Solgt: 3 400 000 kr

Reidar Bakkes veg 20

3 450 000 kr
66 m²
2 soverom
Krogsveen v/Eirik Hermansen presenterer Reidar Bakkes veg 20!
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Jessheim
Tiltalende og romslig 3-roms eierleilighet i 4. etasje | Balkong | Garasje og biloppstillingsplass | Nærhet til sentrum
 • Prisantydning
  3 450 000 kr
 • Omkostninger
  87 592 kr
 • Totalpris
  3 487 592 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 857 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Reidar Bakkes veg 20 er en pen og innbydende leilighet med en god og romslig planløsning. Her får du to romslige soverom, et stort bad med varmekabler og plass til vaskemaskin, balkong på ca 6,5 kvm og to parkeringsplasser. Leiligheten er oppført i 2020 og bærer preg av å være godt vedlikeholdt. Tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer og frittstående kjøleskap.
Sameiet Åsmoen 1 er beliggende på Åsmoen, ca 3 km fra sentrum, og kun 150 m til nærmeste bussholdeplass. Det er ca. 5 min med bil til Jessheim sentrum med de aller fleste fasiliteter. Her finner du kjøpesenter, kulturhus, kino, restauranter. treningssenter etc. Et godt fritidstilbud i kommunen generelt, gode tur- og friluftsmuligheter i nærområdet med kort avstand til bl.a. turstier og skiløyper.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Reidar Bakkes veg 20, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 81, bruksnummer 354, seksjonsnummer 27, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 72 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Leilighet 66 kvm
Primærrom:
4. etasje 66 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen en bod på ca 5 kvm i bakkant av garasjeplass.
Balkong med utgang fra stue på ca 6,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.08.2021 utført av Agenda Taksering AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurdert leiligheten til å ha gjennomgående tilstandsgrad 1 (TG1).
Selger opplyser:
Har vært lekkasje og noe fukt i parkeringskjeller, utbygger jobber med utbedring.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten har en gjennomgående god standard og bærer preg av å være godt ivaretatt. Eiendommen ble bygd av BoKlok og Ikea i 2020, med smarte løsninger og godt materialvalg.
Entreen er lys og romslig, med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Praktisk skyvedørsgarderobe på ca 2,7 kvm med ekstra lagringsplass for både yttertøyet og øvrig oppbevaring. Rommet har vinyl på gulv og downlights fra himling.
Stua og kjøkkenet er et stort og luftig rom, med god belysning fra begge sider. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og frittstående kjøleskap, med en stilren og tidsriktig utførelse. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenvindu for naturlig belysning over benkeplata, i tillegg til benkebelysning montert under overskap.
Stua er malt med en brytningsvegg i en lekker gråtone, som gir god kontrast i rommet. Det er god plass til både spisemøblement og sofakrok. Leiligheten varmes opp med viftekonvektor montert i stue. Montert screens i stue for god solskjerming og godt inneklima.
Det er utgang til solrik sørvendt balkong på ca 6,5 kvm, med god plass til både sittegruppe og grill.
Pent flislagt bad med grå gulvfliser og varmekabler i gulv, hvite veggfliser, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare vegger. Praktisk nisje tilrettelagt for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 120 l plassert på bad. Badet har skyvedør med tilgang fra entré og soverom. Badet har en pen og nøytral innredning.
Vannrør er rør-i-rør.
Hovedsoverommet er meget romslig, med god plass til både seng, nattbord og øvrig møblement. Rommet er malt i en behagelig blåfarge, og har montert plisségarding i vindu. Soverom 2 er også romslig, med god plass til seng, kontorpult og klesskap. Soverommet passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor.
For øvrig oppbevaring følger det med en sportsbod i bakkant av garasjeplass på ca 5 kvm.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med varmekabler på bad, samt viftekonvektor med varmtvann montert i stue.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.09.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 1319645, tinglyst 06.11.2019, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett, elektriske ledninger/kabler, parkering.
Gnr 81 bnr 354, 379 og 380 gir hverandre r ett til å ha liggende vann- og avløpsledninger, elektriske kabler og andre tekniske anlegg over eiendommene. Rett til bruk av gjesteparkeringsplasser, samt adkomstveg over eiendommen.
Dagboknr 1320061, tinglyst 06.11.2019, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakk.
