Solgt: 5 100 000 kr

Daas gate 5B

4 850 000 kr
41 m²
1 soverom
Velkommen til Daas gate 5B! Presentert av Morten Møller-Olsen v.Eiendomsmegler Krogsveen
Morten Møller-Olsen
Presenteres av
Morten Møller-Olsen
Briskeby
Meget lekker og lys 2-roms selveier i indre gård| Sørøstvendt balkong |Takhøyde på 3 meter | Klassiske detaljer |Peisovn
 • Prisantydning
  4 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  40 519 kr
 • Omkostninger
  123 592 kr
 • Totalpris
  5 264 111 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1891
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  41 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 398 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Daas Gate 5B. En meget lys og lekker 2-roms selveier beliggende rolig til, på flotte Briskeby. Leiligheten har en flott, sørøstvendt balkong på 4 kvm mot bakgård, og kan videre skilte med blant annet takhøyde på hele 3 meter, stukkatur, rosett og peis, Leiligheten har en meget god og praktisk planløsning med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Store vindusflater i leiligheten tilfører en naturlig belysning. Dette er en leilighet hvor det klassiske møter det moderne. Leiligheten ligger skjermet til i indre gård, helt uten støy fra gaten. En sosial, innholdsrik og sjarmerende leilighet som bør oppleves
-Ettertraktet adresse
-HTH kjøkken fra 2014
-Bodplass på hele 9 kvm som gir godt med oppbevaring

