Solgt: 2 900 000 kr

Eikholtveien 7

2 790 000 kr
110 m²
3 soverom
Velkommen til Eikholtveien 7
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Kodal
VISNING AVLYST! Selveier rekkehus med solrik vestvendt terrasse og hage. Bygget i 2015 med 3 soverom
 • Prisantydning
  2 790 000 kr
 • Omkostninger
  71 092 kr
 • Totalpris
  2 971 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  110 m²
 • Bruksareal
  137 m²
 • Tomteareal
  205,4 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen er solgt!
Meget solrikt og barnevennlig beliggende selveier rekkehus i boligområde fra 2015. Eikholtveien 7 er lyst og moderne innredet med en praktisk planløsning perfekt for en barnefamilie. Boligen har toalett og stue i begge etasjer, samt totalt 3 soverom hvor det ene har walk-in closet. Det kan også være mulighet for et fjerde soverom eller lukket TV-stue i boligens andre etasje. Integrert garasje i boligen med adkomst til bod.
Rekkehuset har en romslig terrasse mot vest, der det er plass til hele familien på grilling og sommerhygge. Fra stuen i 2.etasje er det også adkomst til en fin vestvendt veranda med mye sol og utsikt over kulturlandskapet.
Her kan en flytte rett inn i en moderne bolig, der en slipper å tenke på oppussing og vedlikehold i nærmeste fremtid

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Eikholtveien 7, 3243 KODAL
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 309, bruksnummer 67, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 158 kvm
Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 111 kvm
Første etasje:
Entre, wc rom, stue, kjøkken samt garasjerom med bod.
Andre etasje:
Bod / teknisk rom, stue, bad og 3 soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Bnt. Bolig og Nærings Taksering. Hans Petter Olaussen.

Byggemåte

Vertikaldelt tremannsbolig over to etasjer som ble oppført med isolert bindingsverk over støpt plate på mark i 2015. Boligen har utvendig liggende royal imregnert kledning og saltak som er tekket med dobbelkrum betongstein. Det er integrert garasje med boligen. Denne har avdelt innvendig bod og er isolert og innvendig platet. Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med hage, asfaltert gårdsplass og uteplass/terrasse med støpte plate på mark.
Boligen er oppført etter TEK 10 byggeforskrifter.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende TG2: Ingen!
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget solrikt og barnevennlig beliggende selveier ende-rekkehus i boligområde fra 2015. Eikholtveien 5 er lyst og moderne innredet med en praktisk planløsning perfekt for en barnefamilie. Boligen har toalett og stue i begge etasjer, samt totalt 3 soverom. Det kan også være mulighet for et fjerde soverom eller lukket TV-stue i boligens andre etasje. Integrert garasje i boligen med adkomst til bod.
Rekkehuset har en romslig terrasse mot vest (støpt platting), der det er plass til hele familien på grilling og sommerhygge. Fra stuen i 2.etasje er det også adkomst til en fin vestvendt veranda med mye sol og utsikt over kulturlandskapet.
Her kan en flytte rett inn i en moderne bolig, der en slipper å tenke på oppussing og vedlikehold i nærmeste fremtid.

Oppvarming

Vedovn i stue 1. etasje. Det er varme i gulv i alle oppholdsrom i hovedetasjen + bad/wc i 2.etasje

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/309/67:
25.08.2014 - Dokumentnr: 705634 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:309 Bnr:6
01.01.2020 - Dokumentnr: 1220587 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:309 Bnr:67
Ingen av disse har noen praktisk betydning for eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Kontakt megler ang. de skattemessige konsekvensene av dette.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

En fantastisk beliggenhet innerst i blindvei med solrike utearealer. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser. Nærmeste lekeplass er kun et steinkast unna boligen. Veien er kort til både barneskole og matvarehandel, og for den turglade sjel finnes det utallige stier og flotte turområder sommer som vinter. Boligen har flere flotte utearealer, med plass til mange gjester på de sene sommerkvelder.
Tomten er selveiet!
Kodal er et lite tettsted i Sandefjord kommune med gode oppvekstsvilkår, natur og friluftsliv samt sentrale elementer. Fra Kodal er det ca. 12 min. biltur til Andebu sentrum, samt ca. 13 minutter til Sandefjord sentrum. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, flotte fritidsområder, post, bensinstasjon, dagligvare etc. Det er stor aktivitet i lokalmiljøet og det arrangeres både revyer, sportslige aktiviteter (Gråtassen / Kodal mila). For den turglade sjel finner en flotte turområder i skog og natur innenfor umiddelbar avstand samt fiskemuligheter i nærområdet.

Adkomst

Fra Sandefjord følg Kodalveien frem til Kodal sentrum. Kjør gjennom sentrum og etter ca en kilometer så kommer Eikholtområde på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kodal Barneskole og Andebu Ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 205,4 kvm. Tomten består i hovedsak av bygningsmassen, vestvendt terrasse og hage.

Parkering

Integrert garasje for 1 bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for beboerne på området.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Eikholt, gbnr. 109/6, samt gang-og sykkelvei langs del av Fv.305" datert 24.9.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det er vedtatt reguleringsplan for Hasås Sag AS. Planen stedfester dagens bruk, samt muligheten for videre utvidelse av driften. Oppgradering av kryssløsning ved fylkesveien samt etablering av noe større buffer mot naboene er blant kravene i planen. Eiendommen ligger ca. 100 meter sydvest for denne virksomheten.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med andre reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9 205,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Velavgift er kr 200,- pr. mnd.
Det må påregnes kostander til snømåking og vedlikehold av vei og lekeplass.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 736 191,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 650 287,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 861 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Shahid Hussain

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1.4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0205/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.21205

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 11:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.