Solgt: 2 700 000 kr

Måneveien 28

2 700 000 kr
29 m²
1 soverom
Velkommen til Måneveien 28!
Sandvika/Jong
Fin og sentral leilighet med sovealkove m/vindu. Perfekt førstegangskjøp. Balkong. Kort vei til tog, Sandvika etc.
 • Prisantydning
  2 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  130 528 kr
 • Omkostninger
  1 807 kr
 • Totalpris
  2 832 335 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  29 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 385 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Måneveien 28 ligger fint til i barnevennlig og godt etablert boligområde på Jong i Sandvika. Rolig område uten gjennomgående trafikk. Boligen ligger i 1. etasje og fremstår lys og romslig med store vindusflater, praktiske løsninger og god romfordeling. Leiligheten egner seg godt til førstegangskjøpere. Få minutters gangavstand til Slependen togstasjon og til Sandvika med ''alt'' man trenger av butikker. Rom som i dag brukes som soverom er ikke godkjent som soverom pga. størrelse og rømningsvei.
 • Sovealkove med vindu
 • Romslig balkong
 • Gjennomgående god standard
 • God planløsning
 • Malt med tidsriktige farger
 • Innebygd garderobe
 • Ca. 5 min gange til Slependen togstasjon
 • Nærhet til Sandvika sentrum
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Måneveien 28, 1337 SANDVIKA
  Kommunenummer 3024, gårdsnummer 50, bruksnummer 33, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 21, Jongskogen Borettslag, organisasjonsnummer 954 641 961

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 33 kvm
  Totalt bruksareal: 29 kvm
  Totalt primærrom: 29 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  1. etasje 29 kvm: Entre, stue, kjøkken, bad og rom benyttet som soverom.
  I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 3 kvm i kjeller.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong.Utvendig fasader i pussede og malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30, lydklasse 35dB, kikkehull og kodelås fra Yale. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 1996. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer tilkoblet felles varmesentral.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Bad
  - Vannrør TG2: Tilførselsrør (bak inspeksjonsluke) av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Usikker restlevetid.
  - Overflater vegger TG2: Registrert riss i enkelte fliser i dusjsone.
  Kjøkken
  - Kjøkkeninnredning TG2: Bærer preg av slitasje.
  - Avløpsrør TG2: Avløpsrør av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
  Øvrige rom
  - Overflater himling TG2: Registrert noe løs puss/maling i stue.
  - Overflater gulv TG2: Ujevnheter/svikt i laminatgulv ved kjøkken.
  Tekniske anlegg - TG2 og TGU:
  - Vannbåren varme/radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
  - Ventilasjon på bad og kjøkken har fått TGU fordi det er noe usikkerhet om hvorvidt det er mekanisk eller naturlig avtrekk, samt om avtrekket fungerer tilfredsstillende. Forholdet er ikke nærmere undersøkt av takstmann og selger informerer om at det er meldt inn til styret, og de jobber med å avklare forholdet.
  Elektrisk anlegg - TG2:
  Takstmann har ikke observert synlig skader på det elektriske anlegget/utstyret. TG2 gis på grunnlag av en helhetsvurdering gitt på grunn av alder på skrusikringer og allmenne tilstand. Det anbefales en falig vurdering av det elektriske anlegget.
  Balkong - TG2:
  Registrert noe motfall til sluk(avrenning. Vann kan bli liggende igjen på balkonggulvet.
  Andre forhold TGU:
  Rom benyttet som soverom har ikke tilfredsstillende direkte rømning til friluft.
  Takstmann opplyser også om at vinduer og balkongdør er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse sammenlignet med vinduer og dører fra nyere dato.
  Det følger av selger egenerklæringsskjema:
  - Små sprekker i flisgulv
  - Skjevhet i gulv på balkong
  - Mulighet for ladeanlegg/ladeboks for elbil er under behandling av styret, og det skal bli muligheter for lading av el-bil.
  - Borettslaget holder på å etablere fjernvarme for blokken. Planer å utbedre taket på blokken.
  - Observert rotter og skjeggkre i etasjen på bakkeplan. Rentokil har gjennomført tiltak.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Måneveien 28 ligger fint til i barnevennlig og godt etablert boligområde på Jong i Sandvika. Rolig område uten gjennomgående trafikk. Boligen ligger i 1. etasje og fremstår lys og romslig med store vindusflater, praktiske løsninger og god romfordeling. Leiligheten har balkong, Egner seg godt til førstegangskjøpere. Få minutters gangavstand til Slependen togstasjon og gangavstand til Sandvika. Nærhet til søndagsåpne Kiwi Kjørbo, bare en spasertur unna!
  Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Skraastad på tlf. 902 38 773 eller så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!
  Entré:
  Inngangsparti med plass til skohylle og oppheng for yttertøy. Ytterdør av slett entredør med kikkhull og kodelås fra Yale.
  Stue:
  Fra entréen kommer du direkte inn i stuen. Stuen er malt i 2021 i tidsriktige farger og fremstår lys og luftig. Her er det plass til sofaseksjon/ TV-krok. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys og en behagelig atmosfære. Skyvedørsgardeobe på ca. 1,7 meter som gir gode oppbevaringsmuligheter. Fra stuen er det direkte adgang til en sydøst-vendt balkong på ca. 6 kvm. Balkongen egner seg godt til varme sommerdager og har utsyn mot fellesarealene.
  Kjøkken:
  Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-grepsarmatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Komfyr med keramisk platetopp fra Gram. Kjøleskap med fryser.
  Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger.
  Bad:
  Pent bad fra 2009 med flislagt gulv med varme, samt flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap i hvit slett utførsel, og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett.
  Rom benyttet som soverom:
  Rommet bli benyttet som soverom og er innredet med seng på ca. 120 cm. Rommet er malt i samme farger som stuen og skaper en hyggelig atmosfære.
  Diverse:
  Kjøper opplyser at seng, sofa og teppe kan stå igjen hvis ønskelig.
  Beboere har tilgang sportsbod og hobbyrom.

