Solgt: 7 800 000 kr

Bryggeveien 48C

7 900 000 kr
126 m²
4 soverom
Oversikt over Bryggeveien og båtmarina
Tom Christopher Sand
Presenteres av
Tom Christopher Sand
Slemmestad
Meget smakfull, renovert og pent oppusset leilighet i vannkanten i Slemmestad - 2 garasjeplasser - 4 soverom
 • Prisantydning
  7 900 000 kr
 • Omkostninger
  198 842 kr
 • Totalpris
  7 998 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1995
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  126 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 164 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bryggeveien 48C!
Meget pen og lys leilighet over to plan beliggende ved bryggen i Slemmestad. Her får du Oslofjorden i umiddelbar nærhet med flotte badeplasser. Hele leiligheten ble renovert i 2016 så her får du 2 meget pent flislagte bad og stort pent kjøkken med integrerte hvitevarer. Leiligheten er malt opp i moderne farger og har en smakfull peis i stuen. Fra stuen har du utgang til en terrasse med utsikt til båtmarina og Oslofjorden. Ca 2 min gange til hurtigbåten fra brygga til Aker brygge og kort vei til det nye Rortunet kjøpesenter som skal stå ferdig til høsten.
- Solrikt
- 2 delikate, nyere bad
- 4 sov
- 2 garasjeplasser
Inneholder
3.etg: Entre, garderoberom, bad/vaskerom, sov, tv-stue/evt sov og stue/spisestue.
4.etg: Gang, bad, 2 sov hvorav ett har egen alkove

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bryggeveien 48C, 3470 SLEMMESTAD
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 238, bruksnummer 483, seksjonsnummer 57, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 138 kvm
Totalt bruksareal: 126 kvm
Totalt primærrom: 126 kvm
Primærrom:
3. etasje 86 kvm: Entre, garderoberom, bad/vaskerom, soverom, tv-stue/evt soverom og stue/spisestue med utgang til terrasse.
4. etasje 40 kvm: Gang, bad, 2 soverom hvorav ett har egen alkove.
I tillegg disponerer boligen 1 bod ved garasjeplassene. Det er el.uttak i boden.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.01.2021 utført av AS Huskonsulenten. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Ytterveggene består av stålplater med utvendig kledning i tre. Saltakkonstruksjon i tre med tekket med boetongtakstein. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Brann- og lydklassifisert inngangsdør med digital lås.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
TG2 gir uttrykk for middels/kraftige symptomer fra dagens byggetekniske krav. Det er gitt tilstandsgrad 2 på:
- Vinduer og takvinduer grunnet alder
- Innvendig trapp grunnet alder og manglende håndløper
Resten av leiligheten har fått tilstandsgrad 1.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at leiligheten ble totalrenovert høsten 2016 og arbeidet ble utført av fagfolk. Utvendige persienne i 4.etg, på terrasse side, fungerer ikke.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys, pen og renovert leilighet malt opp i moderne farger med meget god standard. Leiligheten ligger rett ved Oslofjorden på bryggen i Slemmestad. Her får du et stort velutstyrt kjøkken i en åpen løsning med stue/spisestue. Kjøkkenet er innredet med takhøye overskap, underskap, fliser på vegg, samt benkeplate med nedfelt induksjonstopp og benkebeslag. Det er integrert vinskap, oppvaskmaskin, ovn, mikro og kjøl- og fryseskap. Kjøkkenet var nytt i 2012, men ble overflatefornyet i 2016. Leiligheten har totalt to pent flislagte bad med gulvvarme. Badet i 3.etg er innredet med servant i innredning, vegghengt wc, dusj på vegg med glassfelt. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin. Badet i 4.etg er innredet med innmurt badekar med dusj på vegg, servant i innredning og vegghengt wc. Leiligheten har totalt 4 soverom som det er gode størrelser på. På hovedsoverommet er det også gode garderobeløsninger.
Leiligheten ble renovert i 2016, i tillegg til nevnt standard over så ble det lagt nye gulv, nye gipsplater på tak og vegger, nye elektriske ledninger i hele leiligheten samt nye innedører.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Det er elektriske varmekabler på begge badene. Ellers elektrisk med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1995.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Eiendommen var en del av en større byggemelding i sin tid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 19409, tinglyst 21.11.1996, type heftelse: Urådighet.
Overdragelse av seksjonen kan ikke skje uten styrets skriftlige godkjennelse.
Dagboknr 12320, tinglyst 13.08.1999, type heftelse: Erklæring/avtale.
Gnr 38 og 162 har rett til vederlagsfri adgang til gjestebrygge på gnr 38, bnr 483 mot å dekke forholdsmessig andel av utgifter til fremtidig drift og vedlikehold.
Dagboknr 17176, tinglyst 10.11.1995, type heftelse: Seksjonering
Opprettet seksjoner, Snr 57. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 111/14789
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må også godkjennes av styret, men kan ikke nektes uten saklig grunn.

