Solgt: 4 900 000 kr

Gamle Ringeriksvei 140J

4 950 000 kr
66 m²
2 soverom
Åpen stue / kjøkkenløsning
Mats Lund
Presenteres av
Mats Lund
MILJØTUNET PÅ ØVERLAND
Nydelig 3-roms fra 2013 på rolig og barnevennlig område! *Trappefri adkomst *Garasje *Terrasse og hage *Marka som nabo!
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Omkostninger
  125 092 kr
 • Totalpris
  5 025 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 184 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gamle Ringeriksvei 140J hvor vi har gleden av å vise en tiltalende og attraktiv gjennomgående 3-roms fra 2013 i naturskjønne omgivelser på Øverland / Haslum. Her bor du i et barnevennlig og markanært boligområde, med kort vei til barnehager og skoler, Bekkestua sentrum, og naturen. Leiligheten ligger i 1. etasje i rekkehusblokk og har en enkel trappefri adkomst, og passer ypperlig for unge, barnefamilien eller eldre.
Høydepunkter:
- Moderne og tidløs arkitektur
- Lys og hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning
- Lekkert baderom
- 2 soverom
- Terrasse fra stue på 8 kvm
- Flott hageflekk
- Terrasse fra inngangsparti på 12 kvm
- Marka og buss "rett utenfor døren"
- Garasjeplass med lader (22 kwh)
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Ringeriksvei 140J, 1356 BEKKESTUA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 23, bruksnummer 43, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 77 kvm
Totalt bruksareal: 71 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Leilighet 71 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 66 kvm: Entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc
Sekundærrom:
Leilighet:
1. etasje 5 kvm: Bod/ teknisk rom
+ Overbygget terrasse på 8 kvm med adkomst fra stue.
+ Overbygget terrasse på 12 kvm ved inngangsparti.
I tillegg disponerer boligen en utvendig sportsbod på ca 5,6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2021 utført av Alexander Hotvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygning generelt:
- Fundamentert i betong på fjell/steinmasser.
- Yttervegger i trekonstruksjoner, utvendig kledd med panel.
- Vinduer og verandadører med isolerglass.
- Saltak, tekket med betongtakstein.
- Garasjeanlegg i betong.
- Trappefri adkomst til leiligheten.
Innvendige dører:
3-speils folierte dører.
Terrasse:
Terrasse i trykkimpregnert tre ut fra stue. Overbygget med overliggende veranda. Overbygget platting i trykkimpregnert tre ifm. inngangsparti.
VVS:
- Rør i rør anlegg - fordelerskap er plassert på bad. Felles varmtvann fra flisvarmeanlegget.
- Felles flisvarmeanlegg. Vannbåret gulvvarme med termostatstyring på rommene.
- Balansert ventilasjon. Aggregat står plassert i teknisk rom. Nivåregulator på vegg til bad.
- Vanntåkeanlegg. Pumpesentral står i teknisk rom. Service og kontroll en gang pr. år - utføres i regi av sameie. Felles, seriekoblet varslingsanlegg for hele bygget.
Elektriske anlegg:
Sikringsskap med vippeautomater. Hovedsikring på 4x32 amp. 400Volt. Overspenningsvern.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Sammendrag av selgeres egenerklæring:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Byttet dusjdør. Arbeid utført av Fornebu Rør AS.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja.
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?: Sett ett par små biller i fjor sommer, ikke observert i etterkant.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?: 1: Rens av ventilasjonssystem i 2021. 2: Feilkobling av varslingsanlegg, fulgt opp av styret i sameiet i 2021. Arbeid utført av: 1: Ventirens. 2: NOBY/Borge elektro.
- Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?: Ladeboks fra grønn kontakt på garasjeplass.
- Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som: rotter, mus, maur eller lignende?: Mus observert ifølge sameiet, feller satt ut i regi av de. Har dog ikke observert noe i nærheten av seksjonen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i 1. etasje i rekkehusblokk og har en enkel trappefri adkomst, og passer ypperlig for unge, barnefamilien eller eldre. Her bor du med marka som nærmeste nabo, men fortsatt kort vei til skole og barnehage, Bekkestua og offentlig kommunikasjon. Leiligheten fremstår lys og hyggelig og har en flott planløsning bestående av en romslig entré / gang, lys og hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, baderom og innvendig bod. Fra stuen har du utgang til en nydelig, overbygget terrasse på 8 kvm med hageflekk, og ved inngangspartiet har du en hyggelig overbygget terrasse på 12 kvm. Utvendig disponerer også boligen er praktisk bod på ca. 5,6 kvm.