  Oppvarming

  Felles varmtvann og sentralfyring med radiatorer. Gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 08.01.1962.
  Det foreligger ferdigattest på garasje datert 05.10.1979.
  Det gjøres oppmerksom på at bygget er rehabilitert og at det er bygget 7 nye boenheter i blokken etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det er utstedt midlertig brukstillatelse datert 22.12.2011 i forbindelse med bygging av 7 nye boenheter samt endring av parkeringsareal. Brukstillatelsen gjelder for deler av tiltaket (styrekontor, styrerom, toalett, vaskeri samt felles boder). Det foreligger midlertidig brukstillatelse for fasadeendring med nye balkonger datert 13.06.2012.
  Det gjøres oppmerksom på at rommet som i dag blir brukt som soverom er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt og ikke godkjent som soverom. Takstmann opplyser om at rommet er for lite og at det ikke har tilfredsstillende nok rømningsvei for å kunne karakteriseres som et fullverdig soverom. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  02.06.1909 - Dokumentnr: 905846 - Bestemmelse om veg
  18.06.1909 - Dokumentnr: 905847 - Bestemmelse om veg
  16.03.1943 - Dokumentnr: 1175 - Bestemmelse om vannledn.
  Rettighetshaver: Knr:0219 Gnr:50 Bnr:80
  27.03.1944 - Dokumentnr: 1117 - Bestemmelse om vannledn.
  Rettighetshaver: Knr:0219 Gnr:50 Bnr:80
  02.02.1946 - Dokumentnr: 405 - Skjønn
  Vedr. Solhaugsveiens regulering.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.02.1954 - Dokumentnr: 1324 - Skjønn
  vedr. avståelse av veigrunn.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.02.1960 - Dokumentnr: 467 - Best. om adkomstrett
  05.03.1960 - Dokumentnr: 845 - Best. om vann/kloakkledn.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  15.11.1999 - Dokumentnr: 29962 - Best. om vann/kloakkledn.
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  29.10.2012 - Dokumentnr: 904322 - Erklæring/avtale
  Det kan ikke kreves ulempeerstatning ved endring av biloppstillingsplasser som er i strid med kommunens veinormal
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  14.07.2017 - Dokumentnr: 772307 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
  Bestemmelse om beplantning
  14.07.2017 - Dokumentnr: 772307 - Bestemmelse om adkomstrett
  Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
  Org.nr: 980 489 698
  28.11.2018 - Dokumentnr: 1611880 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  22.01.2019 - Dokumentnr: 90468 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Bestemmelse om adkomstrett
  02.06.1909 - Dokumentnr: 900028 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0219 Gnr:50 Bnr:15
  02.05.1953 - Dokumentnr: 910244 - Sammenslåing
  Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0219 Gnr:50 Bnr:42
  11.09.1954 - Dokumentnr: 7923 - Registrering av grunn
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:0219 Gnr:50 Bnr:113
  19.02.1964 - Dokumentnr: 992 - Registrering av grunn
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:0219 Gnr:50 Bnr:193
  19.10.1964 - Dokumentnr: 6085 - Registrering av grunn
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:0219 Gnr:50 Bnr:201
  Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til i et barnevennlig og godt etablert boligområde på Jong i Sandvika. Rolig område uten gjennomgående trafikk, da Måneveien er en blindvei. Få minutters gangavstand til Slependen togstasjon like i nærheten. 12 minutters gange til Sandvika Storsenter og sentrum som har det meste av forretninger og servicetilbud. Det er gangavstand til blant annet Jongskollen barnehage, Jong skole, dagligvarebutikken Kiwi og SATS Sandvika Panorama.
