Komplett salgsoppgave

Nordliveien 6

7 900 000 kr
231 m²
6 soverom
Velkommen til Nordliveien 6
Velkommen til Nordliveien 6
Bjørn Kitter Asak
Presenteres av
Bjørn Kitter Asak
Rotnes
Stor familiebolig beliggende innerst i blindvei, kort vei til marka - tog- skole og butikk - behov for noe oppgradering.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  7 900 000 kr
 • Omkostninger
  198 842 kr
 • Totalpris
  8 098 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1982
 • Soverom
  6 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  231 m²
 • Bruksareal
  294 m²
 • Tomteareal
  1 032 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i et familievennlig og etablert boligområde på Rotnes i Nittedal kommune med kort vei til skoler på alle alderstrinn og barnehage. Det er også kort vei til butikker, buss og Nittedal togstasjon. Fra eiendommen er det nært til Sørli barneskole, og eiendommen sogner til Nittedal ungdomsskole og Bjertnes videregående skole. Det er barnehager på Rotnes, Kruttverket og Sørli.
Fra boligen er det gang avstand til Nordmarka, med ski og turløyper.
Boligen er over 2 plan med 5 soverom og 3 bad og 2 kjøkken. Boligen ar mange fine arkitektoniske løsninger innvendig.
Det er behov for noe oppgradering.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordliveien 6 , 1482 NITTEDAL
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 15, bruksnummer 554

Innhold

Totalt bruksareal: 294 kvm
Totalt primærrom: 231 kvm
Bruksareal:
Enebolig 294 kvm
Primærrom:
Enebolig :
1. etasje 94 kvm: Vindfang, stue 1, bad 1, badstue, kontor, gang,
bad 2, stue 2, wc, soverom
2. etasje 137 kvm: Gang, bad, 3 soverom, kjøkken 1, kjøkken 2, stue
1, stue 2
Sekundærrom:
Enebolig :
1. etasje 63 kvm: 4 boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.09.2020 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Er gjort en endring med overbygget ved kjøkkenet i hoveddelen. Denne delen er ikke søkt om eller godkjent.
Her kan du vise til punkt om ferdigattest og beskrive konsekvens under det punktet.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Bygningen antas fundamentert etter prinsippet "kompensert"
fundamentering med støpt plate på utgravde masser. Grunnmur av lettklinker/betong. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk, utvendig kledd med
panel og saltak i trekonstruksjoner.
Det gjøres spesielt oppmerksom på: det er gitt en del tg 2 i boligen dette pga alder og slitasje. Badet i 2 etasje og ett bad i 1 etasje har fått tg2 og det siste badet i kjeller har fått tg3 dette pga alder som gjør at oppussing må påregnes.

Standard

Eldre praktisk bolig over 2 plan. Boligen er bygget med to enheter med felles inngang.
Boenhet 1 har bad/vaskerom 2 soverom hvorav det ene blir brukt som stue i 1 etasje. I 2 etasje er det kjøkken og stue i ett og to soverom.
Den andre enheten har soverom, bad med badstue og kjellerstue i 1 etasje. I 2 etasje er det 2 soverom stor stue med bibliotek og kjøkken med takvinduer som slipper inn masse lys. Det er også tilgang til en hems fra gangen.
Boligen trenger litt oppgraderinger innvendig. I tillegg er det ett romm på midten nede mellom inngangene til begge enheten som er kontor med tilgang til en stor krypkjeller.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: ingen.

Oppvarming

Gulvvarmekabler på alle bad og 1 vedovn i stue i 1 og 2 etg. og vedovn i gang.
Åpen peis i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert08.11.85 og 20.11.03. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke inn gassingen mellom enheten i 2 etasje, som blir glasstak over kjøkken i 2 etasje.
Konsekvensen ved og ikke søke om dette vil være at man kan få beskjed om og tilbakestille dette, risikoen for dette vil overføres til kjøper.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
13.11.1980 - Dokumentnr: 6699 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0233 Gnr:15 Bnr:338

