Solgt: 5 550 000 kr

Gullkroken 9

4 950 000 kr
68 m²
2 soverom
Utsikt
Anne Rosvold
Presenteres av
Anne Rosvold
Smestad/Hoff
3-roms med spektakulær utsikt, beliggende i 10.etasje. Heis, balkong og flotte fellesarealer. Oppussingsobjekt
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  218 383 kr
 • Omkostninger
  132 051 kr
 • Totalpris
  5 900 434 kr
 • Etasje
  10
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 691 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gullkroken 9, en 3 roms hjørneleilighet med formidabel utsikt over Oslo. Her bor du stille og sentralt i naturskjønne omgivelser. Leiligheten ligger på et høydedrag i en rolig blindgate uten gjennomgangstrafikk. Boligen har standard fra byggeåret, så her har du mulighet til å skape ditt drømmehjem. Leiligheten har gode rom og stuen har vinduer på hele tre sider - noe som gir et fantastisk lys til rommet. Utgang fra stuen til en fin terrasse på 6 kvm. Her sitter du i skyene!
- Toppleilighet i 10. etasje med flott utsikt
- Tilbaketrukket og usjenert beliggenhet
- To romslige soverom med utsikt
- Separat kjøkken
- Bod i kjeller
- Fyring/Varmtvann, tv og internett inkludert i felleskostnadene
- Gratis gateparkering i området
- Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gullkroken 9, 0377 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 31, bruksnummer 242, seksjonsnummer 39, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Primærrom:
10. etasje 68 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og to soverom.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod på 4 kvm og en seksjon i felles kjølerom i kjeller på 0,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Bygningen har støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Tilnærmet flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget).
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Bad:
Overflater himling, vegger, gulv, membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer, vannrør, avløpsrør (inkl. sluk) , sanitærutstyr og innredning: TG 2 helhetsvurdering er valgt grunnet rommets alder og enkelte avvik. Eventuell membran/tettesjikt på gulv og vegger, samt vannrør av kobber, sluk/avløpsrør av kobber og støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er
passert. Det er registrert sprekker/riss i flisfuger samt fliser med bom (manglende/redusert vedheft). Tilstanden til våtrommet tilsier at det bør påregnes oppgraderinger for å gjøre det skadefritt og fuktsikkert.
Kjøkken:
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.
Overflater vegger bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling.
Kjøkkeninnredning bærer preg av alder/slitasje.
Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
Øvrige rom:
Overflater vegger, himling og gulv bærer preg av alder/slitasje og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling.
Tekniske anlegg. VVS anlegg
Vannbåren varme: Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
Vinduer/ytterdører
Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Ett vindu i stue går ikke i lås.
Dører:
Ytterdører er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato.
Sikringsskap med skrusikringer og automatisk strømmåler plassert i felles tavle utenfor leiligheten. Hovedsikring på 25 ampere. Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg. På bakgrunn av alder for det elektriske anlegget så anbefales det på generelt grunnlag en utvidet faglig vurdering av anlegget.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leilighet i 10. etasje med fantastisk utsikt over Oslo. Fire felles takterrasser i bygget og felles oppbevaringsrom for sykler i kjeller. Pent, møbelet felles inngangsparti med heis. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming med sentralvarme til radiatorer.
Entre/gang: med porttelefon og original inngangsdør.
KJøkken:
Gulvflate belagt med laminat. Vegger med malte murflater. Himling med malt betong. Kjøkkeninnredning fra byggeår. Overmalte fronter. Oppvaskbenk av rustfritt stål med kum og utslagsvask. Ett-greps armatur fra Oras. Fliser på vegg over oppvaskbenk/benkeskap. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast og støpejern.
Stue:
Parkett på gulv. Utgang fra stue til nordøstvendt balkong på 6 kvm. Vinduer på tre sider.
Bad:
Bad i hovedsak fra byggeår. Flislagt gulv. Vegger med fliser og malte murflater. Himling med malt betong. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Frittstående badekar. Kombinert bade-/dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av støpejern. Avtrekksventil på vegg.

Oppvarming

Sentralvarem med radiatorer. Seksjonseierne betaler et månedlig akontobeløp til brensel (fjernvarme), som avregnes én gang pr år etter ordinært årsmøte. Det er eieren på avregingstidspunktet som vil få faktura/utbetaling, en eventuell avregning mellom tidligere og ny eier må derfor avregnes dem i mellom.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1960. Det har vært kun en eier siden bygget ble oppført.
Det foreligger attestert arkivkort fra 1964.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 30762 tinglyst 18.06.1984, type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet, pålydende kr 15 000,-
Dagboknr 7552, tinglyst 03.07.1958: Festekontrakt
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutt på sameiets eiendom som omhandler festekontrakten og en jordskiftesak fra 2002