  I Sandvika finner man kaféer og spisesteder, kino, kulturhus, treningssenter, stort utvalg av dagligvarebutikker, vinmonopol og mye mer. Sandvika stasjon er et knutepunkt for kollektivtrafikk med buss, tog og flytog. Området har flere fine tur- og bademuligheter på Kadettangen og idylliske Kalvøya. Område har flott badestrender, volleyballbaner og mye mer. Kort vei også til Vestmarka og Tanumskogen.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  - Jongskollen barnehage (1-5 år) 0.3 km
  - Ås barnehage, avd. Vågebytoppen (1-5 år) 1.3 km
  - Veslefrikk barenhage (3-5år) 1.4 km
  Barneskoler:
  - Jongskole (1-7 kl.) 0.4 km
  Ungdomsskoler:
  - Bjørnegård skole (8-10 kl.) 1.1 km
  - Norges Realfaggymnas - ung.skole (8-10 kl.) 2 km
  Videregående skoler:
  - Sandvika videregående skole, 1.3 km
  - Valler videregående skole, 3.1 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 19073 kvm som tilhører borettslaget.
  Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Biloppstillingsplasser og lekeområde.

  Parkering

  Det følger av borettslagets husordensregler at hver husstand med bil har rett til en parkeringsplass. Garasje følger ikke leiligheten, men eget garasjelag fordeler plasser etter ventelister. For spørsmål eller søknad om parkeringsplass, ta kontakt på parkering@jongskogen.no. Ingen husstand kan ha flere enn 2 parkeringsplasser totalt; inkl. garasje. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Følgende reguleringsplaner gjelder for eiendommen:
  Reguleringsplan nr. 1950021, Solhaugveien fra Jongsåsv. til Snippebakken. Delareal: 4 kvm. Formål: Kjørevei.
  Reguleringsplan nr. 1954173, Jongsmarka 1.
  Delareal: 7 923 kvm. Formål: Park.
  Reguleringsplan nr. 1959055, Jongsmarka 2.
  Delareal: 8 354 kvm. Formål: Blokkbebyggelse.
  Delareal: 264 kvm. Formål: Kjørevei.
  Delareal: 176 kvm. Formål: Gang-/sykkelvei.
  Reguleringplan nr. 196260, Jong østre pars. 1-4103-105.
  Delareal: 42 kvm. Formål: Gang-/sykkelvei
  Delareal: 10 kvm. Formål: Kjørevei.
  Reguleringsplan nr. 1977029, Måneveien 28-35.
  Delareal: 708 kvm: Formål: Felles parkeringsplass.
  Delareal: 679 kvm. Formål: Felles avkjørsel.
  Delareal: 499 kvm. Formål: Felles lekeareal.
  Delareal: 333 kvm. Formål: Felles gangareal.
  Delareal: 81 kvm. Formål: Felles parkeringsplass.
  Nord for blokken ligger ubebygd tomt med gnr. 50, bnr. 393. Tomten eies av ABBL og er regulert til offentlig friområde.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3.385,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnkostnad, avdrag lån, renter og omkostninger, TV/Internett, velforening og brensel.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021 Styreleder informerer om at det ikke er planlagt noen ny økning ila. 2021, med mindre dette kommer som en følge av låneopptak ifm. takbytte.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.400,- pr. år. /1000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 535.326,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 1.927.173,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
  Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 8 614,- pr. 31.12.20
  Andel fellesgjeld er kr 130 528,- pr. 15.02.2021
  Spesifikasjon av lån:
  Lånenummer: 94907032544, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 15.02.2021: 1.85% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 285
  Saldo per 15.02.2021: 36 077 170
  Andel av saldo: 130 529
  Første termin/første avdrag: 03.12.2014 ( siste termin 03.11.2044 )

