Solgt: 17 200 000 kr

Bryggegata 22

16 900 000 kr
112 m²
2 soverom
Særdeles lekker og smakfull leilighet på Aker Brygge - velkommen til visning!
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
Aker Brygge
Lekker oppusset hjørneleil. med meget gode solforhold og balkong på 13,5 kvm. 2 bad. Garasjeplass med lader. Peis. Heis.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  16 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  1 910 kr
 • Omkostninger
  423 842 kr
 • Totalpris
  17 625 752 kr
 • Etasje
  8
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  112 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  8 453 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Særdeles lekker og gjennomført hjørneleilighet. Flott beliggenhet i 8.etg med fine siktlinjer mot sjøen. En moderne og lekker trapp tar deg opp fra 7. etg hvor entré og garderobe ligger. Fra den romslige balkongen er det fint utsyn og gode solforhold med sol fra 07.00-22.30 sommerstid. Enkel adkomst til felles svømmebasseng og heisadkomst til garasjeplass med elbil lader. På Aker Brygge har du alle tenkelige servicetilbud rett utenfor døren. Leiligheten gjennomgikk en omfattende oppussing i 2018 med blant annet 2 nye bad, nytt kjøkken, nye gulv og alle overflater ble malt.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bryggegata 22, 0250 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 209, bruksnummer 448, seksjonsnummer 38, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 125 kvm
Totalt bruksareal: 112 kvm
Totalt primærrom: 112 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod samt garasjeplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur/betong.
Boligbygg over 12 etasjer samt 2 underetasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger forblendet med glass og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp. Dører og vinduer fra byggeår. Swedoor glatt entredør med gassfelt. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass samt noen med tre-lags glass. Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Balkongdører er av eldre dato og det må påregnes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med nyere dører. Åpne/lukkefunksjonen fungerer ikke optimalt. TG 2
- Vinduer er av eldre dato og også her må det forventes høyere varmetap enn ved nyere vinduer. Åpne/lukkefunksjon fungerer. TG 2
- Det er registrert et lite hakk i servanten på det ene badet.
- Takhøyde på badene er lavere enn 2,2 meter.
- Det er utstedt verdibevis fra takstmannen for begge våtrommene
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

- Det er en pågående sak mot Storebrand om fastsettelse av de månedlige kostnadene for parkering.
- Sprekk i murpuss rundt peisen.
- Renovering av bad utført av Baderomsentrprenøren AS.
- Elektroarbeid utført av Oslo Vest Elektro AS.
- Ene ruten på soverommet har en liten sprekk på et lite synlig sted.

Standard

Nydelig leilighet med gjennomført god standard på innredning og utstyr. Leiligheten gjennomgikk omfattende oppussing i 2018 og fremstår meget delikat.
Entré:
Inngangen til leiligheten finner du i 7. etg. Her er det flislagt gulv og romslig skyvedørsgarderobe. Flott trapp tar deg opp til resten av leiligheten i 8.etg.
Stue:
Stor og meget lys stue. De store vindusflatene slipper inn godt med dagslys og sollys. Peisen er det naturlige midtpunktet i stuen og gir en koselig stemning høst og vinter. For å beholde kontakten med kjøkkenet er deler av veggen mellom mellom stue og kjøkken åpnet opp. Det er god plass til å møblere på flere forskjellige måter.
Kjøkken:
Rålekkert kjøkken fra Designa med godt med skap- og benkeplass og flere smarte løsninger. Profilerte fronter, benkeplate av kompositt. Underlimt oppvaskkum med armatur fra Quooker som gir kokende vann. Frittstående kjøleskap med fryser og ismaskin fra General Electric. Integrerte hvitevarer fra Miele. Nedsenket induskjonstopp med integrert ventilator med kullfilter fra Bora.
Kjøkkenet har en plassering som gir meget gode lysforhold. Det er utgang til balkongen fra kjøkkenet, her er et naturlig sted å nyte kaffen i morgensolen.
I tilknytning til kjøkkenet finner man den hyggelige spiseplassen, med plassering i hjørnet av leiligheten er det fantastiske lysforhold både morgen og kveld.
Soverom:
Leiligheten har 2 soverom hvorav det ene soverommet i dag benyttes som kontor.
Hovedsoverommet har en god størrelse og har godt med skapplass. Fra sengen har man flott utsikt mot Bryggetorget og ut Fjordalléen mot sjøen. Her er det også direkte adkomst til badet.
Soverom 2 har også nydelig utsikt mot bassenget, sjøen og Bryggetorget.
Bad:
2 lekre bad som ble pusset opp i 2018 i regi av baderomsentreprenøren AS. Badene ble pigget ned til grunnen og bygget opp på ny.
Hovedbadet har direkte adkomst fra det største soverommet. Lekre italienske fliser på gulv og vegger i størrelse 60x 60 cm. Stor dobbeldusj med rainfall takdusj og hånddusj. I sonen ved armatur er det lagt mosaikkfliser. Skjermvegger i glass. Sort vegghengt servantskap, speil med integrert lys. Vegghengt toalett.
Bad 2 er i samme lekre utførelse som bad 1, her er det også opplegg til vaskemaskin i smart nisje. Vegghengt servantskap med nedfelt servant. Dusjdører i glass og mosaikkfliser bak armaturet. Lekker slukrist mot vegg.
Gulv:
Eksklusiv enstavs parkett fra 2018. Gulvet ble samtidig avrettet og det ble lagt nytt rekkverk i trappen.
Vegger:
Malte flater med unntak av badene som er flisalgte.
Himling:
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Alle hvitevarene på kjøkkenet. Vaskemaskin og tørketrommel kan følge med etter avtale.

