Solgt: 6 850 000 kr

Dønskiveien 72 C

6 200 000 kr
130 m²
3 soverom
Velkommen til Dønskiveien 72 C! Dett er et meget flott og påkostet rekkehus på Gjettum.
Gjettum
Pent og påkostet rekkehus over 3 plan. Barnevennlig planløsning. Vestvendt terrasse på 18 kvm og hage. Garasje med el-lading. Nærhet til alt!
 • Prisantydning
  6 200 000 kr
 • Omkostninger
  158 276 kr
 • Totalpris
  7 008 276 kr
 • Byggeår
  1969
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  130 m²
 • Bruksareal
  134 m²
 • Tomteareal
  140 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  25 200 kr
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Dønskiveien 72 C! Dett er et meget flott og påkostet rekkehus på Gjettum. Området er meget barnevennlig med bilfrie veier mellom rekkene, lekeplasser, kort vei til barnehage/skole, butikk, idrettshall, kollektivtrafikk osv. Boligen går over 3 plan og har en praktisk planløsning. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse og hage med gode solforhold. Verdt å merke seg:- Garasjeplass med el-lader - Familievennlig planløsning - 2 bad fra 2017 og kjøkken fra 2009 - Solrik vestvendt terrasse på 18 kvm + hage - Ny markise - Nye trapper 2017/2018 - Ny utebod 2020 - Nytt tak 2017. - Hele huset ble malt utvendig i 2020. - Varmepumpe - Mye lagringsplass - Kort avstand til skoler og barnehager - 5 minutter kjøretur til Sandvika - Godt vedlikeholdt hus

