Solgt: 5 710 000 kr

Jordal terrasse 12

5 400 000 kr
71 m²
2 soverom
Nora Larsen Rørvik v/ Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere Jordal Terrasse 12!
Vålerenga
Lekker 3-roms eierleilighet - Standard fra 2017 - Fransk balkong - Nye vinduer fra 2021 - Heis
 • Prisantydning
  5 400 000 kr
 • Omkostninger
  136 342 kr
 • Totalpris
  5 846 342 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  71 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis
 • Fellesutgifter
  3 855 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Selger beskriver boligen som lys, luftig, trivelig og med gode solforhold. Leiligheten har generelt høy standard, god planløsning og gode lagringsmuligheter både i leiligheten og bod i kjeller. Kjøkken har også god oppbevaring og benkeplass samt gode hvitevarer med mange funksjonaliteter. Selger opplever sameiet som veldrevet og området som trivelig med både parker, butikker og serveringssteder som eks. café Farin. Kjempegod offentlig transport, både buss og t-bane.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nora Larsen Rørvik v/ Krogsveen Hasle har gleden av å presentere denne lekre 3-roms eierleiligheten med en praktisk planløsning og god standard. Leiligheten er betydelig oppgradert i 2017 med nytt bad, kjøkken m.m. Her bor du svært sentralt med nærhet til alle byens fasiliteter med svært gode kollektivforbindelser i alle retninger. Her kan du flytte rett inn i et meget hyggelig og sentralt område!
 • Nyere standard fra 2017
 • Nye vinduer desember 2021
 • God planløsning med gjennomgående store rom - perfekt for par!
 • Bra offentlig kommunikasjon
 • Veldrevet sameie
 • Svært god lagringsplass i boligen, i tillegg til 2 boder i kjeller
 • Trivelig område med blant annet parker, butikker og cafèer
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Jordal terrasse 12, 0658 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 232, bruksnummer 433, seksjonsnummer 279, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 71 kvm
  Totalt primærrom: 71 kvm
  Primærrom:
  Entrè, stue, baderom, kjøkken, hovedsoverom, gjestesoverom: 71 kvm
  I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på henholdsvis ca. 3 kvm og 5 kvm.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  TG2 (Tilstandsgrad):
  - Ventilasjon på kjøkken. Kullfilter.
  - Det er foretatt skjevhetsmåling av etasjeskiller hvor det ble målt skjevheter i stue / kjøkken. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 24 mm. Årsak til skjevhet er uvisst.
  Øvrige kontrollpunkter er vurdert til TG1. For beskrivelse av tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om skjevheten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
  Selger opplyser med bekreftelse via "Vibbo" at hengslene på brannvindu vil bli utbedret av vaktmester/sameie i nærmeste fremtid, mest sannsynlig før overtakelse.

  Moderniseringer og påkostninger

  2017:
  - Nytt bad inkl. linjesluk, dusjarmatur under fliser, varmekabler, membran, etablerings av fordelingsskap m.m.
  - Nytt kjøkken fra Ikea inkl. alle hvitevarer med unntak av platetopp
  - Ny trestavs parkett i alle rom, samt nye fliser på kjøkken og i entré
  - Etablering av fordelingsskap
  - Nytt elektrisk anlegg
  - Downlights i stue og bad
  - Pussing av alle overflater
  - Nye garderobeskap på soverom og entré
  - Lydisolering av hovedsoverom
  2021:
  Nye vinduer i hele leiligheten og oppgradering av et brannvindu i regi av sameiet.

