Prosjekt

Bøfjorden

2 990 000 kr
29 420 m² (eiet)
Leilighetene er nydelig plassert rett ved ovenfor marinaen, med restaurant i første etasje
Kart
Jan Vidar Lysbakken
Presenteres av
Jan Vidar Lysbakken
Bøfjorden / Surnadal
6 idylliske prosjektleiligheter rett ved fjordkanten | Høy standard | Marina | Fantastiske turområder | 2 solgte
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  9 918 kr
 • Totalpris
  2 999 918 kr
 • Byggeår
  2019
 • Bruksareal
  92,4 m²
 • Tomteareal
  29 420 m² (eiet)
 • Type
  Nybygg leilighet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 986 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
Pris
2.etg2,99 MNOK
2.etg2,99 MNOK
2.etg2,99 MNOK
2.etg2,99 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Ved vakre Bøfjorden på Nordmøre, skal det bygges seks svært flotte selveierleiligheter. Alle med høy standard.
Leilighetene fremstår som arealeffektive med gode romløsninger. Mye lys og store vindusflater og lun varme i form av vannbåren gulvvarme.
Åpen stue- og kjøkkenløsning gir en god romfølelse. Gode planløsninger skal tilfredsstille moderne krav til boliger.
Her får du fantastisk utsikt over fjorden og marinaen, både inne fra leiligheten og fra den private balkongen.
Leilighetene er perfekte for deg som enten ønsker en fast bolig eller en fritidsbolig.
Som tilvalg kan man endre innredning på kjøkken og bad samt farger/uttrykk på vegger og gulv.
På restauranten i byggets første etasje kan du nyte gode måltid, hvor det også vil foregå diverse aktiviteter. Det planlegges jevnlige konserter ved bryggeområdet.
Området er under utvikling, og det planlegges videre utendørs basseng, utvidet marina med mere.
I den flotte marinaen vil det bli rikelig med båtplasser, og kjøp av dette er selvsagt mulig.
Leilighetene selges til faste priser uten budrunde. Det er heller ingen prisindeksøkning eller forskuddsbetaling fram mot overtagelse, det er bare å glede seg!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Surnadal, 6643 BØFJORDEN
Kommunenummer 1566, gårdsnummer 91, bruksnummer 128

Viktig informasjon om enheten

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon: Leveransebyggebeskrivelse, prisliste, standard kjøpekontrakt med alle vedlegg for prosjektet og salgsprospekt før avtale om kjøp inngås.

Oppvarming

Det leveres fjernvarme med måler for hver leilighet. Vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken og bad. Soverom leveres ikke med vannbåren varme, men panelovner kan bestilles som tillegg.
Det vil også bli levert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i hver leilighet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Utbygger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overlevering av boligen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
07.09.2009 - Dokumentnr: 656392 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Årlig festeavgift: NOK 15 000
Gjelder fra dato: 19/08-2009
Tomteverdi: NOK 200 000
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
10.10.2008 - Dokumentnr: 823018 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1566 Gnr:91 Bnr:1
14.07.2009 - Dokumentnr: 517518 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:1566 Gnr:91 Bnr:130

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Diverse

Prosjektet inneholder gode kvaliteter. Mot en prisjustering vil hver enkelt få anledning til å gjøre tilvalg innenfor et visst tidsrom i byggeprosessen. Informasjon og tilbud om dette blir sendt ved et senere tidspunkt.
Endringer vil i hovedsak være begrenset til følgende:
- Fronter på kjøkkeninnredning og eventuelle endringer av komponenter og hvitevarer.
- Innredning på baderom. Kan endres der dette er mulig, og ikke kommer i konflikt med universell utforming.
- Endring av fargevalg på vegger.
- Endring av parkett, overflater på gulv.
- Endring og tilleggsbestillinger av garderobeløsninger.
- Nedforinger av himling utover standard nedforinger.
- Oppgradering av el-leveranse og VVS-komponenter.
Det er i utgangspunktet ikke mulig å endre på plassering av komponenter som forutsetter endring av opplegg for vann, avløp og ventilasjon. Dersom dette er ønskelig må en omprosjektering foretas.
Selger kan ha rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene som gjelder i Bustadoppføringslova. Kjøper er kjent med og aksepterer at forsinkelser som skyldes force majure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l. gir selger en rett til å forlenge fristen for overtakelse. Kjøper anmodes spesielt å tilpasse dette forhold ved ev salg av
nåværende bolig. Såfremt forsinkelse skulle skyldes f.eks. brann, vannskade, innbrudd e.l. gjøres det spesielt oppmerksom på at dette gir selger rett til en tilleggsfrist for levering uten kompensasjon overfor kjøper. Disse forhold må også tas hensyn til ved salg av nåværende bolig da byggforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter.
Leveransebeskrivelsen angir hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav: - De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. - Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008
Selger har gjennomgått salgsoppgaven med vedlegg og garanterer riktigheten av alle opplysninger som fremkommer her. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes interesserte henvende seg til megler. Det er viktig at dette skjer før bindende avtale om kjøp av boligen blir inngått.
Alle areal fremgår av tegninger vedlagt kontrakt. De oppgitte arealer i markedsføring er å betrakte som ca. areal. Prosjektets BRA (bruksareal) utgjør summen av boligens primære rom og sekundære rom. Balkonger er ikke medregnet i oppgitt BRA.
Megler gjør spesielt oppmerksom på at alle illustrasjoner i og bilder i brosjyre og salgsoppgave er av illustrativ karakter og kan avvike fra leveransen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vakre Bøfjorden ligger idyllisk til midt på Nordmøre, mellom Halsa og Surnadal. Fra Trondheim tar det ca. 2 timer med bil.
Beliggenheten har alt, med tanke på naturopplevelser. Fjord, fjell og landlig idyll overlapper hverandre og byr på det beste, både for hverdag og fritid. Kommunen opplever en økende mengde hytter og fritidsboliger, noe som ikke er så rart, med tanke på den mangfoldige naturen.
Eiendommen ligger rett ved strandsonen på Elvanesset med nydelig utsikt over fjorden. Bukta innbyr til både bading, fisking og båtliv i sommerhalvåret.
Bøfjorden strekker seg utover fjordene som en arm til Halsafjorden. En kort båttur unna kommer du til Kristiansund, med rikelig utvalg av butikker, restauranter etc.
På sommeren er det rikelig med turmuligheter, både til fots, sykkel og kajakk. For eksempel kan du fra Bøfjorden skimte "Hjelmen" som rager 978moh., og er en fin tur på ca 6,4 km.
Nordmarka ligger kun 10 minutters kjøring unna. Nordmarka er et naturmangfold til helårsbruk. Her finner du flotte turområder til både gå-, sykkel- og løpeturer. Du finner også unike fiskemuligheter i både små og store vann. Her egner det seg også godt for kano- og kajakkturer.
For den langrennsglade finner du på vinteren oppkjørte tur- og lysløyper.
Ca. 50 km. unna finner du Surnadal Alpinsenter, et av de lengste skitrekkene i landet. Her kan du ta turen videre til feks. Strengen(890 moh.). Alpinsenteret består av ca. 4 000 meter velpreparerte løyper, der 1750 meter er med lys. Her finner du også varmestue med enkel servering, skileie og skiservice.
I byggets første etasje finner du en godt drevet restaurant, og noen få hundre meter over Bøsundbrua finner du Coop Marked Bøfjorden med et bredt utvalg av varer. Her er det også bensin og avgiftsfri diesel, med fylling også fra sjøen.
Kort vei til sentrum både på Halsa og Surnadal.
Du kan finne mye informasjon også på http://www.bofjorden.net/