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Daas gate 5B, 0259 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 213, bruksnummer 76, seksjonsnummer 10, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 46 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm
Primærrom:
2. etasje 41 kvm: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og soverom
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 9kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.05.2021 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss kjeller og loft. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Etasjeskillere er oppført som trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Saltakskonstruksjon tekket med plater/stein. Trapper og repos i oppgang er utført av støpejern og tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
- Ventilasjon: Leiligheten har ingen tilluftsmuligheter annet enn å sette vinduene i luftestilling. Dette ansees ikke som et problem, så lenge brukere av boligen er klar over dette og kompenserer dette med å lufte med vinduer.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Daas Gate 5B. En meget lys og lekker 2-roms selveier beliggende rolig til, på flotte Briskeby. Leiligheten har en solrik, sørøstvendt balkong på 4 kvm mot bakgård, og kan videre skilte med blant annet takhøyde på hele 3 meter, stukkatur, rosett og peis, Leiligheten har en meget god og praktisk planløsning med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Store vindusflater i leiligheten tilfører en naturlig belysning. Dette er en leilighet hvor det klassiske møter det moderne. Leiligheten ligger skjermet til i indre gård, helt uten støy fra gaten. Dette er en leilighet som må oppleves!
Stue:
Et fantastisk oppholdsrom med god plass til sofagruppe og spiseplass. Stuen har delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Flotte, klassiske detaljer som stukkatur, rosett og peisovn. Store vindusflater i kombinasjon med den svært sjenerøse takhøyden på hele 3 meter, gir leiligheten en særdeles luftig og god atmosfære. Stuen har malt parkett, og slette veggflater malt i en delikat farge. Fra stuen har man direkte tilgang til leilighetens flotte fasilitet - en 4 kvm sørøstvendt balkong.
Kjøkken:
Stilren og lekker HTH-kjøkkeninnredning fra 2014 med hvite fronter og håndtak i stål. Et innholdsrikt og velutstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, ovn og induksjon platetopp. Kjøkkenet har videre nisje til kjøl/frys, ventilator over platetoppen, samt sort komposittkum og ett-greps blandebatteri. Heltre eik benkeplate. Stort vindu med hyggelig utsyn mot bakgård.
Balkong:
Hyggelig sørøstvendt balkong på ca. 4 kvm, med utgang fra stuen. Her kan man nyte en god frokost, lunsj eller tidlig middag, med sol fra ca. kl. 10.00-15.45, iht. selger. God plass til utemøbler. Konstruksjonen er utkraget og bygget i stål med impregnerte terrassebord på gulv/dekke. Tofløyet balkongdør er fra 2012 og utført med 2-lags isolerglass.
Bad:
Stilrent og tidløst bad fra 2007 med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler i gulvstøp. Badet er innredet med dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett og servantskap. Sluk er plassert i dusjsonen med banemembran synlig klemt til sluket med tilhørende klemring. Nedsenket gipshimling.
Soverom:
Leiligheten har ett soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommet har gode vindusflater utført med 2- lags isolerglass som gir godt med naturlig lys. Lekker en-stavs eikeparkett på gulvet. Soverommet er malt i en lun og delikat blåfarge, og har i tillegg en murvegg som gir rommet et fint særpreg.
Entré:
Velkommen inn! Hyggelig og innbydende entré med praktisk oppheng for ytterklær. Porttelefon med fjernåpner og sikringsskap er plassert i entreen. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.
Himling: Rabbitzhimling med stukkatur og rosett i stuen, perlestaffpanel på kjøkken og i entré/gang. Takessplater på soverommet.
Gulv: En-stavs eik parkett på soverommet, ellers malt parkett og tregulv.
Vegger: Malte slette flater, strie og perlestaffpanel.
Diverse:
- Vinduer: Vinduer er fra 2010 og utført med 2-lags isolerglass.
- Varmtvannsbereder fra 2014 er antatt plassert i rom over kjøleskapet.
- Sikringsskapet er plassert i entré/gang.
- Hovedsikring og måler er plassert i hovedtavle.
- Porttelefon med fjernåpner.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes elektrisk i tillegg til hjørnepeis i stuen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 12.10.1891 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Det har siden byggeår blitt satt inn bad, og satt opp balkonger.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 07723-3/105, tinglyst 14.04.1976, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet pålydende kr 5.000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelse om benyttelse.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Svært ettertraktet og sentral beliggenhet på Briskeby, perfekt for deg som ønsker å bo midt i smørøyet, men samtidig godt hevet over områdets travelhet og yrende liv.
Med Bogstadveien rett i nærheten har man alt i umiddelbar nærhet. Gaten er en av landets beste handlegater og tilbyr et rikt utvalg av shoppingmuligheter, dagligvareforretninger, kaféer, bakerier, restauranter osv. Her kan man leve det enkle liv. Flere gode dagligvareforretninger i umiddelbar nærhet (KIWI, Rema og Joker).
Det er god tilgang til flere parker. Populære Frognerparkern ligger rett i nærheten, men det er også gangavstand til Slottsparken. For de som ønsker å trene innendørs er det flere treningssentre i området. På Bislett Stadion er det også gratis innendørs løpebane. Ønsker man heller å nyte marka tar T-banen deg raskt til Gaustad, Frognerseteren eller Sognsvann som er flotte utgangspunkter for markas unike nettverk av turveier.
Leilighetens sentrale beliggenhet gjør at det er gangavstand til flere av byens mest populære områder. Her kan man nå Bislett, St.Hanshaugen, Solli Plass og Sentrum med Karl Johans gate og videre ned til Aker Brygge og Tjuvholmen på få minutter.
Offentlig kommunikasjon ligger rett rundt hjørnet, med trikkestopp og bussforbindelser på Riddervolds plass. Videre er det kort avstand til Solli plass med både trikk og flere bussruter, samt Nationaltheatret stasjon med trikk, buss, tog, flytog og T-bane som tar deg i alle retninger både i og utenfor Oslo. Flytoget stopper på Nationaltheatret.
For de som skal studere i byen er det gangavstand til både Blindern, Høyskolen i Oslo og Universitetet. I tillegg tar t-banen deg raskt til BI-Nydalen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 462,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Kjente byggesaker i området:
- I Eilert sunds gate 13 skal det være ombygging av to leilighet i 2. etasje, samt gjøre verksted om til en ny bolig. Se planinnsyn på Oslo kommunes hjemmeside, saksnummer: 202017046 og 202017047
- I Eilert Sunds gate 32A og B skal det gjøres fasadeendringer, refundamentering og etablere ny balkong samt takterrasse. Se planinnsyn på Oslo kommunes hjemmeside, saksnummer: 201503670
Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren, kommunen eller fylket før igangsetting. Dette gjelder i hovedsak endring av fasade
Kontakt megler for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 398,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring, avdrag/renter lån og forretningsførsel og forretningsførsel.
Fellesutgiftene justeres normalt en gang årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 6.999,- pr. år. / 6.873 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 037 939,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 736 580.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 2.759,- pr. 28.04.2021
Andel fellesgjeld er kr 40 519,- pr. 28.04.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 812.524,- pr. 28.04.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12123321764, DNB Bank ASA
Rentebetingelser: 3.35% pa.
Siste termin forfaller: 01.07.2031
Avdragsfrihet: Ingen

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.014.111,-. Av dette beløpet utgjør kr 40 519,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Silje Iselin Haukeland

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og Leiligheten er tilknyttet Sameiet Daas gate 5 sameie, med sameiebrøk 38/762 .
Sameiet består av til sammen 17 boliger.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt ved styrets godkjenning.
Foretatt påkostninger de senere år:
- 2014: Det er montert nytt lokk på kum i bakgård, samt lagt betongheller på dekke i bakgård.
- 2016: Hull i boder B-blokk tettet og rottesikret. Beslag lagt på tak ut mot Daasgt, og mellom byggene (ikke mot bakgård) for å sikre isfall.
- 2017: Skriftet til oppgradert avfukter i kjeler begge bygg.
- Ellers kun generell drift og vedlikehold.
Planlagte påkostninger:
Det er iht. styreleder innhentet anbud på rehabilitering av fasade. Kostnadsomfanget på dette er per. 26.05.2021 ikke avklart. Dette vil finansieres enten med lån eller ekstraordinær innbetaling.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,90% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0134/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21134

Dato

Sist oppdatert: 01. november 2021 kl. 12:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.