Solgt: 6 750 000 kr

Gamlehagen 21

5 500 000 kr
70 m²
2 soverom
- Velkommen til Gamlehagen 21 -
Lambertseter
Lys og tiltalende 3-roms hjørneleilighet med heis, garasjeplass og solrik balkong. Trafikkskjermet og sentralt
 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  3 235 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  6 892 077 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  70 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 896 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og velholdt 3-roms hjørneleilighet fra 2003 med flott beliggenhet innerst i en liten blindvei - grensende til villabebyggelsen på Nordstrand. Usjenert og meget sentralt med gangavstand til alt området har å by på bla.; Lambertseter senter, offentlig kommunikasjon, turområder, matbutikker, og et rikt fritidstilbud. Stille og trafikkskjermet boområde med store felles grøntarealer rundt eiendommen.
En hyggelig leilighet med åpen og arealeffektiv planløsning, og med innredning og fargevalg i en lys og tidløs stil. Leiligheten ligger usjenert til i 3. etasje og har trappefri adkomst via heis, og inneholder: kjøkken, kombinert spisestue og stue med utgang til sydvestvendt balkong på 8 kvm. 2 gode soverom, romslig flislagt baderom, og en romslig entré. Garasje og bodplass.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamlehagen 21, 1151 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 159, bruksnummer 366, seksjonsnummer 57, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 79 kvm
Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Primærrom:
3. etasje 70 kvm: Entré, stue, kjøkken, baderom, 2 soverom.
Sekundærrom:
3. etasje 2 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 5,5 kvm i fellesarealer i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller, oppført i 2003. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av fasadeplater og teglsteinsflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp. Entredør av typen trefiber har brannklasse B-30 og lydklasse 35 dB samt kikkehull og dørpumpe. Vinduer og balkongdør fra 2002 med trerammer og 2-lags glass.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder bomlyd i enkelte fliser på bad og noe svakt fall til sluk. Gulvet har noe bruksslitasje.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og velholdt 3-roms hjørneleilighet fra 2003 beliggende innerst i en liten blindvei grensende til villabebyggelsen på Nordstrand. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til alt området har å by på bla.; Lambertseter senter, offentlig kommunikasjon, turområder, matbutikker, skole og et rikt fritidstilbud. Stille og trafikkskjermet boområde med store felles grøntarealer rundt eiendommen.
En hyggelig hjørneleilighet med en åpen og arealeffektiv planløsning. Leiligheten ligger usjenert til i 3. etasje og har trappefri adkomst via heis, og inneholder: kjøkken som ligger i åpen løsning til spisestue og stue, sydvestvendt balkong med hyggelig utsyn over grøntarealer. 2 gode soverom, pent og romslig flislagt baderom, og en romslig entré. Hele leiligheten, foruten badet, har 3-stavs eikeparkett på gulv. De store vindusflatene sørger for at leiligheten bades i lys, og bidrar til å gi en god romfølelse. Dette er en lys og luftig leilighet som anses for å være meget attraktiv i et hyggelig og ryddig sameie.
Entré/gang:
Fra felles oppgang og inn i boligen blir man møtt av en innbydende og romslig entré med god plass til yttertøy i skyvedørsgarderobe.
Kjøkken:
Et pent og praktisk kjøkken som ligger i åpen løsning til stue og spisestue. Kjøkkenet er innredet med hvite fronter, og har godt med skap- og benkeplass, og fremstår som meget funksjonelt. Kjøkkenet er utrustet med komfyr og kjøl/frys, samt opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer følger boligen.
Stue og spisestue:
Kombinert stue og spisestue – som er nettopp det: her er det nok av plass til begge deler. God plass til sofa og spisebord, samt tilhørende møblement. De store vindusflatene understreker det luftige i rommet, og skaper et rom med høy trivselsfaktor. Utgang fra rommet til sydvestvendt balkong.
Balkong:
Fra stuen/spisestuen er det utgang til solrik og usjenert balkong. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. Her er det god plass til sittegruppe og grill. En flott uteplass som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute. Hyggelig utsyn over grøntarealer fra balkongen.
Soverom:
Det er to gode og romslige soverom i leiligheten: et med inngang fra entréen og et fra stuen. Hovedsoverommet, med inngang fra stuen, er stort og har direkte adkomst til baderommet. Det andre soverommet er litt mindre enn hovedsoverommet, men også her godt med plass til både seng og skrivebord, og med direkte adkomst til bod/walk-in closet.
Bad:
Romslig flislagt baderom som er utrustet med heldekkende servant med tilhørende skap, dusj med dusjdører i glass, wc, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekablene i gulvet sikrer varme tær på kjølige morgener. Baderommet har adkomst både fra hovedsoverommet og fra gangen.
Kort oppsummert:
Dette er en meget lys og hyggelig leilighet med meget flott intern beliggenhet. Et veletablert og meget attraktivt boligområde hvor man har alle forutsetninger for å kunne trives særs godt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.11.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 9731, tinglyst 19.02.1998:
Erklæring/avtale. Gamlehagen er regulert bredere enn dagens bredde. Dersom kommunen krever det skal sameiet opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn. Dagboknr 44227, tinglyst 01.08.2001:
Bestemmelse iflg. skjøte. Sameiet har plikt til å ha gjerde. Kommunen gis rett til å ha nettstasjon og ledninger på sameiets tomt.
Dagboknr 76182, tinglyst 05.12.2001:
Bruksrett. Allmenheten gis rett til ferdsel over sameiets tomt (gangveien).
Dagboknr 14125, tinglyst 07.03.2003:
Erklæring/avtale. Beskriver seksjonens tilleggsdeler: garasje og bod.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Lambertseter, med umiddelbar nærhet til diverse servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Lambertseter er et meget populært boområde med nærhet til bl.a. store fri- og skogområder, lekeplasser, fritidstilbud, treningssentre, barnehager, skole, offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud. Kun et steinkast unna Lambertseter Senter som kan by på et bredt utvalg av butikker og caféer, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra kino.
T-bane rett i nærheten på Lambertseter stasjon. Reisetid med T-bane fra Lambertseter til sentrum er ca. 19 minutter.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til store friområder og lokal lysløype. Nærhet også til Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider.
Kort vei også til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole. Flere badeplasser langs fjorden.
Det er et virkelig rikt mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kort avstand til områdets to lokale alpinbakker - Sloreåsen (Ljan IF/Ljan Alpint), og Leirskallen (Nordstrand Vintersportklubb).
Nordstrand IF holder til på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre, men har også allsport-tilbud til funksjonshemmede og egen triatlongruppe . Nye Nordstrand Arena stod ferdig august 2018. Her finner man treningssenter, kurs-/konferanselokaler og man kan i tillegg kjøpe både lunsj og middag til en billig penge i «Storstua».
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) er en av landets fremste svømmeklubber og holder til i svømmehallen på Lambertseter Bad. Svømmehallen er åpen for publikum alle dager.
På Nordstrand er det flere foreninger for turn, dans, kor og det lokale speiderlaget.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening (LIF) med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter har grupper for fotball, friidrett, håndball, innebandy, badminton og mer.
Ormsund Roklubb på Malmøya.
Nordstrand turn ved Leirskallen
Dans i Step up Studio på Lambertseter
Treningsstudio: Sats på Karlsrud og Lambertseter, BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og treningssenter i Nordstrand Arena