  Standard

  Nora Larsen Rørvik v/ Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere denne lyse og lekre 3-roms selveierleiligheten med nyere standard fra 2017.
  Leiligheten har en god planløsning og store vindusflater som gir et flott lysinnfall. Videre har boligen to gode soverom med garderobeskap montert. Både bad og kjøkken ble pusset opp i 2017. Innbydende entrè med god plass til yttertøy.
  Nærmere innhold:
  Entrè:
  Innbydende entrè som er med på å gi et godt førsteinntrykk av leiligheten. I entrèen er det lagt flotte fliser. God oppbevaring i praktisk skyvedørsgarderobe.
  Stue:
  Pen stue med åpen adkomst fra kjøkkenet. I stuen er det god plass til stuemøblement som sofa og et tilhørende salongbord. Stuen har lyse vegg- og himlingsflater og parkett på gulv. Store vindusflater, med nye vinduer fra desember 2021 med nydelig innslipp av naturlig lys. Fra stuen har du tilgang til en sydøst-vendt fransk balkong med hyggelig utsyn over sameiets felles grøntområder.
  Kjøkken:
  Flott kjøkken fra 2017 med hvite høyglans fronter og heltre benkeplate. Her er det rikelig med oppbevaringsplass samt fine arbeidsflater. Integrerte, medfølgende hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vinskap, komfyr og induksjon platetopp. Komfyr med dampfunksjon. Kjøleskap medfølger ikke. Gulv belagt med fliser. Det samme gjelder vegg mellom under- og overskap.
  Bad:
  Flislagt bad med gulvvarme samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen består blant annet av vegghengt toalett og en dusjnisje med innfellbare glassdører og regndusj. Videre har man en servant med underskap og speil over.
  Soverom I:
  Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet har parkett og adkomst fra mellomgang. Medfølgende garderobeskap.
  Soverom II:
  Leilighetens andre soverom er også av god størrelse og naturligvis fleksibelt i bruk. Perfekt som gjesterom, barnerom eller kontor. Rommet har parkett på gulv og lysmalte vegg- og himlingsflater.
  Diverse: Hvitevarer på kjøkkenet medfølger, med unntak av kjøleskap. For øvrig følges standardlisten over normalt medfølgende løsøre og tilbehør: https://www.nef.no/losore-og-tilbehor/.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31/3-1995. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet kontrakt mellom Eiendomsanering Prosjekt A/S som eier av gnr. 232 bnr. 433 og Oslo Lysverker angående nettstasjon på omhandlede grunn og skjøte.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Jordal Terrasse 12 har en sentral, men tilbaketrukken beliggenhet i et rolig område på Vålerenga mellom Kampen, Etterstad og Gamlebyen.
  Det er kort vei til alle ønskelige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, skoler, flere barnehager, butikker, restauranter og trivelige kafeer.
  Kjente restauranter- og kafeer som kan nevnes fra nærområdet på Vålerenga er Smia, Galgen, Kampen Bistro, Pizzeria La Pierta, Haveli (indisk) Javelin Kafè, Farin og Vålerenga Vertshus - alle stedene har kvaliteter som gjenspeiler Vålerenga: sjarm og godt miljø! Man kan spasere til nye Ensjø Torg hvor man blant annet finner Åpent Bakeri, Apotek, Spar, Dr. Dropin, Winther Blomst Ensjø m.m.
  For den aktive har man kort avstand til S.A.T.S. treningssenter, Jordal idrettspark (ny), Jordal Amfi som ble ferdigstilt i 2020 og fotballbaner. På Tøyen skal det nye Tøyenbadet bygges og ferdigstilles etter 2023. Dette skal bli et moderne badeanlegg med fire bassenger innendørs og et stort utendørs badeanlegg.
  Ensjø T-bane er bare en kort spasertur unna. Bussen tar man fra Etterstadgata, også en kort spasertur unna. Buss nr. 37 går både dag og natt med hyppige avganger, noe selger har satt pris på. Videre går buss nr. 100 og 110 eks. til Alna Senter og Ikea i retning Øst og til bussterminalen på dagstur. Nattbuss N2, N3 og N4 går hele helgen.
  Utbyggingen i Bjørvika gjør at sentrum nærmer seg Vålerenga, og vil bidra til et positivt løft for hele området.
  Velkommen til Jordal!

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.
  B A R N E H A G E R
  Kardemomme barnehage 0.1 km
  Kampen barnehage 0.2 km
  Ensjø Torg barnehage 0.3 km
  S K O L E R
  Kampen skole (1-7 kl.) 0.3 km
  Nyskolen i Oslo 0.4 km
  Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.8 km
  Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
  F21 - Fyrstikkalleen skole 1.1 km
  Etterstad videregående skole 0.9 km
  Hersleb videregående skole 1.9 km

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 12 714,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med diverse beplantning, lekeapparater og sykkelparkering.

