Prosjekt

Tyttebærstubben 5 A og B

4 790 000 kr
164 m²
5 rom
Ramstadåsen
1 av 2 SOLGT! Flott og eksklusiv 1/2-part tomannsbolig - Mulighet for rask overtakelse - Flott utsikt - Lave omkost.
 • Prisantydning
  4 790 000 kr
 • Omkostninger
  28 842 kr
 • Totalpris
  4 818 842 kr
 • Rom
  5 rom
 • Primærrom
  164 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
Rom
P-Rom
Pris
5 rom164 m²3.etg4,79 MNOK
5 rom164 m²3.etg4,79 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Velkommen til ditt nye hjem i Tyttebærstubben 5!
Stor og innholdsrik prosjektert tomannsbolig. Boligen er i ferd med å ferdigstilles og det er dermed mulighet for rask overtakelse. Boligen ligger i høyden noe som vil gi en fantastisk utsikt over "hele" Øvre Romerike!
Verdt å merke seg:
- Svært innholdsrik tomannsbolig med tre (mulighet for fire) soverom.
- Balkong fra stue og to soverom, stor terrasseplatting fra kjøkken
- Fullverdig bad i hver etasje
- Fleksibel utbygger som kan tilrettelegge for det meste
- Rolig og barnevennlig boligområde
- Kort vei til skole, barnehage, samt dagligvareforretning
Begge enhetene i tomannsboligen er til salgs, så her kan du velge hvilken du selv vil. Førstemann til mølla.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tyttebærstubben 5 A , 2033 ÅSGREINA
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 92, bruksnummer 39, ideell andel 1/1

Fellesareal i bygg

Felles innkjøring hvor hver av seksjonene bruker sin naturlige del.

Konstruksjon

Bygningene oppføres med kjeller i betong og ellers hovedsakelig i trekonstruksjon i henhold til TEK 10. Våtrom leveres i henhold til TEK 10. Innvendige skillevegger er av tre/stål kledd med gipsplater. Sjakter og føringsveier for VVS-anlegg er ikke inntegnet. Nødvendige innkassering utføres med gipsplater. Avløpsrør innkasses.

Fasader

Fasaden blir utført i fasadeplater i kjeller der innfylling av stein ikke skjer, for øvrig liggende kledning. Byggegrunn av oppfylt sprengstein.

Yttertak

Valmet tak med V-takstoler og takstein.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Terrassen leveres med rekkverk i trekonstruksjon.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk på våtrom og kjøkken.

Dører og vinduer

Vinduer og dører leveres etter entreprenørens valg, i henhold til TEK10 og lyd og brannkrav.

Overflater og kledning

Boligene leveres med Grand Aly Camps eksess 12,3 mn Grand Avenue fra Barry Alloc i alle oppholdsrom, stue og gang.
Bad er er helfliset på både vegger og gulv .
Takhvit maling i alle himlinger. Det leveres ikke taklister, overgang blir fuget og malt. Gulvlister leveres i hvitmalt furu. Alle karmlister og tilsetninger leveres hvite. Synlige spikerhull/innfesting

Bodløsninger

Det levres en innvendig bod på 8 m2 Gulv er i betong, med tak og vegger i trekonstruksjon. Vegger leveres umalt og ubehandlet.

KabelTV/Bredbånd/Telefoni

Boligen ligger klar for bredbånd.

Kjøkken

Kjøkkenet blir levert med HTH kjøkken.

Bad

Bad leveres med baderomsmøbler i 60 på vaskerom/bad i kjeller og på bad 2. etg. Møbler kommer med servant med underskap og overskap/speil. Det leveres videre vegghengt toalett og dusjhjørner med dusjgarnityr. Bad er er helfliset på både vegger og gulv .

Andre Oppholdsrom

Boligene leveres med Grand Aly Camps eksess 12,3 mn Grand Avenue fra Barry Alloc i alle oppholdsrom, stue og gang. Vegger er malt i tidsriktig farge valg av leverandør . Takhvit maling i alle himlinger. Det leveres ikke taklister, overgang blir fuget og malt. Gulvlister leveres i hvitmalt furu. Alle karmlister og tilsetninger leveres hvite. Synlige spikerhull/innfesting.

Garderobe-fasilteter

Det leveres skyvedørsgarderobe til hoved soverom.

Boder

Innvendig bodareal i boligens underetasje.