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Fremleie av seksjonen eller enkelte rom skal meldes til styret.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Følgende arbeider skal forhåndsmeldes til styret og arbeid kan ikke igangsettes før skriftlig samtykke fra styret er gitt:
a. tilkopling til byggets ledningsnett for strøm og/eller vann
b. hel eller delvis rivning av vegger
c. oppussing og endring av bad/toalett
d. ombygninger som flytting av kjøkken
e. skifte av vinduer
Meldingen skal inkludere informasjon om arbeidets omfang og art og hvilke autoriserte håndverkere som benyttes. Bruk av ikke-autorisert håndverker er ikke tillatt.
Det er strengt forbudt delvis eller helt å fjerne bærevegger i leiligheten
Det er ikke tillatt å dusje direkte på badegulv som ikke tilfredsstiller våtromsnorm og byggetekniske forskrifter. Den enkelte seksjonseier vil bli holdt ansvarlig for enhver vannskade som oppstår som følge av brudd på denne instruksen.
Det er ikke tillatt å koble vifter på kjøkken og bad til felles luftekanal eller rett i friluft. Det skal kun brukes vifter med kullfilter eller tilsvarende.
Oppbevaring av gass og grilling på balkong er ikke tillatt.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Gullkroken 9 - et veletablert og barnevennlig bomiljø i vakre omgivelser ved Smestaddammen i bydel Ullern i Oslo. Her har du kort vei til alt det du trenger i hverdagen. Møllhausen torg og Harbitz torg på Hoff er rett i nærheten. Her finnes gode dagligvarebutikker, apotek, diverse forretninger og en rekke nødvendige servicetilbud som blant annet nytt SATS treningssenter samt et nytt spise/restaurant konsept - Laboratoriet. Litt lenger unna ligger Karenslyst Allé med et rikt tilbud av forretninger av alle slag, kaféer, restauranter, Sats og Elexia treningssentre og Vinmonopol m.m. Nærmeste storsenter, CC Vest, ligger på Lysaker, og er kun en kort tur unna med bil.
Området tilbyr fine friluftsområder med vakre Øvre og Nedre Smestadammen i umiddelbar nærhet. Ønsker du å gå en lengre tur finner du en hyggelig tursti gjennom Husebybakken og videre inn i Mærradalen til Bogstad. Frognerparken med sitt flotte anlegg og unike turmuligheter ligger heller ikke langt unna, kun en 15 minutters gåtur. Bygdøy er også innen gangavstand med fine turområder og badeplasser om sommeren. Nærområdet byr på trygge og spennende lekemuligheter for de aller minste.
Området har et meget godt kollektivtilbud. Kun 9 minutter unna leiligheten finner du Smestad T-banestasjon. Herfra kjører linje 2 mellom Østerås og Ellingsrudåsen og linje 3 mellom Kolsås og Mortensrud. Fra Hoff går trikken med linje 13 mellom Bekkestua og Ljabru. Med t-bane tar det ikke mer en ca. 5 minutter å komme seg til Majorstuen og ca. 8 minutter til Nationaltheateret. Fra Smestad har du også bussrute 23 som kjører strekning mellom Lysaker og Simensbråten, og buss 45 som kjører mellom Voksen skog og Majorstuen og bussrute 40, som går i Hoffsveien, og tar deg til bl.a. Skøyen. Skøyen som er et kollektivt knutepunkt med flere bussruter, tog, flytog og trikk ligger også innenfor gangavstand.
Fra leiligheten er det en kort og trafikksikker vei til både Smestad barnehage og Smestad barneskole.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 3.848 kvm, festeavgiften betjenes via de månedlige felleskostnadene. Festekontrakten utløper i 2058.
Kopi av lov om tomtefeste kan mottas ved henvendelse til megler.
Fellesområde opparbeidet med blant annet asfalterte adkomst-/stikkveier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer, busker, trær og annen beplantning.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Elbiler – Styret har i samarbeid med de øvrige to sameiene undersøkt mulighet for etablering av ladepunkter på felles parkeringsområde. Leverandør av tilsvarende i Hoffsveien 43-45 ble kontaktet for befaring. De sørget for å foreta en analyse for å avklare eksisterende strømkapasitet. Den viste at det er rikelig tilgang på strøm til å betjene ladepunkter. Et uforpliktende tilbud bekreftet at etablering vil bli svært kostbart og kreve en organisasjons som de tre sameiene har felles ansvar for. Styrene ble enige om ikke å få videre med saken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan 49458 datert 12.08.1958 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 691,- pr. mnd. og inkluderer:
Fellesutgiftene fordeler seg slik:
-Fellesutgifter kr. 2 650,20,-
-Energi kr. 948,47,-
-Lån nr.1: Avdrag kr. 484,87,-
-Lån nr.1: Renter kr. 607,51,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4 000,- pr. år. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene med standard hastighet. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 545 418,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 563 504,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17 616,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 218 383,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 3 267 588,- pr. 07.06.2021 og lånevilkårene er:
Lån: DnB
Rentebetingelser: 3,4%
Lånets løpetid: nedbetalt i 2040
Terminer pr. år: 12

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
-Innflyttingsgebyr til sameiet kr 1 500,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 082 051,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5 300 434,-
Av dette beløpet utgjør kr 218 383,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lars-Embrik Blystad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameie Øvre Hoff, med sameiebrøk 86/3868.
Sameiet består av 39 leiligheter.
Forretningsfører er Brækhus Eiendom AS- nå Hammersborg Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 75 90.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med unntak av reptiler.
Foretatt påkostninger de senere år:
2021: Ny folie/tapet i heis skiftet
2020: Takplater ble skiftet i vestibylen.
2019: Utskiftning av av gulvbelegg i alle etasjeganger og vestibyle
2015: Ferdigstilt totalrehabilitering m/etterisolering av fasade.
Planlagte påkostninger:
Oppdatert vedlikeholdsplan ble vedtatt på årsmøtet 2020. Den har vært styrets rettesnor i vedlikeholdsarbeidet:
2021: Rørfornying av bunnledning, ca kr 250 000,- belastet over driften, dette er planlagt utført juni 202.
I vedlikeholdsplanen vurderes det følgende: Utskiftning av ytterdør i kjeller, nye branndører fra trapperom til både kjeller og loft, etablere et låst sykkelskur, oppgradere sykkelbod, male kjellergulv samt bygge redskapsbod på del av tørkeplassen.
Tlf. styreleder 20/6- 2021: det er ikke planlagt å øke husleien 01.07.2021 ref. årsmøtet 2021.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15 000,-
Visninger: kr 2 500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 48-0028/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røa
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR48.2128

Dato

Sist oppdatert: 29. juni 2021 kl. 17:48

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.