Kjøkken:
Lyst og pent kjøkken innredet med hvite profilerte fronter på over- og underskap, laminat benkeplate med nedfelt rustfri 1,5 kum, veggfliser over benkeplaten og lys under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer bestående av komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Det er kjøkkenavtrekk montert skap over platetopp. Kjøkkenet har også en stor og fin kjøkkenøy. Følgende hvitevarene følger med: komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Bad:
Lekkert baderom med flislagt gulv med varme, fliser på vegger og takplater med downlights i himling. Badet er innredet med veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin, dusjnisje med dusjdør i glass og servantinnredning med skuff under. Det er montert speil og lys over servanten.
Innvendige overflater:
Gulv:
Betongdekke med parkett. Fliser i entré og bad. Vannbåren varme i alle rom.
Vegger:
I hovedsak malt glassfiberstrie. Fliser i bad.
*Malt stue, gang og hovedsoverom i 2020.
Himling:
Malte plater i himling. Takplater med downlights i bad.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme tilknyttet bioenergianlegg, flisfyringsanlegg. Felles varmtvann (A-konto).
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.11.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
- Dagboknr 764002, tinglyst 17.09.2012, type heftelse: Bestemmelser om rett til å innkreve og motta anleggsbidrag for Øverland Miljøtun.
- Dagboknr 772488, tinglyst 19.09.2012, type heftelse: Tinglyst bestemmelse om vann- og avløpsledning på eiendommen. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
- Dagboknr 772592, tinglyst 19.09.2012, type heftelse: Tinglyst bestemmelse om rett for Oplandske Bioenergi AS til å legge og ha liggende ledningsnett for levering av fjernvarme over og gjennom gnr. 23, bnr. 43, 44 og 28. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
- Dagboknr 501508, tinglyst 19.06.2013, type heftelse: Tinglyst bestemmelse om rett til kjørbar adkomst over gnr. 23, bnr. 19 og bnr. 2. Ansvaret for drift og vedlikehold er hjemmelshaver til gbnr. 23/43. Nåværende og fremtidige eiere og hjemmelshavere til eiendommen gnr. 23, bnr 43 har plikt til å drifte og vedlikeholde veien, avfallsarealet og øvrig tilstatende areal i en bredde 2,5 m fra kant veibane ut mot offentlig vei.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Tinglyst rettighet på eiendommen:
- Dagboknr. 589716, tinglyst: 12.07.2013. Gjelder urådighet som hefter i gnr.23, bnr. 43, snr. 43-62.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Sameiet leier grunn til lekeplass tilrettelagt for ballspill av Det kongelige selskap til NORGES VEL. Leieavtalen er felles med sameiene Edelgrantunet og Edelgranlia. Drift og vedlikehold er sameienes ansvar.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en svært hyggelig og naturskjønn beliggenhet på Øverland nær Bekkestua. Nærområdet har gode rekrasjonsmuligheter sommer som vinter, med flotte turstier og naturen rett utenfor døren. Turstiene fører blant annet til Dælivann, Kolsåstoppen og Sæteren Gård. Det er også fine stier mot Østernvann og Bogstadvannet. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og kort vei til Kolsås skisenter. Du har for øvrig også treningsmuligheter på fotballbanen eller i Tufteparken nedenfor boligtunet.
Området byr på generelt mange aktivitetsmuligheter, blant annet med golfbaner på Haga og Grini. Like ved leilighetene ligger Godthaab Helse og Rehabiliteringssenter som kan tilby blant annet middagsservering, kulturkafé, varmtvannsbasseng og treningsrom i hyggelige omgivelser.
Det er også kort gangavstand til bussholdeplassen "Åsterud" som går retning Bekkestua, Lysaker og Oslo. Her går også Flybussen.
Bekkestua tilbyr et rikt handelssenter med forretninger og servicetilbud samt offentlig kommunikasjon som buss, flybuss, T-bane og trikk. For øvrig ligger Haslum kirke, en av Bærums eldste, i nærområdet. Ellers ligger Bærums Verk en kort kjøretur unna. Der tilbys det servicefasiliteter, spisesteder, butikker samt aktiviteter for familien. For et større handelssentrum ligger Sandvika sentrum en liten biltur unna med svært mange forretninger og servicetilbud i et av nordens største storsenter