Oppvarming

Sentralfyring via fjernvarme. Det er varmekabler i badegulvene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 90062, tinglyst 20.12.89, type heftelse:
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 50,000
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet teknisk opplegg til radio og tv sender, bestemmelse om adkomstrett og drift av teknisk anlegg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Diverse

- Bod i kjeller på ca 6,5 kvm med 3,4 meter takhøyde.
- Det er uenighet mellom boligeierne på Aker Brygge og Storebrand vedrørende størrelsen på felleskostnadene for garasjeplassen. Det er ikke bestemt om de vil bli redusert.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til denne rålekre og nyoppussede leiligheten i 7. og 8. etg. Inngangen er fra 7.etg hvor man finner stor skyvedørsgarderobe og trapp opp til 8. etg.
Velger du å bo på Aker Brygge, bor du i ett av Norges mest eksklusive områder.
Med flott arkitektur og sjønær beliggenhet, er dette et område som er lett å trives i.
Her har du de meste av byens tilbud rett utenfor dørstokken, men uten trafikkstøy.
Enten du har båt eller ikke, dette yrende havnelivet er nødt til å sjarmere deg.
Aker Brygge har en spennende historie, og er bygget på det tidligere verftsområdet til Akers mekaniske verksted, som ble nedlagt i 1982. Utbyggingen av Aker Brygge ble gjennomført i fire trinn av eiendomsselskapet Aker Eiendom AS. En del gamle industribygninger ble revet, mens flere av de store verkstedhallene ble ombygget til butikker og forretningslokaler. Første byggetrinn sto ferdig i 1986 med Telje-Torp-Aasen som arkitekter. Fjerde og siste byggetrinn, forsikringsselskapet Storebrands nybygg mot Munkedamsveien, sto ferdig i 1998.
Aker Brygge var for noen år siden gjennom en betydelig oppgradering. De fleste utearealer/gater er oppgradert, kjøpesenteret er transformert til gågate/handelskonsept med delvis takoverbygde handlegater (Diagonalen) og kontorbyggene er oppgradert.
Aker Brygge er også et meget flott boligområde såvel som området for rekreasjon og uteliv. Det er et stort utvalg av butikker, restauranter og spisesteder, her kan du spise Italiensk en dag og Asiatisk neste, her finner man noe for enhver smak. Det er også et mangfold av butikker, Vinmonopol og scenen Latter hvor Norges fremste komikere fremfører sine opptredener. I tillegg kommer alle kultur- og handelstilbud på Tjuvholmen og i Vika.
I forlengelsen av Aker Brygge ligger Tjuvholmen som kan by på flere gallerier, restauranter, Astrup Fearnley muséet samt en flott badestrand og badebrygge. En hyggelig strandpromenade går langs sjøen fra Aker Brygge, rundt Tjuvholmen og videre langs Sjølyststranda. Er man glad i en joggetur er dette en fin rute ut til Bydgøy. Fine turområder langs Frognerstranda og Akershus Festning
Stort mer sentral beliggenhet skal du lete lenge etter. Her er det kort vei til alle tenkelige servicetilbud, offentlig kommunikasjon og skoler. Fra Filipstad kan man ta buss 21 mot Helsfyr og 81 mot Fløysbonn. Vika er i tillegg et knutepunkt for buss både øst- og vestover. Trikk får du fra Vestbanen samt tog og t-bane fra Nationaltheatret. Kort gangavstand til Solli plass eller Karl Johans gate.
Boligen sogner til Ruseløkka barne- og ungdomsskole som for tiden er under rehabilitering. Det er privat barnehage på Aker Brygge og offentlig barnehage på Tjuvholmen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 310,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Pent opparbeidet med beplantning og sittegrupper. Det er tilgang til felles takterrasse både i Fondbygget, Dokkbygget og Kaibygning 2.

Parkering

Det medfølger bruksrett til en parkeringsplass i lukket anlegg med heisadkomst fra leilighetens plan. Fastmontert lader for EL-bil følger med.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 8 453,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, tv, nett, garasje, drift av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Eiendomsskatten er kr 6 661 pr år.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 0,- pr. år. / 0 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Bryggedrift som alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 221 551,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 7 997 583,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6661,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20 763,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er kr 1 910,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 17 323 842.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.
DERSOM SAMEIET HAR FELLESGJELD
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 17 325 752.
Av dette beløpet utgjør kr 1 910,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jon Eirik Sørensen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fondbygget sameie, med sameiebrøk 117/18689.
+ 1/208 av snr. 58 som er felles møterom.
Sameiet består av 57 leiligheter og 44 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Bryggedrift AS, tlf. 23238700.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Igjengrodde nedløpsrør fra terrasser mot Holmens gate og Støperigata er skiftet ut, inkl, varmekabler.
- Det er utført sikkerhetskontroll av steinfasader.
- Et vindu mot Bryggegata er skiftet og det er utført noe fasadearbeider pga. utettheter. Det har vært et tilbakevende problem med lekkasjer gjennom glasstaket mot fellesareal. Denne saken ser nå ut til være løst.
- Byttet takmembran på 2 tak.
- Lekkasjen på fasaden i 12. etg mot heisen er krevende å løse.
Planlagte påkostninger:
- Løpende vedlikehold.
Iht. sameiets vedtekter må overdragelse eller bortleie av seksjoner eller bruksenheter skal meldes skriftlig til sameiestyret.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0060/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2160

Dato

Sist oppdatert: 15. september 2021 kl. 14:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.