Haneborgveien 97B

 • Etasje
  2
 • Byggår
  2019
 • Soverom
  2
 • Primærrom
  42,7 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse

FJELLHAMAR: Nyere 2R i andre etasje - Hvitevarer - Innglasset Balkong - Fyring og VV ink - Garasje m/elbil lader!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Utleiemegler Krogsveen , avd. Lillestrøm
mobil 97697172
telefon 63806984

Send e-post
Bestill leievurdering

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Haneborgveien 97B, 1463 FJELLHAMAR
Gårdsnummer 107, bruksnummer 1131, seksjonsnummer 10, kommunenummer 3029

Utleier

Rune Skjæret og Stine Mokal Skjæret

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger nært til Østmarka med badevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter. 

Området har kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til tursti langs Langvannet, flotte bademuligheter ved Vesletjernet med nyetablert turløype rundt vannet, samt flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. 

Fjellhamar Torg er ferdigstilt noe som har løftet inntrykket til hele området. Her er det ny bebyggelse med boliger og butikker som påvriker nærområdet positivt. 
Her finner du alt fra apotek, cafe, en stor dagligvarebutikk med ferskvaredisk, frisør og Fjellhamar Pizza & grill. Alt ligger kun et lite minutt fra inngangsdøren til leiligheten. 

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd på Fjellhamar med Fjellhamar stasjon ca 2 minutters gange fra leiligheten. Her når du Oslo S på 22 minutter og Lillestrøm på kun 7 min! Fjellhamar stasjon har også et busstopp som tar deg bla. til Metro Senter på kun 12 minutter. Metro Senter kan by på bla. vinmonopol, Sats og et rikt utvalg av forretninger.

Lørenskog kommune har flere gode aktivitetstilbud med bl.a. flere aktivitets-/kultur/fritidsklubber, mange idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans-/drama-/teatergrupper, speidergrupper, med mer.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. Her er også Aktivitetshuset Volt, som tilbyr både leksehjelp, kafé og diverse fritidstilbud.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til Mønevann. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. 

Avstander med bil:
5 min til Strømmen
12 min til Lillestrøm
15 min til Oslo
25 min til Gardermoen

Innhold

Totalt bruksareal: 46,8 kvm
Totalt primærrom: 42,7 kvm
Arealet er innhentet fra matrikkel. Avvik kan forekomme. 

Leiligheten ligger i andre etasje.

Innhold:
Entre, innvendig bod, bad, soverom, stue & kjøkken. Utgang til balkong.
Det medfølger også en sportsbod og en garasjeplass i kjeller. Garasjeplassen har el-billader.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeskjeller.

Standard

Haneborgveien 97B er en attraktiv og svært innholdsrik leilighet med god standard. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning, fordelt over et plan av god størrelse.

Verdt å merke seg:
- Nyere leilighet fra 2019
- God standard
- Garasjeplass med el-bil lader
- Praktisk bod i kjeller og i leiligheten
- Romslige balkong
- Heis
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Innvendige overflater:
Vegger: Sparklet og malt gips/betongvegger i lyse farger. Fliser på badet.
Gulv: Parkett eik 3 stavs og fliser på badet
Himling: Sparklet og malt. Noe nedsenket himling rundt ventilasjon.

Entre:
Romslig og tiltalende entrè som fremstår i lyse farger.Her medfølger det en praktisk innvendig bod som gir gode lageringsmuligheter for alt av ytterklær, med mer.

Badet
Badet har høy moderne standard med flislagt utførelse. Lys baderomsinnredning og fritthengende med servant og skuffer. Dusjhjørne med glassdører med herdet glass. Vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskmaskin og vaskemaskin vil medfølge. Det er gulvvarme i gulv.

Soverom
Lyst og romslig soverom med god plass til en dobbeltseng, 180 cm,med tilhørende møblement. Det vil medfølge garderobesskap.

Kjøkken & Stue
Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med naturlig lys. Det gir en luftig romfølelse. Kjøkkeninnredning har hvite fronter og laminat benkeplate. Det er både skap- og benkeplass. Det medfølger integrerte hvitevarer med platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er plass til en spisekrok og sofagruppe med tilhørende møblement.

Fra stue & kjøkkenet har du utgang til en romslig innglasset balkong hvor det vil være plass til en sittegruppe med mer.

Oppvarming

- Fjernvarme via radiatorer.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.860,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 08.02.2021 og utløper: 08.02.2021.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0012/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.2112

Dato

Sist oppdatert: 04. mars 2021 kl. 09:19

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon
Mobil 97697172
Send epost

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.