Komplett salgsoppgave

Krokemoveien 151

4 460 000 kr
230 m²
3 soverom
Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro, da hagen er inngjerdet
Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro, da hagen er inngjerdet
Krokemoa/Bugården
Solrikt og landlig beliggende enebolig med eiet tomt på 3.556 kvm - Fantastisk tomt med masse boltreplass

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 460 000 kr
 • Omkostninger
  112 842 kr
 • Totalpris
  4 572 842 kr
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  230 m²
 • Bruksareal
  247 m²
 • Tomteareal
  3 566,5 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrikt beliggende enebolig med fantastiske utearealer som frister til lek og moro hele året.
Eiet tomt på 3 566,5 kvm. bestående av plen, gårdsplass samt et fantastisk rekreasjonsområde bestående av skog og natur. Det er gode solforhold på eiendommen, samt flere usjenerte uteplasser.
Her er mer enn nok av boltreplass for store og små, og det flotte områder frister til teltovernatting med marshmallows og bålkos. Her får du følelsen av villmark rett på utsiden av utgangsdøren, og mulighet for overnatting i hammock på din egen tomt. Hagen frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling, mens barna spiller boccia og crockett i hagen
Boligen holder en enkel/eldre standard og det bør påregnes oppgraderinger for å oppnå en nåtidens forventet standard.
Velkommen til visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krokemoveien 151, 3223 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 145, bruksnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 247 kvm
Totalt primærrom: 230 kvm
Primærrom:
Kjeller: 75 kvm: Gang , Gang 2, Innredet rom 1, Innredet rom 2, Bad , Trapperom til terreng, Wc
1. etasje 106 kvm: Entré , Gang (inkl. kjellernedgang) , Spisestue , Stue , Kjøkken , Vaskerom , Wc
2. etasje 49 kvm: Gang , Gang 2, Bad , Soverom , Soverom 2, Soverom 3 (Inkl areal av skyvedørsgarderobe)
Sekundærrom:
Kjeller: 17 kvm: Kjølerom , Bod , Bod 2
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.05.2022 utført av Schau Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Megler opplyser at mottatte byggetegninger fra byggeår/senere ombygging ikke stemmer overens med dagens innredning, og det er flere rom i 1.etasje og 2.etasje som ikke stemmer med eldre plantegninger og dagens bruk/innredning.
Takstmann har i sin rapport brukt arealbeskrivelse "p-rom" på flere rom i kjeller selv om de opprinnelig er byggemeldt som boder (iflg. byggetegninger datert 29.08.1957) og er ikke godkjent til varig/dagens opphold/bruk. Rom i kjeller er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggebeskrivelse iht. tilstandsrapporten: Grunnmurer oppført av betongkonstruksjoner fra byggeår. Muren er utvendig pusset over terrengnivå – om muren er pusset under terrengnivå kan ikke konstateres, men det forventes å være utført poretetting av muren. Basert på boligens alder er det grunn til å konkludere av grunnmurer er utvendig fuktsikret med Gudron og grunnen drenert med betongeller teglsteinsrør på øvrige deler. Fastkarm og husmorvinduer fra 1976 og 1985 i jevnt over slitt stand. Fastkarm og husmorvinduer fra 1976 og 1985 i jevnt over slitt stand. Tak tekket med dobbelkrummet betongtakstein fra ca 1990-tallet.
konkret alder ikke kjent. Yttervegger av grovt stenderverk fra byggeår med opp mot 10cm isolasjon i yttervegger. Fasader kledd med en kombinasjon av eldre vestlandskledning og nyere dobbel falset panel – begge i liggende utførelse. Boligens etasjeskiller er oppbygget av trebjelkelag isolert med typisk opp mot 20cm isolasjon underliggende kledd med trepanel/plater, samt platet med gulvspon i overkant.
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende punkter som har fått TG 3 i Tilstandsrapport:
Rom under terreng : Kostnadsestimat for utbedring 50.000, -100.000,-
Bad i kjeller: Kostnadsestimat for utbedring 100.000,- til 300.000,-
Vaskerom i Kjeller: Kostnadsestimat for utbedring 50.000, -100.000,-
Bad i 2.etasje: Kostnadsestimat for utbedring 100.000,- til 300.000,-
Wc i kjeller: Kostnadsestimat for utbedring under10.000,-
Elektrisk anlegg: Kostnadsestimat for utbedring under 10.000,-
Branntekniske forhold: Kostnadsestimat for utbedring under 10.000,-
Ut over dette har de fleste punkter i rapporten fått TG 2 grunnet alder/slitasje og forventet levetid. Det er også påpekt mangler og feil på tak, takkonstruksjon, nedløp & beslag, vinduer, kledning, drenering, kjølerom, pipe, trapper, kjøkken, overflater, balkonger m.m. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Solrikt beliggende enebolig med fantastiske utearealer som frister til lek og moro hele året.
Eiet tomt på 3 566,5 kvm. bestående av plen, gårdsplass samt et fantastisk rekreasjonsområde bestående av skog og natur. Det er gode solforhold på eiendommen, samt flere usjenerte uteplasser.
Her er mer enn nok av boltreplass for store og små, og det flotte områder frister til teltovernatting med marshmallows og bålkos. Her får du følelsen av villmark rett på utsiden av utgangsdøren, og mulighet for overnatting i hammock på din egen tomt. Hagen frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling, mens barna spiller boccia og crockett i hagen
Boligen holder en enkel/eldre standard og det bør påregnes oppgraderinger for å oppnå en nåtidens forvente standard.
Velkommen til en hyggelig visning