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens 1 og 2 etasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig.
Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.
Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.
Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen, men hvis kjøper krever det kan energiattest innhentes for selgers regning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og etablert boligområde på Rotnes i Nittedal kommune med kort vei til skoler på alle alderstrinn og barnehage. Det er også kort vei til butikker, buss og Nittedal togstasjon. Fra eiendommen er det nært til Sørli barneskole, og eiendommen sogner til Nittedal ungdomsskole og Bjertnes videregående skole. Det er barnehager på Rotnes, Kruttverket og Sørli.
Av fritidsaktiviteter finnes fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hestesenter med rideskole og golfbane. Sentralanlegget i Nittedal ligger kort vei unna og her finner man et stort antall fotballbaner, skatepark, treningshall, friidrettsbane og en skøytebane. Det er populær badeplass ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon, samt ved Ørfiske. Det er heller ikke langt til Movatn, Kjulstjern og mange andre flotte vann.
Rotnes er et «tur-mekka» for den friluftsinteresserte. Med store uberørte naturområder og langrennsløyper like ved, er det lett å skjønne hvorfor. Fra boligen er det et utmerket utgangspunkt for turer i marka. Herfra går det løype mot Varingskollen og mot Ørfiske.
Varingskollen Alpinsenter ligger noen minutters kjøretur fra eiendommen. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Golf kan du spille på Hauger golfbane som ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta eller på flotte Aas gård, helt nord i bygda.
Ved Nittedal stasjon er det dagligvarebutikk med post i butikk, og her ligger også frisør. I Stasjonsvegen finner en også den hyggelige kafeen Nybrent. Joker Rotnes, Bunnpris, Coop og Rema 1000 Nittedal ligger i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Mosenteret, hvor det er forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Også Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.
Området har kollektivtilbud via buss og tog. Det er nært til Nittedal stasjon som er tilknyttet Gjøvikbanen. Herfra bruker toget ca. 30 min til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Hagan og Hakadal, ca. 20 min til Skedsmokorset, ca. 25 min til Strømmen, ca. 35 min til Oslo sentrum og ca. 40 min til Oslo Lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.
Se finn.no kartet - det er enkelt å finne frem i kartet.

Barnehager, skoler og fritid

Sørli skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rotnes skole (1-7 kl.) 1.7 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Bjertnes videregående skole 3.6 km
Strømmen videregående skole 18.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 032 kvm.

Parkering

God plass på egen gårdsplass

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via Nordliveien som er en privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Alle husene i Nordliveien er tilkoblet et privat avløpssystem med egen pumpe som pumper avløp opp til kommunalt avløp.
Dette fordi det er motbakke opp til offentlig avløpsanlegget.
Drift av dette er en felles kostnad som fordeles på de fem boliger i Nordliveien. Dette avløpssystemet er kun dimensjonert for 5 boliger, og kostnader forbundet med strøm til pumpe, og vedlikehold deles på de fem boenheter.
Denne pumpestasjonen er fysisk lokalisert på Nordliveien 6, og strømskap er plassert på husveggen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til småhus bebyggelse i henhold til reguleringsplan 241 datert 20.06.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Bane nord driver med utbygging til dobbeltspor ved Rotnes stasjon noe som vil medføre en del mer støy i perioden til dette er ferdig ca 2023.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9 749,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Boligen har vannmåler så forbruk vil komme i tillegg.
Eiendomsskatten er kr 9 241 for inneværende år.
Brøyting ca 3000.- pr. år.
Strøm pumpestasjon ca 500 pr. år
Vedlikehold pumpestasjon ca. 1000.- pr 2. år.
Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 803 887,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 493 993,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.098.842,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Romerike og Glåmdal tingrett

Overtakelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Boligselgerforsikring

Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring ved tvangssalg da kontraktspart er Tingretten og salget skjer etter reglene i tvangsfullbyrdelsesloven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i regelverket og lese salgsdokumentasjonen nøye før bud inngis. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers muligheter for reklamasjon er redusert ved kjøp av bolig etter tvangsfullbyrdelsesloven.

Boligkjøperforsikring

Det kan ikke tegnes Boligkjøperforsikring ved tvangssalg.

Budgivning

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.
Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salget av denne eiendommen er et tvangssalg gjennom medhjelper, og selges etter Tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11. Dette innebærer at kjøper har begrensede muligheter til å fremsette eventuelle mangelskrav. Mangel kan foreligge hvis eiendommen ikke svarer til gitte opplysninger om vesentlige forhold, eller det er forsømt å gi opplysninger om vesentlige forhold som medhjelper måtte kjenne til, eller den er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med. Manglende/feil opplysninger må ha innvirket på kjøpet. Det vises til tvangsfullbyrdelseslovens §11-39 for nærmere informasjon og alle vilkår. Dersom eiendommen har mangler, kan det kreves prisavslag, men kjøpet kan ikke heves. Det kan også forekomme at boligen overleveres uten normal rydding og rengjøring, samt at nøkkelsett ikke er komplett. Omkostninger må i så tilfeller dekkes av kjøper.
Vi viser til "Orientering om tvangssalg ved medhjelper" i vedlagte budskjema. Kontakt gjerne megler dersom du har spørsmål.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.860,- samt dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0061/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal/Hadeland
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.1961

Dato

Sist oppdatert: 01. juli 2022 kl. 10:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.