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 675 pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 2.832.335,- Av dette beløpet utgjør kr 130 528,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
  Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.490,- (ABBL)

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Cecilie Christoffersen

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Jongskogen Borettslag.
  Borettslaget består av 85 andelsleiligheter.
  Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69
  Dugnad samt trappevask må påregnes.
  Dyrehold er ikke tillatt. Besøkende til borettshaveren kan ta med dyr, men for opphold/dyrepass utover tre døgn, skal styret ha beskjed om varigheten.
  Det er felles hobbyrom og sykkelbod ved inngang i nr. 30 og er til fri benyttelse for andelseierne. Hobbyrommet kan benyttes til reparasjon av sykler, prepping av ski, oppussing av møbler, bygge olabil m.m.
  Borettslaget har to grillplasser som er utstyrt med dobbel grill - en utenfor 36 og en på lekeplassen. Grillplassene er til fri benyttelse for andelseierne.
  Felles vaskeri for beboerne. Iht. borettslagets husordensregler skal bruk av vaskeriets utstyr foretas kun med et chipkort utgitt av styret. Chipkortet er tilknyttet til en konto med brukernavn og passord i selve vaskerisystemet. For å kunne bruke chipkort i vaskeriet må brukerens konto i vaskerisystemet ha en positiv saldo. Det gjelder altså forhåndsbetaling for bruk av vaskeriet.
  Sikker innbetaling til vaskerikontoer gjøres med bankkort via systemets webside: http://vaskeri.iongskogen.no. Status på maskiner vises på websiden. Utgivelse av nytt chipkort koster 100kr.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Gjort arbeid for å sikre blokken mot inntrenging av rotter.
  - Rennovering av fasader.
  - Rørfornying.
  - Nytt callingsystem.
  - Installasjon av raskt, stabilt fibernett.
  Planlagte påkostninger:
  - Bytte tak i 2021. I følge styret skal dette it utgangspunktet bli lånefinansiert, og felleskostnadene vil i så fall økes iht. økt avdrag på lån. Hvis lån ikke blir innvilget blir det muligens ekstraordinært kapitalinnkreving. Styreleder opplyser i mail til megler at de har fått signaler om at kostnadsrammen vil bli på rundt 2.000.000,-.
  - Installere fjernvarme for ca. 330 000,- i vår. Planlagt å brukt egne driftsmidler til dette¨.
  - Installere infrastruktur fra lading av elbiler. Dette er leasing, og vil ikke medføre borettslaget nevneverdige kostnader.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  Kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget dersom medlemskap ikke er tegnet. Ved tegning av medlemskap innbetales kr 675,- pr. andelseier. Er det fler enn en andelseier (kjøper) må også medeier tegne medlemskap. Medeiers årskontingent på kr 500,- faktureres sammen med ordinære felleskostnader i januar hvert år.
  Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Fastpris: 25.000,-
  Tilrettelegging kr 15.900,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 16.000,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 11-0003/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR11.213

  Dato

  Sist oppdatert: 08. mars 2021 kl. 12:09

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.