Carl Berners plass

Christian Michelsens gate 23

Etasje
2
Byggeår
1936
Soverom
2
Areal (P-ROM)
54 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon

Trivelig, gjennomgående tre-roms ved Carl Berners plass - varmtvann og fyring inkludert - sentral beliggenhet!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Christian Michelsens gate 23, 0568 OSLO 
Gårdsnummer 227, bruksnummer 29, seksjonsnummer 69, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten befinner seg i et populært boligområde ved Carl Berners plass. Fra leiligheten er det kort vei til offentlig transport (t-bane, buss og flybuss), kaféer, restauranter og andre servicetilbud.
I området er det flere grøntanlegg og det er kort vei til bl.a. Andedammen på Hovin, Tøyenparken, Ola Narr, Botanisk hage og frodige Rodeløkka. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm
Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 54 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på loftet.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Det presenteres en lys og trivelig tre-roms med to gode soverom i hver sin ende. Perfekt for et par med behov for kontor eller for et par venner som deler leilighet sammen.  Kort fortalt inneholder boligen en entré, stue, to store soverom, et separat kjøkken og et badeværelse. I tillegg medfølger det en bod i kjeller. 

Boligen leies ut delvis møblert og med hvitevarer på kjøkken og på bad. 


- Entré - 

Det er god plass til å henge fra seg tøy i entréen. 


- Stue - 

Lys og fin stue med plass til både sofagruppe og spisekrok. 


- Kjøkken - 

Kjøkkenet vender ut mot Rodeløkken kolonihager som er et trivelig skue. På kjøkkenet disponerer leietaker kjøleskap med frys, komfyr, oppvaskmaskin og diverse kjøkkenutstyr. 
Det er godt med plass i benk- og overskap og rikelig med plass til matlaging. Det er plass til en liten spiseseksjon som illustrert på bildene.


- Hovedsoverom -

Hovedsoverommet vender også ut mot Rodeløkken kolonihager. Rommet er i dag møblert med dobbeltseng, garderobeskap og en mindre pult. 


- Soverom nr. 2 - 

I leilighetens andre soveværelse er det også god plass til å innrede med seng, kommode og kontorpult. Dette soverommet er per i dag umøblert.


- Badeværelse - 

Badet er flislagt med varmekabler i gulvet. Leietaker vil ha en vaskemaskin til disposisjon. Badet har dusjsone med innfellbare glassvegger. 

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Boligen varmes opp ved fjernvarme. Varmtvann og oppvarming er inkludert i husleien. 

Leietaker tegner selv strømabonnement. 

Energimerke Energimerket G5

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47 700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 724,-. 

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter:  20.01.2020 og utløper: 19.01.2023.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR18.203
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon
Mobil 41467349

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.