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Dønskiveien 72 C, 1346 GJETTUM
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 80, bruksnummer 207, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 146 kvm
Totalt bruksareal: 134 kvm
Totalt primærrom: 130 kvm
Primærrom:
Kjeller 40 kvm: Trapp/gang, bad, rom, kjellerstue.
1.etasje 45 kvm: Èntre, trapp/gang, stue og kjøkken
2.etasje 45 kvm: Trapp/gang, bad og 3 soverom.
Sekundærrom:
Kjeller 4 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Grunnmur i betong/ mur. Yttervegger har liggende trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder……
Oppsummering av TG2 og TG3:
Overflate gulv i kjeller TG2: Det er registrert griper i endeskjøter på parkett i kjeller.
Etasjeskillere . skjevhetsmåling TG2. Det er noen merkbare skjevheter i kjeller og i 2 etasje. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 22mm i kjellerstuen og 30mm i stort soverom 2 etasje. Målingene er
foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
Rømningsvei kjeller TG2: Når det ikke foreligger godkjente tegninger benyttes dagens forskrift som referanse. Kjeller oppfyller ikke kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning.
Ingen punkter har TG3 i boligsalgsrapporten.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt ellersoppskader?
- Ja, Etter etablering av nye bad oppdaget vi noen feil, dette ble fikset og ordnet opp i av firma.
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
-Ja, kun faglært. (Godt Bygg AS)
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
- 2017. 2.etasje: Slo sammen bad og toalett som var separert tidligere. Alt nytt. Kjeller: Etablering av nytt bad/vaskerom, her var det kun kjellerstue tidligere. Alt nytt.
Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
2017. Alt ble gjort fra bunn av. (Godt bygg AS)
Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja, Våtroms dokumentasjon på bad oppe og nede.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun faglært. (Olimb Rørfornying AS)
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
- 2018. Spyling og rørfornying i husforeningen. (bestilt av husforeningen).
Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Oppdaget at det var vann inne i feierluken i kjellerstuen. Ny pipehatt ble montert, ikke merket noe etter dette.
Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Ikke mer enn nevnt i punkt 5.
Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
- Sett tidligere sølvkre på badet i underetasjen.
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært. (Nortekt tak og blikk)
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
- 2017. Helomlegging av tak inkl blikkenslagerarbeid. Service på garasjene gjennom husforeningen.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært (Fixel AS)
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
- 2020 la nye strømledninger ut til ny utebod.
Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Papirer på alt elektrisk arbeid vi har gjort.
Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- 2012: Kontroll el-tilsyn (informert fra forrige eier) 2012: Oppgradering av sikringsskap + utbedring av funn fra el-tilsyn (informert fra forrige eier).
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Egen ladeboks i vår garasje.
Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ble oppført ny utebod høst 2020. Brukte firma, var skuffet over resultatet, fikk andre fagperson er til å se på det. De rådet oss til å utbedre noen punkter, dette gjorde vi, og utførte det selv.
Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Etablert bad/vaskerom i kjeller + gjesterom.
Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ikke som vi vet.
Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- Fikk en rapport etter at en fra ABBL hadde vært her å sett på vannet i feierluken.
Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld.
- Telenor har varslet økning på månedlig avgift med kr. 30 pr. boenhet pr. måned fra 1.7.21 Belastes den månedlige felleskostnaden.
Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som: rotter,mus, maur eller lignende?
- Andre rekker i husforeningen har observert rotte. Dette er rekkene på andre siden av bilveien (Dønskiveien)
TILLEGGSKOMMENTAR
2016 (aug): Nytt gulv i 1.etasje.
2017 (mai): Ny markise over terrasse og soverom ovenfor terrasse.
2018 (mai): Nye trapper.
(Komfyr, vaskemaskin og kjøleskap er kjøpt nytt i tiden vi har bodd her).
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Dønskiveien 72 C! Dett er et meget flott og påkostet rekkehus på Gjettum. Området er meget barnevennlig med bilfrie veier mellom rekkene, lekeplasser, kort vei til barnehage/skole, butikk, idrettshall, kollektivtrafikk osv. Boligen går over 3 plan og har en praktisk planløsning. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse og hage med gode solforhold.
1. etg:
Innbydende og romslig inngangsparti som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Stor skyvedørsgarderobe med plass til diverse yttertøy. Varme i gulvet i gangen.
Dette er boligens hovedetasje. Åpen og lys stue med store vindusflater vendt mot vest, hvilket skaper en luftig og romslig atmosfære. Stuen gir muligheter for å møblere med både spisestuemøblement og sofahjørne. varmepumpe som egner seg like bra på sommeren som på vinteren. Veggene er malt i tidsriktige farger og gulvet består av pen 1-stavs laminat fra 2016.
Fra stuen direkte utgang til solrik terrasse på 18 kvm, som gir god plass til diverse utemøblering. Terrassen er et yndet ekstrarom på varme sommerdager og fungerer som en forlengelse av stuen på sommerstid. Ny utvendig markise ble satt opp i 2017. Utebelysning og stikkontakt på vegg. Fra terrassen er det adkomst til hage.
Kjøkkenet ligger praktisk plassert med delvis åpen løsning til stuen. Romslig og effektivt kjøkken, rikelig med benke -og skapplass. Lekker og moderne kjøkkeninnredning fra 2009 innredet med profilerte fronter på skuffer og skapdører. Benkeplater i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Komfyr med keramisk platetopp. Frittstående kjøl- og fryseskap. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte på vegg med avtrekk til kanal. Lys og stikkontakter under takhøye overskap. Fuktføler/ lekkasjestopper. Oppvaskmaskin fra år 2018. Komfyr og kjøleskap fra år 2016. Gulv av 1 stavs laminat fra 2016. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen. På kjøkkenet er det også en hyggelig spisekrok, hvor man kan nyte frokosten og morgenkaffen.
2.etasje:
I boligens 2. etasje finner man et stort flislagt bad fra 2017 med gulvvarme. Nedsenket malt himling med downlights. Mekanisk avtrekksvifte på vegg i dusjsone. Innredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Stor benkeplate med plass til stellematte. Speilskap med lys og stikkontakter. Stikkontakter på vegg. Dusjnisje med dusjdør i glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Mosaikkfliser på gulv. Vegghengt toalett samt mekanisk ventilasjon. Opprinnelig var det et bad og et mindre toalett her som nåværende eier pusset opp og slo sammen til et stort bad. En meget delikat og tidløs innredning, som fremstår moderne og nytt.
Fra gangen i 2.etasje er det luke opp til uinnredet kaldtloft med god lagringsplass.
Hovedsoverom med garderobeskap og god plass til dobbeltseng, nattbord etc. For øvrig 2 barnerom i samme etasje.
