Solgt: 3 000 000 kr

Travalleen 17B

2 850 000 kr
56 m²
2 soverom
Bjørn Kitter Asak
Presenteres av
Bjørn Kitter Asak
Jessheim/Nordby
SOLGT. Velholdt og pen 3R eierleilighet på Nordby | Garasje | Gode solforhold | Kort vei til sentrum
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Omkostninger
  72 592 kr
 • Totalpris
  2 922 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  1 631 kr
 • Fellesutgifter
  2 072 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Bjørn K. Asak ønsker velkommen til visning i Travalleen 17B.
Dette er en flott eierleilighet med en god intern beliggenhet på Nordby. Leiligheten har vegger i tidsriktige farger, og en god romløsning. 2 gode soverom, lyst og pent flislagt bad og åpen kjøkkenløsning mot stue. Vinduene i stua strekker seg fra gulv til tak, og bidrar dermed til en naturlig belysning av leiligheten. Fra kl 15 står sola på balkongen, så her kan du nyte sene sommerkvelder i godt selskap til solen går ned bak Romeriksåsen.
Den gamle travbanen på Nordby er i dag et meget populært boligområde. Området er godt tilrettelagt for store og små, og det er korte avstander til barnehager, skoler, offentlig transport og sentrum. Marka ligger rett utenfor døren med gode turmuligheter sommer som vinter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Travalleen 17B, 2069 JESSHEIM
Gårdsnummer 142, bruksnummer 361, seksjonsnummer 68, kommunenummer 3033

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Bruksareal:
Leilighet 56 kvm
Primærrom:
Leilighet :
3. etasje 56 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad, 2 soverom
I tillegg disponerer boligen 1 bod uten for inngangspartiet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.04.2021 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong.
Betong, antatt på fast grunn eller stabile masser. Trebindingsverk med panel på fasader, saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 på bad pga. alder på badet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott leilighet i 3.etasje, boligen består av entre, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Leiligheten fremstår moderne og velholdt med gode solforhold.
Stuen er malt i tidsriktig farger og har parkett på gulv, fra stuen er det utgang til en flott balkong med kjempeflotte solforhold, Her kan man nyte sene kvelder med sol til den går ned bak Romeriksåsen.
Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, kjøkkenet er lyst med god benkeplass. Det er plass til spisebord på kjøkkenet der man kan nyte middag til flott utsikt.
Badet består av dusjhjørne, wc og vaskesøyle. Gulvet og vegger er flislagt og det er glassdører i dusjhjørne. Hovedsoverommet er stort og luftig med mørk farge på veggene og parkett på gulv. Soverom nr. to har en innebygget garderobeløsning, god plass til seng og kontorløsning.

Oppvarming

Boligen varmes opp med panelovner og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.01.2008.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det må innsendes ny tegning/kart over midlertidig parkeringsplass.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det er ikke gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/142/361/68:
26.02.2008 - Dokumentnr: 165568 - Bestemmelse iflg. skjøte
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere
24.01.2008 - Dokumentnr: 67440 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 68
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 56/3350
15.02.2008 - Dokumentnr: 136521 - Resek/tilleggssek
Endret seksjon:
Snr: 68
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 56/3350

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Jessheim tilbyr det meste av bymessige fasiliteter, og har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet teaterforestillinger og tre kinosaler, og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter.
Leiligheten har sentral beliggenhet med gangavstand til byen, togstasjon, ny flerbrukshall med ishall, håndballbane m.m., nyere friidrettstadion, fotballarena, turnhall, Jessheimbadet, skatepark og videregående skole.
Populære Nordbytjernet ligger en liten gåtur fra eiendommen. Det er flotte turmuligheter rundt Nordbytjernet både sommer og vinter, og her har man mulighet til flere hyggelige aktiviteter. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, og rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for liten og stor – både to og firbente! Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.
Det er masse flotte turmuligheter i skogsområdet Jessheim Nord som ligger rett utenfor døren. Her er det fine turmuligheter sommer som vinter til Hauerseter, Nordkisa og Algarheim.
Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler, og Jessheim Storsenter som har rundt 140 butikker og serveringssteder ligger også i gangavstand fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Nordby stasjon har hyppige togavganger til Oslo, og ligger kun 1 km fra leiligheten - godt tilrettelagt for pendlere. Nærmeste busstopp er Nordbyvegen, kun 600 meter fra boligen. Herfra går det buss til mellom Jessheim og Oslo Lufthavn, Nannestad sentrum og Maura.
Avstand med bil:
Oslo lufthavn - ca. 10 min.
Lillestrøm - ca. 25 min.
Oslo S – ca. 35 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Læringsverkstedet bhg. Nordbymoen 200m
Vifo Nordbyhagen barnehage (0-6 år) 500m
Tiurkroken barnehage (0-5 år) 1.1 km
Gystadmarka skole (1-7 kl.) 1.7 km
Hoppensprett ung.skole Jessheim (8-10 kl.)
Gystadmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Hoppensprett vgs Jessheim
Jessheim videregående skole 5.5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7 573,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det følger en garasjeplass i felles parkeringsanlegg med i salget. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.
I forbindelse med garasjen er det på trappene at de lager ett styre for garasjen. Garasjeanlegget består av seksjon 71 og seksjon 72. Det er allerede laget ett styre for 71, styre for seksjon 72 er på trappene. I forbindelse med dette arbeidet vil det på sikt også vil innføres en mindre, månedlig felleskostnad per parkeringsplass. Hvordan dette påvirker felleskostnadene som betales i dag er usikkert, men styrets intensjon er at de totale felleskostnadene per måned vil ligge på samme nivå også etter endringen. Leilighetens parkering ligger i seksjon 71.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Ullensaker Travbane med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 04.12.2000.
Eiendommen er berørt av veg-/jernbanestøy.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 4 124,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 2 072,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsfører, garasje, forsikring, strøm på felles areal.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7583 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av fiber og tv og har avgift på ca. kr 1129. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Velavgift 1.631,- for (2020)
På sikt vil det bli innført en mindre, månedlig felleskostnad per parkeringsplass. Hvordan dette påvirker felleskostnadene som betales i dag er usikkert, men styrets intensjon er at de totale felleskostnadene per måned vil ligge på samme nivå også etter endringen
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 764 014,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 750 450,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Morten Repsjø Andersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Ønskes ikke noe overtakelse før 15 juni.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 28.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: 2 gratis utover det kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0034/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2134

Dato

Sist oppdatert: 07. mai 2021 kl. 10:09

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.