Solgt: 5 225 000 kr

Nordveien 39

5 350 000 kr
78 m²
2 soverom
Lekker og moderne leilighet over 2 plan - Renovert 2017 - Balkong - 2 soverom - Gode parkeringsforhold - Kort vei til T-bane & buss.
EIKSMARKA
Lekker og moderne endeleil. o/2 plan - Renovert 2017 - Balkong - 2 sov - Gode parkeringsforhold - Kort vei til T-bane.
 • Prisantydning
  5 350 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  304 919 kr
 • Omkostninger
  17 543 kr
 • Totalpris
  5 547 462 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1951
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  78 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 105 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En lekker og moderne leilighet over 2 plan beliggende i byggets 2. og 3.etasje med adkomst via felles trappeoppgang med svalgang. Fra stuen er det utgang til balkong med gode solforhold. Bygget der leiligheten ligger ble for få år siden renovert og leiligheten fremstår derfor moderne og tidsriktig. Aksjelaget jobber i disse dager med å sette opp felles ladere for el-bil som skal stå ferdig før jul. Fra leiligheten er det kort vei til marka med gode turmuligheter for deg som liker å tilbringe tid i naturen både sommer som vinter. Det er også kort vei til både buss & T-bane- Endeleilighet - Leilighet over 2 plan - Balkong - 2 bad - Tv-stue - Kort veil til skole og barnehage - Kort vei til T-bane & buss - Gode parkeringsmuligheter - Aksjelaget disponerer flere l-bil ladere

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordveien 39, 1359 EIKSMARKA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 20, bruksnummer 333
Aksjenummer 99, Øvrevoll Boligselskap AS, organisasjonsnummer 930 596 183

Innhold

Totalt bruttoareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm
Bruksareal:
Leilighet 78 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 49 kvm: Entré, stue/ kjøkken, bad og soverom.
3. etasje 29 kvm: Tv-stue, bad og soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 4,5 kvm.
Info fra takstmann: Leiligheten har en total gulvflate på 99 m². Grunnet skråtak med lav takhøyde er kun 78 m² måleverdig.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.10.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Dette gjelder for denne leiligheten: Iht. vedtektene har hver leilighet tilhørende aksjenr. 94-105 har rett til bruk av én bod i felles tilfluktsrom i Nordveien 39, nordre fløy. Bruken av bodene må ikke være til hinder for at rommet kan klargjøres som tilfluktsrom i løpet av 72 timer. Bruken som boder suspenderes for det tilfelle at det blir gitt pålegg fra myndighetene om å tilbakeføre bodene til tilfluktsrom. Eierne av aksjenr. 94-105 er i så fall forpliktet til å dekke kostnadene til tilbakeføringen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført over 4 plan. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og murkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med panel. Tak av tre tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra ombygningsår. Gilje glatt entrédør i brannklasse B30 med kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/ rammer av tre og tre-lags glass.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Informasjon fra selger:
- Litt problemer med noe vanntrykk i kjellern. boligselskapet har en sak på dette.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nordveien 39 - En lekker og moderne leilighet over 2 plan beliggende i byggets 2. og 3.etasje med adkomst via felles trappeoppgang med svalgang. Fra stuen er det utgang til balkong med gode solforhold. Bygget der leiligheten ligger ble for få år siden renovert og leiligheten fremstår derfor moderne og tidsriktig. Aksjelaget jobber i disse dager med å sette opp felles ladere for el-bil. Fra leiligheten er det kort vei til marka med gode turmuligheter for deg som liker å tilbringe tid i naturen både sommer som vinter. Det er også kort vei til både buss & T-bane.
- Endeleilighet
- 2 soverom
- Leilighet over 2 plan
- Balkong
- 2 bad
- Tv-stue
- Kort veil til skole og barnehage
- Fine grøntområder i området
- Kort vei til T-bane & buss
- Gode parkeringsmuligheter i aksjelaget
- Aksjelagte jobber i disse dager med fellesladere for el-bil
2. etasje består av entré, stue/ kjøkken, bad, soverom, samt utgang fra stue til sydvendt balkong på ca 9,4 m².
3. etasje består av: tv-stue, bad og soverom.
2. ETASJE:
Entrè:
Gulvflater belagt med fliser, samt downlights og skyvedørsgarderobe i entré.
Stue & Kjøkken:
Fra entrèen kommer en inn til stuen som er i en åpen og praktisk løsning til kjøkkenet. Her har man plass til både sofa- og spiseseksjon. Peisovn i stuen gir både hygge og varme på kalde høstkvelder.
Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Aubo kjøkkeninnredning fra ombygningsår med profilerte fronter. Benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur. Malt flate mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benk. Integrert kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Lekkasjestopper under oppvaskkum. Komfyrvakt tilkoblet platetopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Balkong:
Fra stuen er det utgang til solrik balkong som gir plass for en sittegruppe.
Bad 2. etasje:
Nyere og tidsriktig baderom som har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights gir en god og jevn belysning i rommet. Badet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur, vegghengt speilskap med stikkontakt over servant, vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse, dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. De ter vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Det er opplegg for vaskemaskin i rommet.
Soverom:
Etasjen har eget soverom med bad vis-a-vis.
3.ETASJE:
Tv-stue:
Praktisk tv-stue i etasjen.
Soverom:
Romslig soverom med direkte inngang til bad.
Bad 3. etasje:
Nyere og tidsriktig baderom som har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med påmontert taklampe. Rommet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur, vegghengt speilskap med stikkontakt over servant, vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse, dusjhjørne med innfellbar glassdør og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.
EL:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i soverom i 3. etasje.

