Komplett salgsoppgave

Kjørbokollen 39

7 600 000 kr
98 m²
2 soverom
Velkommen til Kjørbokollen 39!
Velkommen til Kjørbokollen 39!
Kart
Del
Silvia Vahl
Presenteres av
Silvia Vahl
SANDVIKA SENTRUM
Romslig 3-roms leilighet fra 2002 i Sandvika sentrum - Balkong - Garasjeplass

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  7 600 000 kr
 • Omkostninger
  191 170 kr
 • Totalpris
  7 791 170 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  98 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 163 kr
 • Energimerke
  Lysegrønn D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kjørbokollen 39! En innbydende og attraktiv 3- roms selveierleilighet i 2. etasje beliggende i sentrum av Sandvika. Leiligheten består av entré, gang, delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom kombinert med WC, to soverom og en innvendig bod. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong. Praktisk adkomst med heis fra trappeoppgang og ned til garasjeanlegg, hvor leiligheten disponerer en garasjeplass med lader til elbil. Beboere kan ta heis direkte ned til Sandvika storsenter, via felles garasjeanlegget!
- 2 soverom
- Balkong
- Balansert ventilasjon
- Kabel-TV inkl. i felleskostn.
- Garasje med elbil-lader
- Heis
- Sentralt
- Gangavstand til Sandvika storsenter
- Kort vei til sjøen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjørbokollen 39, 1337 SANDVIKA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 52, bruksnummer 144, seksjonsnummer 91, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 352, bruksnummer 1, ideell andel 6/2200

Innhold

Totalt bruksareal: 102 kvm
Totalt primærrom: 98 kvm
Bruksareal:
Leilighet 102 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 98 kvm: Entré, gang, kjøkken, stue, bad, wc og to soverom.
Sekundærrom:
Leilighet:
2. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 09.08.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Grunnmur og skillende dekker av betong. Bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Utvendige fasader forblendet med teglstein. Flatt yttertak som er utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har slett entrédør i brannklasse B30 med lydklasse 35dB. Vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er gitt TG3 på brannslokningsutstyr: Det er ikke brannslukkingsutstyr iht forskrift i boligen.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 9.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) har fått TGIU på stakeluke: Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 9.
Følgende punkter har fått TG2:
- Sanitærutstyr/innredning (Bad). Mer info finner du på s. 7 i tilstandsrapporten.
- Overflater vegger (Bad). Mer info finner du på s. 7 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Bad). Mer info finner du på s. 7 i tilstandsrapporten.
- Fallforhold - gulv (Bad). Mer info finner du på s. 7 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Kjøkken). Mer info finner du på s. 7 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Toalettrom - ikke våtrom). Mer info finner du på s. 8 i tilstandsrapporten.
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget (Elektriske anlegg). Mer info finner du på s. 9 i tilstandsrapporten.
- Annet (Balkonger, terrasser, veranda etc.). Mer info finner du på s. 10 i tilstandsrapporten.
Oppsummerings fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Limet veggplater over eksisterende fliser på bad-vegger
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp.
- Bare sjekk, alt var i orden. Firmanavn: CS-varme.
KJenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Sjekket varmeanlegget i leiligheten
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- I garasjen