Oppvarming

Det monteres stålpipe uten peis, ellers elektrisk oppvarming.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
XXX
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Diverse

Kjøper vil få mulighet til å gjøre tilvalg innenfor følgende kategorier:
- Garasje.
- Planering.
- Asfalt.

Energimerking

Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Generell orientering om areal og innhold

Prosjektets arelaer:
Bruttoareal 177 kvm
Bruksareal 173 kvm
P-rom 157 kvm
Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: Hall/gang, vaskerom, teknisk rom, kjellerstue/soverom, stue, kjøkken, bad, gang, tre soverom og bad.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: Bod
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.
Boligens balkong og utvendige kommer i tillegg for alle arealangivelser.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende rolig til, i landlige og idylliske omgivelser i Åsgreina i Nannestad kommune. Boligen har en riktig plassering på tomten i et rolig og barnevennlig boligfelt.
Åsgreina ligger idyllisk til ved foten av Romeriksåsen og byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Boligen ligger med nærhet til Stordammen, som er et populært badevann ved sommerstid. Badeplassen er pent opparbeidet med gressplen og badebrygge.
Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; og byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser og skianlegg. Åsen ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune; her er det et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann. Videre er Åsen IL et aktivt idrettslag med mange og varierte idrettsmuligheter. Alpinsenter i Nannestad.
Av dagligvareforretninger finnes Coop Extra og Kiwi ca. 5 min. unna. Utover er det kort avstand til Nannestad torg med Coop, Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol og mer. Har man behov for et enda bredere utvalg, er kun ca. 18 min kjøring til Jessheim som kan by på alt av bymessige fasiliteter.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på 952 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Naturlig tomteareal for hver bolig, går i en rett linje mellom husvegg for seksjon 1 og seksjon 2. Innkjøringen er å anse som felles. Det vill ikke bli tinglyst som tilleggsdel til de respektive seksjonene. Se vedlagt kart oversikt.
I tillegg til boligseksjonen vil kjøper bli eier av en ideell andel av tomten, tilsvarende1/2. Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene.
Tomten blir planert med stedige masser og klargjort innkjøring biloppstillingsplasser blir gruset Innkjøring samt ca 1,5 meter ut fra ringmur rundt huset. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utonhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving

Garasje/parkering

Boligen leveres uten garasje. Dette kan leveres som tilvalg. Gode parkeringsmuligheter på tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser i tilknytning til omregulering av Ramstadåsen datert 10.05.2010. Ramstadåsen er under utvikling og noe byggestøy bør påregnes.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er gitt ramme og igangsettingstillatelse for prosjektet den 25.06.2018. Tillatelse gitt for tidligere tiltakshaver. Nåværende eier har sendt inn anmodning om å få tiltaket overført på seg.

Økonomi

Boligens kostnader

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.
I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det vil bli lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for ca. 15.000 kWh. og for eneboliger ca. 20.000 kWh pr. år. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 20.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.
Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 5.000 pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Kommunale utgifter

Kommunen opplyser at de kommunale gebyrene vil variere etter vann/avløps forbruk, størrelse på avfallsbeholder o.l., men i 2020 man kan regne årskostnad på ca. 20.000,- kr (inkl. mva ) i kommunale avgifter for en «standard» bolig. De faste kommunale gebyrene faktureres fordelt på 3 terminer. Da det er montert vannmåler vil denne kostnaden variere for hver husstands forbruk.
Eiendommen er et nybygg og man har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 1.100.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 27.500,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Annen viktig informasjon

Eier

Åsgreina Bolig AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt innen utgangen av 2. kvartal 2021. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato kan forhandles ved budgivning, da husene nærmer seg ferdigstillelse.
Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfeller hvor det overleveres på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, vil ferdigattest bli rekvirert av selger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider, herunder utstedelse av ferdigattest. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Forbehold fra utbygger

Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommene selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Salg av kontraktsposisjoner

Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger av kontraktsposisjonen må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl. 12.00 etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger av kontraktsposisjonen få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.

Organisasjonsform

Eiendommen blir seksjonert, og tomannsboligen vil bli tilknyttet Sameiet Tyttebærstybben 5 A og 5 B sameie, med sameiebrøk 1/2.
Sameiet består av to enheter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Sameiet vil ikke ha forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Det kan etter avtale med selger komme forslag om hvilke tilvalgs- og endringer som ønskes prises. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende:
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20185

Dato

Sist oppdatert: 09. november 2021 kl. 14:42

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Lignende prosjekter

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.