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Bærumsmarka FUS barnehage
- Øverland barnehage
- Åsterud barnehage
- Ekrekroken barnehage
- Blåklokken familiebarnehage
Barneskole:
- Haslum
Ungdomsskole:
- Bekkestua
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 12 300,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesområdet har asfalterte gangveier, grøntareal og lekeplasser. Fra terrassen på stue siden er det utgang til gressbelagt hageareal. *Leiligheten har i henhold til seksjoneringsbegjæringen eksklusiv bruksrett til hage utenfor seksjonen med vedlikeholdsplikt. Hagen utenfor terrassen er beplantet med gressplen.

Parkering

Medfølger en parkeringsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Det er montert ladeboks på 22 kwh/32 amp for el-bil på garasjeplassen. Gjesteparkering i ytterste del med lademulighet på noen av plassene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplaner:
- Eiendommen er regulert til "konsentrert småhusbebyggelse" (12 725 kvm) og "kjørevei" (55 kvm) i henhold til reguleringsplan "Øverland Vestre, gnr. 23, bnr. 2 mfl." med planID 2001005 med ikrafttredelse 28.09.2005.
- Eiendommen er regulert til "kjørevei" (4 kvm) i henhold til reguleringsplan "Gml Ringeriksvei, Kirkev/Stein gård" med planID: 1981008 med ikrafttredelse 25.08.1982.
Kommuneplan:
I henhold til "Kommuneplanens arealdel 2017-2035", med planID: 201601 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (12 729 kvm), "hensyn landskap" (12 784 kvm), "bevaring kulturmiljø" (60 kvm) og "nåværende landbruk-, natur og friluftsformål samt reindrift" (55 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018.
Kommuneplan under arbeid:
Kommunedelplanens arealdel 2035-2040 med planID 201702 er planlegging igangsatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Planer i området: Det er igangsatt planlegging av detaljregulering av jordet nedenfor FUS barnehagen. Det foreligger fremtidige planer for småhusbebyggelse tilsvarende Øverlandstunet på området. Se planID: 2015024

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 184,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, energi, TV/bredbånd, drifts- og vedlikeholdskostnader m.m..
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Parkering kr. 100,-
- Energi kr. 368,-*
- Forsikring kr. 130,-
- Renseanl. kr. 211,-
- Felleskostnader kr. 1.669,-
- V/Avløp kr. 336,-
- TV/Bredb. kr. 370,-
Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.
*Sameiet er tilknyttet bioenergianlegg, flisfyringsanlegg. Målere avleses ved eierskifte som foretar avregning årlig.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3 600,- pr. år. / 3 260 kwh. pr. år. (Kostnad stipulert på bakgrunn av forbruk).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 281 242,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 612 471,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 16 268,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2020

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 075 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Svendsen og Maren Yttersian Sletta

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Øverlandstunet, med sameiebrøk 70/4272.
Sameiet består av 42 leiligheter og 21 næringsseksjoner (garasjeseksjoner).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger / vedlikehold de senere år:
- Innkjøp av ny garasjeport.
- Nytt postkassestativ
Planlagte påkostninger:
- Sameiet skal koble seg på det kommunale anlegget, fremfor å benytte renseanlegg. Arbeidet har en ventet oppstart rundt påsketider, og det er forespeilet en estimert kostnad på kr. 800 000,- som fordeles på 5 parter. Det er p.t. uvisst hvordan dette skal løses økonomisk, og sameiet må ha endelig kostnad før dette bestemmes.
I følge opplysninger fra styret har det vært enkelt observasjoner av skjeggkre i noen leiligheter. Dette har blitt behandlet med limfeller i mange av husrekkene. I en leilighet i hus 6 (samme rekke som 140J) har det vært sanert. På fellesområdene (ute) er det observert noen rotter og mus. Det har ikke vært et stort problem, men det er satt ut feller.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 3.125,- pr. påbegynte time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0050/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2150

Dato

Sist oppdatert: 15. november 2021 kl. 13:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.