  Parkering

  Sameiet har i seg selv ingen garasjeplass for beboere. Parkeringsplassene i sameiets garasjeanlegg er enten privat eid eller leid ut. Den største eieren som tilbyr leie av parkeringsplasser er Eiendomsanering AS. For spørsmål knyttet til mulighetene for å leie garasjeplass, henvises beboerne til følgende kontaktpersoner i Eiendomsanering AS;
  - Grethe Olsen, tlf. 907 88 517, e-post: grethe.olsen55@gmail.com
  - Stein Løvstad, tlf. 901 37 110, e-post: stein@villmur.no
  Selger leier i dag en parkeringsplass med el-billader i garasjekjeller på Ensjø Torg til ca. kr. 1.500,-. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
  Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4918 og S-3142 datert 11.10.1989 og 07.09.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 3.855,- pr. mnd. og inkluderer blant annet varmtvann, internett, kommunale avgifter, drift og vedlikehold og fellesforsikringer.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert med 5% 01.01.2022.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000 kwh. pr. år.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1.294.670,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 4.660.811,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Forretningsfører har ikke gitt informasjon om eiendomsskatten for eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2019, antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt for 2022. Ta kontakt med Skattekontoret for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt.
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.536.342,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Krzysztof Jaroslaw Paczka

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jordal Terrasse sameie, med sameiebrøk 73/24714.
  Sameiet består av 312 boligseksjoner, 2 næringsseksjoner og 1 garasjeseksjon.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer.
  Trapppevask utføres av firma.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2021 Nye heiser i Jordal Terrasse 12, 6 og 4 (Levert av KONE AS)
  2021 Ny garasjeport Nassau AS
  2021 Midlertidig utbedret setningsskader i kjeller, Jordal Terrasse 8 (Drogseth Bygg AS)
  2020 Reasfaltert gulv i garasjen NRC Gravco AS
  2020 Nye heiser i Jordal Terrasse 8, 10, 2 og oppgradering av Jordal Terrasse 14 (Levert av KONE AS)
  2019 Nytt bredbånd fra 01.10.19 (Kontrakt med HomeNet)
  2018 Skiftet ut alle pullerter (22 stk) (Utført av Centrum Elektriske)
  2018 Etablert 2 ladeplasser for lading av ladbare kjøretøy (Montert av Grønn Kontakt)
  2017 Rensing av ventilasjonskanaler og avløpsrør (Utført av Power Clean)
  2013 - 2013 Nytt porttelefonanlegg
  2013 - 2013 Installert nytt varmepumpeanlegg
  2010 - 2010 Oppgradering av inngangspartier Det er montert nye postkasser. Det er også nye inngangsdører og fronter i høyblokkene og oppgangene planlegges malt opp.
  2009 - 2010 Rehabilitering av tak. Det legges nytt takdekke på alle tak. Nortekk AS er entreprenør og OPAS er prosjektleder.
  2007 - 2008 Utskifting av låssystem
  2006 Avtale med Canal Digital om bredbånd
  2005 - 2006 Alle innvendige oppganger malt
  2004 - 2005 Alle utvendige fasader og verandaer malt
  2003 - 2003 Ventilasjonskanaler renset
  Planlagte påkostninger:
  Styreleder opplyser om følgende pr. 5/1-22:
  - Sameiet vurderte å ta opp et lån tilsvarende kr. 15.000.000,- men dette ble ikke gjennomført
  - Gården står likevel overfor omfattende vedlikehold og det kan dermed ikke sees bort ifra at det blir tatt opp noe lån i nærmeste fremtid. Et slik lånopptak vil påvirke felleskostnadene, men det er pr. dags. dato ikke fastslått.
  Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dette gjelder imidlertid ikke følgende juridiske personer, som til sammen kan erverve inntil 10 prosent, men likevel minst én boligseksjon, i eierseksjonssameier som består av fem eller flere seksjoner. Se utdypende informasjon i vedtektene.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler etvhert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0238/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.21238

  Dato

  Sist oppdatert: 18. januar 2022 kl. 14:17

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.