U. etg:
Kjelleretasjen er i dag innredet med kjellerstue, perfekt som barne/ungdomsavdeling. Peis plassert i rommets sentrum, som gir mye varme og hygge på kalde vinterdager. Her er det også praktisk flislagt bad/vaskerom med gulvarme, oppført i 2017. Her er det nedsenket himling med downlights, dusjhjørne med innsvingbare dører i glass samt veggmontert hånddusj. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Overskap med glatte fronter på skapdører. Servantskap med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Speil med glasshyller og stikkontakter på vegg. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 200L varmtvannsbereder fra 2017.
I kjelleren finner man også et rom som dagens eiere benytter som gjesterom. For øvrig er det 1 bod i denne etasjen.
Det gjøres oppmerksom på at det er ikke er søkt om/ godkjent innredning av kjeller og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen
er av den grunn ikke godkjent til varig opphold.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet med panelovner, gulvvarme i entré og på begge bad. Luft til luft varmepumpe samt vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.06.1969.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1) Det må innordnes forskriftsmessige trapper utvendig foran døren til hagen. Jf. bygningsloven paragraf 77.
2) Terrenget må planeres som vist på de approberte fasedetegningen. Jf bygningsloven paragraf 97
3) Terrenget må gis fall ut fra bygningen i en bredde av minst 2 meter. Jf. ''Alminnelig approbasjonsbetingelser for byggearbeider i Bærum'', pkt. 21.
4) På taket må det anbringes stige av rustbeskyttet jern for feiing av pipen. Jf. ''Alminnelig approbasjonsbetingelser for byggearbeider i Bærum'', pkt. 21
5) Husfargen må anmeldes til bygningsrådet for godkjennelse. Jf. Approbasjonsbetingelsene av 14. september 1968.
6) Eventuell framtidig peisestue, hobbyrom e.l. tillates innredet i kjellerom på betingelse av at det tinglyses felleserklæring på eiendommen med ordlyd som forlanget i approbasjonsbettingelsene av 14.septermber 1968.
Bruksrett til felles tilfluktsrom forutsettes innarbeidet i vedtektene til borettslaget.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kjelleretasjen er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.
Hele kjelleretasjen er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger datert 20.05.1968 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Opprinnelig er bad og toalett i 2.etasje separat, men ble i 2017 slått sammen til et stort bad.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr:1971/6616-1/100 tinglyst 16.08.1971: RETTIGHETER IFLG. SKJØTE SELGEREN: BÆRUM KOMMUNE HAR VEDERLAGSFRI RETT TIL UTNYTTELSE AV KALKSTENSFOREKOMSTER AV TUNNELDRIFT UNDER BNR. 28 OG GNR.85 BNR.38 SAMT RETT TIL OVERDRAGELSE AV RETTIGHETENE M.FL.BEST.
Dgboknr.1987/14392-2/100 tinglyst: 11.05.1987 PANTSETTELSESERKLÆRING Beløp: NOK 25 000 Panthaver: HUSEIERFORENINGEN SOM SIKKERHET FOR FELLESUTGIFTER
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen tilhører Dønskijordet huseierforening og består av 88 seksjoner/andeler.
Selskapets eiendommer er forsikret i Protector forsikring. Forsikringen er en fullverdiforsikring. Forsikringen gjelder ikke innbo og løsøre.
Det fremgår av huseierforeningens husordensregler at ved anskaffelse av husdyr, bes eieren varsle de andre beboerne i samme husrekke.
Det er to dugnader i året, vår og høst.
Fellesutgiftene til huseierforeningen er på 2 100,- pr måned og inkluderer: Forsikring av bygget og garasjer, kabel tv, renovasjon, snøbrøyting og strøing, vedlikehold av fellesområder, forvalting, vei lys og strøm på fellesarealer og nedbetaling av lån og renter.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Styreleder informerer om at fellesutgiftene vil øke med 250 kroner pr 01.07.2021.
Fordeling av felleskostnadene:
grunnkostnad kr 1 432,-
avdrag fellesgjeld kr 436,-
renter fellesgjeld kr 232,-
Opplysninger om andel formue, andel fellesgjeld og total fellesgjeld:
Andel fellesformue er kr. 13 165,-. pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr. 77 374 pr. 17.03.2021
Total fellesgjeld for huseierforeningen er kr. 6 808 853 pr. 17.03.2021.
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 17.03.2021: 3.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 162
Saldo per 17.03.2021: 6 077 436
Andel av saldo: 69 062
Første termin/første avdrag: 08.04.2018 ( siste termin 08.09.2034 )
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 17.03.2021: 3.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 84
Saldo per 17.03.2021: 731 417
Andel av saldo: 8 312
Første termin/første avdrag: 08.04.2018 ( siste termin 08.03.2028 )
Vedlikehold / innkjøp de siste årene:
Avløpsrør: Det er gjennomført rørfornying på alle avløpsrør i 2018.
Garasjeporter: Det ble gjennomført service på alle garasjeporter i 2020. Service på garasjene blir utført annen hvert år.
Planlagt vedlikehold:
Enkelte nedløp i garasjer var bulket og har svartsopp. Dette kan komme av fuktighet grunnet snøsmelting fra biler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Dønskiveien 72 C ligger i et attraktivt og svært barnevennlig boligområde på Gjettum. Oppleves trygt for barn med bilfrie veier mellom blokkene. Flere lekeplasser i nærområdet, samt nærhet til barnehager og skoler. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Gjettum med gangavstand til Bærum sykehus, helsestasjon, dagligvareforretninger (Coop extra Dønski og Bunnpris Gjettum).
Fra boligen er det ca. 200 m til Vebekkveien bussholdeplass som tar deg med til Sandvika stasjon som er en kollektivt knutepunkt. Der er det tilgang på buss- og togavganger som for øvrig tar deg med inn til Oslo. Flytoget har også hyppige avganger til Gardemoen. For øvrig gangavstand til Hauger T-banestasjon, der linje 3 Mortensrud går til sentrum. Da er du fremme på Stortinget i underkant av 30 min.
Kun en kort kjøretur til Sandvika sentrum med alt av servicetilbud, som butikker cafeer, restauranter, kulturtilbud etc. Sandvika Storsenter kan tilby et rikt utvalg av forretninger. Sandvika sentrum består for øvrig av blant annet spisesteder, forretninger, kino, postkontor, kulturhus, og nærhet til flotte tur- og grøntområder. Det er også kort vei til Kolsås senter, med diverse servicetilbud som Meny-butikk, apotek, vinmonopol, Mester Grønn frisørsalonger.
Videre er det kort vei til Kolsåstoppen og Dælivann, hvor det er gode muligheter for turer og trening i vakre omgivelser. Fra Sandvika sentrum er det gangavstand til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Fra Kalvøya går det båt ut til øyene, og her finner man også Kyststien som tar en med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Fra leiligheten er det kun en kort kjøretur til Vestmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter, hvor det vinterstid blir kjørt opp flotte skiløyper. Kort vei også til Kolsås- og Kirkerudbakken med både helge og kveldsåpne bakker.
Det er godt med aktivitetstilbud i området, bl.a. svømmehaller og Bærum idrettspark med flerbrukshall, friidrettshall og fotballhall.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunenfor oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 140 kvm. Tomten er flat og har adkomst fra Dønskiveien. Hagen er opparbeidet med plen og beplantning.