Oppvarming

Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring i stue. Balansert ventilasjon.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for ombygging av Sydvestre fløy fra pensjonat til leiligheter på eiendommen datert 15.11.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er usikkert om ferdigattesten omfatter tv-stuen i 3. etasjen da den i byggetegningene ikke har noen benevnelse. Om dette er ment som et oppholdsrom eller ikke er derfor usikkert. Kjøper overtar eventuelt alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 3432, tinglyst 04.06.1952, type heftelse:
FESTEKONTRAKT - VILKÅR
Festetid: 90 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,700
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
BEST. OM OVERDRAGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
1954/11105-1/100 06.12.1954 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: OBLIGASJON 1953/2107-1
Dagboknr.4760, tinglyst 01.08.1952, type heftelse:
OBLIGASJON - GJELDER FESTE
Beløp: NOK 1 680 000
Panthaver: MØRDRE TRYGVE
LØPENR: 992338
Dagboknr. 1482285, tinglyst 31.10.2018, type heftelse:
PANTEDOKUMENT
GJELDER FESTE
Beløp: NOK 22 800 000
Panthaver: HANDELSBANKEN
ORG.NR: 971 171 324
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, bebyggelse m.m.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.
Selskapet har vedtatt regler for fremleie og annen bruksoverlatelse av leiligheter, samt regler aksjonær skal følge ved klager på brukeren av leiligheten. Styret har fullmakt til å endre disse regler. Erverver av leilighet og den eller de personer bruken av leilighet skal overlates til skal samtidig som søknad som beskrevet i foregående ledd og vedtektene §23 skriftlig bekrefte at de godtar selskapets vedtekter, husordensregler samt reglene for bruksoverlatelse og klagebehandling som bindende for seg. Unnlatelse av å inngi slik erklæring skal anses som vesentlig mislighold av aksjonæren.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og hyggelig boområde på Eiksmarka/Østerås, med kort vei til alle fasiliteter og nærhet til kollektivtrafikk.
Rutebuss stopper i nærheten og det er kort gangavstand til T-banen på Østerås, ca. 6 minutters gange. Du kommer deg til Oslo sentrum på ca 15-20 minutter med T-banen fra Østerås som har flere avganger i timen. God bussforbindelse med busser til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum. På Bekkestua korresponderer bussene. Det går også nattbuss gjennom natten fra Oslo. I tillegg stopper også Flybussen her
Østerås kjøpesenter ligger innenfor noen minutters gangavstand, og kan by på bl.a. apotek, vinmonopol, treningssenter, et variert tilbud av forretninger, legesenter og kafé. Her finner du også dagligvarebutikken Meny som har et godt utvalg. Eiksmarka Senter åpnet i slutten av 2018 og tilbyr et bredt utvalg butikker, caféer og restauranter som blant annet Apotek 1, sushi, pizza, bakeri, Kiwi og frisør. Eiksmarka Helsestasjon ligger også her. Rema 1000 ligger rett ved leiligheten.
Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen gangavstand. Forøvrig kort vei til bærumsmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Om sommeren er det fine bademuligheter i Lysakerelven samt ved Østernvann og Bogstadvannnet. Flere treningssentre i området, med Fresh fitness på Østerås senter, Evo fitness ved Grini Næringspark, Sats på Bekkestua og Røa.