Diverse

Selger opplyser at vinskapet på kjøkkenet medfølger eiendommen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget flott til i vannkanten i Slemmestad. Flott bade- og båtliv rett utenfor døra. Området er bilfritt og opparbeidet med gangveier. Området består primært av leiligheter på ett og to plan. Odden Marina ligger kun få minutter unna Rortunet kjøpesenter som skal stå ferdig til høsten. Fra Slemmestad sentrum er det bussavganger med ekspressforbindelse retning Asker/Bærum/Oslo, ellers 2 min gange til hurtigbåt fra brygga til Aker Brygge.
Sameiet har opparbeidet flotte fellesarealer med badeplasser og friområder.

Adkomst

Følg Slemmestadveien retning Slemmestad. Etter du har kjørt Circle K stasjonen tar du Vaterlandsveien ned til venstre. Følg denne ned til Slemmestad sentrum. Bryggeveien ligger innerst ned mot vannkanten. Følg skilting til 48 C. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Slemmestad barne- og ungdomsskole. Kort vei til diverse offentlige og private barnehager.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/barnehager.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 16 924,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangveier, friområder og noe beplantning.

Parkering

Parkeringsplass for 2 biler etter hverandre i felles garasjeanlegg. El bil lader til begge plassene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private stikkveier inne på feltet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 8.997 kvm boligbebyggelse, 177 kvm kjøreveg, 1.079 kvm kombinerte formål for samferdselsanlegg og/ eller teknisk infrastrukturtraseer, 212 kvm flomfare og 6.165 kvm kombinert bebyggelse og anleggsformål i henhold til reguleringsplan Områderegulering for Slemmestad vedtatt 14.09.2017. Eiendommen er også regulert til 116 kvm kombinerte formål for samferdselsanlegg og/ eller teknisk infrastrukturtraseer, 324 boligbebyggelse, 64 kvm veg, 44 kvm frisikt, 2 kvm veg i henhold til reguleringsplan Detaljregulering for Vaterland - Slemmestad sentrum vedtatt 08.10.2019. Videre er eiendommen regulert til 92 kvm hensyn grønnstruktur, 678 kvm flomfare, 16.827 kvm framtidig sentrumsformål og framtidig grønnstruktur i henhold til kommuneplan 2015-2027 vedtatt 01.10.2015 med tilhørende kommunedelplaner vedtatt 01.10.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 9147,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen har vannmåler så kommunale avgifter vill variere etter forbruk.
Fellesutgiftene er kr 3 164,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, normalt vedlikehold, snøbrøyting samt internett og kollektiv grunnpakke (tv).
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.800,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet telenor som leverandør av internett og det er inkludert i fellesutgiftene.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 006.868,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 3.624.724,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.047.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Harald Vartdal og Janne Elin Stubsjøen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Odden Marina Boligsameie, med sameiebrøk 111/14789.
Sameiet består av 92 leiligheter,14 næringsseksjoner og 1 garasjeenhet.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag, tlf. 67574000.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Alle som har dyr må undertegne husdyrkontrakt med sameiet.
Foretatt påkostninger de senere år: Inpregnering av murte piper, inspeksjon av takstein og membran, renset takrenner og nedløp mm.
Planlagte påkostninger: Deler av bygget skal males i 2021, oljing av inngangsdører, rense tak for mose mm.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 65.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0125/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.20125

Dato

Sist oppdatert: 26. november 2021 kl. 13:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.