Komplett salgsoppgave

Kjetilskotvegen Tomt

500 000 kr
2 077 m² (eiet)
Tomten er på over to mål. Skissen viser ikke tomtegrenser, kun for å fremheve tomten
Tomten er på over to mål. Skissen viser ikke tomtegrenser, kun for å fremheve tomten
Vrådal Panorama
Bygg din egen hyttedrøm eller kanskje flere enheter for videresalg? Eiet tomt på over to mål gir muligheter
 • Prisantydning
  500 000 kr
 • Omkostninger
  18 842 kr
 • Totalpris
  518 842 kr
 • Tomteareal
  2 077 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - fritid
 • Eierform
  Eiet

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Dette er en mulighet for de som ønsker å bygge sin egen hyttedrøm, eller utvikle for videresalg!
Her er over to mål og med sentral beliggenhet. Det er gangavstand til både badeplass, bryggeanlegg, alpinanlegg, turområde og golfbane.
Tomten er flat i fremkant og skrånende i bakkant mot øvrig hyttebebyggelse. Slik at man kan se for seg flere muligheter for plassering av både hytte og parkering. Være seg om man skal bygge hyttedrømmen eller om man tenker flere enheter for utvikling og videresalg/utleie. Bygning skal ha sadeltak med 22 og 30 grader, mønehøyde skal ikke overstige 7,5m og Gesimshøyde maks 5 m. Mange muligheter!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjetilskotvegen Tomt, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 76, ideell andel 1/1

Standard

Stor flott tomt på over to mål. Den er ikke opparbeidet så her er alle muligheter åpne for ny eier.
Være seg om man vil bygge stor og fin hytte, liten koselig hytte, duohytte, generasjonshytte eller hytte i kjede for videresalg - valget er ditt!
Tomten kan ikke deles opp, men det er anledning til å bygge flere enheter og seksjonere for utleie eller videresalg. Vær da påpasselig med skatt på fortjeneste.
Her er over to mål og med sentral beliggenhet. Tomten er flat i fremkant og skrånende i bakkant mot øvrig hyttebebyggelse.
Slik at man kan se for seg flere muligheter for plassering av både hytte og parkering. Være seg om man skal bygge hyttedrømmen eller om man tenker flere enheter for utvikling og videresalg/utleie. Bygning skal ha sadeltak med 22 og 30 grader, mønehøyde skal ikke overstige 7,5m og Gesimshøyde maks 5 m.
Ihht reguleringsbestemmelser er det krav til 1,5 biloppstillingsplass for hver hyttetomt, hvorav en skal plasseres på egen tomt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vrådal Panorama er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene.
I Vrådal har man masse aktivitetstilbud sommer som vinter!
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), 9 hulls golfbane, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og interesse!
Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø.
Kafeteria og bar på området med et godt aktivitetstilbud for store og små.
Sommarland i Bø ligger 50 minutter unna med bil og Dyrskun i Seljord, en populær aktivitet på høsthalvåret, ca 30 min. med bild.
Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker. Velkommen!

Adkomst

Vrådal ligger i hjertet av Telemark, ca. 3 timer fra Oslo, 2,5 time fra Tønsberg og Kristiansand, ca 2 timer fra Sandefjord og Arendal.
Det er fine veier både sommer og vinter.
Når man kommer til Vrådal sentrum følger man veien og skilting til Vrådal Panorama/alpinanlegg. Når man kommer inn på feltet kjører man rett frem i "rundkjøringen" mot fjellet.
Tomten er beliggende på venstre hånd av der man passerer bommen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 077 kvm.
Tomten er beliggende umiddelbart på venstre hånd, der man passerer bommen.
Tomten er ikke opparbeidet, og det må påregnes grunnarbeider og tilkobling. Dette vil være ny eiers ansvar og kostnad.
Tomten er flat i fremkant og lett skrånende mot hyttebebyggelse i bakkant. Her er mange muligheter for plassering og utnyttelse av tomten.
Her kan hyttedrømmen om en stor stor og fin hytte med gode parkeringsmuligheter imøtekommes eller om man tenker å utnytte tomten ytterligere med flere hytteenheter (flermannsbolig).
Stor tomt beliggende med sentral beliggenhet i Vrådal Panorama.
Her er det kort vei til alpinanlegg, på vinterstid kan man spenne skiene på og stake bort til heisen. Når snøforholdene tillater det er det også fine oppkjørte løyper rundt vannet. Her er også koselig turområde med sti utover vintersesongen. Med tusleavstand er man på lekeplassen hvor det er skaterampe, hoppepute, lekestativ m.m. Perfekt for de med barn, så de kan holde seg aktive. Det er også gangavstand ned til Mellomvatn hvor det er bryggeanlegg, og fin sandstrand for bading. Kafeteria og pub er bare et "meglerstenkast" fra tomten.
Golfbane er også et attraktivt innslag i nærmiljøet.

Parkering

Parkering må opparbeides på egen tomt. Ihht reguleringsbestemmelser er det krav til 1,5 biloppstillingsplass for hver hyttetomt, hvorav en skal plasseres på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommens adkomst kan sees naturlig å legges med adkomst fra Kjetilskotvegen, med en bro over bekken. Dette må søkes kommunen i forbindelse med byggesøknad.
Eiendommen kan tilknyttes det private ledningsnettet via private stikkledninger, eiet av Vrådal Panorama og videre ut til kommunalt ledningsnett. Det betales årlig et beløp for vedlikehold av lednings- og veinettet (inkl. brøyting) til Vrådal panorama. Dette er på ca 4 000,- pr år pr hytte, men er ikke endelig fastsatt.
Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift på kr 25.000,- for vann og avløp/kloakk til kommunen. Beløpet er inkl. mva og gjelder pr enhet.
Det er lagt fiber og strøm til området. Bekostning med graving til tomt og tilknytning vil være ny eiers ansvar og kostnad.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til landbruksområde i henhold til reguleringsplankart datert 1.10.2020 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29/06-2000.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Ikke fastsatt, da dette er en tomt uten tilknytning.
Normalt sett ligger kommunale avgifter på ca kr 9 000,- pr år. Dog vil dette kunne variere.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 945 312,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 513.257,-
Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anita Berge Grønsberg

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0334/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.20334

Dato

Sist oppdatert: 17. september 2021 kl. 10:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.