Standard

Velkommen til Kjørbokollen 39! En innbydende og attraktiv 3- roms selveierleilighet i 2. etasje beliggende i sentrum av Sandvika. Leiligheten består av entré, gang, delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom kombinert med WC, to soverom og en innvendig bod. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong. Praktisk adkomst med heis fra trappeoppgang og ned til garasjeanlegg, hvor leiligheten disponerer en garasjeplass med lader til elbil. Beboere kan ta heis direkte ned til Sandvika storsenter, via felles garasjeanlegget!
- 2 soverom
- Balkong
- Balansert ventilasjon
- Kabel-TV inkl. i felleskostn.
- Garasje med elbil-lader
- Heis
- Sentralt
- Gangavstand til Sandvika storsenter
- Kort vei til sjøen
Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt eiendomsmeglerfullmektig Silvia Vahl på tlf. 48 07 57 51 eller på e-post: Silvia.vahl@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av din egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!
Entré & gang:
Entréen har et plassbygd garderobeskap og innover i gangen er det innredet med en sofa. Ved behov for ytterligere oppbevaringsplass til yttertøy og sko kan enkelt settes opp en skyvedørsgarderobe.
Stue & balkong:
Lys og luftig stue som har delvis åpen kjøkkenløsning. Stuen kan naturlig deles inn en seksjon for spisebord og for stuemøblement. Det er plass til sofagrupper eller hjørnesofa, stuebord, kommoder/skjenk og bokhyller med mer. Pen gasspeis som bistår som ekstra oppvarming når det går mot kaldere tider.
Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 11,2 m2. Balkongen er yndet som et ekstra rom på varme sommerdager og er møblert med sittegrupper, grill og putekasse. Gulv belagt med terrassefliser og har rekkverk av glass og metall.
Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.
Bad - Inngang fra entré:
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Plater på vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i tak. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Toalettrom (Ikke våtrom):
Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Plater på vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i tak. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Soverom:
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, nattbord og har et innebygget garderobeskap med skyvedører. Soverom 2 kan innredes med seng, skrivebord og diverse. Rommet egner seg godt som et barnerom, gjesterom eller kontor, alt avhengig av hva en kan ha behov for!
Innvendig bod:
Fra soverom 2 er det inngang til en innvendig bod på ca. 4 m2 som gir ytterligere lagringsplass og kan fint settes opp hylleløsninger for å lettere kunne holde det organist. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i bod.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet felles varmesentral og gasspeis.
Elektrisk gulvvarme i bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.07.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 34663, tinglyst 27.11.2002, type heftelse: Best. om adkomstrett.
Eiere og senere eiere for gnr./bnr. 52/144 (felt A) og gnr./bnr. 52/147 (felt B) erklærer seg bindende for at Statens vegvesen og Bærum Kommune har uinnskrenket tilgang til og bruksrett for seg selv og offentligheten, til riksveiarealene for E16 som krysser nevnte eiendommer, med tilhørende tunnelvolumer og konstruksjoner.
Dagboknr. 34670, tinglyst 27.11.2002, type heftelse: Best om vann/kloakkledn. som omhandler at eiere og senere eiere er ansvarlig for utbedringer, vedlikehold og reparasjon av de private felles vann- og avløpsledninger som eiendommen tilknyttes. Dette skal gjøres i felleskap med de andre tilknyttende eiendommene.
Dagboknr. 34933, tinglyst 29.11.2002, type heftelse: utearealene på eiendommen til gnr./bnr. 52/144 /felt A) og gnr./bnr. 52/147 (felt B) er merket som felles uteareal i bebyggelsesplan Rjnr.00-12, skal benyttes som felles uteoppholdsareal for alle boligene (blokk 1-10) innenfor området som inngår i bebyggelsesplanen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Rettigheter i annen eiendom:
Eiendommen har tinglyst varig rett til kjøre- og gangadkomst over privat vei Kjørbokollen på gnr. 52 og bnr. 82 (hovedbølet). Rettigheten er tinglyst på gnr. 52 og bnr. 83 m. dagboknr 34672, tinglyst 27.11.2002.
Eiendommen har tinglyst erklæring/avtale om at eier av gnr. 352 bnr. 1 (garasjevolumet) er bindende for seg og senere eiere at eiendommen skal tjene som fellesareal for gnr. 52 og bnr. 147 (Felt B) på gnr. 52 og bnr.144 (felt A) jfr. bebyggelseplan for Rjnr. 02-12, og gi plass for parkering for bebyggelsen på rettighetshavernes eiendommer (blokk 1-10) ihht. gjeldende bestemmelser. Retten til parkering omfatter også fri kjøre- og gangadkomst samt gangadkomst via trapper og heisanlegg til ovenforliggende blokkbebyggelse og terreng. Rettigheten er tinglyst på gnr. 352 og bnr. 1m. dagboknr. 34932, tinglyst 29.11.2002