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Stor tomt med fantastisk beliggenhet ved idylliske Bøfjorden. Her ligger både Elvanesset camping og Elvanesset Restaurant, og på tomten er det oppført både husvogner, campingvogner med mere. Området er under utvikling, og det planlegges en utvidelse med blant annet flere husvogner, større marina, vinterlagring for båter med mere.
Felles eiet tomt på ca. 29.420 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.
Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene.
Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utonhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Parkering

Fast parkering på anvist utendørs parkeringsplass.
Parkering tinglyses som tilleggsdel til seksjonen.

Vei, vann og avløp

Vil bli tilknyttet offentlig nett. Slamtømming og renovasjon via Hamos

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Settemsøra, datert 17.11.86.
Området reguleres for følgende formål:
Byggeområde, spesialområde, friområde, trafikkområde og sjøområde.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Det gjøres særskilt oppmerksom på at det pr. d.d. verken foreligger rammetillatelse eller igangsettelsestillatelse fra kommunen for prosjektet.

Økonomi

Stipulering av felleskostnader

Fellesutgifter er stipulert til kr. 1 986 - 2 111,- pr. måned.
Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av fellesutgiftene.

Eiendommens utgifter

Drift, vedlikehold, kabel-tv, festeavgift, internett og forsikring av bygningsmassen.
Felleskostnadene anslås til kr. 22 pr. kvm/BRA.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Tomteverdien utgjør kr 1 500 000,-, og fordeles pr. seksjon iht. BRA. Dokumentavgift pr. bolig utgjør kr. 40,- pr. m2 BRA.
Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 697,- pr. stk.
4) Sameieinvesteringer kr 5 000,- pr. bolig.
5) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.
Totale omkostninger eks. dokumentavgift utgjør kr. 6 222,-.

Annen viktig informasjon

Eier

Bøfjorden Utvikling AS

Vedtekter/Husordensregler

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiemøtene.
De andre sameierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.
For sameiernes felles ansvar og forpliktelser overfor utenforstående hefter den enkelte sameier i forhold til sameiebrøk.
Hvis en sameier til tross for advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jfr. eierseksjonsloven §26.
Alt vedlikehold av fellesarealer og fellesanlegg ute og inne, så som tomten, hele bygningskroppen med vegger, trapperom, ganger, rør og ledninger, påhviler sameierne i fellesskap.
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning.
Seksjonen kan leies ut, etter underretting til styret.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Overtakelse settes til senest 18 mnd. etter at bygging er igangsatt.
Frist for igangsetting settes til 01.07.2020.
Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.
Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt.
Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene :
Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostand. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke 66 % av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes.
Siste frist for selger å kansellere kjøpekontrakten er 01.07.2020. Selger skal senest denne dato gi kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert eventuelle opptjente renter på meglers klientkonto. For øvrig kan kjøper ikke fremme krav mot selger som følge av kanselleringen.
Øvrige forbehold :
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.
Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 6 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.
Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt, inntil selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart, mot et avbestillingsgebyr på kr. 100 000,- i henhold til lovens § 54.
Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Provisjon: 2,0%
Grunnhonorar kr 12.500,-
Oppgjørshonorar kr 4.600,-
SmartAnnonsepakke kr 13.750,-
Ukens bolig finn.no kr 2.500,- pr. gang
Oppslag eiendomsregister kr 1.250,-

Opplysninger om oppdraget

Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.1970

Dato

Sist oppdatert: 18. oktober 2022 kl. 15:17
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Lignende prosjekter

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.