Komplett salgsoppgave

Prost Holms vei 1

3 100 000 kr
51 m²
1 soverom
Velkommen til Prost Holms vei 1!
Velkommen til Prost Holms vei 1!
Kart
Del
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Holt Vestvollen
Innbydende 2-roms hjørneleilighet med sentral beliggenhet - Solrik hage - Garasje med elbillader - Ingen forkjøpsrett!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  215 608 kr
 • Omkostninger
  8 604 kr
 • Totalpris
  3 324 212 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1988
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  51 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 130 kr
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Prost Holms vei 1 er en meget flott og innbydende leilighet med god beliggenhet på Skedsmokorset. Gangavstand til bussholdeplasser, barnehage, skole etc, samt kort vei til matbutikker, turområder og mye mer. Meget gode idrettstilbud i området.
Leiligheten holder en gjennomgående god standard, og bærer preg av å være godt vedlikeholdt. Stua har slette vegger og listefritt mot tak, nedsenket lyskasse med downlights. Sort kjøkken med lekre detaljer. Rommet gir et meget godt førsteinntrykk og et moderne inntrykk. Pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Vegghengt toalett, dusjkabinett og god oppbevaring i servantskap og speilskap.
Flott vestvendt uteplass med gode solforhold. 30 kvm terrasse, hage og lite innsyn - et perfekt sted å nyte sommersola.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Prost Holms vei 1, 2019 SKEDSMOKORSET
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 21, bruksnummer 52
Andelsnummer 71, Østafor Borettslag, organisasjonsnummer 942 453 787

Innhold

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm
Bruksareal:
Leilighet 56 kvm
Primærrom:
1. etasje 51 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 5 kvm: Bod og garderobe.
Terrasse på ca 30 kvm.
Utvendig sportsbod på ca 4,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 28.10.2022, utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Grunnmur i betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein.
Takstmann har vurdert følgende kontrollpunkter til tilstandsgrad 2 (TG2):
- Ikke drenering fra innebygget sisterne (toalett). Hakk/skade i gulvflis.
- Manglende deksel ved bryter under sikringsskap.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser følgende arbeider i 2021/2022:
Har vært vannlekkasje fra leiligheten over, ble fukt i takplatene i stua/kjøkkenet. Skadene ble reparert i borettslagets regi.
Montert elbillader i garasjen.
Malt overflater i stue/kjøkken, soverom og gang, samt nye lister.
Fjernet veggpanel på soverom og satt opp walls-to-paint plater.
Bygd inn overskap på kjøkkenet samt malt fronter. Foliert vegg mellom over- og underskap.
Beiset terrassen.

Standard

Prost Holms vei 1 er en pen leilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten er godt vedlikeholdt og har jevnlig blitt pusset opp. Her får du blant annet et tidløst kjøkken fra 2004, flislagt bad fra 2011, oppussede overflater, downlights.
Praktisk flislagt entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Det er i tillegg innredet garderobe for ytterligere oppbevaringsplass.
Stua holder en god standard med listefrie hjørner, downlights fra nedsenkede lyskasser, slette vegger med et moderne fargevalg og ellers god pass til sofagruppe.
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stua, og har innredning med sortmalte fronter og laminert benkeplate. Komfyr med induksjonstopp, mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Overskapene i tillegg to hyller og vitrineskap. Kjøl/frys plassert i nisje. Moderne folie mellom over- og underskap som gir bryter pent med den mørke innredningen.
Flislagt bad fra 2011 med varmekabler i gulv. Badet har opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett og rikelig med oppbevaringsplass i speilskap og servantskap. Downlights fra himling, samt speilbelysning. Vannrør av typen rør-i-rør. Mekanisk avtrekk.
Meget romslig soverom i overkant av 13 kvm. Rommet har god plass til både oppbevaring og en kontorpult. Walls-to-paint plater og et behagelig fargevalg.
For oppbevaring er det som nevnt innredet en garderobe i gang, i tillegg til bod. I boden finner man fordelerskap til rør-i-rør-systemet, hovedstoppekran, 200 liters varmtvannsbereder fra 2016, vannstoppeventil samt ventilasjon fra Villavent. Det er i tillegg en frittstående sportsbod på ca 4,5 kvm på terrasse.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Medfølger ikke: Hyller på vegg i stue. Hylle på soverom og veggmonterte nattbord på soverom. Skohylle i entré. Panelovn i stua.
Stekeovn, kjøleskap, elektrisk gressklipper og kantklipper medfølger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektrisk oppvarming. Panelovner og varmekabler på bad. Leiligheten har pipe og man kan montere vedovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.07.1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 105925, tinglyst 06.08.1987, type heftelse: Bstemmelse om veg
Eiendommen gnr 21 bnr 41 har rett til kjørevei over gnr 21 bnr 52.
Dagboknr 106952, tinglyst 15.09.1987, type heftelse: Bestemmelser om forkjøpsrett
Kommunen har forkjøpsrett på 1/3 av andelene som blir solgt.
Dagboknr 102789, tinglyst 30.03.1988, type heftelse: Bestemmelser om parkering av biler i byggeforbudsbeltet
Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en god beliggenhet på Holt Vestvollen, Skedsmokorset. Feltet er et veletablert boligfelt med konsentrert bebyggelse bestående av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Området er rolig og barnevennlig, med friområder og lekeplasser, samt kort vei til barnehage og skoler.
For den aktive er det et rikelig utvalg idretts- og fritidsaktiviteter i området. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan bl.a. by på kunstgressbaner, fotballbaner, håndballhall, ishall, skiløyper, fiskevann, badevann og turområder i bl.a. Tæruddalen, svømmehall og flere treningssentere. For den golfinteresserte ligger eiendommen midt mellom flere av landets beste golfbaner. Det er kun en kort kjøretur til Losby på Lørenskog, Hauger golfklubb i Nittedal og Miklagard som ligger på Kløfta. Hvis vinteridretten står sterkere om sommeren er det kort vei til Snø - et moderne innendørs skianlegg i underkant av 10 km fra boligen.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Holt Vestvollen eller Rema 1000, hvor det også finnes et apotek. Skedsmo senter har også et bredt utvalg butikker. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen og Lillestrøm som hver kan by på shoppingsentre, handlegater, restauranter og uteliv.
Nærmeste bussholdeplass er Holt senter, kun 70 meter unna boligen. Herfra er det hyppige avganger til Lillestrøm med 340-bussen. Bussholdeplassen Prost Stabels vei, ca 600 meter fra boligen, har i tillegg avganger til Oslo Lufthavn, Veståsen og Oslo Bussterminal. Lillestrøm togstasjon er tilknyttet et bredt linjenett over Romerike og Oslo, og har forbeholdt pendlerparkering.
Avstander med bil:
Lillestrøm: ca. 7 minutter
Strømmen: ca. 8 minutter
Lørenskog: ca. 10 minutter
Oslo S: ca. 20 minutter
Oslo Lufthavn: ca 25 minutter

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 27 811 kvm som tilhører borettslaget. Boligen har en egen uteplass med hage.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass (nr 50) i garasjerekke. Montert elbillader.
Øvrig parkering og gjesteparkering på borettslagets oppmerkede parkeringsplasser. Medfølger to parkeringskort til gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen har private stikkveier med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Holtområdet, del av gnr 21 bnr 1, 13, 18 og 20 – gnr 23 bnr 1 – gnr 24 bnr 1 – gnr 31 bnr 116 – bnr 33 bnr 2 og 18 – gnr 34 bnr 1 – gnr 35 bnr 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9 og 10 – gnr 36 bnr 1 og 2 – gnr 40 bnr 1 datert 13.07.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 130,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, standardpakke TV og internett (Telia), bygningsforsikring, vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel, eiendomsskatt m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Borettslaget planlegger en økning i felleskostnader for å dekke samfunnets generelle økninger.
Leiligheten har montert elbillader med abonnement. Abonnementet koster 350,- pr mnd, i tillegg til strømforbruk.
Felleskostnadene fordeles slik:
Kapitalkostnader (lån) kr 762,-
Driftsutgifter kr 2 368,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10 000 kwh. pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 744 364,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 679 710,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 14 540,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 215 608,- pr. 31.12.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 31 513 000,- pr. 31.12.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,7% pa.
Lånets løpetid: Siste termin 30.11.2042

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.644,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 324 212,-. Av dette beløpet utgjør kr 215 608,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cecilie Gulliksveen og Øyvind Sæther

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Østafor Borettslag.
Borettslaget består av 88 andelsboliger, fordelt på 68 rekkehus, 16 tomannsboliger og 4 eneboliger.
Forretningsfører er BORI BBL, tlf. 63 89 02 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så samt at dyreholdet ikke er til ulempe eller sjenanse for naboene.
Foretatt påkostninger de senere år: Takfornying, installasjon av snøfangere, skifte av kledning og porter på enkelte garasjer.
Borettslagets hjemmeside med blant annet info til beboere, vedlikeholdsplan, vedtekter m.m.: https://www.borettslag.no/home
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det er ingen som har valgt å benytte seg av forkjøpsretten.
Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0233/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.22233

Dato

Sist oppdatert: 05. november 2022 kl. 10:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.