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. I henhold til vedtektene skal sameiets styre underrettes skriftlig om alle leieforhold. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og hyggelig beliggenhet i Sandvika, og samtidig et par minutters gange til alt Sandvika sentrum har å by på. I Sandvika finner du fasiliteter som favner alle. Kulturlivet et variert, med Bærum kulturhus i spissen. I tillegg har du ODEON kino, et barneteater som regnes som et av Norges fremste i sitt slag, samt et av Norges største og mest besøkte bibliotek. Legg gjerne turen til vakre Veritasparken, eller Høvikodden med Henie-Onstad Kunstsenter. Vestmarka grenser mot Sandvika, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Ønsker du å spille golf har Ballerud Golfklubb et intimt golfanlegg med høy kvalitet, der alle finner utfordringer på sitt nivå. Ellers er det kort vei til Kalvøya med båthavn og fine strender. Kadettangen med stupebrygge, sandstrender, grøntområder og Tuftepark. Ellers byr Kalvøya på kyststi som vil ta deg med til herlige friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Sandvika har også mye bra å by på for den aktivitetslystne. Det finnes flere treningssenter i området, deriblant Sats, Fresh Fitness og Barry's Bootcamp.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi, Meny, Coop Extra, Rema 1000 og Spar. For ytterligere servicetilbud har du Sandvika Storsenter et par minutters gange fra boligen, og er et av Norges største kjøpesenter med nesten 200 butikker og spisesteder. Videre byr Sandvika sentrum på shopping og byliv i varierte omgivelser gjennom mange spennende butikker og serveringssteder.
I nærheten har du et godt tilbud på offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass ligger kun et par hundre meter unna med ruter mellom Asker og Sandvika, samt Fornebu i rushtiden. Det er heller ikke mange minuttene til Sandvika stasjon hvor du har busstilbud til hele Bærum, mot Asker og Oslo. Her har du også togstasjon med linjer mot Drammen og Oslo, samt Flytoget.
Kadettangen, eller Sandvika Fjordpark, har siden 2014 gjennomgått en omfattende forvandling. 22 mål med ny badestrand. I tillegg har området fått et innbydende rekreasjonsområde med park, volleyballbaner, aktivitetsområde med kiosk, lekeplass og en ny festivalplass som skal benyttes til parkering utenom arrangementer.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Jongskollen barnehage
- Gnist Bjørnegårdssvingen
Barneskoler:
- Jong skole
- Evje skole
- Blommenholm skole
Ungdomsskoler:
- Norges Realfagsgymnas - ungdomsskole
- Bjørnegård skole
- Sandviksbukta skole
Videregående skoler:
- Sandvika videregående skole
- Valler videregående skole
- Dønski videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9 732,9 kvm som tilhører sameiet.
Tomten er fellesareal og er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, bukser, trær og grøntarealer.