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Anmerkninger fra feieren: Brennbart inntil etg.skillene. Peisinnsats må renses før bruk. Ikke utført feiing. Ikke utført tilsyn av nyere dato.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.02.1957 på to-mannsbolig.
Det foreligger også en ferdigattest datert 18.01.1985 som omfatter et tilbygg.
Megler opplyser at mottatte byggetegninger fra byggeår/senere ombygging ikke stemmer overens med dagens innredning, og det er flere rom i 1.etasje og 2.etasje som ikke stemmer med eldre plantegninger og dagens bruk/innredning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
I følge eiendomsinformasjon fra Sandefjord kommune er boligen idag registrert som en enebolig. Det foreligger ingen dokumentasjon/bruksendring/godkjenning på bruksendring fra to-mannsbolig til enebolig.
De fleste rom i kjeller er opprinnelig byggemeldt som boder (iflg. byggetegninger datert 29.08.1957) og er ikke godkjent til varig/dagens opphold/bruk. Rom i kjeller er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Nåværende eier har byttet ut noen vinduer i kjeller. Endring er ikke søkt kommune for godkjenning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Erklæring/avtale tinglyst 12.07.1947 med dagboknummer 1599
Vegvesenets betingelser vedtatt. Retningslinjer for avkjørsel til hovedvei. Overført fra: Knr:0706 Gnr:145 Bnr:7
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler. Det anbefales kjøper å lese tilstandsrapport nøye, samt eventuelt ha med byggfagkyndig på visning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et sentralt område med gangavstand til det du måtte trenge i hverdagen.
Nærings - og handleområde Pindsle ligger i gangavstand fra boligen med blant annet flere dagligvareforretninger, Elkjøp, apotek, biltema og mye mer. Komplett.no Arena ligger også i dette området, perfekt for de fotballinteresserte.
Kort vei har man til både barnehage, skoler og idrettsanlegget Runar.
Bugården med flere gode aktivitetstilbud som svømmehall, idrettsanlegg og gode turmuligheter kan trygt sies å ligge i nærmiljøet.
Det er kun 4 km til Sandefjord sentrum med alle sine flotte servicefunksjoner.
For pendlere har man både Torp flyplass som ligger ca. 10 minutter unna og kort vei inn på E-18.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen ligger med kort av stand til Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Kune 10 minutter gange til SVGS (Sandefjord videregående skole).
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 566,5 kvm. bestående av plen, gårdsplass samt et fantastisk rekreasjonsområde bestående av skog og natur. Det er gode solforhold på eiendommen, samt flere usjenerte uteplasser.
Her er mer enn nok av boltreplass for store og små, og det flotte områder frister til teltovernatting med marshmallows og bålkos. Her får du følelsen av villmark rett på utsiden av utgangsdøren, og mulighet for overnatting i hammock på din egen tomt. Hagen frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling, mens barna spiller boccia og crockett i hagen.
Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro, da hagen er inngjerdet.
Dette er også den perfekte tomten for de som har hund, da hunden kan luftes på egen tomt.
Det er sjeldent det omsettes sentrale eiendommer med denne tomtestørrelsen.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt eldre garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. I følge vedlagte ledningskart kan de se ut som om det går en bekk/ledning nordøst på tomten.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.9.2019 avsatt til: LNRF -område, spredt bolig-, fritids-, eller næringsbebyggelse, rød og gul sone.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Krokenmoveien Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningsline for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert
med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".
Eiendommen ligger i område avsatt til landbruks-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR). I LNFR-områder er det generelt bygge- og deleforbud. Se kapittel 3 i utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel for eventuelle muligheter til utvikling av eiendommen.
Boligen er registrert som bestående godkjent helårsbebyggelse i LNFR-område. Se kapittel 3 i utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 221,25,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har ikke bodd i boligen og har derfor ingen kunnskap/kjennskap til årlig strømforbruk. Megler opplyser at det bør forventes et årlig forbruk på ca. 25.000 kwh.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr. 7.500,-
Kjøper må påregne kostnader til innboforsikring.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 348 476,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 854 515,-/4 854 513,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.572.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Plass Invest AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler. Det anbefales kjøper å lese tilstandsrapport nøye, samt eventuelt ha med byggfagkyndig på visning.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1, 35 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr. 19.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0121/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22121

Dato

Sist oppdatert: 22. juni 2022 kl. 09:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.