Parkering

Det medfølger bruksrett til en garasjeplass i felles garasjerekke. Her er det også el- bil lader samt liten hems for lagring. Det er også gjesteparkering. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan DØNSKI, NORDØSTRE DEL datert 16.03.1967.
Kommuneplaner:
Id: 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Delareal 140 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Kommuneplaner under arbeid:
Id: 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5 754,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene til huseierforeningen er på 2 100,- pr måned og inkluderer: Forsikring av bygget og garasjer, kabel tv, renovasjon, snøbrøyting og strøing, vedlikehold av fellesområder, forvalting, vei lys og strøm på fellesarealer og nedbetaling av lån og renter.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Styreleder informerer om at fellesutgiftene vil øke med 250 kroner pr 01.07.2021.
Fordeling av felleskostnadene:
grunnkostnad kr 1 432,-
avdrag fellesgjeld kr 436,-
renter fellesgjeld kr 232,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 15 000 kwh. pr. år.
Velavgift er kr 2 100 pr. måned.
Boligen er tilknyttet telenor som leverandør av kabel tv. Kabel tv er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Nåværende eier har bredbånd fra telenor og betaler 539 pr måned.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 594 823,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 741 362,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 433 689,-
Av dette beløpet utgjør kr 77 347,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vidar Bachmann og Karoline Hornnæss Bachmann

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 45.000,-
Tilrettelegging kr 15.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0103/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.20103

Dato

Sist oppdatert: 14. oktober 2021 kl. 08:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.