Parkering

Ihht vedtektene for sameiet Kjørbokollen garasjeanlegg har seksjonseier rett til bruk av parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I henhold til oversikten i vedtektene skal leilighet snr 91 disponere garasjeplass 52. Her er lader for elbil på plassen. Det fremkommer av vedtektene at sameieandel med rett til parkeringsplass og/eller bod tilknyttet seksjon kan bare overdras sammen med den seksjonen den er knyttet til eller til andre seksjonseiere i SK 19-29 eller SK 31-49. Seksjonseier må følge vedtektene for garasjeanlegget.
Parkeringsplasser kan leies ut til andre sameiere, beboere i SK 19-29, SK 31-49, ansatte i butikkene på Sandvika Storsenter og leietakere hos Andenæs Eiendom på Kjørbokollen.
Ihht vedtektene for Sameiet Kjørbokollen 31-49 har de 8 utendørs gjesteparkeringsplasser på egen tomt. Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som tilhører gnr. 52 og bnr. 83. Seksjonseiere av gnr. 52 og bnr.144 har tinglyst adkomstrett den private veien. For øvrig er det adkomst via privat vei som tilhører Sameiet 31-49 med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplaner:
Eiendommen er regulert til annet fellesareal Feltnavn FELT A (5 641 kvm), bolig/Forretning/Kontor Feltnavn 05-06 (566 kvm), forretning/Kontor (15 kvm), gang-/sykkelvei (4 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 05 (412 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 06 (396 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 03 (866 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 04 (713 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 01 (560 kvm), blokkbebyggelse Feltnavn 02 (556 kvm) i henhold til reguleringsplan SANDVIKA VEST datert 21.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser og med plannummer 1979050.
Reguleringsplaner over bakken:
Eiendommen er regulert til Gang-/sykkelvei (15 kvm) i henhold til reguleringsplaner over bakken SANDVIKA VEST datert 21.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser med plannummer 1979050
Reguleringsplan under bakken:
- Eiendommen er regulert til Annen veggrunn (242 kvm), Annen veggrunn (5 078 kvm), Annen veggrunn (2 364 kvm), Kjøreveg (1 582 kvm) i henhold til reguleringsplaner under bakken E16, KJØRBO - WØYEN datert 15.06.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser og med PlanID: 2008027.
- Eiendommen er regulert til Garasjeanlegg (32 kvm), Kjørevei (6 kvm) i henhold til reguleringsplaner under bakken SANDVIKA VEST datert 21.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser med Plannummer 1979050.
Kommuneplaner:
Link: (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Id: 201601
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Link: (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=200401)
Id: 200401
Navn: KOMMUNEDELPLAN SANDVIKA
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 27.10.2010
Kommuneplan under arbeid:
Id: 201702
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Plantype: kommuneplanens arealdel
Planstatus: Planlegging igangsatt
Reguleringsplan under arbeid:
Id: 2021019
Navn: FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJØFRONT. (Planprogram med byplangrep).
Plantype: Områderegulering
Planstatus: Kun opprettet sak
Sandvika er under stadig utvikling og vil ila de neste årene bli stadig utviklet med bl.a. nye Helgerudkvartalet, felles planarbeid for E18 og Sandvika sjøfront m.m.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 5.163 ,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale gebyrer, bygningsforsikring, forretningsfører, kabel-TV, vannbåren gulvvarme, a-konto gulvvarme for gjenvinningsanlegg, vaktmestertjenester (fellesområdet) m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter. Ihht til styreleder er det ikke planlagt økning i felleskostnadene per 14.10.2022.
Felleskostnader for garasjeplassen faktureres 2 ganger i året. I følge forretningsfører ble det fakturert kr 973,- i januar og kr 973,- i juli.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og i er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Denne eiendommen har gassmåler og vannmåler, slik at forbruk vil bli fakturert etter faktisk forbruk. Det vil si at overforbruk vil bli fakturert ekstra. Iflg. Styreleder pleier eier å melde inn til styret om hvor mye vann som har blitt benyttet og gassforbruk ca. 1 gang i året.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 505 647 ,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 420 330,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 6.715,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 28.06.2022
Det er ingen registrerte lån i boligsameiet pr 24.06.2022.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.791.170,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Azita Eslamiyan

Informasjon om sameiet

Sameiet har egen nettside med mye relevant informasjon: https://www.ksameiet.no/
Beboere kan få adgangskort til Sandvika storsenter og kan bestilles gjennom styret.

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kjørbokollen 31-49, med sameiebrøk 102/13661 .
Sameiet består av 173 seksjoner, hvorav 169 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 54 24
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke er til sjenanse for naboer.
Sameierne eier en gjestehybel i Kjørbokollen 21. Den er fullt møblert og inneholder gang med garderobeskap, toalett og dusjkabinett samt sove/oppholdsrom med hybelkjøkken. Sameiere som ønsker å bruke gjestehybelen kan henvende seg til styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Råteskadet panel terrassedører og vinduer har blitt skiftet ut.
- Utvendig trevirke i bygg 1-4 har blitt malt.
- Nytt porttelefonanlegg er montert.
- Alle hovedinngangsdører har fått nøkkelbrikker i stedet for vanlige nøkler.
- Sirkulasjonspumper for både varmtvann og gulvvarme er skiftet ut
- Utvendig kledning, vinduer og terrassedører er skiftet ut.
- Oppgradering av gulvvarme-anlegget samt skiftning av sentralt vannforsyningsfilter.
Planlagte påkostninger:
Styreleder informerer at det ikke er planlagt noe utover vanlig vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mange
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvarkan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring ombudgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 55.000,-
Tilrettelegging kr 20.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.250,-pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0132/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.22132

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2022 kl. 13:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.