Ullensaker kommune har rett til å ha liggende, og til en hver tid føre tilsyn med, vedlikeholde, skifte ut, og om nødvendig skifte til større dimensjon, den/de offentlige vann- overvanns- og spillvannsledninger som er lagt over eiendommen.
Dagboknr 936019, tinglyst 14.08.2019, type heftelse: Bestemmelse om nettstasjon.
Hafslund nett har rett til bygging og evivarende rett til plassering av nettstasjon og tilhørende kabelanlegg/luftledningsanlegg over eiendommen. Retten omfatter også drift, vedlikehold og fornyelse.
Dagboknr 433023, tinglyst 30.05.2007, type heftelse: Erklæring/avtale.
Hafslund nett har rett til bygging, drift og vedlikehold av kabelanlegg med driftsspenning på lavspennings- og/eller høyspenningsnivå. Evigvarende rett til drift, vedlikehold og fornyelse av kabler i traseen på eiendommen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott eierleilighet beliggende på Åsmoen, Jessheim i Ullensaker kommune. Barnevennlig beliggenhet med gangvei til barnehage og kort vei til barneskole på Algarheim. Det er kun ca. 5 min med bil til Jessheim sentrum med de aller fleste fasiliteter. Her finner du kjøpesenter, kulturhus, kino, restauranter etc. Et godt fritidstilbud i kommunen generelt, gode tur- og friluftsmuligheter i nærområdet med kort avstand til bl.a. turstier og skiløyper. Det er ca. 14 min. kjøring til Gardermoen og ca. 40 min. til Oslo.
Rekreasjonsmuligheter
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
Brennifjellet er også et flott turområde, med turstier fra Jessheim Stadion i vest, Hauerseter og Nordkisa i Nord og Algarheim i øst.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.
Jessheim stadion med fotballstadion, skatepark, moderne friidrettsbane og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kun 6 min. med bil fra boligen.
Kollektiv transport
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. Gode bussforbindelser fra nærmeste holdeplass Yttervegen, ligger ca 300 m fra boligen, samt buss- og togforbindelser fra Jessheim Stasjon.
Jessheim by
Jessheim tilbyr det meste av bymessige fasiliteter, og har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det ulike spisesteder, utesteder, kafeer, kulturhus med blant annet teaterforestillinger og tre kinosaler, og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Jessheim har mye å by på, og er fortsatt i stor vekst.
Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra, 1 km unna boligen.
Avstander med bil:
Oslo ca. 40 min
Oslo Lufthavn ca. 14 min
Lillestrøm ca. 26 min
Lørenskog ca. 31 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 6 504,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er opparbeidet med plen, asfalterte internveier, beplantning m.m.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjekjeller, samt fast biloppstillingsplass på uteparkering. Gjesteparkering på eiendommen.
Det er klargjort for elbillader med Omhia ladeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Åsmoen øst" datert 12.12.2017.
Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Gnr. 81, bnr. 42, 47, 48, 49. m.fl., Åsmoen" vedtatt 27.03.1995., "Meiserudtunet" vedtatt 10.10.2017 og "Gang- og sykkelveg med mer langs RV 174, Gml. Algarheimsveg/Fonbekkrysset" vedtatt 28.05.1996.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er berørt av vegstøy.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 5 030,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1 857,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold av garasje og parkeringsplass, standardpakke TV/internett (Telia), bygningsforsikring, forretningsførsel m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellestutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader kr 1.408,-
TV/bredbånd kr 299,-
Parkering garasje kr 100,-
Parkering ute kr 50,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 944 499,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Det foreligger ikke formuesverdi da boligen er nyoppført (2020).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 400 196,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.537.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vegard Sama Johansen

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Åsmotunet 1, med sameiebrøk 64/4022.
Sameiet består av 44 leiligheter og 2 næringsseksjoner (garasjesameie).
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så fremt dette ikke fører til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Asfaltert, plantet bedd m.m.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 27.500,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0217/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21217

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 10:26

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.