Adkomst

Adkomst fra Lambertseterveien inn Gamlehagen, som er en liten blindvei.

Barnehager, skoler og fritid

Gamlehagen 21 sogner til Lambertseter barne- og ungdomsskole. Flere kommunale og private barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 7.831 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer med beplantning og sittegrupper i et solrikt og rolig miljø. Asfalterte adkomstveier.
Utgang fra stue/spisestue til sydvestvendt, solrik og overbygget balkong på 8 kvm. med hyggelig utsyn. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. Her er det god plass til sittegruppe og grill. En flott uteplass som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass (merket nr. 57) i felles garasjeanlegg. Flere gjesteplasser på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3278 datert 19.11.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.11.1991.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 896,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og bredbånd (grunnpakke), trappevask, garasje, strøm til fellesarealer, kommunale avgifter, forretningsførsel og bygningsforsikring.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles på følgende måte:
Brannvarsling innkrevd fra eiere: kr. 115,-
Kabel TV og Internett kr. 409,-
Felleskostnader: kr 2.342,-
Garasje: kr. 30,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 189 393,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 281 814,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 718,- pr. 31.12.2020
Sameiet har ikke lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.638.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Andreas Elders, Johannes Elders og Marianne Robertsen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Nyhagen boligsameie, med sameiebrøk 72/5453.
Sameiet består av 74 seksjoner.
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22809595.
Dugnad må påregnes.
Eiere som har dyr ved innflytting vil normalt få tillatelse til å beholde dyret så lenge dette ikke er til plage for andre beboere. Ved gjentatte klager på et dyr, kan styret beslutte å forby dyreholdet. Eiere som vil anskaffe nye dyr skal melde dette til styret minimum 3 uker før anskaffelse. Før styret tar en avgjørelse vil saken tas opp med de nærmeste 4 naboene til eieren som vil anskaffe dyr.
Sameiet skal ha en seniorprofil.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018:
- Malerarbeid
- Utbedring av sameiets elektriske fellesanlegg etter kontroll som ble foretatt i 2017.
- Omlegging og utbedring av sluk på alle takene.
- Felling av trær nord for Gamlehagen 15.
2015:
- Gulvene i trappegangene i nr 21 og 23 ble skuret opp og bonet.
- Kjellergulv i fellesarealer, søppelrom, bøttekott og søppelrom ble malt.
- Garasjeportene i nr 15, 17 og 19 ble utbedret i tråd med sikkerhetsforskriftene.
- Ny beplantning på fellesområdet.
- Motorene til garasjeportene i nr. 19 og 17 ble byttet.
- Tettet tak i toppetasje.
- Nytt portneråpneranlegg i nr. 19.
- Reparasjoner i ventilasjonsanlegg.
Planlagte påkostninger:
Ingen større vedlikeholdsprosjekter er planlagt ifølge styreleder.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. påbegynte time.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0095/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2195

Dato

Sist oppdatert: 19. november 2021 kl. 11:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.