Barnehager, skoler og fritid

Barneskole:
- Eikeli barneskole
Ungdomskole:
- Østerås ungdomskole
Videregående skole:
- Eikeli videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på ca. 20.000 kvm som aksjelaget fester av Grete,- Finn-, og Inger Line Blichfeldt.
Festet tomt på 20.000 kvm.
Festeavgiften er kr 270.000,- pr. år.
Regulering av festavgift hvert år.
Festeavtalen utløper 2041.
Grunneier Grete,- Finn-, og Inger Line Blichfeldt har forkjøpsrett. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.842,- i år 2020 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Aksjelaget disponerer flere parkeringsplasser med førstemann til mølla prinsippet.
Garasjeplass leies ut etter venteliste og følger ikke leilighetene ved salg. Garasjeleien er kr. 500,- per mnd. Spør megler om eventuell venteliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Aksjelaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert hovedsakelig til konsentrert småhusbebyggelse, i henhold til reguleringsplan (hovedsakelig) NORDVEIEN mellom Bjerkelundsv/Nadderudv, ØSTERÅS OG GRAV datert 26.05.1983 og 24.01.1952 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplaner:
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Delarealer Delareal 24 071 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Kommuneplaner under arbeid:
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 4.105- pr. mnd. og inkluderer:
- Fellesutgifter
- Lån og avdrag
- Kommunale avgifter
- Snømåking
- Vaktmestertjeneste
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5000kWh pr. år.
Boligen er tilknyttet homenet som leverandør av fiber og koster 299,- pr mnd. Via homenet kan man velge mellom flere leverandører av TV pakker. Selger har pt riks-TV. Kjøper må påregne kostnader til TV pakke. Tv-tuner/dekoder medfølger om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 130 134,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 068 482,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 4 693,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 304 919,- pr. 27.10.2020
Total fellesgjeld for aksjelaget er 25 438 753,- pr. 27.10.2020 og lånevilkårene er:
Rentesatser per 27.10.20: Nominell rente 2,450% og effektiv rente 2,490%, innfrielsesdato er 15.04.2045. Lånet er et annuitetslån med 12 terminer per år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5 850,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.500,-
- Transportgebyr ved aksjeleilighet kr 9 193,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.367.543,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.
Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.672.462,-
Av dette beløpet utgjør kr 304 919,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hans-Petter Steen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet ØVREVOLL BOLIGSELSKAP AS.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 105 leiligheter.
Forretningsfører er Brækhus Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60.
Styrets leder: Dag Michael Bjerkli. Mail: styret@ovrevollboligselskap.no.
Dugnad må påregnes.
En person kan kun være eier av en aksje i selskapet.
Dyrehold er i alminnelighet tillatt, men skal på forhånd meldes til styret. Styret kan nekte dyrehold dersom det vil bli til vesentlig ulempe, eller sjenanse for andre aksjonærer, andre brukere av leiligheter i selskapet eller selskapet. Styrets avgjørelse skal baseres på vedtatte retningslinjer. Dyrehold i strid med disse bestemmelser kan utgjøre vesentlig mislighold.
Planlagte påkostninger:
- Det ble vedtatt el-billading på ekstraordinær generalforsamling 28.04.20 (dette jobbes det p.t. med)
- Boligselskapet har en sak pga trykket i kjeller.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett.
Iht vedtektene: "Juridiske personer annet enn fysiske personer kan ikke kjøpe aksje i Øvrevoll Boligselskap AS. Dette gjelder med unntak for staten, en fylkeskommune eller en kommune. Disse kan til sammen eie inntil 10 % av aksjene i selskapet. Dette omfatter også selskap som har til formål å skaffe boliger og som blir ledet eller kontrollert av stat, fylkeskommune eller kommune. Dette omfatter også stiftelse som har til formål å skaffe boliger og som er opprettet av staten, en fylkeskommune eller kommune. Dette omfatter også selskap, stiftelser eller andre som har inngått samarbeidsavtale med stat, fylkeskommune eller kommune om å skaffe leiligheter til vanskeligstilte. Juridisk person/yrkesutøver som skal stå for oppføring og salg av nye boliger i selskapet kan gis rett til å erverve eller tegne aksjer i selskapet til dette formålet etter særskilt avtale med selskapet. For slike aksjer gjelder bestemmelsene i borettslagsloven så langt de passer i tillegg til bestemmelsene i disse vedtekter".
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0111/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.20111

Dato

Sist oppdatert: 01. september 2021 kl. 15:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.