logo
Vormsund/Ringsby

Ringsbyvegen 572

Prisantydning

4 450 000 kr

Omkostninger: 13 722 krTotalpris: 4 463 722 kr
Etasje
2
Byggeår
2019
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
125 m² / 168 m²
Tomteareal
742 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Ny, flott og laftet enebolig med rolig, landlig og idyllisk beliggehet - 2 bad og 4 soverom - Garasje - Lave omk.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Jessheim
mobil 98829188
telefon 63940702

Send e-post
Bestill verdivurdering
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Ringsbyvegen 572!

Ny, laftet enebolig med idyllsik beliggenhet på Ringsby i Vormsund. Her kan du flytte rett inn! 
Boligen ligger i et landlig område i Nes kommune i Akershus. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter. Flere store gårdsbruk som driver kornproduksjon ligger i bygda. 

Verdt å merke seg:
- Svært innholdsrik enebolig med fire soverom, to stuer og to bad.
- Balkong fra loftsstue, ssamt en stor "patio" som strekker seg rundt to sider av huset
- Fullverdig bad i hver etasje
- Rolig og barnevennlig boligområde

Velkommen til visning!

Eiendommen

Ringsbyvegen 572, 2160 VORMSUND 
Gårdsnummer 112, bruksnummer 19, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3034

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et landlig og hyggelig områdei Vormsund i Nes kommune. Området har nærhet til skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Videre byr stedet på gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Du kan vandre langs oppmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilveiene eller padle på et stille skogsvann.

Nærmeste vannet heter Uåa og renner ut i Glomma ved Uvesund ca. 1 km fra boligen. Her er det mulighet for både bading, fiske og båt. Badestrendene langs Glomma er også godt besøkt om sommeren, hvor Daskerudstranda er den delen av stranda som lokalbefolkningen benytter seg av mest av. Her finner du både svaberg og stupebrett. Legger du turen til Funnefoss stadion har FUVO både idrettsplass og klubbhus. Det tilbys fotballag i alle aldersbestemte klasser, og det er en egen avdeling for boksing. Nes skianlegg har sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Golf kan du spille på Rommen Golfpark, et komplett helårs golfanlegg med 18-hulls bane. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nes kulturhus (ca. 13 min) anbefales.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Fenstad, Joker skogbygda, Prix og Kiwi Vormsund. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret i Vormsund et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. For øvrig er det kort vei til Årnes og Jessheim.

På Årnes er det togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 6 minutter til Vormsund, 7 min til Oppakermoen, 11 min til Årnes, 21 min til Jessheim og 41 min til Oslo S. 

Veibeskrivelse

Fra Oslo kjører man E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Kongsvinger. Når du kommer til Vormsund så kjører du over Vorma og i rundkjøringen ved Shell stasjonen skal du kjøre mot Fenstad/Eidsvoll. Etter ca 900 meter tar du av til høyre inn på Ringsbyvegen. 

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 170 kvm
Totalt bruksareal: 131 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm

Bruksareal:
Enebolig 131 kvm
Garasje 37 kvm

Primærrom:
Enebolig: 
1. etasje 72 kvm: Entrè, stue/kjøkken, bad, kontor/soverom.
2. etasje 53 kvm: Loftsstue m/trapp, bad, tre soverom. 

Sekundærrom:
Enebolig: 
1. etasje 6 kvm: Kombinert teknisk rom og vaskerom.

Garasje: 
1. etasje 37 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2020 utført av Espen Støverud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 742 kvm. 

Parkering

Parkering i garasje, ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Ringmur med plate på mark. Yttervegger består av laftet massiv plank 8". Utvendig behandlet med linolje tilsatt pigmenter. Konstruksjonen er forberedt for høyde-justering i forbindelse med tørk/ krymping av planken i veggene. Vinduer og terrassedører med 2-lags isolerglass fra byggeår. Tak-konstruksjon er av sadlet form. Takstoler i tre med isolasjon mot kaldt loft, samt isolert skrå-himling. Tekking av betongtakstein. På deler at taket er det montert solcelle-panel for tilføring av energi i boligen.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Da eiendommen er bygget i 2019-2020 er det gjennomgående TG1.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Boligen har en gjennomgående god standard med fornuftig planløsning. Varmt og flott hus med godt innemiljø - her kan du flytte rett inn. Boligen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en god romfølelse. Videre er det direkte utgang fra soverommet og stuen, til stor terrasse, som blir en naturlig forlengelse av boligen på sommertid.

Kjøkken:
Stilrent og moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren AUBO. Kjøkkeninnredning med malte slette fronter, laminat benkeplate med Franke kompositt-vask med ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer med bl.a. induksjon platetopp. Ventilator over platetopp med utkast. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad 1. et:
Flislagt bad med vannbåren varme i gulv, enkel servant med skuffer under, frittstående WC og dusjhjørne med innsvingbare dører.

Bad 2. et:
Flislagt bad med vannbåren varme i gulv. Dobbel servant, frittstående wc og dusj, og klargjort for badekar.

Gulv: Fliser på bad, entrè og teknisk rom/vaskerom. Ellers laminatgulv.
Vegger: Ytterveggene er av massivt tømmer. Alle delevegger foruten baderom er kledd med panel som ligner tømmerveggene. Baderom har flisbelagte vegger.
Himlinger: Alle himlinger er kledd med trepanel.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje, samt i bad 2. etasje. Vannet varmes med el-kasett. og varmen styres med trådløs styring.

Energimerke Energimerket C5

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

01.09.2005 - Dokumentnr: 7606 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:112 Bnr:18 
Overført fra: Knr:3034 Gnr:112 Bnr:19 
Gjelder denne registerenheten med flere 


30.10.2017 - Dokumentnr: 1197703 - Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:112 Bnr:19 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 


30.10.2017 - Dokumentnr: 1197703 - Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:112 Bnr:19 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 2019-2030 er avsatt til: LNF-område. 
Eiendommen er beliggende ca. 400-450 m øst for trase for ny E16.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 39.100 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR63.20129

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til å være kr 16.500,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon. Da det er montert vannmåler vil kostnader variere ut i fra hver hustands forbruk. Eiendomsskatten er kr 396,- pr år. Dette faktureres sammen med kommunale avgifter. 

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen selges som nybygg er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdi (kr. 500.000,-), samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.463.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 39.100 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Takst
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Telefon
Mobil 98829188
Send epost

Lurer du på noe

Kine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies