameiet har et stort felles tomteareal. Selve rekkehuset har en eiet tomt på 118,5 kvm. Det felles uteområdet er opparbeidet med asfalterte veier, forstøttningsmur, hekk og diverse beplantning. På framsiden av huset mot fjorden har du som fra morgen og ut på formiddagen. Terrassen på oversiden av huset har sol til rundt kl. 20 midtsommers.
Rekkehuset har flere flotte uteplasser. Med utgang fra soverom C og kjøkken i 1. etasje finner vi en romslig terrasse på ca. 21 kvm. som vender mot nord-vest. Terrassen er belagt med trykkimpregnerte bord. Her er det også montert stikkontakt og markise for å skjerme mot sol. På motsatt side mot fjorden i 1. etasje er det adkomst til en sydøst-vendt balkong på ca. 6 kvm. fra soverom A. Den beste utsikten mot Leangbukta og fjorden får du fra den sydøst-vendte verandaen med utgang fra stuen i 1. underetasje. Verandaen er på ca. 20 kvm og har et fritt og naturskjønt utsyn. Gulvet er belagt med fliser, og det er montert utebelysning, stikkontakt og markise.

Parkering

Boligen disponerer én biloppstillingsplass med elbil-lader utenfor boligen. Dette er under tak. Det er gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei, via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar. Denne eiendommen eier 1/49 av felles privat vei på gnr. 54, bnr. 389 som en del av et realsameie.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Del av GBNR. 54/1 og 55/519, Leanglia (id 0220133C) datert 13.05.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse - boligområder med spesielle kvaliteter type A - ihht. Kommuneplan for Asker 2018 - 2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter fakturert eiendommen i 2020 er kr 13 321,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er installert vannmåler på eiendommen og kostnadene betales etter forbruk. Forbruk avleses etter henvendelse fra kommunen. Forbruk betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 28 000,- pr. år. / 26 345 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 054,-.
Velavgift/sameiekostnad pr. år på kr 14 000,-. Kabel-TV og internett levert av Telenor, vedlikehold av grøntområder, samt brøytekostnad for privat vei er inkludert i avgiften til sameiet.
Dugnad må påregnes.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 427 757,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 139 925,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 330 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per Morten Barstad og Margrethe Øien Løge

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Leanglia sameie.
Det er ingen fellesgjeld, men en årlig avgift til vedlikehold av fellesområde og fellesanlegg for Tv/internett.
Den er på ca 14.000,- kr pr år og innkreves to ganger i året. Neste forfall er ca 20/9.
Dyrehold er tillatt.
Fremleie er tillatt.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.906,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0096/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2196

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 07:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.